-
Στο δικό μου πάντως παιδιά δεν έχει ανάψει λαμπάκι, ούτε το διαγνωστικό έδειξε κάτι.. 175.000 km.
-
Κωδικός p0113.
Δυστυχώς στις 275,000 έπεσε ηρωικά ο map sensor. Αν και τον καθάρισα, στο πολύ και απότομο γκάζι, engine light, safe mode. Δε μπόρεσα να τον αναστήσω.Πήγα στον Νταλιάνη και τα παιδιά, να ναι καλά, τον άλλαξαν αμέσως. Κόστος 40 ευρώ.
-
@japanese1 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Κωδικός p0113.
Δυστυχώς στις 275,000 έπεσε ηρωικά ο map sensor. Αν και τον καθάρισα, στο πολύ και απότομο γκάζι, engine light, safe mode. Δε μπόρεσα να τον αναστήσω.Πήγα στον Νταλιάνη και τα παιδιά, να ναι καλά, τον άλλαξαν αμέσως. Κόστος 40 ευρώ.
Αναρωτιέμαι αν το κόστος στα άλλα γιαπωνέζικα θα είναι το ίδιο. Στα ευρωπαϊκά εννοείται ότι δεν είναι. Θα είναι διπλάσιο.
-
Κωδικός p0113.
Δυστυχώς στις 275,000 έπεσε ηρωικά ο map sensor. Αν και τον καθάρισα, στο πολύ και απότομο γκάζι, engine light, safe mode. Δε μπόρεσα να τον αναστήσω.Δηλαδή έβγαλε βλάβη ο MAP sensor, μόλις τον καθάρισες;
-
@elvet said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Κωδικός p0113.
Δυστυχώς στις 275,000 έπεσε ηρωικά ο map sensor. Αν και τον καθάρισα, στο πολύ και απότομο γκάζι, engine light, safe mode. Δε μπόρεσα να τον αναστήσω.Δηλαδή έβγαλε βλάβη ο MAP sensor, μόλις τον καθάρισες;
Μου είχε ανάψει μέσα Δεκέμβρη λαμπάκι κινητήρα, έβαλα obd και έσβησα τη βλάβη, δεν εμφανίστηκε ξανά, μέχρι προχθές που τον καθάρισα και έπαιξε για μια ημέρα και απο σήμερα το μεσημέρι παρέδωσε το πνεύμα.
-
Καλησπέρα παιδιά. Κάτοχος κι εγώ s cross πετρέλαιο και πρώην κάτοχος Sorento 16 ετών. Μέχρι τώρα δεν έχει κάτι σοβαρό εκτός από την πίεση των ελαστικών που σας ζαλισα. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Το αμάξι ήρθε με 104.000 χλμκαι έχω κάνει περίπου 106.200. Πώς μπορώ να ξέρω εάν έχει αλλαχθεί ο ιμάντας χρονισμού μιας και το βιβλίο service στην Γαλλία δεν τα γράφει αναλυτικά όπως εμείς εδώ παρά μόνο ότι έγιναν στα καθορισμένα Χλμ service χωρίς βέβαια χειρουργείο (να ανοιχτεί ο κινητήρας) . Ευχαριστώ πολύ και καλό απόγευμα σε όλους
-
Ο ιμάντας χρονισμού θα έπρεπε να αλλαχθεί στα 5 χρόνια ή 140.000χλμ. Οπότε αν έγινε σωστά το service 5ετίας θα έπρεπε να αλλαχθεί (φαντάζομαι).
Τώρα για να δεις αν όντως έχει αλλαχθεί δεν ξέρω αν απαντήσει η Suzuki Γαλλίας ή αν πρέπει να ανοίξεις να δεις σε τι κατάσταση είναι ο ιμάντας. -
@ilias-sx4 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Καλησπέρα παιδιά. Κάτοχος κι εγώ s cross πετρέλαιο και πρώην κάτοχος Sorento 16 ετών. Μέχρι τώρα δεν έχει κάτι σοβαρό εκτός από την πίεση των ελαστικών που σας ζαλισα. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Το αμάξι ήρθε με 104.000 χλμκαι έχω κάνει περίπου 106.200. Πώς μπορώ να ξέρω εάν έχει αλλαχθεί ο ιμάντας χρονισμού μιας και το βιβλίο service στην Γαλλία δεν τα γράφει αναλυτικά όπως εμείς εδώ παρά μόνο ότι έγιναν στα καθορισμένα Χλμ service χωρίς βέβαια χειρουργείο (να ανοιχτεί ο κινητήρας) . Ευχαριστώ πολύ και καλό απόγευμα σε όλους
εγω θα τον αλλαζα. να εχω ησυχο το κεφαλι.
αν δεν κανω λαθος καπου 300 εκτος αντιπροσωπειας σε αθηνα. -
@gatoz said in SUZUKI SX4 SCROSS:
@ilias-sx4 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
εγω θα τον αλλαζα. να εχω ησυχο το κεφαλι.
