-
To ένα από τα δύο Ροδίτικα μπουμπούκια που σκότωσαν την Τοπαλούδη με το σίδερο, 3 μέρες μετά το φονικό και τον πιθανό βιασμό της, και σε συνεργασία με έναν τρίτο, φέρεται ότι βίασε και μία 19χρονη Ροδίτισα με ειδικές ανάγκες.
Πόσο πορωμένος πρέπει να είσαι για να ξαναεπειχειρήσεις κάτι τέτοιο 3 μέρες μετά το προηγούμενο συμβάν και ενώ οι έρευνες ήταν ακόμη σε εξέλιξη? -
Δεν αξιζει να ζει αυτο το ατομο
Μια ηρεμη εκτελεση με ενεση ειναι οτι χρειαζεται,οχι βια και βιασμοι -
Εδώ θα διαφωνήσω. Ατελείωτα βασανιστήρια θα ήταν ιδανικά.
-
Προσωπική μου άποψη, ας κρατάμε μικρό καλάθι. Όχι για τον φόνο της κοπέλας, για τα υπόλοιπα που εμφανίζονται. Διότι ο μπαμπάς του ενός (του 'Έλληνα') έχει πολλά φράγκα και ο γιόκας του έχει εξαφανιστεί εντελώς από το κάδρο. Του άλλου (του 'Αλβανού') δεν έχει φράγκα και συνεχώς ακούμε για αυτόν σημεία και τέρατα (επιπλέον της φρικιαστικής πράξης και των δύο). Οπότε θα είναι και σχετικά εύκολο να είναι ο βασικός φταίχτης (αφού βγει 'κατά συρροήν εγκληματίας') ενώ το δικό μας το παιδί 'παρασύρθηκε', είδε το έγκλημα και απλά 'φοβήθηκε' να μιλήσει μετά. Γιατί έχουμε μια υπόθεση που η ομολογία του ενός είναι εναντίον του άλλου, χωρίς άλλους μάρτυρες... Ίδωμεν λοιπόν...
-
αυτή η μέθοδος πρέπει να εφαρμοστεί κ στήν ελλάδα μας ...
ειτε για να ομολογήσουν πόσες κλοπές εχουν κάνει κλπ ...
η για να φοβηθούν κ να μήν το ξανακάνουν ...
https://www.protothema.gr/world/article ... laimo-tou/Δεν ανοίγουμε νέο θέμα για ό,τι μας κάνει εντύπωση. [Admin]
-
https://www.lifo.gr/now/greece/230696/p ... hesi-fetos
Πτώση τριών θέσεων σημείωσαν οι Έλληνες στον Παγκόσμιο Δείκτη Ευτυχίας που ανακοινώνουν κάθε χρόνο τα Ηνωμένα Έθνη Πηγή: www.lifo.gr
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
https://www.lifo.gr/now/greece/230696/pagkosmios-deiktis-eytyxias-oi-finlandoi-o-pio-eytyxismenos-laos-oi-ellines-se-xeiroteri-thesi-fetosΠτώση τριών θέσεων σημείωσαν οι Έλληνες στον Παγκόσμιο Δείκτη Ευτυχίας που ανακοινώνουν κάθε χρόνο τα Ηνωμένα Έθνη Πηγή: http://www.lifo.gr
Πάλι καλά, θα περίμενα 13.
-
Επειδή μ αρεσει να κοιτώ παντα αυτο που δεν βλέπουν οι άλλοι. Να αναφέρω μια περίπτωση να μας πει και ο γιατρος αν συμφωνει.
Σε αυτες τις χωρες λογω έλλειψη του ηλιακού φωτός οι πολίτες παίρνουν συμπληρώματα βιταμινων D και B όπως επίσης πρόσθετα που αυξανουν την σεροτονίνη στον οργανισμό.
Έχουν επίσης και αυτα τα μουρουνελαια που βοηθούν στην αισθηση της ευτυχίας.
