-
Γύφτικα δείχνουν και είναι αυτά τα σκίαστρα.
Έχω δει και πως μπαίνουν με κάτι κλιπς σε σημεία που μπορεί να έχει και καλώδια, ηχεία κλπ.
Τέτοια αμάξια απλά δεν θα τα άφηνα στον ήλιο.
Από πάρκινγκ σε πάρκινγκ.
Και λόγω όγκου και επιφανειών και περιέργειας κόσμου. -
@fanis75 said in TESLA FORUM:
@dettol said in TESLA FORUM:
Ρε συ είναι μανούρα το ηλεκτρικό για να το βάλεις οπότε δεν θα ασχοληθώ.
Μου είπε ότι του πήρε όλο και όλο 15 λεπτά για πλήρη εγκατάσταση με διάλειμα για τσιγάρο. Άρα δεν το θεωρώ μανούρα. Τώρα αυτός και λόγω ταξί το ήθελε το ηλεκρικό. Μου φάνηκε φοβερό όμως, πολύ μου άρεσε!
Θα κάνει μια περιουσία βέβαια αλλά αυτός ως ταξί θα το εβαλε ως έξοδο
-
@iceman7 said in TESLA FORUM:
Γύφτικα δείχνουν και είναι αυτά τα σκίαστρα.
Έχω δει και πως μπαίνουν με κάτι κλιπς σε σημεία που μπορεί να έχει και καλώδια, ηχεία κλπ.
Τέτοια αμάξια απλά δεν θα τα άφηνα στον ήλιο.
Από πάρκινγκ σε πάρκινγκ.
Και λόγω όγκου και επιφανειών και περιέργειας κόσμου.Δεν γίνεται να μην το αφήνεις στον ήλιο, στην Ελλάδα. Επίσης, το συγκεκριμένο σκίαστρο μόνο γύφτικο δεν το λές, έμοιαζε τελείως εργοστασιακό μου θύμισε BMW.
Θα κάνει μια περιουσία βέβαια αλλά αυτός ως ταξί θα το εβαλε ως έξοδο
Όχι ρε συ, €400 μου είπε. Δεν το βρίσκω ακριβό.
-
τα "απλα", οπως το επισημο, μπαινουν οντως με clips. Προσωπικα δεν με ενοχλει. Εφαρμοσε καλα και φαινεται να κανει τη δουλεια του. Εγω για τις καλοκαιρινες διακοπες το πηρα, οπου ηξερα οτι το αμαξι θα μενει αρκετες ωρες σε νταλα ηλιο.
-
Δεν γίνεται να μην το αφήνεις στον ήλιο, στην Ελλάδα. Επίσης, το συγκεκριμένο σκίαστρο μόνο γύφτικο δεν το λές, έμοιαζε τελείως εργοστασιακό μου θύμισε BMW.
Εγω παντως τετοιο μεγαλο αμαξι με τοσα κρυσταλλα κλπ δεν θα το πηγαινα ουτε σε ήλιους ουτε σε διακοπες!
Εχω δει σε βιντεο το ηλεκτρικό και δειχνει πιο ποιοτικό από αυτά της σειρας από ali, tesling κλπ και ειχα δει τιμες στα 900 ευρω.
400 για την επιφανεια του Υ καλα ειναι, αλλά πόσο ποιοτικό να ειναι; ρευμα απο που να παιρνει;
Βεβαια τα ταξί γενικά δεν φημίζονται για την καλαισθησία τους! -
Δεν γίνεται να μην το αφήνεις στον ήλιο, στην Ελλάδα. Επίσης, το συγκεκριμένο σκίαστρο μόνο γύφτικο δεν το λές, έμοιαζε τελείως εργοστασιακό μου θύμισε BMW.
Εγω παντως τετοιο μεγαλο αμαξι με τοσα κρυσταλλα κλπ δεν θα το πηγαινα ουτε σε ήλιους ουτε σε διακοπες!
Εχω δει σε βιντεο το ηλεκτρικό και δειχνει πιο ποιοτικό από αυτά της σειρας από ali, tesling κλπ και ειχα δει τιμες στα 900 ευρω.
400 για την επιφανεια του Υ καλα ειναι, αλλά πόσο ποιοτικό να ειναι; ρευμα απο που να παιρνει;
Βεβαια τα ταξί γενικά δεν φημίζονται για την καλαισθησία τους!Οτι ηλεκτρικο «καλουδι» εχω δει ,μπαινει με διακλαδωτές στις υπάρχουσες εργοστασιακές φισες.
