-
Και ο Πούτιν ποιος είναι;
Από ότι λένε λακισε...
και οι κολλητοί του ...αεροπλάνα την κάνουν απο παντού για Τουρκία λένε. -
Από τη στιγμή που οι πλέον ετοιμοπόλεμες δυνάμεις μάχονται στην Ουκρανία, είναι πολύ πιθανόν μεταξύ της παρούσας θέσης των στασιαστών και της Μόσχας να μην υπάρχουν ιδιαίτερα αξιόμαχες μονάδες…θα γίνει το μπάχαλο της αρκούδας…βλέπω τον Πριγκοζίν να φτάνει μέχρι αύριο στη Μόσχα…
-
@vagkirk said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Και ο Πούτιν ποιος είναι;
Ο Τρόσκι ή ο Λενιν ή ο Αλέξανδρος Κερένσκι
μιλάμε για 4D σκάκι όποιος ξεδιαλύνει το κουβάρι είναι ο κυρίαρχος του κόσμου!ο σεφ που έγινε στρατηγός
-
Πολύ βιάζεστε...
-
Σιγά μη φύγει ο Πούτιν. Όσο έφυγε κι ο Χίτλερ. Απ' αυτούς είναι.
Αν εξελιχθεί αρνητικά η κατάσταση, του το 'χω να κρεμάσει το Σοιγκού σε δημόσια θέα έξω απ' το Κρεμλίνο. Επειδή θα τον έχουν παραπληροφορήσει οι αξιωματικοί καριέρας. Και συνωμοτούσαν εναντίον του Ρωσικού λαού για να κρατήσουν τα προνόμιά τους. Aυτά δεν λέει κι ο Wagner-ίτης?
Και να κάνει αρχηγό του στρατού τον παρανοικό επαναστάτη τον Πριγκόζιν. Ως ήρωα του πεδίου των μαχών. Που μπορεί να τσακίσει τους Ουκρανούς και να δώσει πίσω στο Ρωσικό στρατό τη χαμένη του αίγλη.
Και μετά όποιος προλάβει και φάει τον άλλο, ο Πούτιν τον Πριγκόζιν ή ο Πριγκόζιν τον Πούτιν.
Σενάριο για το Χόλυγουντ θα γράψω
-
Οχι σεφ. Ο βασιλιάς του κέτεριγκ. Μεταξύ Πούτιν και ημίτρελου Πριγκόζιν δεν ξέρω αν η δύση προτιμά τον δεύτερο.
-
@andya3 said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Σιγά μη φύγει ο Πούτιν. Όσο έφυγε κι ο Χίτλερ. Απ' αυτούς είναι.
Αν εξελιχθεί αρνητικά η κατάσταση, του το 'χω να κρεμάσει το Σοιγκού σε δημόσια θέα έξω απ' το Κρεμλίνο. Επειδή θα τον έχουν παραπληροφορήσει οι αξιωματικοί καριέρας. Και συνωμοτούσαν εναντίον του Ρωσικού λαού για να κρατήσουν τα προνόμιά τους. Aυτά δεν λέει κι ο Wagner-ίτης?
Και να κάνει αρχηγό του στρατού τον παρανοικό επαναστάτη τον Πριγκόζιν. Ως ήρωα του πεδίου των μαχών. Που μπορεί να τσακίσει τους Ουκρανούς και να δώσει πίσω στο Ρωσικό στρατό τη χαμένη του αίγλη.
Και μετά όποιος προλάβει και φάει τον άλλο, ο Πούτιν τον Πριγκόζιν ή ο Πριγκόζιν τον Πούτιν.
Σενάριο για το Χόλυγουντ θα γράψω
Το πας καλά είναι ενα σενάριο και αυτό καθόλου απίθανο... και στο πνεύμα του ΄17 στο τέλος ο Λένιν έφαγε τον Τρότσκι
-
Ρε δε λέτε πάλι καλά που έχουν αυτοί αναστάτωση και δεν θα έρθουν οι Ρώσοι μεγιστάνεες της δεκάρας για διακοπές μπας και πέσουν λίγο οι τιμές να δούμε και εμείς καμία άσπρη μέρα?
