-
@fiverg said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
@criuser said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Κύριες ειδήσεις σήμερα σε συνέχεια της προηγούμενης ανάλυσης που στενοχωρεί τους ευρισκόμενους στο 1917 αριστερούληδες, είναι η πρόταση Σόλτς για παραχωρήσεις εδαφών και επιστροφή χρημάτων στην Ρωσία για να πάμε σε ειρήνη με την Ουκρανία, όπου θα είναι η Ουκρανία και ακρωτηριασμένη επισήμως με την Κριμαία, θα έχει αυτόνομο Ρωσόφωνο τμήμα, δεν θα μπεί στο ΝΑΤΟ, αλλά ίσως στην ΕΕ και δεν θα έχει στρατό, ενώ θα γυρίσουν τα λεφτά που πήραν από τους Ρώσους μαζί με τους τόκους.
Την Ρωσία την ρώτησαν; Αν δεις τον χάρτη, τα δύο κράτη-"buffers" προς τα ρωσικά εδάφη είναι η Λευκορωσία και η Ουκρανία. Μια τέτοια συμφωνία σημαίνει ότι δυνητικά "εχθρικές" δυνάμεις (όχι μόνο στρατεύματα αλλά και πύραυλοι, drones κλπ) έρχονται πλέον τουλάχιστον 1000 χλμ κοντύτερα στην Μόσχα έχοντας διανύσει "αβάδιστα" όλες τις ουκρανικές πεδιάδες (λάσπες, χιόνια) που από ανέκαθεν έδιναν κάλυψη και χρόνο για άμυνα στους Ρώσους.
Άποψή μου βέβαια αλλά αν δεν ξασφαλίσουν εκεί κάποιον αντίστοιχο "Λουκασένκο" δεν πρόκειται να ησυχάσουν...
Μπορούν να εξασφαλίσουν την Φινλανδοποίηση της Ουκρανίας.
-
Τι είπε χθες ο βαψομαλιας σε επίσημο debate, τρώνε λέει οι ξένοι τα σκυλιά και τις γάτες φιλήσυχων Αμερικανών στο Springfield ????
Γενικά έκανε την υπεραχρηστη Kamala να μοιάζει Αϊνστάιν!!!
Τι γίνεται ρε παιδιά , μας κάνει πλάκα το simulation, το matrix κρασαρε εντελώς;
-
@vagkirk said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Τι είπε χθες ο βαψομαλιας σε επίσημο debate, τρώνε λέει οι ξένοι τα σκυλιά και τις γάτες φιλήσυχων Αμερικανών στο Springfield ????
Γενικά έκανε την υπεραχρηστη Kamala να μοιάζει Αϊνστάιν!!!
Τι γίνεται ρε παιδιά , μας κάνει πλάκα το simulation, το matrix κρασαρε εντελώς;
Καλά άμα διαβάσεις άλλα σάιτ, θα πουν ότι την νίκησε κατά κράτος...
Χειρότεροι από το δικό μας 80 έχουν γίνει αυτοί...
-
Φίλε κρουζερ, δυστυχώς είναι μόνο τα σαητ που διαβάζεις εσύ, σε κανέναν μας δεν βγάζει ο αλγόριθμος ειδήσεις με τον Τραμπ νικητή του ντιμπεη
Μπορείς να μας δώσεις ένα λινκ, να χουμε και την εναλλακτική άποψη; -
@piliourits said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Φίλε κρουζερ, δυστυχώς είναι μόνο τα σαητ που διαβάζεις εσύ, σε κανέναν μας δεν βγάζει ο αλγόριθμος ειδήσεις με τον Τραμπ νικητή του ντιμπεη
Μπορείς να μας δώσεις ένα λινκ, να χουμε και την εναλλακτική άποψη; -
Δεν χρειάζεται κανένα σάιτ ταλαίπωρα αριστερούλια...
Καθότι μία φωτογραφία είναι 1000 λέξεις...
-
Από φωτό άλλο τίποτα,
![0_1726124656284_IMG_6356.webp](Uploading 100%)
-
@criuser said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Δεν χρειάζεται κανένα σάιτ ταλαίπωρα αριστερούλια...
Καθότι μία φωτογραφία είναι 1000 λέξεις...
Ούτε τα βασικά οι δεξιοί πχια…..
-
Αυτή η φωτό με τις γάτες, είναι φωτομοντάζ.
Η άλλη του Τζο είναι πραγματική.
Τώρα αναρωτιούνται γιατί όταν πήγε στην πυροσβεστική δεν άφησε τον πυροσβέστη να φορέσει το καπέλο, ώστε να το παίξει ενωτικός, ή τελικά έχει θυμώσει που τον πέταξαν έξω και ρίχνει προειδοποιητικές βολές ?
Δήλωσε ένοχος και ο γιος του. Δεν φημίζονται για την μεγαλοψυχία τους τα τομαράκια του πρώην δημοκρατικού κόμματος, ίσως περνάει μήνυμα..
Εννοείται ότι τα απαντητικά σχόλια, είναι επιπέδου αυτού του καημένου που λέει τις έφαγα βέβαια, αλλά μούριξε και αυτός...
