-
@ataim said in TESLA FORUM:
Θα ανοίξουν έκθεση; στην παλιά αυτοκίνηση θα είναι;
Δες πιο πάνω 3-4 ποστ, μου απάντησε ο ντετόλ!
@dettol said in TESLA FORUM:
μεσα στο golden hall ηταν pop up shop προσωρινο μεχρι να ανοιξει η επισημη εκθεση. ειναι διπλα στην παλια αυτοκινηση
-
..... μεχρι να ανοιξει η επισημη εκθεση. ειναι διπλα στην παλια αυτοκινηση
ειναι στα σκαρια εκθεση και για θεσσαλονικη. Προς το παρον ακολουθουν το ιδιο μοντελο. Pop up store μεσα στο cosmos μεχρι να ετοιμαστει η επισημη εκθεση. Μαζι ή λιγο μετα απο αυτην θα ανοιξει και service centre.
Η διαφορα με τις αλλες εταιρειες ειναι οτι στην εκθεση απλα πας και τα βλεπεις ή/και κανεις test drive. Αν θες να παραγγειλεις σου λενε "τραβα σπιτι σου να ριξεις παραγγελια online"
-
..... μεχρι να ανοιξει η επισημη εκθεση. ειναι διπλα στην παλια αυτοκινηση
ειναι στα σκαρια εκθεση και για θεσσαλονικη. Προς το παρον ακολουθουν το ιδιο μοντελο. Pop up store μεσα στο cosmos μεχρι να ετοιμαστει η επισημη εκθεση. Μαζι ή λιγο μετα απο αυτην θα ανοιξει και service centre.
Η διαφορα με τις αλλες εταιρειες ειναι οτι στην εκθεση απλα πας και τα βλεπεις ή/και κανεις test drive. Αν θες να παραγγειλεις σου λενε "τραβα σπιτι σου να ριξεις παραγγελια online"
Ε μα! το θέλουν το service center, πήγα προχθές καρέντα και είχε πιο πολλά model3/Y από audi.
-
Ε μα! το θέλουν το service center, πήγα προχθές καρέντα και είχε πιο πολλά model3/Y από audi.
Ο βασικότερος λόγος να ΜΗΝ αγοράσει κάποιος Τέσλα σήμερα - η Καρέντα!!
-
@fanis75 said in TESLA FORUM:
τα εχουν φερει στην εκθεση της κηφισιας και θα ειναι διαθεσιμα δυο (ενα sr και ενα lr) για test drive
Το ξέρω, έχω κλείσει test drive την άλλη εβδομάδα!!
Να σε ρωτήσω, η έκθεση είναι μέσα στο Golden Hall ή ξεχωριστό μαγαζί? Δεν έχω ιδέα που ειναι για αυτό σε ρωτάω.
Ξέρουμε αν θα τα δίνουν πάλι με κλειδωμένο "safe mode"
-
Απο όσο ξέρω ναι, αφού αυτή ειναι η πολιτική της Τέσλα παγκοσμίως - όλα τα TD να ειναι κλειδωμένα.
-
Η καρεντα, απο οσο γνωριζω, κανει μονο τις φαναρτζοδουλειες. Ολα τα υπολοιπα τα κανει το σερβις σεντερ που υπαρχει στην αθηνα (στου ρεντη, βρισκεται μεσα στον χωρο που ειναι η ΚΙΑ και η FMS).
-
Η καρεντα, απο οσο γνωριζω, κανει μονο τις φαναρτζοδουλειες. Ολα τα υπολοιπα τα κανει το σερβις σεντερ που υπαρχει στην αθηνα (στου ρεντη, βρισκεται μεσα στον χωρο που ειναι η ΚΙΑ και η FMS).
Αν το όχημα, χτυπά ξύλο τρακάρει, το πας Καρεντα Αργυρούπολη, εκεί το φτιάχνουν όλο, και μηχανικά μέρη. Είναι πιστοποιημένο από την Τεσλα και παραγγέλνουν απευθείας ανταλλακτικά.
Το σέρβις κάνει μόνο σέρβις.
Αυτό που δεν ήξερα και μου είχαν πει στο σέρβις είναι ότι και η FMS κάνει φανοποιία αλλά ο άνθρωπος του σέρβις μου είπε να προτιμηθεί η WV ως πιο καταρτισμένη (πλάκα τα γαλόνια).
-
@netgeo said in TESLA FORUM:
Αν το όχημα, χτυπά ξύλο τρακάρει, το πας Καρεντα Αργυρούπολη, εκεί το φτιάχνουν όλο, και μηχανικά μέρη. Είναι πιστοποιημένο από την Τεσλα και παραγγέλνουν απευθείας ανταλλακτικά.