Όλα αυτα σε κάνουν να είσαι πολυ χαρούμενος, τεχνηέντως όχι με φυσικό τρόπο.Χαρακτηριστικό είναι ότι μεσογειακοί οργανισμοι που έχουν μάθει στην ηλιακή ακτινοβολία σε αυτές τις χώρες παρουσιάζουν καταθλιπτικές τάσεις παρά το τέλειο κράτος.
Δεν αμφισβητώ οτι είναι κορυφαίες κοινωνίες απλά το επισημαίνω.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Επειδή μ αρεσει να κοιτώ παντα αυτο που δεν βλέπουν οι άλλοι. Να αναφέρω μια περίπτωση να μας πει και ο γιατρος αν συμφωνει.Σε αυτες τις χωρες λογω έλλειψη του ηλιακού φωτός οι πολίτες παίρνουν συμπληρώματα βιταμινων D και B όπως επίσης πρόσθετα που αυξανουν την σεροτονίνη στον οργανισμό.
Όλα αυτα σε κάνουν να είσαι πολυ χαρούμενος, τεχνηέντως όχι με φυσικό τρόπο.Δεν αμφισβητώ οτι είναι κορυφαίες κοινωνίες απλά το επισημαίνω.
Παίρνω απο όλα αυτα που ανέφερες , λες;;;;;;
Οι ποσότητες που λαμβάνεις ειναι τόσο μικρές που θεωρώ απίθανο να έχουνε αποτέλεσμα τέτοιου είδους.
Νομίζω το νόημα ειναι άλλου, όχι στις πηγές ευτυχίας , αυτές λίγο πολυ τις βρίσκουμε όλοι μας παντού.
Η διαφορά κατα τη γνώμη μου ειναι στην απαλοιφή των πηγών δυστυχίας σε επίπεδο κοινωνίας.
Είτε ειναι μεγάλα θέματα (ανασφάλεια, ανεργία κτλ) είτε χιλιάδες μικρά πραγματάκια (πχ ηχορύπανση ) που αθροιστικά συνθέτουν το αποτέλεσμα. -
Βυθίστηκε στα ανοικτά των ακτών της Γαλλίας πλοίο με 2.000 Porsche 911 GT2 RS, μαζί με άλλα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων των 718 Caymans και Boxster, καθώς και Cayenne αλλά και Audi A3, A5, Q7, RS4 και RS5 με προορισμό τη Βραζιλία.
-
Ναι η ανεργία και η ανασφαλεια είναι βασικά κομματια ενος υγιους σταθερού περιβάλλοντος.
Η χώρα μας ειναι σε ενα μεταβατικό σταδιο (δεν γνωριζω ποσα χρονια θα κρατησει) και δεν εχει σταθερο περιβαλλον.Αρα κατ εμε βγαινει εκτος συγκρισης με άλλες χώρες. Ειναι αρρωστη και είναι σε κρεβάτι εντατικής.
Στα άλλα αν παιρνεις συμπληρωματα που αυξανουν συγκεκριμενα την σεροτονίνη στον οργανισμό σταματόντας την απορρόφηαη της απο τους υποδοχείς των νευρωνων και αυτη η ποσότητα αγγιζει τα 15 με 20 mg τότε ίσως έχεις τεχνηέντως μια ευτυχία.
Τα συμπληρώματα έιναι τα λεγόμενα ssri και εχουν βαση δυο τρεις δκαφορετικές ουσιες απο συμπληρωμα σε συμπληρωμα.
Καπου το ειχα διαβασει, δεν θυμαμαι πολλα.Καρύδια να τρως, βοηθουν στην παρσγωγή έξτρα σεροτονίνης στον οργανισμό.
Βεβαια δεν εχω καμία γνωση και ισως σου λεω και μπουρδες, θα μας πει ο γιατρός.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Επειδή μ αρεσει να κοιτώ παντα αυτο που δεν βλέπουν οι άλλοι. Να αναφέρω μια περίπτωση να μας πει και ο γιατρος αν συμφωνει.Σε αυτες τις χωρες λογω έλλειψη του ηλιακού φωτός οι πολίτες παίρνουν συμπληρώματα βιταμινων D και B όπως επίσης πρόσθετα που αυξανουν την σεροτονίνη στον οργανισμό.
