-
Το να βάζεις καπέλο 11.000 το βρίσκω λίγο αισχρό! Και ναι το ΤΤ είναι γύρω στο 1500€, και πάλι...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/318464197-nissan-qashqaiκαι το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο με ημ/νια 2021 και 10.000χλμ το κάναμε εξαγωγή 25.450€ ιδού:
Και να πεις ότι το είχε ήδη αγοράσει και είχε πάρει το ρίσκο να τό έχει και να κάθεται να το καταλάβω, το αμάξι όμως δεν είναι καν Ελλάδα!
-
@tsek said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Το να βάζεις καπέλο 11.000 το βρίσκω λίγο αισχρό! Και ναι το ΤΤ είναι γύρω στο 1500€, και πάλι...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/318464197-nissan-qashqaiκαι το ίδιο ακριβώς αυτοκίνητο με ημ/νια 2021 και 10.000χλμ το κάναμε εξαγωγή 25.450€ ιδού:
- Απόλυτα λογική η τιμή.
- Το ΤΤ ΔΕΝ είναι με τίποτα €1.500....με τίποτα όμως!! Είναι αρκετά παραπάνω, τουλάχιστον €5.000. Οπότε το βρίσκω λογικό να θέλει να βγάλει και €1.500-2.000 κέρδος.
-
@fanis75 said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
- Απόλυτα λογική η τιμή.
- Το ΤΤ ΔΕΝ είναι με τίποτα €1.500....με τίποτα όμως!! Είναι αρκετά παραπάνω, τουλάχιστον €5.000. Οπότε το βρίσκω λογικό να θέλει να βγάλει και €1.500-2.000 κέρδος.
Ίσως να έχεις δίκιο και να είναι 5000€, εγώ σου λέω 6000€, πας να βγάλεις 5000€ καθαρά και δεν έχεις καν το αμάξι διαθέσιμο στο χώρο σου? Και διαφημίζεις ότι είναι μοναδικό στην Ελληνική αγορά? Αφού δεν είναι καν στην Ελλάδα! Τεσπα, μου φαίνεται υπερβολικό να πηγαίνει για margin 5.000, το 1,5-2 που λες είναι λογικό.
Εκτός και αν υπάρχουν και άλλες χρεώσεις κατά την εισαγωγή που μου διαφεύγουν και δικαιολογούν αυτό το καπέλο. -
Ίσως να έχεις δίκιο και να είναι 5000€, εγώ σου λέω 6000€, πας να βγάλεις 5000€ καθαρά και δεν έχεις καν το αμάξι διαθέσιμο στο χώρο σου? Και διαφημίζεις ότι είναι μοναδικό στην Ελληνική αγορά? Αφού δεν είναι καν στην Ελλάδα! Τεσπα, μου φαίνεται υπερβολικό να πηγαίνει για margin 5.000, το 1,5-2 που λες είναι λογικό.
Εκτός και αν υπάρχουν και άλλες χρεώσεις κατά την εισαγωγή που μου διαφεύγουν και δικαιολογούν αυτό το καπέλο.Από τις €10.000 που χρεώνει παραπάνω τα €6.000 πάνε για ΤΤ (και επειδή είναι με καλό εξοπλισμό μπορεί και παραπάνω). Άλλα €1.500 για μεταφορά, αμοιβή εκτελωνιστή, ΚΤΕΟ, πινακίδες κλπ. Οπότε όπως είπα πάει για €2.000 κέρδος περίπου. Τώρα εαν είναι €1.500 το κέρδος ή €2.500 δεν έχει μεγάλη διαφορά. Γιατί υπάρχουν και απρόοπτα έξοδα (το ξέρω γιατί έφερα αμάξι μόνος μου πέρσι), οπότε θέλει να έχει και ένα μαξιλάρι "ασφαλείας".
Και ναι οι έμποροι πουλάνε μεταχειρισμένα με τόσο κέρδος...δεν πάνε για €500. Από τα μεταχειρισμένα βγάζουν τα καλά λεφτά όχι από τα καινούργια. Για αυτό εγώ το έφερα μόνος μου.
-
@fanis75 said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Εκτός και αν υπάρχουν και άλλες χρεώσεις κατά την εισαγωγή που μου διαφεύγουν και δικαιολογούν αυτό το καπέλο.Από τις €10.000 που χρεώνει παραπάνω τα €6.000 πάνε για ΤΤ (και επειδή είναι με καλό εξοπλισμό μπορεί και παραπάνω). Άλλα €1.500 για μεταφορά, αμοιβή εκτελωνιστή, ΚΤΕΟ, πινακίδες κλπ. Οπότε όπως είπα πάει για €2.000 κέρδος περίπου. Τώρα εαν είναι €1.500 το κέρδος ή €2.500 δεν έχει μεγάλη διαφορά. Γιατί υπάρχουν και απρόοπτα έξοδα (το ξέρω γιατί έφερα αμάξι μόνος μου πέρσι), οπότε θέλει να έχει και ένα μαξιλάρι "ασφαλείας".
