-
Εδώ στις φωτό από το εσωτερικό δεν έχει φθορά στα κουμπιά του τιμονιού ή στο cd. Αν σου αρέσει το μοντέλο να το δεις.
Βέβαια τα 5000 είναι κάπως αν τα συγκρίνεις με αυτό πχ:
https://www.car.gr/26542688-peugeot-207-1-4-16v-95ps-face-lift#largePhotos-modal
(Το πας σε δικό σου συνεργείο για έλεγχο, εμείς πήραμε από αυτους 308 '11 1,4 με 61000km -sixt, από Κω- με 5500€, όλα όπως πρέπει εδώ και ένα 6μηνο)
-
Εγώ πάντως από Autovalue ποτέ ξανά. Τέτοιες τσαπατσουλιές σε αυτοκίνητο δεν περίμενα να δω.
Οι εργασίες που κάνουν για να φαίνονται 'καινούρια' τα αυτοκίνητα είναι τόσο τσαπατσούλικες που κανένα συνεργείο δεν πρόκειται να τις πάρει είδηση. Εργασίες στο πόδι, ίσα-ίσα για να πουληθεί.
Το φανοποιείο τους είναι για τα μπάζα εντελώς. Άχρηστοι.
υ.γ. ευτυχώς που δεν έσκασα μία περιουσία για δαύτους.
-
Ψάχνω Yaris Verso και τα πρώτα 10+ της Αθήνας είναι από μαντράδες. Είναι απίστευτο, δε μιλάμε για Cayenne που ο φραγκάτος δεν καταδέχεται να εμπλακεί με την πλέμπα για να πουλήσει. Μιλάμε για φθηνό αμάξι 15-20 ετών που κοστίζει γύρω στο τριχίλιαρο. Απίστευτο...
-
Πολλοι μαντραδες κοιτανε τις αγγελιες στο car και στα λοιπα sites. Οταν δουν οτι δεν φευγει το αμαξι, παροτι η τιμη καταβαινει καθε τοσο , παιρνουν τηλ αυτοι, κανουν μια ακομα μικροτερη προσφορά και το παιρνουν. Γι αυτο βλεπεις τετοια αμαξια κυριως σε μαντραδες
-
Ψάχνω Yaris Verso και τα πρώτα 10+ της Αθήνας είναι από μαντράδες. Είναι απίστευτο, δε μιλάμε για Cayenne που ο φραγκάτος δεν καταδέχεται να εμπλακεί με την πλέμπα για να πουλήσει. Μιλάμε για φθηνό αμάξι 15-20 ετών που κοστίζει γύρω στο τριχίλιαρο. Απίστευτο...
Επίσης, πέρα από αυτό που λέει ο Αλέξανδρος, είναι και πολλά εισαγωγής. Δεν είχαν πουληθεί πολλά Verso Ελλάδα. Είναι απίστευτο γενικά πόσα Yaris εισαγωγής παίζουν, με άπειρα φυσικά χιλιόμετρα. Όταν έψαχνα το Panda, ήθελα Yaris 1ης γενιάς αρχικά και πολύ δύσκολα έβρισκα Ελληνικό, ειδικά σε μαντράδς.
-
Σωστό, Όπως και 'σκουπίζουν' ό,τι ξεμένει απούλητο στις εταιρίες leasing.
-
Καλησπέρα σε όλους,
Ψάχνω να αγοράσω μεταχειρισμένο αυτόματο αυτοκίνητο και με ενδιαφέρει το παρακάτω από auto trovas.
https://trovas.car.gr/cars/view/24662612/
Έχει κάποιος άποψη για τον συγκεκριμένο έμπορο;;
Για έλεγχο σκέφτομαι spot mechanic.
Το αμάξι πως σας φαινέται.
Έχετε να μου προτείνετε άλλο έμπορο η αντιπροσωπεία που είναι αξιόπιστος;
Το budget μου είναι γύρω στα 8,000 € και θέλω αυτόματο μικρομεσαίο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!
-
Είναι εισαγωγής και ο συγκεκριμένος φαίνεται να έχει πολλά εισαγόμενα. Όσα είναι ντόπια πρόσεξε ότι το αναφέρει!
Αν είσαι καινούργιος στο σπορ : Εισαγόμενο μτχ --> νόημα να εισαχθεί μόνο σκοτωμένο = πολλά παραπάνω χλμ από όσα λέει.
