-
Καλα εννοειται ,σιγα τ αμαξι και την αισθηση το συγκεκριμενο. Αλλα ακομα και ενας ανθρωπος μετριοπαθης αυτοκινητιστικα μπορεσε ν αντιληφθει το αυτονοητο.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καλα νταξ κατσε εσυ περιμενε ενα μηνα χωρις αμαξι για ενα φαναρι. Να το χες δευτερο-τριτο σαββατοκυριακου οκ. Εδω μιλαμε για βασικο αυτοκινητο οικογενειας.Επειδή πρόλαβα το κλείσιμο της ΕΛΜΑ έχοντας το CX7, να πω ότι για τέτοια θέματα (ανταλλακτικών), μπορεί και η παρούσα κατάσταση να είναι πιο καλή/σβέλτη από την προηγούμενη. Επειδή τα 'εξουσιοδοτημένα' συνεργεία μιλάνε και παραγγέλνουν κατευθείαν από Αυστρία-Βέλγιο, αν παραγγείλεις μέχρι Πέμπτη απόγευμα, Τρίτη ή Τετάρτη πρωί -δεν θυμάμαι καλά- είναι στο συνεργείο. Προφανώς όμως αν πάθεις ζημιά Παρασκευή πρωί, τότε θα πρέπει να περιμένεις μια βδομάδα....
Το πρόβλημα με τη Mazda είναι το ίδιο με τη Saab: δεν υπάρχουν εκθέσεις, μοντέλα, εισαγωγές γενικότερα, και φυσικά σε θέματα εγγύησης τρέχα βρες το δίκιο σου και τις καλύψεις που θεωρητικά έχεις.
...Αλήθεια Συνονό,αναφέρθηκε και παραπάνω:γιατί δεν κοιτάς την προηγούμενη Χ1;
Την κοιτάω, αλλά καθώς είναι στο μέγεθος της GLA, έχει το θέμα με τους χώρους. Κατά τα άλλα όμως είναι μια απολύτως βάσιμη επιλογή.
-
Εφόσον δεν σε χαλάει το ψάξιμο και η έλλειψη επίσημης υποστήριξης
Το cx5 με δίλιτρο κινητήρα είναι μια καλή επιλογή.Το πιο ενδιαφέρον είναι το 2.0 165 με βενζίνη και με μπροστινή κίνηση.
Το τετρακίνητο είναι λίγο πιο βαρύ σε αίσθηση και δεν είναι το ίδιο παιχνίδι.
Έλλαδα δεν παίζουν μεταχειρισμένα , θέλει ακρες στις Γερμανία όπου μπορείς να βρεις πολλές καλές περιπτώσεις .
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Καλα νταξ κατσε εσυ περιμενε ενα μηνα χωρις αμαξι για ενα φαναρι. Να το χες δευτερο-τριτο σαββατοκυριακου οκ. Εδω μιλαμε για βασικο αυτοκινητο οικογενειας.
Επειδή πρόλαβα το κλείσιμο της ΕΛΜΑ έχοντας το CX7, να πω ότι για τέτοια θέματα (ανταλλακτικών), μπορεί και η παρούσα κατάσταση να είναι πιο καλή/σβέλτη από την προηγούμενη. Επειδή τα 'εξουσιοδοτημένα' συνεργεία μιλάνε και παραγγέλνουν κατευθείαν από Αυστρία-Βέλγιο, αν παραγγείλεις μέχρι Πέμπτη απόγευμα, Τρίτη ή Τετάρτη πρωί -δεν θυμάμαι καλά- είναι στο συνεργείο. Προφανώς όμως αν πάθεις ζημιά Παρασκευή πρωί, τότε θα πρέπει να περιμένεις μια βδομάδα....
Το πρόβλημα με τη Mazda είναι το ίδιο με τη Saab: δεν υπάρχουν εκθέσεις, μοντέλα, εισαγωγές γενικότερα, και φυσικά σε θέματα εγγύησης τρέχα βρες το δίκιο σου και τις καλύψεις που θεωρητικά έχεις.
