-
Δεν τηρούνται οι νόμοι. Γιατί κινούμαστε συχνα επιθετικά κολλώντας πίσω από το μπροστινό.
Εγώ στον αυτοκινητόδρομο κρατάω πάντα 4-5 αυτοκίνητα απόσταση από το μπροστινό.
Αντίθετα συχνα μου έρχονται διάφοροι σε απόσταση ενός αυτοκινήτου να πιέσουν. -
Aυτη η πλευρικη καμερα στο Β πιλαρ οταν εχει κοκκινο φως αυτο λεει οτι γραφει βιντεο; Ενα πλειντ ειδα.
-
@iceman7 said in TESLA FORUM:
Δεν τηρούνται οι νόμοι. Γιατί κινούμαστε συχνα επιθετικά κολλώντας πίσω από το μπροστινό.
Εγώ στον αυτοκινητόδρομο κρατάω πάντα 4-5 αυτοκίνητα απόσταση από το μπροστινό.
Αντίθετα συχνα μου έρχονται διάφοροι σε απόσταση ενός αυτοκινήτου να πιέσουν.το κανουν δυστυχως πολλοι αυτο και με ασχετα αυτοκινητα, και λιγοτερο απο ενα αμαξι αποσταση.
-
@wantone said in TESLA FORUM:
Aυτη η πλευρικη καμερα στο Β πιλαρ οταν εχει κοκκινο φως αυτο λεει οτι γραφει βιντεο; Ενα πλειντ ειδα.
ολες οι καμερες γραφουν. 7 συνολο
-
@dettol said in TESLA FORUM:
ειναι συνεχως ανοιχτες; γιατι στην αριστερη πλευρα οταν περασα αργοτερα δεν ειχε το κοκκινο φως. αυτο το ειδα οταν περασα απο την δεξι πλευρα του.
-
@dettol said in TESLA FORUM:
ειναι συνεχως ανοιχτες; γιατι στην αριστερη πλευρα οταν περασα αργοτερα δεν ειχε το κοκκινο φως. αυτο το ειδα οταν περασα απο την δεξι πλευρα του.
εξαρταται απο την ρυθμιση. Εγω το εχω ανοιχτο να γραφει οταν περασει καποιος απο κοντα, αλλοι το εχουν να γραφει οταν γινει καποιο "συμβαν" (δεν ξερω ακριβως τι σημαινει αυτο).
Οι καμερες ειναι συνεχως ανοιχτες και αυτες ανιχνευουν κινηση και γραφουν οταν γινουν trigger. Οταν δεις το κοκκινο ματακι με το "sentry activated" (ή καπως ετσι) στην οθονη, σημαινει οτι σε εγραψε και εστειλε ειδοποιηση στον ιδιοκτητη. -
αυτο βεβαια στην Ελλαδα μπορει να μπλεξει γιατι μπορεις να του κανεις μηνυση
-
Καλησπέρα σας
Διάβασα σχεδόν όλο το νήμα!
Εν τάχει θα σας πω το σενάριο αγοράς :
Διαθέτω ένα cupra formentor εταιρικό και διαθέτω ένα kia Stonic που θα φύγει είτε για :- MG Hybrid Max plus, είτε για Tesla model 3
Στη μία περίπτωση δίνω 26Κ και στην άλλη 41 και περιμένω επιδότηση για να κατέβω στα 32Κ
Φορτιστής σπίτι δεν υπάρχει, αλλά υπάρχει στη δουλειά και τη δική μου και της συζύγου.
Το κύριο οικογένειακο αυτοκίνητο θα συνεχίσει να είναι το cupra formentor (υπάρχουν 2 παιδάκια).
Τι από τα 2 εκ των mg ή tesla θα δώσει καλύτερα χρήματα σε μεταπώληση σε 2 χρόνια (πχ αν προκύψει εταιρικό για τη σύζυγο)
ΥΓ παρακαλώ μια βοήθεια για την αγορά του m3, αν τελικά πάω σε αυτό. Παραγγελνω αυστηρά δικτυακά, πληρώνω με κάρτα (??!!) και πότε θα έχω απόδειξη και τα απαιτούμενα έγγραφα για να κάνω την αίτηση στο ΚΗ3;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε συμβουλή...
