-
Προφανώς ο μάστορας στο έκανε όπως όπως αλλά όφειλε να σου πει ότι έκανε προχειροδουλεια , δεν παίζουν με τον λεβιέ ταχυτήτων μπορεί να γίνει ως και επικίνδυνο.
-
@tkin73 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Προφανώς ο μάστορας στο έκανε όπως όπως αλλά όφειλε να σου πει ότι έκανε προχειροδουλεια , δεν παίζουν με τον λεβιέ ταχυτήτων μπορεί να γίνει ως και επικίνδυνο.
Συγκεκριμένα με καθησύχασε πως δεν θα ξαναέχω πρόβλημα στο συγκεκριμένο σημείο με την δουλειά που έκανε. Θα περιμένω να δω τι θα μου πει αύριο.
-
Τελικά αλλάχτηκαν οι ντίζες. Πλήρωσα 110 ευρώ για το ανταλλακτικό.
-
@robotech_ said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Τελικά αλλάχτηκαν οι ντίζες. Πλήρωσα 110 ευρώ για το ανταλλακτικό.
Μαζί με το πέρασμα ; Σε αντιπροσωπεία;
-
Όχι αντιπροσωπεία.
Μου είχε πάρει 50 ευρώ στην πρώτη επίσκεψη που έκανε τοπική επισκευή στη βάση του λεβιέ χωρίς να αλλάξει τις ντίζες. Στη δεύτερη επίσκεψη με χρέωσε μόνο το ανταλλακτικό
-
Από πλευράς μου να ζητήσω συγνώμη εάν σε επηρέασα και τελικά πηγές εκτός αντιπροσωπείας και τελικά ταλαιπωρήθηκες. Επιπόλαιος μάστορας φαινεται.
-
@lap said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Από πλευράς μου να ζητήσω συγνώμη εάν σε επηρέασα και τελικά πηγές εκτός αντιπροσωπείας και τελικά ταλαιπωρήθηκες. Επιπόλαιος μάστορας φαινεται.
Όχι ρε φίλε μην αγχώνεσαι. Τυχαία τον βρήκα και πήγα εκεί γιατί διάβασα καλά reviews στο Google. Μπορεί και να ξαναπάω εκτός αν κάποιος γνωστός μου προτείνει κάποιον άλλο.
-
Προσωπικα εχω αλλον για τα φρενα, αλλον για την αναρτηση, αλλον για λαδοξυδα και τελος αντιπροσωπεια#μονο για ιμαντα χρονισμου.
-
Χαιρετώ την παρέα μετά από καιρό.
Από Μάρτιο του 2014 Diesel φυσικά, με 178.000χλμ πάμε πολύ καλά. Στο μυαλό δεν πάμε καλά. Έχασα το κλειδί. Πάω αντιπροσωπεία (Θεσσαλονίκη) ή έχουμε άλλη πρόταση;
Επίσης, πείτε μου ένα καλό λόγο να μπορέσω να αποχωριστώ το Diesel. -
Αν το αυτοκίνητο είναι οκ και είσαι ευχαριστημένος γιατί να απαλλαγείς από το ντίζελ? Είναι σαν να πυροβολείς το πόδι σου έτσι όπως έχει γίνει η αγορά.
-
@dolomites said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Χαιρετώ την παρέα μετά από καιρό.
Από Μάρτιο του 2014 Diesel φυσικά, με 178.000χλμ πάμε πολύ καλά. Στο μυαλό δεν πάμε καλά. Έχασα το κλειδί. Πάω αντιπροσωπεία (Θεσσαλονίκη) ή έχουμε άλλη πρόταση;
Επίσης, πείτε μου ένα καλό λόγο να μπορέσω να αποχωριστώ το Diesel.Δεν νομίζω να υπάρχει λόγος για αντιπροσωπεία. Υπάρχουν πολλοί που κάνουν την δουλειά έρχονται εκεί που είσαι στο ξεκλειδώνουν σου αλλάζουν κλειδαριά immobilizer κανένα θέμα. Ψάξε λίγο στο ίντερνετ έχει αρκετούς θα κάνεις την δουλειά σου στο 1/3 της αντιπροσωπείας.
Το ντίζελ γιατί να το αποχωριστείς ; Για να ανέβεις 2-3 λτ ακριβότερου καυσίμου στα ταξίδια; Αν κινεισαι πολύ στο κέντρο να έχεις λόγο να πας σε υβριδικό κανονικό όμως. -
Tον Αυγουστο του 2018 σε διακοπες στην Συρο με αφησε απο τις ντιζες.Αμεσως το φορτωσαμε με οδικη και στην αντιπροσωπεια της SUZUKI μου εδεσαν τις ντιζες με πατεντα (τρυπα και περασμα κοπιλιας) και μου εγγυηθηκαν οτι δεν θα παθει ποτε τιποτα.Στην Θεσσαλονικη πηγα στην εδω αντιπροσωπεια Ανατολικα και αφου μου εδωσαν τις ντιζες τζαμπα λογο εγγυησης ειδαν την δουλεια που ειχε κανει ο καλλιτεχνης στην Συρο και επαθαν πλακα με την δουλεια του και μου προτειναν να το αφησω ετσι γιατι με τις νεες ντιζες ΙΣΩΣ παθει παλι τα ιδια.Φυσικα τις αφησα ετσι πηρα τις ντιζες και το 2020 που το πουλησα τις εδωσα και μεχρι σημερα το αμαξι εχει την πατεντα στο σασμαν....