Αυτά κατά πολύ μεγάλο ποσοστό...
-
Ακριβώς όπως τα λέει ο 993, τα εισαγωγής (εμπόρων ειδικά) έχουν κατά 99% γυρισμένα χιλιόμετρα. Προχτές ήμουν σε ένα μαγαζί που επισκευάζει κοντέρ και σε 1 ώρα ήρθαν 2 μαντράδες για αυτή τη δουλειά. Γενικά από αυτά που έχω μάθει έχω φρικάρει....απίστευτες καταστάσεις και δεν μπορείς να δικαιωθείς ούτε δικαστικά.
Επίσης, έχε υπόψη σου ότι το αυτόματο σε αυτό το Jazz είναι πολύ μέτριο, καμία σχέση με το προηγούμενο.
-
Έχει κάποιος εμπειρία από την εταιρεία https://carbrokers.gr/ . Αξίζουν για εισαγωγή αυτοκινήτου από Γερμανία;
-
Έχει κάποιος εμπειρία από την εταιρεία https://carbrokers.gr/ . Αξίζουν για εισαγωγή αυτοκινήτου από Γερμανία;
Καλησπέρα, και εγώ ψάχνω για εισαγωγή αυτοκινήτου από Γερμανία, έχω δεί διάφορα site με εταιρείες που αναλαμβάνουν να σου το φέρουν και να κάνουν όλη την γραφειοκρατική δουλειά. Έχει κάποιος εμπειρία από αυτές? Είναι αξιόπιστες? Κόστος?
-
παιδια τι θα προτεινατε σαν αγορα μεταχειρισμενου μεχρι 5000 το οποιο να ειναι οσο πιο αξιοπιστο γινεται και με σχετικα φτηνο service και μεχρι 1300 κυβικα?
προσανατολιζομαι σε hyundai i20 2010-2013, honda jazz 2008-2010
ειμαι απο θεσσαλονικη κανενα αξιοπιστο εμπορο?
-
ειμαι απο θεσσαλονικη κανενα αξιοπιστο εμπορο?
Παπαδημητρίου.
-
Έχει λίγα αυτοκίνητα . Είναι νέος στον χώρο η συνεργάζεται με κάποιον άλλο ?
-
καλησπέρα σε όλους,
έχεις κάποιος άποψη για το auto Kaltsios στη Θεσσαλονίκη για αγορά μεταχειρισμένου?
-
καλησπέρα σε όλους,
έχεις κάποιος άποψη για το auto Kaltsios στη Θεσσαλονίκη για αγορά μεταχειρισμένου?
Για όποιο αμάξι και αν ενδιαφέρεσαι θα το πας πρώτον σε έναν φανοποιειό και μετά σε έναν μηχανικό της εμπιστοσύνης σου.
Όλοι οι έμποροι έχουν καλά έχουν και σαράβαλα αυτοκίνητα. Όταν κάτι είναι μεταχειρισμένο κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί 100% το ιστορικό του.
-
Θα ηθελα αν εχει συνεργαστει καποιος με
CarMart Δημήτρης Αγγελόπουλος (Αγια Παρασκευη)
και
Κουντουρης (Καισαριανη)
να μου πει τη γνωμη του
Ευχαριστω!
-
Θέλω να αγοράσω ένα αυτοκίνητο μεταξύ Peugeot 208/Renault Clio/Opel Corsa/Toyota Yaris/v/w polo από 2015 και μετά πετρέλαιο.
Έχω βρει Peugeot στον Δεδούση και στον Βασιλόπουλο και στην stock center velmar, Renault στον auto value και Toyota στον Βασιλόπουλο (η αλήθεια είναι με φορτωμένα χιλιόμετρα). Corsa σε έναν μικρό στην Παλλήνη. Polo δε βρήκα κάποιο.
Όλοι μου είπαν leasing. Έχετε γνώμη για κανέναν; Κάποιος που να πρέπει να κάνω εξονυχιστικο έλεγχο ενώ σε κάποιον άλλο όχι τόσο;
Επίσης αν κάποιος έχει γνώμη για το ποιο από τα τέσσερα αυτοκίνητο θα προτιμούσε, ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ!
-
-
Ναι έχει γίνει χαμός και με Juke, εδώ και αρκετό καιρό.
Έμποροι μεταχειρισμένων