Και από Σεπτέμβρη ας έρθουν οι Ρωσίδες πρόσφυγες που θέλει και ο @lap και οι άλλοι αριστεροί - no borders - φίλοι του... Αλλά ξέχασα αυτες είναι *Γυναίκες - *Λευκές - *Χριστιανές Ορθόδοξες δεν κάνουν για το παραμύθι με το δράκο!
-
@realzeus said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Πολύ βιάζεστε...
Δεν ακούτε όμως. Μόλις ανακοίνωσε ο Πριγκόζιν ότι δεν ήταν απόπειρα πραξικοπήματος, αλλά πορεία διαμαρτυρίας. Επειδή όμως υπήρχε πλέον ο κίνδυνος να χυθεί ρωσικό αίμα... αποσύρεται και επιστρέφει στα στρατόπεδα του!!! Τέλος του θεατρινισμού του. Τώρα να δούμε πως θα τον αντιμετωπίσουν.
-
Yem σοβαρεψου. Σταμάτα επιτέλους τις χαζομάρες.
Κοίτα εσύ να μην μπολιάσεις με ακραία ρητορική την ψυχή όσο και το μυαλό και άσε εμένα. Μετά δεν μαζεύεται η κατάσταση.
Κατά τα άλλα από πού προκύπτει το ότι θέλω μετανάστες παντού και να μεταφέρουμε την Αφρική ή οποια άλλη ήπειρο ή περιοχή στην Ευρώπη και ότι έχω και προτιμήσεις σε χώρες;;;; Ο εκνευρισμός σου σε οδηγεί σε συνεχόμενη έκθεση.
Θέλω οι άνθρωποι να έχουν προοπτική στην χώρα τους. Και εφόσον βρεθουν εδώ για μια ευκαιρία σε μια καλύτερη ζωή να τους αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα και τις αρχές μας ως Ευρωπαίοι. Ούτε φυσικά μου αρέσουν οι παράνομοι, ούτε οι επικίνδυνοι ούτε τίποτα ακραίο. Όπως φαντάζομαι κάθε άνθρωπος.
Αναφέρω τα ανθρώπινα δικαιώματα ως βάση και οδικό άξονα πολιτικής αντιμετώπισης του προβλήματος
Δηλαδή, εγώ θέλω να διατηρήσουμε την ποιότητα του πολιτισμού μας. Που σημαίνει σεβασμό στον ανθρωπισμό μας.
Οι πιθανότητες πολλών παιδιών των σημερινών Ελλήνων να γίνουν οικονομικοί μετανάστες είναι αρκετά υψηλές. Όπως έγιναν 600.000 νέοι Έλληνες μέσα στην κρίση
Οι γονείς τους 3,60 βγάζουν ανα μήνα και δεν πρόκειται να αλλάζει αυτό δραματικά τις επόμενες δεκαετίες, (μακάρι να αλλάξει αλλά μάλλον δεν). Συνεπώς οι πιθανότητες είναι να συνεχιστεί αυτή η επιλογή και τα παιδιά τους να προσπαθήσουν να βρουν ένα καλύτερο μέλλον. Για αυτό κρατήστε μικρό καλάθι στο τι λέτε διότι αύριο μεθαύριο τα παιδιά σας μπορεί να είναι μετανάστες και να θέλετε να αντιμετωπίζονται στην βάση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στις χώρες που θα ψάξουν την ευτυχία τους. -
Ληξις λοιπόν στο τσίρκο της ρωσικής ομοσπονδίας.
-
@elteo said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Ληξις λοιπόν στο τσίρκο της ρωσικής ομοσπονδίας.
Ε προσπάθησαν μωρέ κι αυτοί, αλλά το ορίτζιναλ τσίρκο ήταν πολύ καλύτερο:
-
Όντως. Υπερδυνάμεις από τα lidl
-
Από που προκύπτει ότι τελείωσε το θέμα στη Ρωσία? Εγώ νομίζω ότι μόλις είδαμε το πρώτο επεισόδιο. Κάτι του 'ταξε ο Πούτιν του παρανοικού Wagner-ίτη.