Όλα αυτα σε κάνουν να είσαι πολυ χαρούμενος, τεχνηέντως όχι με φυσικό τρόπο.Χαρακτηριστικό είναι ότι μεσογειακοί οργανισμοι που έχουν μάθει στην ηλιακή ακτινοβολία σε αυτές τις χώρες παρουσιάζουν καταθλιπτικές τάσεις παρά το τέλειο κράτος.
Δεν αμφισβητώ οτι είναι κορυφαίες κοινωνίες απλά το επισημαίνω.
Αν και δεν είναι της ειδικότητάς μου -καλύτερα κάποιος νευρολόγος-ψυχίατρος να μας πει-,ισχύει ότι οι σκανδιναβικές χώρες παρουσιάζουν αυξημένα κρούσματα καταθλιπτικών συνδρομών (υπάρχουν και μελέτες).Η σεροτονίνη είναι ένας ορμονικός νευροδιαβιβαστής του εγκεφάλου,γνωστός κι ως 'η ορμόνη της ευτυχίας'.
Βιταμίνες και ορμόνες παίζουν ένα ρόλο στην ψυχική ισορροπία του οργανισμού, αλλά όπως λέει και ο kilo και συμφωνώ:Νομίζω το νόημα ειναι άλλου, όχι στις πηγές ευτυχίας , αυτές λίγο πολυ τις βρίσκουμε όλοι μας παντού.
Η διαφορά κατα τη γνώμη μου ειναι στην απαλοιφή των πηγών δυστυχίας σε επίπεδο κοινωνίας.
Είτε ειναι μεγάλα θέματα (ανασφάλεια, ανεργία κτλ) είτε χιλιάδες μικρά πραγματάκια (πχ ηχορύπανση ) που αθροιστικά συνθέτουν το αποτέλεσμα.Άλλωστε,με τόσο ήλιο και εν δυνάμει λήψη βιταμινών στη χώρα μας από -τουλάχιστον ακόμη- πλούσια διατροφική ποικιλία,γιατί να έχει αυξηθεί η θλίψη κι η απογοήτευση στον πληθυσμό; Eύλογο συμπέρασμα,εξ'αιτίας της αύξησης κοινωνικής δυστυχίας και υποβάθμισης.
-
Ακου γιατρε συνδυασμό που κάνω.
Παλαιότερα επαιρνα απο τα λιντλ σκυλοτροφές (τις καλές οχι εκεινες τις κοκκινες) και πηγαινα σε ανοιχτωσιες και ταϊζα αγέλες αδέσποτων.
Καθως πηγαινα ειχα άγχη για τη δουλεια για τα χρηματα για λεπτομερειες που θελω σε καποια πραγματα κτλ.
Καθως τα τάιζα ειχα ακόμα αγχος. Μαλλωναν και μεταξυ τους (μαλωνα και εγω με το πιο δυνατο σκυλι της αγέλης για να αφησει τα θηλυκά να φανε και αυτα, θέαμα γινόμουν )Μετα αφου ντερλικωναν αραζαν στον ηλιο, και καποιες φορες εβαζα ραδιο και αραζα ακουμπωντας στο αυτοκινητο και εγώ με κλεοστα μάτια κατω απο τον ήλιο. Στο 20 λεπτο με ηλιο μου εφευγαν όλα. Μου εβγαινε το αισθημα ελα μωρε δεν βαριεσαι.
Το ίδιο δηλαδη που χαρακτηρίζει όλες τις χώρες που είναι κάτω απο έντονο ήλιο. Ίσως εκεί βρίσκεται και ένα αίτιο του κράτους μας και γενικά ολου του νότου.