Δεν κόβεις πουθενά καλώδια. -
Να! απο κατι τετοια πιανονται και λενε οτι οσοι εχουν τεσλα εχουν και 4-5 αλλα αμαξια για αλλη χρηση
Εγω παντως, δεν το λυπαμαι, το χρησιμοποιω ως το καθημερινο αμαξι και οτι ειναι να γινει ας γινει. Δεν κανω υπερβολες, δεν θα το χωσω σε στενακια, δεν θα το παω διπλα σε μασκοφορους με μολοτοφ
-
Δεν ξέρω, αλλά από όσο το είδα μου φάνηκε ποιοτικότατο!! Ρευμα παίρνει από το πίσω φως μου είπε, πανεύκολα με ειδικό φις. Σου είπα, σε 15 λεπτά τα είχε συνδέσει όλα.
-
Να! απο κατι τετοια πιανονται και λενε οτι οσοι εχουν τεσλα εχουν και 4-5 αλλα αμαξια για αλλη χρηση
Εγω παντως, δεν το λυπαμαι, το χρησιμοποιω ως το καθημερινο αμαξι και οτι ειναι να γινει ας γινει. Δεν κανω υπερβολες, δεν θα το χωσω σε στενακια, δεν θα το παω διπλα σε μασκοφορους με μολοτοφ
Aν το κανεις αποσβεση εναντι των εσοδων της εταιρειας/μαγαζι λογικο να μην ασχολεισαι. Φορολογικα αν εχεις αρκετα εσοδα συμφερει καθε 3 χρονια να αγοραζεις ενα καινουριο.
Ειναι αλλη περιπτωση αυτη και αλλη ιδιωτη ο οποιος θα κρατησει ενα αμαξι για χρονια. Μπορεις να δεις 20-30 χρονων αυτοκινητα αλλα ειναι σε χαλια κατασταση αλλα ειναι σαν καινουρια. Για να κρατηθουν τα πλαστικα και το χρωμα σε καλη κατασταση πρεπει να περιοριζεις την εκθεση στον ηλιο.
-
Δεν ξέρω, αλλά από όσο το είδα μου φάνηκε ποιοτικότατο!! Ρευμα παίρνει από το πίσω φως μου είπε, πανεύκολα με ειδικό φις. Σου είπα, σε 15 λεπτά τα είχε συνδέσει όλα.
εχεις καποιο βιντεο για αυτο το προιον να το δουμε;
-
-
Καλα εγω όλα τα λυπαμαι να τα ταλαιπωρήσω...
βασικα τον εαυτό μου λυπάμαι από τη στεναχωρια σε αβαρία και το χρόνο/εξοδα επισκευών συν οτι στο αμαξι θα μπουν "βρωμοπόδαροι" μαστορες ...
Αρα παντα το δικό μου αμαξι ειναι garage queen για λίγες εμφανίσεις μεχρι να το παρει ο επομενος κλπ...
Ακομα ψαχνω να βρω ενα ιδανικό για εμενα καθημερινο αλλα στη ζουγκλα που ζουμε μαλλον πρεπει να βρω ταριφα να τον κλέισω με το μηνα!Αληθεια τωρα που το σκεφτηκα, εχετε υπόψη ταριφες που αναλαμβάνουν να σε παίρνουν καθε πρωι από ένα Χ μέρος σε Χ ώρα και να σε γυρνάνε πισω αντίστοιχη; Για συμφωνία με το μηνα...
-
θα εχεις παντα το προβλημα οτι μια μερα δεν θα ερθει για διαφορους λογους. Επισης δεν ειμαι σιγουρος αν θα αντεξεις να μπαινεις σε αμαξι καθημερινα που μπαινει χιλιαδες κοσμος.
Οι περισσοτεροι ιοι μεταφερονται απο αλλους ανθρωπους.
-
Αληθεια τωρα που το σκεφτηκα, εχετε υπόψη ταριφες που αναλαμβάνουν να σε παίρνουν καθε πρωι από ένα Χ μέρος σε Χ ώρα και να σε γυρνάνε πισω αντίστοιχη; Για συμφωνία με το μηνα...
Φυσικά, πάρα πολλοί. Και ο Γιώργος με το Τέσλα (και τους συναδέλφους του, γιατί δεν μπορεί προφανώς κάθε μέρα) και το mercedes taxi club (αυτό χρησιμοποιούσα μέχρι να αλλάξω σε Τέσλα) και αρκετοί άλλοι.
-
Καλα εγω όλα τα λυπαμαι να τα ταλαιπωρήσω...
βασικα τον εαυτό μου λυπάμαι από τη στεναχωρια σε αβαρία και το χρόνο/εξοδα επισκευών συν οτι στο αμαξι θα μπουν "βρωμοπόδαροι" μαστορες ...
Αρα παντα το δικό μου αμαξι ειναι garage queen για λίγες εμφανίσεις μεχρι να το παρει ο επομενος κλπ...
Ακομα ψαχνω να βρω ενα ιδανικό για εμενα καθημερινο αλλα στη ζουγκλα που ζουμε μαλλον πρεπει να βρω ταριφα να τον κλέισω με το μηνα!Αληθεια τωρα που το σκεφτηκα, εχετε υπόψη ταριφες που αναλαμβάνουν να σε παίρνουν καθε πρωι από ένα Χ μέρος σε Χ ώρα και να σε γυρνάνε πισω αντίστοιχη; Για συμφωνία με το μηνα...