Η συνέχεια στο επόμενο επεισόδιο. Απλώς δεν ξέρω αν θα 'ναι σε κοινή θέα και θα το μάθουμε ποτέ. Θα καταλάβουμε από τα αποτελέσματα. -
-
Ενα σενάριο με πολλές πιθανότητες είναι το πραξικόπημα να είχε στόχο την ηγεσία της Ρωσίας που θα παραβρισκόταν σύσσωμη σήμερα στην Αγία Πετρούπολη για τις εκδηλώσεις του
The Scarlet Sailshttps://www.planeteu.com/event/scarlet-sails
η διαδοχή των γεγονότων δείχνει οτι τους πήραν χαμπάρι και γιαυτό έφαγαν τον πύραυλο οι της "ορχήστρας " το βράδυ της Παρασκευής
Σήμερα είχαμε την κίνηση προς την Μόσχα σε μια προσπάθεια να πείσουν τον Πούτιν οτι ο στόχος είναι η στρατιωτική ηγεσία κλπ
σενάριο andya3 δηλΤώρα το αλλάζουν , είπαμε 4D σκάκι, δεν αλλάζει κάτι δραματικά όμως γιατί η αντεπίθεση των ουκρανών θα ολοκληρωθεί με ανάκτηση όλων των εδαφών.
Ο Πούτιν λογικά στην επόμενη φάση θα εκκαθαρίσει σίγουρα
κάποιουςπολλούς τηρώντας την Ρωσική παράδοση και θα προσπαθεί να μας πείσει πως όλα είναι η υπο έλεγχο , σε λίγο καιρό ο καρκίνος θα ολοκληρώσει την δουλειά του και θα ταφεί με τιμές ήρωα που έσωσετο βενζινάδικό της Κίναςτην πατρίδα απο τους φασίστες φυλακόβιους παρανοϊκούς σολίστες οπορτουνιστές της προδοτικής Βάγκνερ...THE END
-
Τα σκυλιά όσο και ν' αγριέψουν δε δαγκώνουν το αφεντικό τους. Πολύ δύσκολα θα έκανε άμεσα επίθεση ο Πριγκόζιν στον Πούτιν. Δε θα κέρδιζε και κάτι, δεν νομίζω να μπορούσε να ελέγξει τη χώρα μετά τόσο απλά.
Το συμπέρασμα προς το παρόν είναι ότι ο Πούτιν δεν ελέγχει την κατάσταση στη χώρα. Και ότι ο Πριγκόζιν υπερ-εκτίμησε τις δυνάμεις του και τελικά έκανε πίσω.
Είναι πολύ αφελές μετά από τέτοιο συμβάν να πιστεύουν κάποιοι ότι όλα καλά και η ζωή συνεχίζεται όπως πριν.
Υπάρχει ξακάθαρα συμφωνία κάτω απ' το τραπέζι. Λογικά θέμα χρόνου είναι να την καταλάβουμε. -
Ο Πριγκόζιν δεν θα μπορούσε να κάνει καν επίθεση. Ο ίδιος λέει ότι είχε 25.000 άτομα προσωπικό. Οι Δυτικοί είδαν 40-50 οχήματα, δηλαδή περίπου 500 άτομα. Αλλά και 25.000 αν ήταν, η Φρουρά της Μόσχας μόνον έχει 150.000 άτομα. Επίσης ήταν υπόθεση 10 δευτερολέπτων για 10 Su-25 να κάψουν την φάλαγγα αυτή.
Η μόνη συμφωνία που μπορεί να υπάρχει είναι η αμνηστία προς τον Πριγκόζιν, αν και δεν το βλέπω. Ο Σοϊγκού είναι έκθετος, αλλά για καθαρά λόγους εγωισμού, ο Πούτιν θα τον διατηρήσει. Εξάλλου την στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία την διεξάγει ο Α/ΓΕΕΘΑ Γκεράσιμοφ.
Edit: Διαβάζω τώρα σε ρωσικά μέσα ότι ο Πριγκόζιν θα εξορισθεί στην Λευκορωσία. Για να δούμε σε ποιο χαντάκι θα τον βρούνε...
-
Τα καλά της "επανάστασης" ,αργία η Δευτέρα στην Μόσχα ...
https://www.interfax.ru/moscow/908855 -
Ευκαιρία για βότκα και αύριο στη Μόσχα...
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]