-
αν διαβασατε το αρθρο αναφαιρει οτι αξιολογουνται : Η ετήσια αξιολόγηση του ΟΗΕ λαμβάνει υπόψιν 6 τομείς που είναι καθοριστικοί για μια ευτυχισμένη ζωή. Εισόδημα, ελευθερία, εμπιστοσύνη, προσδόκιμο υγιούς ζωής, κοινωνική υποστήριξη και γενναιοδωρία.
ρε Lap σιγα μην ριχνουν χασισελαιο καθε πρωι στο γαλα .εγω απ οσους γνωριζω μιας και εχουμε συγγενεις εκει (και η κορη μου εκει ειναι ) το μονο που θυμαμαι ειναι να λενε στα παιδια να παιζουν εξω αν εχει λιακαδα ακομα και αν εχει -25.
ακου μουρουνελαιο που το θυμήθηκες , αυτο το διναν μετα την κατοχη εδω , αλλα τα παιδια προτιμουσαν να πεθανουν απ την πεινα παρα να το πιουνε.
Μολις ρωτησα και κει μετα τον πολεμο το δινανε. -
Το εδιναν στο σχολείο μεσα απο καζάνια μετα τον πόλεμο. Ισχύει.
Τωρα το πουλάνε σε καψουλες που δεν μυρίζουν. Ακομα και εδω γινεται πάταγος στα φαρμακεια, τελειωνουν απο τα ράφια.
Εκεί πάνω έχω διαβάσει ότι παιρνουν μουρουνελαιο και πως ακόμα και στα σχολεία συστήνουν ή παίρνουν βιταμινες για την αυξηση αυτων των ορμονων. Επισης τα ταϊζουν με πολυ καλα λαχανικά που αυξανουν και πάλι αυτην την ορμόνη.
Αν εχω λαθος δεκτον.
Γνωρίζω άτομα που πηγαν εκει πανω για δουλεια και δεν επαιρναν τετοια συμπληρωματικά. Σε ενα έτος έπεσαν σε καταθλιψη, χρονια έκαναν να συνελθουν. Και τα είχαν όλα, και τραβουσα τα μαλλια μου όταν τους άκουγα. -
Μια χαρά είναι η ζωή στις βόρειες χώρες. Τα συμπληρώματα κλπ είναι απλά ο τρόπος των βιομηχανιών να βγάζουν λεφτά. Ισχύει σε όλον τον κόσμο.
-
Από τα πιο γνωστά ssri, που αναφέρθηκαν σαν συμπληρώματα, είναι το Ladose = Projac. Γνωστά και ως αντικαταθλιπτικά.
Αν εσείς τα βρίσκετε τόσο εύκολα σαν συμπληρώματα χωρίς συνταγή γιατρού, ψυχίατρου ίσως , πείτε μου να αγοράσω καμιά νταλίκα από αυτά.
Το μουρουνέλαιο το παίρνεις λόγο έλλειψης ήλιου που χρειάζεται στην παραγωγή βιταμίνης D.
-
και μενα με επιασε καταθλιψη οταν ημουν εκει αλλα ημουν μεγαλος σε ηλικια χωρις φιλους , τελειως διαφορετικο τροπο ζωης και χωρις αυτοκινητο .
παιδια χωρις πλακα και μια μερα να βρεθω χωρις αυτοκινητο παω να πεθανω το νοιωθω σαν προεκταση της ελευθεριας μου. Βεβαια εχω μεγαλωσει και ζω και στην μεση του πουθενα. -
Όντως,καταπληκτική η ζωή σε αυτές τις χώρες.....συνάδελφος πρώην ΤΘ έφυγε οικογενειακώς και παρότι είχε βρει και καλή δουλειά και αυτός και η γυναίκα του γύρισε στο 10μηνο λόγω βαριάς κατάθλιψης ενώ οι Σουηδοί γείτονες μου έχουν απλά δηλώσει ότι δεν ξαναγυρνάνε πάνω...τι να πω,θύματα παγκόσμιας συνωμοσίας και αυτοί....
-
Πολλοί από εμάς έχουμε ζήσει στο εξωτερικό, δεν τα λέμε από το κεφάλι μας.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#9]