-
Πάντως αν πηγαίνω 2 φορές τον χρόνο, ένα ταξίδι σε ακτίνα 200-300 χλμ. και τον υπόλοιπο χρόνο ρημαδοφέρνω μόνος μου στο μποτιλιάρισμα της Αθήνας, ποιος ο λόγος να έχω ένα αμάξι 4,70 ?
Εν τω μεταξύ έναν 80286 στα 8 και 16 στο τούρμπο, τον είχα πάρει 250000 το 1987, δηλαδή όσο 25 κυβικά μπετό, ή 2 τμ διαμερίσματος.
Αναλογικά σε ευρώ σήμερα αυτά κάνουν 9000 ευρώ.
Ολοι ξέρουμε πόσο γρήγορα απαξιώθηκαν οι υπολογιστές...
Γιατί να μην συμβεί το ίδιο με αυτά τα ΠΡΩΤΟΓΟΝΑ ηλεκτρικά, όταν σε 5 χρόνια, μπορεί να έχουν 200 κιλά λιγότερο βάρος, αυτονομία 1000 χλμ και λιγότερη κατανάλωση ?
Σήμερα λοιπόν ΜΟΝΟ ΛΗΖΙΝΓΚ από εταιρείες που έχουν πολλά κέρδη και θα ωφεληθούν από την απόσβεση του 150 %.
-
@criuser said in TESLA FORUM:
Πάντως αν πηγαίνω 2 φορές τον χρόνο, ένα ταξίδι σε ακτίνα 200-300 χλμ. και τον υπόλοιπο χρόνο ρημαδοφέρνω μόνος μου στο μποτιλιάρισμα της Αθήνας, ποιος ο λόγος να έχω ένα αμάξι 4,70 ?
Για πολλούς λόγους, μερικοί εκ των οποιων:
- Γιατί είναι άνετο
- Γιατί σου (μου) αρέσουν τα μπόλικα αμάξια
- Γιατί μπορείς
- Γιατί ειναι άλλη ποιότητα μετακίνησης με μεγάλο αμάξι, άλλο να κυκλοφορείς με Σάξο και άλλο με ΧΜ
- Γιατί οι Αμερικάνοι που το κάνουν κάτι ξέρουν
- Γιατι όχι?
Δηλαδή εαν μπορούσα να έχω S Class θα κυκλοφορούσα με Κορόλα!?!? Σε καμία περίπτωση...όσο πιο μεγάλο αμάξι μπορούσα να αγοράσω θα είχα!!
-
Αυτοί οι λόγοι μου αρέσουν και μένα, αλλά δεν είναι λόγοι που ισχύουν στην Ελλάδα.
-
Αυτοί οι λόγοι μου αρέσουν και μένα, αλλά δεν είναι λόγοι που ισχύουν στην Ελλάδα.
Μια χαρά ισχύουν, δεν υπάρχει λόγος μιζέριας!!
-
Για ελληνικούς δρόμους θα προτιμούσα το κυβερνοφορτηγό (cybertruck) ούτε να με νοιάζει αν μου ξύσανε τη πέρλα, ούτε αν βγήκε ένας σε δρόμο με διπλή λωρίδα να κάνει αναστροφή, ούτε αν πήγαινε στο αντίθετο ρεύμα εφόσον αστυνόμευση δεν υπάρχει και πολλά άλλα.
-
Ρε συ, θα μας τρελάνεις με αυτά που γράφεις (και δεν τα πιστεύεις)!
Τόσα χρόνια είχες C5 και κυκλοφορούσες καθημερινά, χωρίς να σε πειράζει το μήκος.
Στο Model 3 θα σε πειράξει το μήκος; Ή μήπως σε πειράζει ότι δεν έχει το λοχιόσημο μπροστά; -
@harisma23 said in TESLA FORUM:
Τόσα χρόνια είχες C5 και κυκλοφορούσες καθημερινά, χωρίς να σε πειράζει το μήκος.
Αμα είναι Σιτρονέλ δεν τον πειράζει τίποτα!! Στις άλλες μάρκες τον ενοχλούν αυτά....χαχαχα!!
-
Παρέδωσα Model Y Performance και παρέλαβα C3 Aircross αυτόματο. Με έχει πιάσει απίστευτη κατάθλιψη, θέλω να κλείσω το Cartalk.gr και να πάω να εκδοθώ.
Όποιος κάνει το λάθος και ζήσει λίγο με ένα από δαύτα (όχι το Citroen), θα κάνει κωλοτούμπα αλά Αλέξης. Όποιος δεν έχει ζήσει, λογικό να λέει διάφορα.
-
@dimsabas said in TESLA FORUM:
Παρέδωσα Model Y Performance και παρέλαβα C3 Aircross αυτόματο. Με έχει πιάσει απίστευτη κατάθλιψη, θέλω να κλείσω το Cartalk.gr και να πάω να εκδοθώ.
Με το Aircross θα σε έπιανε κατάθλιψη και χωρίς να άφηνες το Tesla...χαχαχα!!