...Αλήθεια Συνονό,αναφέρθηκε και παραπάνω:γιατί δεν κοιτάς την προηγούμενη Χ1;
Την κοιτάω, αλλά καθώς είναι στο μέγεθος της GLA, έχει το θέμα με τους χώρους. Κατά τα άλλα όμως είναι μια απολύτως βάσιμη επιλογή.
-
Ακόμα και η προηγούμενη Χ1 ειναι μεγαλύτερη απο τη GLA.
-
Το πρόβλημα με τη Mazda είναι το ίδιο με τη SaabΈχω και Mazda και Saab.
Πρόβλημα κανένα επί της ουσίας. Τα ανταλλακτικά δεν είναι σε αφθονία, όπως στα Ford (που επίσης έχω), αλλά βρίσκεις τα πάντα τελικά. Το ίδιο ισχύει και για το Land Rover μου. Όλες τις ζόρικες μάρκες έχω τελικά. Μόνο η BMW (και το Ford) δεν με ζορίζει. -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Φέρε μου όσα auris θες για πρωινό...Ρε Βασίλη το γ@μησες. Έχεις 100 αλογα παραπάνω.
Με την 3αρα με το ίδιο μοτερ, τι θα κάνεις;
Τα πράγματα με την οδική απόλαυση στα suv δεν είναι το ίδιο με πριν 10 χρόνια, αλλά και τα sedan/hatch εχουν και αυτά βελτιωθεί σε αυτων τον τομέα.
Οπότε μια διαφορά πάντα θα υπάρχει, άλλοτε μικρότερη, άλλοτε μεγαλύτερη. Θα υπάρχει πάντα όμωςnickthetrib from tapatalk
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Φέρε μου όσα auris θες για πρωινό...
Ρε Βασίλη το γ@μησες. Έχεις 100 αλογα παραπάνω.
Τα πράγματα με την οδική απόλαυση στα suv δεν είναι το ίδιο με πριν 10 χρόνια, αλλά και τα sedan/hatch εχουν και αυτά βελτιωθεί σε αυτων τον τομέα.
Οπότε μια διαφορά πάντα θα υπάρχει, άλλοτε μικρότερη, άλλοτε μεγαλύτερη. Θα υπάρχει πάντα όμωςnickthetrib from tapatalk
Κοίτα τι έγραψαν πριν από μένα για το ότι το q3 είναι χειρότερο από το auris κ με τι ύφος κ πες μου αν δικαιολογημένα τα πήρα κρανίο ή όχι...
Εκτός αν νομίζεις ότι ψωνιστηκα...οπότε πάσο... -
Δηλαδή πόσο καλύτερο είναι στον δρόμο ένα Pulsar σε σχέση με ένα QQ;
-
Σε αίσθηση και σε αποτελεσματικότητα σαφώς και το Pulsar υπερέχει.
-
Κοίτα τι έγραψαν πριν από μένα για το ότι το q3 είναι χειρότερο από το auris κ με τι ύφος κ πες μου αν δικαιολογημένα τα πήρα κρανίο ή όχι...
Εκτός αν νομίζεις ότι ψωνιστηκα...οπότε πάσο...Τα πηρες στο κρανιο...? Παρακατω ξαναγραψα παντως. Αν εσυ καταλαβες οτι ειναι χειροτερο μαλλον σα φιλολογος θες ακομα δουλεια... ΕΙΠΑ οτι ακομα και ενας μετριοπαθης κατοχος σχολιασε αυτο ακριβως που σχολιαζαμε οτι σα κατασκευη δε παρεχει ικανοποιητικη αναδραση στον οδηγο.
