-
@stefan147 said in TESLA FORUM:
Όχι δε θέλω να πληρώσω χρώμα. Θέλω να πάρω για μια φορά στα χρονικά ότι πιο φθηνό. Ήδη έχω δεύτερες σκέψεις. Πάλι φοβάμαι σε 1-1.5 χρόνο θα ψάχνω τι να πάρω.
παρε τωρα απο το αποθεμα, πριν φας τους δασμους στο κεφαλι.
-
Περιμένω ένα μπάρμπα που έχει πει οτι θέλει το Τουοτα. Αν το πάρει αναγκαστικά θα πάρω ότι έχει πιο άμεσα διαθέσιμο αλλά ιδανικά θέλω λευκό έξω-μαύρο μέσα. Αν συμφωνήσουμε στα λεφτά που είπαμε η διαφορά που είναι να δώσω είναι της τάξης των 1500 ευρώ οπότε είναι ανταλλαγή στην ουσία. Και με δεδομένο φυσικά ότι θα ισχύει και η επιδότηση.
-
Ρε συ μπορεί να μας διαβάζει...
-
Ε και? Είπα κάτι κακό?
-
Ξέρω 'γώ.. πες υποψήφιος αγοραστής. Τεσπα.
Άντε μακάρι να το δώσεις να κανεις ωραία τεστ και στο τεσλα.
-
Όχι δε θέλω να πληρώσω χρώμα. Θέλω να πάρω για μια φορά στα χρονικά ότι πιο φθηνό. Ήδη έχω δεύτερες σκέψεις. Πάλι φοβάμαι σε 1-1.5 χρόνο θα ψάχνω τι να πάρω.
Βαλε μια παραγγελία να κυλαει ο χρόνος... στη χειρότερη 250 ευρω θα χάσεις!
-
@iceman7 said in TESLA FORUM:
τα δικα σου δεν τα πηρες πισω?
-
-
@wantone said in TESLA FORUM:
@iceman7 said in TESLA FORUM:
τα δικα σου δεν τα πηρες πισω?
Μόνο αν ακυρώσεις μεσα σε 7 μερες!
-
Περιμένω ένα μπάρμπα που έχει πει οτι θέλει το Τουοτα. Αν το πάρει αναγκαστικά θα πάρω ότι έχει πιο άμεσα διαθέσιμο αλλά ιδανικά θέλω λευκό έξω-μαύρο μέσα. Αν συμφωνήσουμε στα λεφτά που είπαμε η διαφορά που είναι να δώσω είναι της τάξης των 1500 ευρώ οπότε είναι ανταλλαγή στην ουσία. Και με δεδομένο φυσικά ότι θα ισχύει και η επιδότηση.
Εγω αν εδινα λεφτα για κατι εξτρα, θα προτιμουσα για το λευκο εσωτερικο, να μη το καιει και ο ηλιος.
-
To χω απορρίψει το λευκό εσωτερικό. Αυτό το βιγκαν δέρμα, πως το λέει, μου κάνει πολύ φθηνιάρικο και σε ανοιχτό χρώμα το τονίζει πολύ ενώ το μαύρο το κρύβει κάπως.
-
To χω απορρίψει το λευκό εσωτερικό. Αυτό το βιγκαν δέρμα, πως το λέει, μου κάνει πολύ φθηνιάρικο και σε ανοιχτό χρώμα το τονίζει πολύ ενώ το μαύρο το κρύβει κάπως.
Ετοιμασου τοτε για αντηλιακες μεμβρανες στα τζαμια και το καλυμμα της ηλιοροφης...
-
Καλά αυτό εννοειται. Δεν υπάρχει περίπτωση ν' αφήσω αμάξι χωρίς μεμβράνες. Εδώ έβαλα στο εταιρικό πληρώνοντας από την τσέπη μου.
-
Παντου βιγκαν δερμα βαζουν πια! Το καταλαβαίνεις στην αφή, είναι και σχετικά μαλακα! Από τα πλαστικά καθισματα ομως απο ανακυκλωμένες καποτες που βαζουν στα περισσότερα αμαξια πλεον (που μεχρι και ρουχα τρίβουν) πολύ καλύτερα!
Καλη ποιοτητα ειναι τα καθισματα παντως, τα ψυχωμενα γαμουν, αν ειχε και μασαζ όπως σε μια 5αρα που ειχα οδηγησει προσφατα, θα μιλαγαμε για το τέλειο!
Προσωπική άποψη και αφού το θες για γυναικαμαξο, παρε το SR να κανεις τη δουλεια σου οικονομικότερα.... κανεις τέτοια χρήση που θες την παραπάνω αυτονομία;
-
@ntinaras said in TESLA FORUM:
Ετοιμασου τοτε για αντηλιακες μεμβρανες στα τζαμια και το καλυμμα της ηλιοροφης...
Μεμβράνες βαζεις πια στην Ελλαδα και σε κουβά!
Στο model 3 πρέπει απλά να αποφασίσεις αν θα βάλεις μεμβράνη και σε ολόκληρο το ενιαίο πίσω παρμπρίζ/ηλιοροφή!
Εκει πας στα 600 ευρώ χαλαρα γιατι ειναι μπελαλίδικη δουλεια.... -
Από τη στιγμή που δε χρειάζεται να βάλω καμιά σοβαρή διαφορά, δε βρίσκω κάνα ιδιαίτερο νόημα να πάρω το SR. Θέλω και την 4κινηση και το γκάζι και την αυτονομία.
-
Η βασική διαφορά μεταξύ LR και SR, είναι οτι με το μεγάλο και για το μέγεθος της Ελλάδας, ξεχνάς οτι έχεις ηλεκτρικό
-
@red_monster said in TESLA FORUM:
Η βασική διαφορά μεταξύ LR και SR, είναι οτι με το μεγάλο και για το μέγεθος της Ελλάδας, ξεχνάς οτι έχεις ηλεκτρικό
Εκτος και αν χρειαστει να παρκαρεις στο παγκρατι
-
@ntinaras said in TESLA FORUM:
@red_monster said in TESLA FORUM:
Εκτος και αν χρειαστει να παρκαρεις στο παγκρατι
Polis park στη Ριζάρη !
-
Στο Παγκράτι, εκτός Δεκαπενταύγουστου, το μόνο 4τροχο που μπορεί να βρει θέση είναι το ami.
TESLA FORUM