Το σέρβις κάνει μόνο σέρβις.
Αυτό που δεν ήξερα και μου είχαν πει στο σέρβις είναι ότι και η FMS κάνει φανοποιία αλλά ο άνθρωπος του σέρβις μου είπε να προτιμηθεί η WV ως πιο καταρτισμένη (πλάκα τα γαλόνια).
Χρήσιμο, δεν το ηξερα! Είδα τρακαρισμένα στου ρεντη για αυτό έκανα την υπόθεση που ανέφερα
-
Απο όσο ξέρω ναι, αφού αυτή ειναι η πολιτική της Τέσλα παγκοσμίως - όλα τα TD να ειναι κλειδωμένα.
Και τα δημοσιογραφικά.
-
@dimsabas said in TESLA FORUM:
Και τα δημοσιογραφικά.
απο περιεργεια, τι νοειται ως "κλειδωμενο"; Μεγιστη ταχυτητα; υποχρεωτικο chill mode στην επιταχυνση;
-
απο περιεργεια, τι νοειται ως "κλειδωμενο"; Μεγιστη ταχυτητα; υποχρεωτικο chill mode στην επιταχυνση;
Σίγουρα είναι κλειδωμένο (στα 140χαω) ως προς την μέγιστη ταχύτητα. Αλλά και σε επιτάχυνση, εμένα μου φάνηκε επίσης κλειδωμένο αφού ήταν πιο αργό από το Mach-E ενώ στα χαρτιά ειναι εμφανώς πιο γρήγορο.
-
Άρα κανονική δοκιμή κάνεις μόνο μέσω wheelyou. Λέω να δω μήπως έχουν διαθεσιμότητα.
-
Άρα κανονική δοκιμή κάνεις μόνο μέσω wheelyou. Λέω να δω μήπως έχουν διαθεσιμότητα.
την καλυτερη δουλεια θα κανεις! και με λιγα χρηματα παραπανω (νομιζω ηταν ενα 20αρικο) στο φερνουν στο σπιτι σου και το παραλαμβανουν απο εκει για να μην τρεχεις. Ειναι ανθρωποι που γουσταρουν τα τεσλα και τα ξερουν ΠΟΛΥ καλα, οποτε μπορουν να σε κατατοπισουν για οποιαδηποτε απορια εχεις.
Το μονο κακο ειναι οτι μετα θα πρεπει να εχεις ετοιμη την καρτα για το 250αρι, γιατι δυσκολα θα επιστρεψεις στο θερμικο σου -
Προσπαθώ να κλείσω performance εδώ και καιρό και είναι μόνιμα πιασμένα!
Τα νοικιάζουν ενδιαφερόμενοι και μετά κατευθείαν leasing. -
Προσπαθώ να κλείσω performance εδώ και καιρό και είναι μόνιμα πιασμένα!
Τα νοικιάζουν ενδιαφερόμενοι και μετά κατευθείαν leasing.lol
ναι! μου το ειχε πει αυτο ο παρης τοτε. "Τους τα πηγαινω για ενοικιαση και δεν μου τα επιστρεφουν ποτε. Παω μετα με το συμβολαιο του ληζινγκ"
Σκεψου οτι το 3αρι που ειχα νοικιασει μου ειχε ερθει με κατω απο 1000χλμ και το Υ με 15000. Ηταν και τα δυο καινουρια αμαξια -
Δεν έχω εμπλακεί ποτέ με δημοσιογραφικά Tesla, γιατί δεν κάνει μικτή ασφάλεια. Σε ένα αμάξι που το παραμικρό άγγιγμα είναι οικονομική καταστροφή.
Έχω διαβάσει σε περιοδικά ότι πάνε μέχρι 140. Ακόμα και το Plaid με τα 1.020 άλογα. Δηλαδή σε 3.5" τελειώνει η απόλαυση. Δε γνωρίζω αν υπάρχει περιορισμός και στην επιτάχυνση. Αν ναι, τότε όλα τα περιοδικά που γράφουν για συγκλονιστικές επιδόσεις, γράφουν απλώς ψέμματα. Το οποίο δε θα μου έκανε βέβαια καμία εντύπωση. -
Ναι, εννοείται μόνο μέσω αυτών, αλλά είναι και €170/ημέρα για το Highland. Το σκέφτομαι όμως κάποια στιγμή.
-
Ναι, εννοείται μόνο μέσω αυτών, αλλά είναι και €170/ημέρα για το Highland. Το σκέφτομαι όμως κάποια στιγμή.
εχουν μικτη αυτα;
-
@spiros-0 said in TESLA FORUM:
εχουν μικτη αυτα;
TESLA FORUM