καταλαβαινω τη λογικη σου και τα εχουμε πει και απο κοντα για αυτο το θεμα, αλλα ρε συ ειναι πραγματικα κριμα. Βγαζε το βολτες εστω τα ΣΚ, πατε μονοημερες, πατα στη λιβαδεια για τα παϊδακια, πατε οπουδηποτε. Αφου ειναι κουραστικο και αγχωτικο να ανεβοκατεβαινεις την κηφισιας με αυτο, κανε αλλες διαδρομες που σου αρεσουν. Για καφε στο λαυριο, παιδακια στον αγιο μερκουριο, βολτα στην κορινθο/ναυπλιο. Κριμα ειναι να καθεται στο γκαραζ... να μουγκριζει και να αγχωνει τους γειτονες
-
Κι όμως υπάρχουν αρκετοί (εντάξει ευκατάστατοι) που προτιμούν ταξί-σοφέρ για τις καθημερινές μετακινήσεις τους.
Αν οι δρόμοι της Αθήνας και οι οδηγοί ήταν σε καλύτερη κατάσταση, δε νομίζω να είχαν θέμα με το autopilot...
-
@wantone said in TESLA FORUM:
θα εχεις παντα το προβλημα οτι μια μερα δεν θα ερθει για διαφορους λογους. Επισης δεν ειμαι σιγουρος αν θα αντεξεις να μπαινεις σε αμαξι καθημερινα που μπαινει χιλιαδες κοσμος.
Καλα δεν θα πεθανω να παω με το τρενο καποιες φορες!
Ουτε εχω αρρωστοφοβία!
Ταξί ειναι και σε γενικές γραμμες είναι πιο περιποιημένο από τους συρμους του ΗΣΑΠ ...
που για να δωσω και ενα τιπ μην περιμενετε βελτιωση στην κατασταση του .. εκραζα προχθες καποια μελη του ΔΣ της ΣΤΑΣΥ που ξερω και περα οτι μου την επεσαν που φωνάζω μου ειπαν οτι θελει 2 χρονια ο διαγωνισμος προμηθειας συρμων.... -
Αληθεια τωρα που το σκεφτηκα, εχετε υπόψη ταριφες που αναλαμβάνουν να σε παίρνουν καθε πρωι από ένα Χ μέρος σε Χ ώρα και να σε γυρνάνε πισω αντίστοιχη; Για συμφωνία με το μηνα...
Φυσικά, πάρα πολλοί. Και ο Γιώργος με το Τέσλα (και τους συναδέλφους του, γιατί δεν μπορεί προφανώς κάθε μέρα) και το mercedes taxi club (αυτό χρησιμοποιούσα μέχρι να αλλάξω σε Τέσλα) και αρκετοί άλλοι.
Θα πρεπει να ρωτησω! Ειναι που μου καλυπτουν μεν το παρκινγκ αλλα δεν μου το δινουν και σε χρηματα αν δεν του κανω χρήση οποτε οποια δαπανη φαω σε ταξι θα πρεπει να την πληρωνω ο ίδιος!
Και περισσότερο απο ψυχαναγκαστικος ειμαι τσιγκούνης! -
@antonakis said in TESLA FORUM:
Κι όμως υπάρχουν αρκετοί (εντάξει ευκατάστατοι) που προτιμούν ταξί-σοφέρ για τις καθημερινές μετακινήσεις τους.
Αν οι δρόμοι της Αθήνας και οι οδηγοί ήταν σε καλύτερη κατάσταση, δε νομίζω να είχαν θέμα με το autopilot...
Εχω δει επιχειρηματίες που το κανουν και ειναι ξεγνοιαστοι!
-
@wantone said in TESLA FORUM:
Καλα δεν θα πεθανω να παω με το τρενο καποιες φορες!
Ουτε εχω αρρωστοφοβία!
Ταξί ειναι και σε γενικές γραμμες είναι πιο περιποιημένο από τους συρμους του ΗΣΑΠ ...
που για να δωσω και ενα τιπ μην περιμενετε βελτιωση στην κατασταση του .. εκραζα προχθες καποια μελη του ΔΣ της ΣΤΑΣΥ που ξερω και περα οτι μου την επεσαν που φωνάζω μου ειπαν οτι θελει 2 χρονια ο διαγωνισμος προμηθειας συρμων....ποσα χρονια θελει ο διαγωνισμος για να φυλασσουν τους συρμους και να μην τους γεμιζουν γραφιτι τα τσογλανια; Ποσο δυσκολο ειναι να μην μπαινουν στα τρενα, χωρις εισητηριο, μικροεγκληματιες;
Μακαρι το προβλημα μας να ηταν τα νεα τρενα. Αφου και καινουρια να αγορασουν, μανταρα θα γινουν μεσα σε 6 μηνες.
TESLA FORUM