-
Μπούρδες, σιγά την απόφαση. Έχει βγάλει 10αδες χιλιάδες αυτός ο έμπορος, θα πληρώσει και €3.500 και κάτι τρέχει.
Όσο δεν τους κλείνουν ή να ανστείλουν την άδεια και να τους κάνουν βούκινο να ΜΗΝ ψωνίζει ΚΑΝΕΙΣ από αυτούς, τίποτα δεν γίνεται. Ποσώς τον ενδιαφέρει τον έμπορο το πρόστιμο, συνεχίζει τις απάτες και βγάζει 10 φορές το πρόστιμο.
-
Απο το ντιπ κι ολοτελα....
-
ντιπ για ντιπ α ρε πατριδα
-
Μπούρδες, σιγά την απόφαση. Έχει βγάλει 10αδες χιλιάδες αυτός ο έμπορος, θα πληρώσει και €3.500 και κάτι τρέχει.
Όσο δεν τους κλείνουν ή να ανστείλουν την άδεια και να τους κάνουν βούκινο να ΜΗΝ ψωνίζει ΚΑΝΕΙΣ από αυτούς, τίποτα δεν γίνεται. Ποσώς τον ενδιαφέρει τον έμπορο το πρόστιμο, συνεχίζει τις απάτες και βγάζει 10 φορές το πρόστιμο.
Πριν πολλά χρόνια φιλοξενήθηκα σε μια ελληνο-ισπανο-γερμανική οικογένεια και μου έλεγε ο γιος τους ιστορία περί μεταχειρισμένου. Του είχε πουλήσει έμπορος στη Γερμανία ως άθικτο, ένα αμάξι που κάποια στιγμή είχε επισκευαστεί το ένα φτερό από τρακάρισμα. Στο σέρβις ο φίλος μάστορας το είδε, του το είπε και του υπέγραψε και μια επιστολή ως εμπειρογνώμων. Με βάση αυτό, ο έμπορος πήρε το αμάξι πίσω και του έδωσε και 2 χιλιάρικα επιπλέον ως 'αποζημίωση' για να το λήξουν εκεί. Μου είχε πει πως, αν έκανε μύνηση, αυτομάτως αναστελόταν η άδεια του εμπόρου και το μαγαζί του θα έμενε κλειστό μέχρι να τελεσιδικούσε η υπόθεση... απίστευτο για τα δικά μας δεδομένα, δε ξέρω κατά πόσο ήταν ακριβής η περιγραφή του, αλλά δείχνει πως το Ελληνικό χάλι δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη, αν και η παγαποντιά βασιλεύει παντού σε ό,τι έχει να κάνει με αυτοκίνητο.
-
alexandros.K wrote:
ντιπ για ντιπ α ρε πατριδα
ντιπ ντιπ ντιπ
-
Καλημέρα σας.Με ενδιαφέρει η αγορά μεταχειρισμένου αυτοκνήτου 1200 έως 1600 κυβ. το πολύ λόγω απόκτησης 3ου τέκνου μέχρι 3000 ευρώ το πολύ.Εννοείται ατρακάριστο, ασφαλές και κάτω από 200000 χλμ. Οι μάρκες που θα προτιμούσα είναι VW, OPEL, TOYOTA, HONDA,MAZDA, AUDI, PEUGOT LAGUNA .Ένα πχ astra 1400 5πορτο ή ένα παρόμοιο θα με βόλευε.Έχετε να μου προτείνετε κάτι; Επίσης να αποφύγω τα diesel και όσα έχουν παράλληλα και σύστημα αερίου;
-
Πριν πολλά χρόνια φιλοξενήθηκα σε μια ελληνο-ισπανο-γερμανική οικογένεια και μου έλεγε ο γιος τους ιστορία περί μεταχειρισμένου. Του είχε πουλήσει έμπορος στη Γερμανία ως άθικτο, ένα αμάξι που κάποια στιγμή είχε επισκευαστεί το ένα φτερό από τρακάρισμα. Στο σέρβις ο φίλος μάστορας το είδε, του το είπε και του υπέγραψε και μια επιστολή ως εμπειρογνώμων. Με βάση αυτό, ο έμπορος πήρε το αμάξι πίσω και του έδωσε και 2 χιλιάρικα επιπλέον ως 'αποζημίωση' για να το λήξουν εκεί. Μου είχε πει πως, αν έκανε μύνηση, αυτομάτως αναστελόταν η άδεια του εμπόρου και το μαγαζί του θα έμενε κλειστό μέχρι να τελεσιδικούσε η υπόθεση... απίστευτο για τα δικά μας δεδομένα, δε ξέρω κατά πόσο ήταν ακριβής η περιγραφή του, αλλά δείχνει πως το Ελληνικό χάλι δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη, αν και η παγαποντιά βασιλεύει παντού σε ό,τι έχει να κάνει με αυτοκίνητο.