Κοστος που ειχα δωσει στην Συρο 20€....
Η εμπειρια μου ολα αυτα τα χρονια με τις αντιπροσωπειες μου εδειξε οτι μπορει να πληρωνεις παραπανω εντος εγγυησης αλλα στην στραβη εχεις κερδος (Διαρροη απο αντλια πετρελαιου με κοστος κοντα στα 1500€ δεν πληρωσα τιποτα..... -
Καλησπέρα σε όλους σας
Θα ήθελα την γνώμη σας για εξουσιοδοτημενα συνεργεία στην δυτικη Αττική. Στον σφακιανακη του Κηφισού για πρώτο service δηλαδή μόνο λάδια φίλτρα. Μου είπαν 180 ευρώ. Δηλαδή αν πρέπει να αλλάξω διακοπλακες θα πρέπει να πουλήσω νεφρό.Ευχαριστώ εκ τω προτέρων.
Υ. Γ. πηγα για Πάσχα Ερμιόνη, και μεση κατανάλωση 5.4 με 5.6. Αυτα.
-
@groover1972 said in SUZUKI SX4 SCROSS:
Καλησπέρα σε όλους σας
Θα ήθελα την γνώμη σας για εξουσιοδοτημενα συνεργεία στην δυτικη Αττική. Στον σφακιανακη του Κηφισού για πρώτο service δηλαδή μόνο λάδια φίλτρα. Μου είπαν 180 ευρώ. Δηλαδή αν πρέπει να αλλάξω διακοπλακες θα πρέπει να πουλήσω νεφρό.Ευχαριστώ εκ τω προτέρων.
Εκεί είσαι εγώ στο ντίζελ το 2015 πρώτο σερβίς σε αντιπροσωπεία Θεσσαλονίκη είχα πληρώσει 150. Λογικό το 180 τώρα.
-
Καλησπέρα σε όλους σας
Εκεί είσαι εγώ στο ντίζελ το 2015 πρώτο σερβίς σε αντιπροσωπεία Θεσσαλονίκη είχα πληρώσει 150. Λογικό το 180 τώρα.
Καλημέρα! Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Θα κάνω μια έρευνα αγοράς αλλά λογικά κάπου εκεί θα είναι η τιμή.
-
Καλησπέρα σε όλους σας
Καλημέρα! Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Θα κάνω μια έρευνα αγοράς αλλά λογικά κάπου εκεί θα είναι η τιμή.
Καλημέρα σας, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το service έγινε με έκπτωση στον Σφακιανάκη στον Κηφισό. Από 180 πήγε 143. Not bad. Επίσης πλέον το διάστημα για τα service είναι στα 20.000 η χρόνο. Εγώ είχα τα ταπεινά 5.000 σε ενα χρόνο. 🤭
-
-
Το έβλεπα πριν μία ώρα. Ούτε ενθουσιάστηκε και πολλά του φάνηκαν ξεπερασμένα και περίεργα. Όπως και σε μένα φυσικά.
Το κερασάκι; Το τρίξιμο της πίσω πόρτας... σαν κλανιά γαϊδάρου...
-
Το κώλου παρουσίαση. Η τετρακίνηση που έχει είναι από τις καλύτερες που υπάρχουν και αυτός την πέρασε στο ντούκου.
-
Εκεί που έχουν φτάσει οι τιμές, στις βασικές εκδόσεις του είναι κελεπούρι το αυτοκίνητο, αναμφίβολο εργαλείο για χρόνια και κορυφαίο vfm.
Ακόμη και να δώσει κάποιος τα επιπλέον χρήματα να πάει σε ένα αυτόματο τετρακίνητο GL+ πάλι αγοράζει ποιοτικό άψογα εξοπλισμένο αμάξι που θα το ζηλεύουν και αμάξια 10 χιλιάρικα ακριβότερα, σε όλα εκτός απ την εμφάνιση. Που απλά, είναι συντηρητική, δεν είναι άσχημο, και έχει μακραν καλύτερη εργονομία, από όλα τα καινούρια φουτουριστικά διαστημόπλοια. Ακόμη κι η κατανάλωση δεν είναι ανασταλτικός παράγοντας, πολύ καλύτερα απ τα περισσότερα βενζινοκίνητα.
Αξιοπιστία+τιμή+εξοπλισμός+επιδόσεις+ικανότητα κίνησης+χώροι, μόνο ελαφρά μείον η συμβατική κι όχι φουτουριστική σχεδίαση.Το έχω δει σε κάποια χρωματάκια, που άνετα θα θυσίαζα το φουτουριστικό εσωτερικό, για να χω οικογενειακό εργαλείο σε καλή τιμή.
edit: ανοιξα τιμοκατάλογο και ΔΕΝ υπάρχει το aisin αυτόματο !!1!
ΝΕΞΤ ΠΛΙΖ...!αν και παραμένει σε καλή τιμή για τα 26 χιλιάρικα 4κίνητου...
SUZUKI SX4 SCROSS