- MG Hybrid Max plus, είτε για Tesla model 3
-
@vagreek said in TESLA FORUM:
Καλησπέρα σας
Διαθέτω ένα cupra formentor εταιρικό και διαθέτω ένα kia Stonic που θα φύγει είτε για :- MG Hybrid Max plus, είτε για Tesla model 3
Στη μία περίπτωση δίνω 26Κ και στην άλλη 41 και περιμένω επιδότηση για να κατέβω στα 32Κ
Φορτιστής σπίτι δεν υπάρχει, αλλά υπάρχει στη δουλειά και τη δική μου και της συζύγου.
Το κύριο οικογένειακο αυτοκίνητο θα συνεχίσει να είναι το cupra formentor (υπάρχουν 2 παιδάκια).
Τι από τα 2 εκ των mg ή tesla θα δώσει καλύτερα χρήματα σε μεταπώληση σε 2 χρόνια (πχ αν προκύψει εταιρικό για τη σύζυγο)
ΥΓ παρακαλώ μια βοήθεια για την αγορά του m3, αν τελικά πάω σε αυτό. Παραγγελνω αυστηρά δικτυακά, πληρώνω με κάρτα (??!!) και πότε θα έχω απόδειξη και τα απαιτούμενα έγγραφα για να κάνω την αίτηση στο ΚΗ3;
Διαφορετικά αυτοκίνητα κοιτάς.
Και διαφορετική μεταπωλητική αξία.
Ειδικά στα ηλεκτρικα δεν έχει αναπτυχθεί τόσο η δευτερογενής αγορα.Η παραγγελία τεσλα αυστηρά διαδικτυακά με καρτα.
Προσοχή η κάρτα να είναι στο όνομα αυτου που θα αγοράσει το αμάξι και θα πάρει την επιδότηση.
Απόδειξη σου στέλνουν λίγες μέρες μετά. Αλλά υποβολή αίτησης για επιδότηση κανεις αφου κανεις εξόφληση και παραλάβεις το αμάξι. Δες πρώτα για χρονους άφιξης, κάνε και έναν έλεγχο στο απόθεμα αν έρχεται κάτι άμεσα ή είναι ήδη εδώ για να μην χάσεις χρόνο μιας και λιγοστεύουν καθημερινά τα χρήματα στο ΚΗ3. - MG Hybrid Max plus, είτε για Tesla model 3
-
Καλησπέρα σας
Ειδικά στα ηλεκτρικα δεν έχει αναπτυχθεί τόσο η δευτερογενής αγορα.Η παραγγελία τεσλα αυστηρά διαδικτυακά με καρτα.
Προσοχή η κάρτα να είναι στο όνομα αυτου που θα αγοράσει το αμάξι και θα πάρει την επιδότηση.
Απόδειξη σου στέλνουν λίγες μέρες μετά. Αλλά υποβολή αίτησης για επιδότηση κανεις αφου κανεις εξόφληση και παραλάβεις το αμάξι. Δες πρώτα για χρονους άφιξης, κάνε και έναν έλεγχο στο απόθεμα αν έρχεται κάτι άμεσα ή είναι ήδη εδώ για να μην χάσεις χρόνο μιας και λιγοστεύουν καθημερινά τα χρήματα στο ΚΗ3.Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση
Βλέπω ότι εμφανίζει δύο λευκά m3 SR στα 40700, με ενημέρωση "άφιξη σύντομα"... Άραγε τι σημαίνει αυτό;
Επίσης αν προχωρήσω στην πληρωμή θα δεσμεύσει άμεσα 40700 από την κάρτα (σορρυ αν είναι χαζή η ερώτηση μου)? Προφανως θα πρέπει να "ανοίξω" την κάρτα για διαδικτυακή αγορά τέτοιας αξίας
Την απόδειξη αν τη στέλνουν σε λίγες ημέρες μπορώ να κάνω άμεσα την αίτηση ή χρειάζομαι και άδεια κυκλοφορίας, ήτοι μόνο αφού μου παραδοθεί το αυτοκίνητο;
Επίσης αυτά τα 2 οχήματα που βλέπω να αναφέρονται ως "άφιξη σύντομα" προφανώς είναι καινούρια... Δεν ξέρω αν κοιτάω κάτι λάθος, αλλά γιατί έχει 2 εγγραφές διαφορετικές, όμως πανομοιότυπες...?
Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω;
Όντως διαφορετικά τα οχήματα, το mg το βλέπω περισσότερο σαν επιλογή γρήγορη και θεωρητικά πιο "safe" (?) για μεταπώληση; - MG Hybrid Max plus, είτε για Tesla model 3
-
Επίσης αν προχωρήσω στην πληρωμή θα δεσμεύσει άμεσα 40700 από την κάρτα (σορρυ αν είναι χαζή η ερώτηση μου)? Προφανως θα πρέπει να "ανοίξω" την κάρτα για διαδικτυακή αγορά τέτοιας αξίας
Με την κάρτα πληρώνεις την προκαταβολή για την δέσμευση του αυτοκινήτου. Η εξόφληση γίνεται με τραπεζική μεταφορά, όπως σε όλα τα αυτοκίνητα.
Και προφανώς μεταξύ των 2 που κοιτάς δεν υπάρχει σύγκριση, το Τέσλα ειναι 100 φορές καλύτερο αυτοκίνητο και για εμένα δεν υπάρχει καν δίλλημα, εννοείται Τέσλα! όσο για μεταπώληση, δεν έχω ιδέα!!
-
Βλέποντας πόσο ακριβά πωλούνται στην Ελλάδα τα Tesla ΚΑΙ καθώς το Model 3 είναι στην ουσία καινούργιο μοντέλο ΚΑΙ καθώς σε δύο χρόνια δε θα υπάρχει επιδότηση, θεωρώ ότι το Model 3 θα έχει πολύ καλύτερη μεταπώληση από το MG.
-
@dimsabas said in TESLA FORUM:
Βλέποντας πόσο ακριβά πωλούνται στην Ελλάδα τα Tesla ΚΑΙ καθώς το Model 3 είναι στην ουσία καινούργιο μοντέλο ΚΑΙ καθώς σε δύο χρόνια δε θα υπάρχει επιδότηση, θεωρώ ότι το Model 3 θα έχει πολύ καλύτερη μεταπώληση από το MG.
Μακάρι να έχουν τα ηλεκτρικα καλη μεταπώληση γιατί προς το παρόν τα κλαίνε όλοι τα λεφτά τους και τα παντρεύονται
-
Καλησπέρα σας
Απόδειξη σου στέλνουν λίγες μέρες μετά. Αλλά υποβολή αίτησης για επιδότηση κανεις αφου κανεις εξόφληση και παραλάβεις το αμάξι. Δες πρώτα για χρονους άφιξης, κάνε και έναν έλεγχο στο απόθεμα αν έρχεται κάτι άμεσα ή είναι ήδη εδώ για να μην χάσεις χρόνο μιας και λιγοστεύουν καθημερινά τα χρήματα στο ΚΗ3.Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση
Βλέπω ότι εμφανίζει δύο λευκά m3 SR στα 40700, με ενημέρωση "άφιξη σύντομα"... Άραγε τι σημαίνει αυτό;
Την απόδειξη αν τη στέλνουν σε λίγες ημέρες μπορώ να κάνω άμεσα την αίτηση ή χρειάζομαι και άδεια κυκλοφορίας, ήτοι μόνο αφού μου παραδοθεί το αυτοκίνητο;
Επίσης αυτά τα 2 οχήματα που βλέπω να αναφέρονται ως "άφιξη σύντομα" προφανώς είναι καινούρια... Δεν ξέρω αν κοιτάω κάτι λάθος, αλλά γιατί έχει 2 εγγραφές διαφορετικές, όμως πανομοιότυπες...?
Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω;
Όντως διαφορετικά τα οχήματα, το mg το βλέπω περισσότερο σαν επιλογή γρήγορη και θεωρητικά πιο "safe" (?) για μεταπώληση;Το άφιξη σύντομα σημαίνει ότι είναι ήδη στο καράβι ή περιμένουν το καράβι για να έρθουν.
Καλό είναι να μιλήσεις με κάποιον πωλητή για λεπτομέρειες γιατί μπορεί να είναι 15 μερες ή 2 μήνες.
Η τιμή στο απόθεμα είναι το ανώτερο η τιμή στο site για νέα παραγγελία. Ενίοτε κάνουν και κάποια έκπτωση αλλά με τη ζήτηση που έχει πια δύσκολο.
Με κάρτα πληρώνεις μόνο την προκαταβολή (250 ευρώ) που επιστρέφεται μόνο αν ακυρώσεις εντός 7 ημερών.
Αίτηση στο ΚΗ3 κανεις όταν παραλάβεις άδεια.Τα mg έχουν αδοκίμαστα υβριδική τεχνολογία.
Αλλά είναι πιο φθηνά και σε πιο γήινες διαστάσεις.
Τα τεσλα δεν κάνουν για κυκλοφορία σε ελληνικούς δρόμους.
Πιθανώς να το πάρεις και να χρησιμοποιείς αλλά μικρότερα αυτοκίνητα για να κινείσαι καθημερινά. - MG Hybrid Max plus, είτε για Tesla model 3
-
Τα τεσλα δεν κάνουν για κυκλοφορία σε ελληνικούς δρόμους.
Μια χαρά κόμπακτ αμαξάκια είναι! Δεν μιλάμε για το S, αλλά το μικρό το 3αρι, όσο μια 3αρα bmw. Και με τις ευκολίες που έχω πανεύκολο στην πόλη. Πιο εύκολα πήγαινα με το Τέσλα στην πόλη παρά με το χειροκίνητο Μίκρα που δεν είχε ούτε αισθητήρες.
-
Μακάρι να έχουν τα ηλεκτρικα καλη μεταπώληση γιατί προς το παρόν τα κλαίνε όλοι τα λεφτά τους και τα παντρεύονται
Πού είναι όλα αυτά τα φθηνά Tesla; Να ψωνίσουν οι ενδεείς! Δεν λέω για e-208, που τα βρίσκεις με 14Κ.
-
Είναι πάρα πολύ νωρίς ακόμα για μαζικές πωλήσεις τεσλα. Μιλάμε για αγορά που ξεκίνησε το 20; Το 21; Εμφανίστηκαν κάποια legacy 3 άρια από πορωμενους που ήθελαν highland αλλά ήταν ελάχιστα και όχι σε τιμές τσάμπα.
-
Καλησπέρα σας
Δεν τίθεται σύγκριση μεταξύ των 2, σίγουρα tesla. Σε 2 χρόνια δύσκολο να χάσεις σημαντικά λεφτά εφόσον δε θα υπάρχει ΚΗ3. Αν είσαι Αθήνα πήγαινε στην Tesla, κάνε test drive και κάνε ερωτήσεις ως προς την άφιξη εκεί. Διαδικτυακά παραγγέλνεις, από την κάρτα (στο όνομά σου) πληρώνεται η προκαταβολή, η εξόφληση γίνεται με το που φτάσει το αυτοκίνητο ελλάδα οπότε και σε ειδοποιούν. Αίτηση στο ΚΗ3 κάνεις με το που εξοφλήσεις και πάρεις στα χέρια σου την άδεια. Μη φας χρόνο με φορτιστές κ.τλ. με το που έχεις την άδεια κάνε την αίτηση!
- MG Hybrid Max plus, είτε για Tesla model 3
-
TESLA FORUM