Και ναι οι έμποροι πουλάνε μεταχειρισμένα με τόσο κέρδος...δεν πάνε για €500. Από τα μεταχειρισμένα βγάζουν τα καλά λεφτά όχι από τα καινούργια. Για αυτό εγώ το έφερα μόνος μου.
Ίσως να είμαι λάθος μιας και την ελληνική αγορά δεν την γνωρίζω καλά. Σκέψου ότι για αντίστροφη κίνηση, δηλαδή εισαγωγή στη Γερμανία από Ελλάδα το 1500 που υπολόγισες για μεταφορά κτλ. είναι 500€ εδώ στη Γερμανία, οπότε σε συνδυασμό με το υψηλότερο ΤΤ βγαινει δίκαιη τιμή για αυτό που ζητάει.
Και σε σχέση με το κέρδος που λες, ένας άτυπος κανόνας στο Remarketing των αυτοκινήτων λέει ότι το περιθώριο κέρδους σου πρέπει να είναι 10% από την τιμή πώλησης, οπότε και 3500€ να βγάζει δικαιολογείται ο έμπορος. -
Τωρα θα μας πεις οτι ζηταει λιγα
-
@alexandros-k said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Τωρα θα μας πεις οτι ζηταει λιγα
Είναι ένας καταφερτζής αυτός ο fanis.... Πήγα για μαλλί και βγήκα κουρεμένος!
-
κατι μου θυμιζει, κατι μου θυμιζει
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/317657211-suzuki-grand-vitaraχαχαχα
-
Θοδωρή δεν το πιστεύω!
Λες να πιάστηκα κορόϊδο?
Σε κάθε περίπτωση εύχομαι καλοπούλητο...
-
9 με 10 το ειχες δωσει αν θυμαμαι καλα?
-
Στην αγγελία είχα βάλει τιμή 8.300...
-
Κατανοητοτατος
-
Εύκολα θα αγόραζα ένα τέτοιο GV αν δεν είχα αυτοκίνητο.
Τέτοια αυτοκίνητα αξίζουν για το Αθηνιστάν.
Μετανιώνω την ώρα και την στιγμή που πούλησα ή μάλλον χάρισα το Pajero Pinin. Άτιμες γυναίκες...
-
To αυτοκίνητο δεν μπορεί να πουληθεί ρεαλιστικά σε αυτή την τιμή και δεν θέλω βασικά να πουληθεί γιατί το γουστάρουμε και όλα καλά. Είναι ανεβασμένο μόνο για λόγους διαφήμισης. Οκ ναι, αν εμφανιστεί ένας (γιατί ένας θα είναι) που το γουστάρει τόσο και το πληρώσει οκ θα το πάρει. Αλλά είναι εκτός αγοράς αυτή η τιμή, παρ΄ όλο που είναι πολύ καλό το αυτοκίνητο. (Και για να γίνει έτσι ξοδεύτηκαν χρήματα, δεν είναι ίδιο με όταν αγοράστηκε από τον Αντώνη. Που πάλι ήταν σούπερ για αυτοκίνητο 15 χρονών: 9/10 μηχανικά και 9,5/10 εσωτερικά)
-
@nikon said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Έχει κάποιος εμπειρία από την εταιρεία https://carbrokers.gr/ . Αξίζουν για εισαγωγή αυτοκινήτου από Γερμανία;
Και εγώ ενδιαφέρομαι. Αξίζουν; -
@tiguolf said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Να ρωτησω κι εγω κατι: Αν εγω φερω απο χωρα της Ευρωπης αμιγως ηλεκτροκινητο αυτοκινητο, με δεδομενο οτι δεν υπαρχει κοστος τελωνειου, τί ακριβως πληρωνω;
δεν πληρωνεις τιποτα για ηλεκτρικο
-
@ntinos1900 said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
@tiguolf said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Να ρωτησω κι εγω κατι: Αν εγω φερω απο χωρα της Ευρωπης αμιγως ηλεκτροκινητο αυτοκινητο, με δεδομενο οτι δεν υπαρχει κοστος τελωνειου, τί ακριβως πληρωνω;
δεν πληρωνεις τιποτα για ηλεκτρικο
Πληρώνεις μεταφορικά και κόστος αδείας, ΚΤΕΟ και πινακίδων.
-
Καλησπέρα σε όλους !!!! Έχει αγοράσει κάποιος από τον συγκεκριμένο έμπορο ??? https://www.car.gr/classifieds/cars/view/35414870-lexus-ct-200h
-
Τον εμπορο δε τον ξερω μα η τιμη ειναι λουκουμι για το αμαξι αυτο. Το θεμα ειναι πως σε δυο τρια χρονια θα θες 2 με 3 χιλιαρικα για μπαταρια. Και παλι ομως τα αξιζει.
-
@parisg7777 said in Έμποροι μεταχειρισμένων:
Καλησπέρα σε όλους !!!! Έχει αγοράσει κάποιος από τον συγκεκριμένο έμπορο ??? https://www.car.gr/classifieds/cars/view/35414870-lexus-ct-200h
Η αγγελία είναι πολλών μηνών. Αυτό δεν είναι καλό.
Έμποροι μεταχειρισμένων