-
Εγώ στην αρχή νόμιζα αστειευονται/τρολαρουν, αλλά μάλλον όντως κάποιοι φίλοι (δεν βάζω εισαγωγικά, συνομιλούμε καθημερινά επί χρόνια και θέλω το καλό τους, κι ας παρεξηγούν τα πειράγματα και τις κόντρες) ενημερώνονται και διαμορφώνουν γνώμη (ή μάλλον ενισχύουν την πεποίθηση τους) από πηγές τύπου "Μακελειό"...
Επαυξάνω όσα γράφει ο Κρουζερ για το ρομπότ "σαψαλο" (που λέμε στη Θεσσαλία) τον Μπαϊντεν και την πολεμοκαπηλεια και τη γουωκ ατζέντα κι όλα τα κακά των Ντεμοκρατς, αλλά να βλέπει κάποιος τον πορτοκαλί ψυχακια λουμπιναδορο ως την απάντηση στα παγκόσμια προβλήματα, είναι στεγνός παραλογισμός επίσης.
-
Δεν γραφω συνηθως πολιτικα (εχω εξηγησει τους λόγους)
Δεν τρελαινομαι με την καμαλα βασικα δεν την χωνεύω καθόλου!!!!!
αλλα αυτος ο Τραμπ δεν χωνεύεται με τιποτα σε κανενα επιπεδο. Πιο απαλευτος και από την απαλευσια είναι
Θα ψηφιζα οτιδηπωτε για να μην βγει ειλικρινα
Με εκνευριζει αφανταστα και αυτός και οι υποστηριχτες του. Ακομα και ο musk που βγηκε και τον υποστηριξε ενώ πριν τον συμπαθούσα τωρα να του πεταξω τούβλο στο κεφάλι θελω. Ο ηλιθιος (λεμε τωρα) που ενω τον ειχε πεταξει εξω απο το twiter τοτε τωρα γλειφει εκει που εφτυνε για να εξηπυρετησει τα συμφεροντα του προφανως. Αυτο είναι μεγαλο ατοπημα για μενα
-
Για διαβάστε τι ζήταγαν οι κυβερνήσεις από τον Ελον. Να τους δίνει στο πιάτο τι έγραφε ο κάθε πολίτης.
Για δείτε πόσο εύκολα μπορούμε να φτάσουμε στο πάτημα του κουμπιού, επειδή οι ντέμοκρατς θεωρούν ότι θα προλάβουν να το πατήσουν πρώτοι και έχουν να κρυφτούν.
Οσα αρνητικά και να έχει ο Πορτοκαλής Ηλιος, το κουμπί δεν θα το πάταγε ποτέ.
Αυτό είναι αρκετό, για μένα και δεν ασχολούμαι με τις άλλες καταστροφές που έχουν φέρει όλα τα λαμόγια σε αμέρικα και ευρώπη.
-
-
Ο Μασκ κατι ξέρει
πολλοί κακοί με γάτες
το Hollywood μας προειδοποιεί χρόνια τώρα
ο super κακόςΕρνστ Σταύρο Μπλόφιλντ
απο την "Επιχείρηση Κεραυνός " με 007 τον Σον Κόνερι
απο τις καλλίτερες αν οχι η καλλίτερη της σειράς.Οι άτεκνες με γάτες είναι το πιο επικίνδυνο είδος
και αυτή η Τειλορ Σουιφτ σίγουρα είναι η καινούργια αρχηγός της SPECTRE ... μπρρρ -
Οι παπαριες που πετάει τώρα τελευταία μάλλον με άλλον υπέρτατο κακό με γάτες κολλάνε!
-
ξερει κανενας κανενα τραγουδι της Σουιφτ; Εχω την εντυπωση οτι την προβαλουν χωρις κανενα λογο (μονο για πλυση εγκεφαλου) ενω υπαρχουν τοσες αλλες νεες καλες τραγουδιστριες
-
@wantone said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
ξερει κανενας κανενα τραγουδι της Σουιφτ; Εχω την εντυπωση οτι την προβαλουν χωρις κανενα λογο (μονο για πλυση εγκεφαλου) ενω υπαρχουν τοσες αλλες νεες καλες τραγουδιστριες
στη χώρα της και όχι μόνο είναι υπέρ επιτυχημένη,σε εμάς(εμένα τουλάχιστον )αδιάφορη.
-
@antonmone said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
στη χώρα της και όχι μόνο είναι υπέρ επιτυχημένη,σε εμάς(εμένα τουλάχιστον )αδιάφορη.
τι να πω, εγω εχω μεινει σε παλαιοτερες Αμερικανιδες τραγουδιστριες
-
@antonmone said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
τι να πω, εγω εχω μεινει σε παλαιοτερες Αμερικανιδες τραγουδιστριες
Δυστυχώς στη μουσική έχουν αλλάξει τα πράγματα.
Μήπως και στην Ελλάδα το ίδιο δεν γίνεται.
Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν βγαίνουν αξιόλογα παιδια με ταλέντο απλά δεν προωθούνται και θέλει ψάξιμο πλέον.Παντως για την εν λόγω ισως η λέξη υπέρ επιτυχημένη να είναι μετριοπαθής τουλάχιστον εμπορικά αλλά και καλλιτεχνικά με βραβεύσεις.Ισως γερνάμε εμείς και δεν καταλαβαίνουμε τη νέα γενιά ,ισως επειδή μας συμφέρει αυτό ,να είχαμε περισσότερο γούστο! -
Αρχίσανε τα Γερμανά...
https://www.capital.gr/diethni/3865606/apelathike-o-imamis-tou-islamikou-kentrou-ambourgou/
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]