-
Έχω ήδη γράψει τη θέση μου με ενάργεια. Όποιος θέλει κ μπορεί να διαβασει κ να κατανοήσει έχει καταλάβει.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Δηλαδή πόσο καλύτερο είναι στον δρόμο ένα Pulsar σε σχέση με ένα QQ;Δηλαδή πόσο καλύτερο είναι στον κατσικόδρομο ένα qq σε σχέση με ένα pulsar;
-
Εκτός αν νομίζεις ότι ψωνιστηκα...οπότε πάσο...Δεν υπάρχει κανένα θέμα ψωνίσματος ή κάτι άλλο, μπορείς να έχεις αμάξι σαν αυτό που έχεις μπράβο σου και πραγματικά χαίρομαι για αυτό.
Ήταν έκφραση τύπου τα πήρα κρανίο (δεν τσαντίστηκα σε καμία περίπτωση όμως)Δηλαδή πόσο καλύτερο είναι στον δρόμο ένα Pulsar σε σχέση με ένα QQ;
Δηλαδή πόσο καλύτερο είναι στον κατσικόδρομο ένα qq σε σχέση με ένα pulsar;
Αυτό τα λέει ΌΛΑ. Για να κάνεις αυτά που κάνεις με το qq, πρέπει να θυσιάσεις κάποια από αυτά που κάνεις με το pulsar (αντίστοιχα το x1 με την 3αρα, η cla με την gla, το a3 με το q3 κλπ κλπ)
-
Λες και θα πάνε πολλοί τα QQ (ή το οποιοδήποτε άλλο καινούργιο αμάξι) τους σε κατσικόδρομο..
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Λες και θα πάνε πολλοί τα QQ (ή το οποιοδήποτε άλλο καινούργιο αμάξι) τους σε κατσικόδρομο..Συμφωνώ απόλυτα.
Από όλα αυτά τα SUVωειδή, μόνο το 30% (και μπορεί να λέω και πολύ) θα πατήσει χώμα στη ζωή του. -
Το να μπουν στον κατσικόδρομο με απλά λάστιχα είναι και άγνοια κινδύνου διότι το πιθανό κλατάρισμα κάποιου ελαστικού τους δεν το λαμβάνουν καθόλου υπόψη!
-
Ace sorry που σου γ@μήσαμε το θέμα.
Αν δεν πατάς χώμα, ώστε κάτι τύπου allroad, scout κλπ να έχει νόημα, χρειάζεσαι την μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος;
Αν κάνεις off roading, τότε χρειάζεσαι SUV.
Με 20-25κ που είναι το budget σου έχεις επιλογές, ξέροντας ότι είτε σε καινούριο είτε σε μεταχειρισμένο, δυστυχώς θα κάνεις παραχωρήσεις. -
Ο χρήστης vasvo έγραψε:
Το να μπουν στον κατσικόδρομο με απλά λάστιχα είναι και άγνοια κινδύνου διότι το πιθανό κλατάρισμα κάποιου ελαστικού τους δεν το λαμβάνουν καθόλου υπόψη!Οι περισσότεροι που τα παίρνουν, εκτός από την συντριπτική πλειοψηφία που γράφει στο φόρουμ, δεν σκέφτονται καν να τα βάλουν σε πατημένο χωματόδρομο (άντε να μπουν σε αλάνα με χώμα για παρκάρισμα) που μπαίνω σχετικά άνετα εγώ με το auris, όχι και κατσικόδρομο.
Αυτό με τα λάστιχα, δεν υπάρχει καν στο μυαλό τους.
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Λες και θα πάνε πολλοί τα QQ (ή το οποιοδήποτε άλλο καινούργιο αμάξι) τους σε κατσικόδρομο..
Συμφωνώ απόλυτα.
Από όλα αυτά τα SUVωειδή, μόνο το 30% (και μπορεί να λέω και πολύ) θα πατήσει χώμα στη ζωή του.Ξερω κατοχο ενος Χ6 οπου μονο στην ιδεα χωματοδρομου........βγαζει σπυρακια!!!!
-
Εγώ πάλι όταν οδήγησα την Χ6 νόμιζα ότι οδηγώ τρένο...Πιο σταθερό αμάξι δεν έχω ξαναοδηγήσει ίσως με εξαίρεση το impreza...
Ανταλλαγή CX7 με.....τι ?