αν δεν κανω λαθος καπου 300 εκτος αντιπροσωπειας σε αθηνα.Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Κι εγώ. Αυτό σκέφτομαι να τον αλλάξω. Απλά αναρωτιέμαι αν τό βάλεις το αμάξι στην πρίζα φαίνεται από το ιστορικό του
-
Καλησπέρα κ καλό μήνα!
Λίγο καθυστερημένα αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους σας για το ενδιαφέρον κ τη βοήθειά σας! Τελικά το πρόβλημα ήταν το intercooler(χτύπημα στο κάτω μέρος δεξιά), κάτι που εξ αρχής είχε διαγνώσει η αντιπροσωπεία κ όχι το συνεργείο που το πηγαίνω ούτε το συνεργείο ψυγείων που επισκέφθηκα, βέβαια τότε δεν είχε διαρροή γι αυτό είχα απορήσει, αλλά μετά από την επίσκεψή μου σε άλλο συνεργείο που ίσως επειδή ο μάστορας το ζόρισε λίγο στον έλεγχο ή ήταν η ώρα, άρχισε να έχει διαρροή οπότε σιγουρευτήκαμε ότι ήταν αυτό. Αλλαγή λοιπόν κ όλα καλά.. Ευχαριστώ κ πάλι!!
-
@teo2023 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Καλησπέρα κ καλό μήνα!
Λίγο καθυστερημένα αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους σας για το ενδιαφέρον κ τη βοήθειά σας! Τελικά το πρόβλημα ήταν το intercooler(χτύπημα στο κάτω μέρος δεξιά), κάτι που εξ αρχής είχε διαγνώσει η αντιπροσωπεία κ όχι το συνεργείο που το πηγαίνω ούτε το συνεργείο ψυγείων που επισκέφθηκα, βέβαια τότε δεν είχε διαρροή γι αυτό είχα απορήσει, αλλά μετά από την επίσκεψή μου σε άλλο συνεργείο που ίσως επειδή ο μάστορας το ζόρισε λίγο στον έλεγχο ή ήταν η ώρα, άρχισε να έχει διαρροή οπότε σιγουρευτήκαμε ότι ήταν αυτό. Αλλαγή λοιπόν κ όλα καλά.. Ευχαριστώ κ πάλι!!
Teo, πόσο πήγε η αλλαγή;
-
@groover1972 185€ το ανταλλακτικό κ 50€ εργασία.
-
@teo2023 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
@groover1972 185€ το ανταλλακτικό κ 50€ εργασία.
μια χαρά για αντιπροσωπεία υποθέτω. αν πήγαινες με το ίδιο θέμα για Ford, θα έπρεπε να πουλήσεις το νεφρό σου.
-
Καλησπέρα...Είμαι σε φάση αλλαγής ελαστικών..Τώρα εχω crossclimate..
Κοιτάω για all season πάντα..Είδα ότι υπάρχει το Yokohama Geolandar G058 για την διάσταση μας..
Είναι all season αλλά όχι με πιστοποίηση 3PMSF..Το έχει δοκιμάσει κάποιος?? -
@pgp737ng said in SUZUKI SX4 SCROSS:
@panos_choulio said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Καλησπέρα...Είμαι σε φάση αλλαγής ελαστικών..Τώρα εχω crossclimate..
Κοιτάω για all season πάντα..Είδα ότι υπάρχει το Yokohama Geolandar G058 για την διάσταση μας..
Είναι all season αλλά όχι με πιστοποίηση 3PMSF..Το έχει δοκιμάσει κάποιος??Δεν έμεινες ευχαριστημένος?
Είμαι στον 3 χρονο και ενώ έχει πέλμα αρκετό έχει ξεραθεί και όταν βρέχει αρχίζει και γλυστραει ..Ανέβηκα Τζουμέρκα πριν καμιά εβδομάδα με βροχή και σε κάθε στροφή με ανηφόρα όταν παταγα γκάζι σπινιαρε για πλάκα ακόμα και την 3..
Κατά τ αλλά τα 2 πρώτα χρόνια ήταν άψογα..Βέβαια καλοκαίρι κατεβαινω Ροδο που έχει πολύ ζέστη και σκέφτομαι μήπως τα ξέρανε αυτό... -
Η πρώτη γενιά δεν βγήκε καλή.
Εγώ έχω την δεύτερη που λένε καλά λόγια τα τέστ.
Θα δείξει. -
@criuser said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Η πρώτη γενιά δεν βγήκε καλή.
Εγώ έχω την δεύτερη που λένε καλά λόγια τα τέστ.
Θα δείξει.Εγω έχω το crossclimate plus..Το ίδιο έχεις η το καινούργιο crossclimate 2??
-
Το καινούργιο το 2
-
Της πήρε λίγο παραπάνω καιρό της Suzuki, αλλά έβγαλε πλέον εφαρμογή παρακολούθησης τουτού...
-
Μπα;;;; Μπαίνει και στα παλιότερα;
SUZUKI SX4 SCROSS