Ακριβώς έτσι είναι!! Για αυτό εγώ πήρα το δικό μου από Γερμανία (και το πήρε Γερμανός, γιατί αυτό δεν ισχύει εαν το αυτοκίνητο προορίζεται για εξαγωγή!) γιατί ο έμπορος δεν τολμάει να σε κοροϊδέψει. Όχι γιατί είναι έντιμοι (άνθρωποι είναι και αυτοί, δλδ. το χείριστο είδος του πλανήτη), αλλά γιατί ξέρουν ότι εαν τους κάνεις αγωγή χάνουν την άδεια τους. Ο φόβος τους κάνει να είναι έντιμοι, όχι κάτι άλλο. Εδώ, που ό,τι και να σου πουλήσει ο έμπορος θα συνεχίσει ανενόχλητος χωρίς καμία σοβαρή επίπτωση, έχουμε αυτά φαινόμενα!
-
Ο συγκεκριμένος έμπορος έχει ανέβει επίπεδο:
https://www.car.gr/31780527-citroen-c-zero
Αγγελία με φωτογραφίες από οθόνη υπολογιστή.
-
Δηλαδή σου πουλάω αυτό που βλέπεις στην φωτό να κάνει 5 χιλιάρικα +24%ΦΠΑ + δασμούς + τέλη + κέρδος = 7650.
-
Αφού δεν το έβαλε σε συναρμολογούμενο πάλι καλά.....
-
Απορία περί spotawheel που μου δημιουργήθηκε με το Aircross.
Εγώ πήρα όσα είχαμε κανονίσει + δώρο κόστος ελέγχου (50euro).
Αυτοί είχαν αγγελία με τιμή τέτοια ώστε να μπορεί να γίνει μία μικρή έκπτωση και να πάρουν και τα χρήματα των υπηρεσιών τους. Το κόστος για την μεταβίβαση είναι έξτρα.
Στις βεβαιώσεις για την εφορία (αγοραστή/πωλητή) αναγράφεται το κόστος του αυτοκινήτου δηλ. τα χρήματα που πήρα. Τόσο θεωρήθηκε ότι αγόρασε και ο αγοραστής και αναγράφηκε και στην βεβαίωση.
Η αμοιβή της Spotawheel που φαίνεται; Παίρνει απόδειξη παροχής υπηρεσιών ο αγοραστής;
ή είναι μαύρα και δεν φαίνονται πουθενά;;;;
-
-
Απορία περί spotawheel που μου δημιουργήθηκε με το Aircross.
Εγώ πήρα όσα είχαμε κανονίσει + δώρο κόστος ελέγχου (50euro).
Αυτοί είχαν αγγελία με τιμή τέτοια ώστε να μπορεί να γίνει μία μικρή έκπτωση και να πάρουν και τα χρήματα των υπηρεσιών τους. Το κόστος για την μεταβίβαση είναι έξτρα.
Στις βεβαιώσεις για την εφορία (αγοραστή/πωλητή) αναγράφεται το κόστος του αυτοκινήτου δηλ. τα χρήματα που πήρα. Τόσο θεωρήθηκε ότι αγόρασε και ο αγοραστής και αναγράφηκε και στην βεβαίωση.
