-
αν θα έπαιρνα μεγάλο ηλεκτρικό μονο τεσλα θα ήταν
γιατι είναι καλύτερο από όλα τα αλλα σε όλους σχεδον τους τομείς και παράλληλα είναι και φτηνότερο.
Αλλά η σχεδίαση ΔΕΝ είναι μεσα στα ατού της μάρκας. Για μην παρεξηγηθω μια χαρά είναι η σχεδίαση τους και αεροδυναμική οπως πρέπει
αλλά αλλο αυτό και άλλο να λέμε ότι είναι τα ομορφότερα. Λυπάμαι αλλά έχω διαφορετική άποψη
-
Σου ρίχνει στα αυτιά
-
-
Οπότε στα αυτιά σου;
-
@lap said in TESLA FORUM:
Οπότε στα αυτιά σου;
-
Φαντάζομαι το πως τρως και πως πίνεις το νερό σου.
-
Το Performance έχει το drift mode που μετατρέπει το Υ (και το αντίστοιχο 3) σε πισωκίνητο κι απενεργοποιεί τελείως το ESP και το antispin. Αυτό είναι σοβαρό επιχείρημα για το ποιο είναι πιο διασκεδαστικό σε στροφιλίκι. Αλλά επειδή δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, δεν μπορώ να είμαι απόλυτος.
-
@dimsabas said in TESLA FORUM:
Το Performance έχει το drift mode που μετατρέπει το Υ (και το αντίστοιχο 3) σε πισωκίνητο κι απενεργοποιεί τελείως το ESP και το antispin. Αυτό είναι σοβαρό επιχείρημα για το ποιο είναι πιο διασκεδαστικό σε στροφιλίκι. Αλλά επειδή δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, δεν μπορώ να είμαι απόλυτος.
χωρίς ήχο εξάτμισης και κινητηρα ακόμα και καλύτερο να είναι θα λείπει ενα μεγάλο κομμάτι της ευχαρίστησης.
κακή συγκριση πιάσαμε. Το Y είναι πολύ ανώτερο αμάξι. Αν μπουν σε πολλά σημεία φορτιστές και έχει δίκτυο και γω αυτό θα έπαιρνα. Για εμφάνιση μιλούσαμε πως πήγε εκεί δεν ξέρω.
-
-
Μετά από πόσο καιρό πιστώνεται στο λογαριασμό η επιδότηση από το "κινούμαι ηλεκτρικά Β' κύκλος" ?
Έχουμε καμία πρόσφατη εμπειρία ? -
@red_monster said in TESLA FORUM:
Μετά από πόσο καιρό πιστώνεται στο λογαριασμό η επιδότηση από το "κινούμαι ηλεκτρικά Β' κύκλος" ?
Έχουμε καμία πρόσφατη εμπειρία ?Έχω άνθρωπο που αγόρασε Σεπτέμβριο και ακόμα περιμένει.
Έχει διάφορες φάσεις η αίτηση.
Επίσης έχει να κάνει κ πότε την έκανες.
-
ρε λαπ αυτο είναι σαν τα φωτα κάτω από το αμάξι που έχουν οι Ρωμά στα ντατσουν
ηλεκτρικο και ψευτικος ήχος εξατμισης = ΑΗΔΙΑ
-
Έχει εξάτμιση...με αέρα...
-
-
Καλά θα βάλουμε και ψεύτικο μοτέρ.
-
@cirus said in TESLA FORUM:
ρε λαπ αυτο είναι σαν τα φωτα κάτω από το αμάξι που έχουν οι Ρωμά στα ντατσουν
ηλεκτρικο και ψευτικος ήχος εξατμισης = ΑΗΔΙΑ
Παλιά στο Τέξας.
Τώρα το vag έχει την τιμητική του. -
@netgeo said in TESLA FORUM:
@red_monster said in TESLA FORUM:
Έχουμε καμία πρόσφατη εμπειρία ?Έχω άνθρωπο που αγόρασε Σεπτέμβριο και ακόμα περιμένει.
Έχει διάφορες φάσεις η αίτηση.
Επίσης έχει να κάνει κ πότε την έκανες.
θενκς !
-
@cirus said in TESLA FORUM:
μπα προτιμώ το puma
αν και έχω σταματήσει να αγαπώ Ford, συμφωνώ.
-
Υπάρχουν λοιπόν ανάμεσά μας άνθρωποι που βλέπουν την τροχήλατη κακοτεχνία το Υ ως όχι απλά υποφερτό/χρηστικό/εύκολο/VFM/γκατζετάμαξο/hype-άτο κτλ αλλά...πανέμορφο! Φαντάζομαι τα γούστα υπάρχουν σε όλα τα πράγματα, και εξηγείται γιατί κάποιοι αγόραζαν το Picasso, το PT Cruiser, το Multipla κτλ. Είναι αυτό που λένε "εδώ ξεχωρίζουν οι άντρες από τα παιδάκια!"
-
Βρε κοίτα κάτι άντρες!!!! Ντροπή τους!!!!
Ζουν ανάμεσα μας.
TESLA FORUM