-
Όποιος κάνει το λάθος και ζήσει λίγο με ένα από δαύτα (όχι το Citroen), θα κάνει κωλοτούμπα αλά Αλέξης. Όποιος δεν έχει ζήσει, λογικό να λέει διάφορα.
ελα τωρα
ΕΙΝΑΙ καταθλιψη#mono_vitara
-
@harisma23 said in TESLA FORUM:
Ρε συ, θα μας τρελάνεις με αυτά που γράφεις (και δεν τα πιστεύεις)!
Στο Model 3 θα σε πειράξει το μήκος; Ή μήπως σε πειράζει ότι δεν έχει το λοχιόσημο μπροστά;Οταν πήρα την C5 έκανα ταξίδια, γιατί ήταν λίγο πριν την κρίση.
Μετά την φορτώθηκα... -
@dettol said in TESLA FORUM:
το αθηνα - θεσσαλονικη για πλακα
https://abetterrouteplanner.com/?plan_uuid=d2e4256c-8eb9-4c0d-bdba-19ee2076b396
19' συνολικη σταση. Προσωπικα θα τα εκανα αυτα (και ακομα περισσοτερα) με βενζινοκινητο.
Βλεπω μπηκαν στην συζητηση και τα ντηζελ. Οκ, νομιζω το τερματισαμε. Καλη σας συνεχεια!
5ω21λ για μια διαδρομη που βγαζεις 120 μεση χωρις τρελες και καλυπτεις σε 4ω
-
Παρτο και πήγαινε μια 600άρα διαδρομή μονοκοπανιά, κάτι σαν Αθήνα - Λευκάδα.
Πιες καφέ στο Νυδρί και γύρνα πίσω.
Θα έχεις ξεχάσει το άλλο. Αν και δεν έχεις ντίζελ...
-
Ενω αν εμπαινες σε C3 μετα απο μια GLC θα χαιροσουν
-
@gatoz said in TESLA FORUM:
ελα τωρα
ΕΙΝΑΙ καταθλιψη#mono_vitara
Με το βιτάρα εκτός από την κατάθλιψη θα τον έπιανε και η μύτη του από την μυρωδιά...
-
@volvozeus said in TESLA FORUM:
@dettol said in TESLA FORUM:
το αθηνα - θεσσαλονικη για πλακα
https://abetterrouteplanner.com/?plan_uuid=d2e4256c-8eb9-4c0d-bdba-19ee2076b396
19' συνολικη σταση. Προσωπικα θα τα εκανα αυτα (και ακομα περισσοτερα) με βενζινοκινητο.
Βλεπω μπηκαν στην συζητηση και τα ντηζελ. Οκ, νομιζω το τερματισαμε. Καλη σας συνεχεια!
Σε 4 ώρες την κάλυψα το 1992 με μία ΒΧ Ατου με 80 άλογα...
Από Βαρυμπόμπη μέχρι είσοδο Θεσσαλονίκης...
-
Οχι εαν έχεις παιδιά και ταξιδεύεις ως οικογένεια. Προσωπικά και μόνος μου θέλω 5 ώρες, αφού θέλω 20-30' στάση. Με την ταυτότητα στο στόμα το κάνεις και σε 3.5 ώρες.
-
Παρτο και πήγαινε μια 600άρα διαδρομή μονοκοπανιά, κάτι σαν Αθήνα - Λευκάδα.
Πιες καφέ στο Νυδρί και γύρνα πίσω.
Θα έχεις ξεχάσει το άλλο. Αν και δεν έχεις ντίζελ...
Υπάρχουν οι ταχυφορτιστές στον Ψαθόπυργο. Αλλά συμφωνώ ότι αν ήθελα ένα αμάξι ΜΟΝΟ για να πηγαίνω Αθήνα-Λευκάδα ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ, θα με κούραζε το Υ.
-
Το λέω γιατί έτυχε πριν 2 χρόνια να κάνω την διαδρομή Χαλάνδρι - Αμφιλοχία και κάτι διαδρομές εκεί γύρω, 4-5 φορές για κάποιο έργο.
Εννοείται με χρόνο περιορισμένο και αυθημερόν...Προφανώς το Υ δεν ...
-
Ενω αν εμπαινες σε C3 μετα απο μια GLC θα χαιροσουν
Αν μιλάμε για γήινη GLC, η διαφορά θα ήταν πολύ μικρότερη. Αν μιλάμε για καμιά 63 AMG, μάλλον θα ήταν ψιλοπαρόμοια η διαφορά, αλλά εκεί θα κόστιζε 150+. Το θέμα είναι ότι το αυτόματο C3 στην καλή έκδοση που είναι το δημοσιογραφικό παίζει στα 30 και δεν μπορώ να μη σκεφτώ ότι με 35 αποκτάς το μικρό 3άρι με χαοτικά καλύτερο εξοπλισμό. Πλέον η ψαλίδα έχει μειωθεί πάρα πολύ, αν όχι μηδενιστεί.
Όπως έγραψα και πριν, κάθε αντίλογος είναι λογικός όταν κάποιος ΔΕΝ έχει ΖΗΣΕΙ μαζί του. Δεν το γράφω με αρνητική διάθεση.
TESLA FORUM