Η αμοιβή της Spotawheel που φαίνεται; Παίρνει απόδειξη παροχής υπηρεσιών ο αγοραστής;
ή είναι μαύρα και δεν φαίνονται πουθενά;;;;
Πιθανον να κοβουν και αλλη μια αποδειξη. πρεπει να ρωτησεις τον αγοραστη.
-
Μάλλον κάτι τέτοιο ισχύει. Προέκυψε η απορία στην ανταλλαγή των βεβαιώσεων.
Πάντως για να είμαι ειλικρινής περίμενα την διαδικασία κάπως διαφορετική. Τελικά είναι σαν πώληση μεταξύ ιδιωτών.
-
Τελικά είναι σαν πώληση μεταξύ ιδιωτών.
Μα αυτό είναι! Η spotawheel σε αυτή την περίπτωση κάνει απλά τον μεσάζοντα (την 'προξενήτρα'!) και τον διεκπεραιωτή την ίδια στιγμή. Αλλάζει η διαδικασία όταν το αυτοκίνητο είναι ιδιοκτησία της spotawheel, οπότε εκεί δρα ως έμπορος και με σαφώς μεγαλύτερο κέρδος (αλλά και ρίσκο).
-
Δεν είχα δώσει σημασία. Νόμιζα ότι συμπεριφέρεται σαν εμπορία. Δηλαδή ότι αυτή πουλάει το αυτοκίνητο στα χρήματα που έχει κανονίσει, όπως κάνουν οι μάντρες. Φυσικά έκανα λάθος. Στα αυτοκίνητα ιδιωτών παρέχει υπηρεσίες μεσάζοντα και πληρώνεται για αυτές.
Αυτό που ίσως είναι λίγο αρνητικό είναι ότι ο αγοραστής παίρνει όλα τα στοιχεία του ιδιώτη πωλητή. Όλα. Μέχρι και το κινητό. Και αν είναι κανένας περίεργος πολλά μπορούν να συμβούν.
Θυμάμαι όταν έδωσα το τρίκυκλο MP3 που είχα, στον ΒΥΝΙΟ για ανταλλαγή, εμφανίστηκε ένας τύπος και το αγόρασε χωρίς να το ψάξει και πολύ. Ούτε συνεργείο δεν το πήγε. Είδε το βιβλίο συντήρησης και το αγόρασε.
Και μετά ο τύπος έκανε κάτι απίστευτα πράγματα. Πήγε στο συνεργείο που πήγαινα το σκούτερ και έκανε φασαρία και κλαιγόταν ότι κάτι έχει το σκούτερ. Μετά έψαχνε εμένα, του έδωσαν τα στοιχεία μου, με έψαχνε στα τηλέφωνα, ήρθε και στο σπίτι μου (στο Μαρούσι τότε). Γενικά μία τρελή κατάσταση. Μίλησα μαζί του στο τηλέφωνο και έλεγε κάτι ακαταλαβίστικα. Δεν του άρεσε το σκούτερ, δεν του άρεσε το συνεργείο, γενικά τίποτα δεν του άρεσε.
Τελικά αποδείχθηκε ότι ο τύπος είχε κόλλημα στον εγκέφαλο και αναζητούσε αφορμές για φασαρίες.
Άντε να βγάλεις άκρη.
-
Storm και εμένα έχουν τα στοιχεία μου οι αγοραστές των αυτοκινήτων που πούλησα όπως και εγω εχω τα στοιχεία των πωλητών αυτών που αγόρασα .
Είναι γκουχ γκουχ ...στις δηλώσεις με τα ποσά για την εφορία !
-
Και εσύ μέσω spotawheel πούλησες;
-
Όχι ήταν αγοραπωλησίες μεταξύ ιδιωτών ,στην περίπτωση σου με την spotawheel όμως είσαι περισσότερο καλυμμένος γιατί ο αγοραστής δεν πήρε κάτι χωρίς έλεγχο οπότε τα παράπονα του στον ...ελεγκτή που πλήρωσε !
-
χε!χε! Μακάρι να είναι όπως τα λες.
Ελπίζω να μην χτυπήσει το τηλέφωνό μου και να ακούσω από μέσα καμιά αγριοφωνάρα... χα!χα!!!
Έμποροι μεταχειρισμένων