-
Ακριβώς όπως τα λέει ο 993, τα εισαγωγής (εμπόρων ειδικά) έχουν κατά 99% γυρισμένα χιλιόμετρα. Προχτές ήμουν σε ένα μαγαζί που επισκευάζει κοντέρ και σε 1 ώρα ήρθαν 2 μαντράδες για αυτή τη δουλειά. Γενικά από αυτά που έχω μάθει έχω φρικάρει....απίστευτες καταστάσεις και δεν μπορείς να δικαιωθείς ούτε δικαστικά.
Επίσης, έχε υπόψη σου ότι το αυτόματο σε αυτό το Jazz είναι πολύ μέτριο, καμία σχέση με το προηγούμενο.
-
Έχει κάποιος εμπειρία από την εταιρεία https://carbrokers.gr/ . Αξίζουν για εισαγωγή αυτοκινήτου από Γερμανία;
-
Έχει κάποιος εμπειρία από την εταιρεία https://carbrokers.gr/ . Αξίζουν για εισαγωγή αυτοκινήτου από Γερμανία;
Καλησπέρα, και εγώ ψάχνω για εισαγωγή αυτοκινήτου από Γερμανία, έχω δεί διάφορα site με εταιρείες που αναλαμβάνουν να σου το φέρουν και να κάνουν όλη την γραφειοκρατική δουλειά. Έχει κάποιος εμπειρία από αυτές? Είναι αξιόπιστες? Κόστος?
-
παιδια τι θα προτεινατε σαν αγορα μεταχειρισμενου μεχρι 5000 το οποιο να ειναι οσο πιο αξιοπιστο γινεται και με σχετικα φτηνο service και μεχρι 1300 κυβικα?
προσανατολιζομαι σε hyundai i20 2010-2013, honda jazz 2008-2010
ειμαι απο θεσσαλονικη κανενα αξιοπιστο εμπορο?
-
ειμαι απο θεσσαλονικη κανενα αξιοπιστο εμπορο?
Παπαδημητρίου.
-
Έχει λίγα αυτοκίνητα . Είναι νέος στον χώρο η συνεργάζεται με κάποιον άλλο ?
-
καλησπέρα σε όλους,
έχεις κάποιος άποψη για το auto Kaltsios στη Θεσσαλονίκη για αγορά μεταχειρισμένου?
-
καλησπέρα σε όλους,
έχεις κάποιος άποψη για το auto Kaltsios στη Θεσσαλονίκη για αγορά μεταχειρισμένου?
Για όποιο αμάξι και αν ενδιαφέρεσαι θα το πας πρώτον σε έναν φανοποιειό και μετά σε έναν μηχανικό της εμπιστοσύνης σου.
Όλοι οι έμποροι έχουν καλά έχουν και σαράβαλα αυτοκίνητα. Όταν κάτι είναι μεταχειρισμένο κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί 100% το ιστορικό του.
-
Θα ηθελα αν εχει συνεργαστει καποιος με
CarMart Δημήτρης Αγγελόπουλος (Αγια Παρασκευη)
και
Κουντουρης (Καισαριανη)
να μου πει τη γνωμη του
Ευχαριστω!
-
Θέλω να αγοράσω ένα αυτοκίνητο μεταξύ Peugeot 208/Renault Clio/Opel Corsa/Toyota Yaris/v/w polo από 2015 και μετά πετρέλαιο.
Έχω βρει Peugeot στον Δεδούση και στον Βασιλόπουλο και στην stock center velmar, Renault στον auto value και Toyota στον Βασιλόπουλο (η αλήθεια είναι με φορτωμένα χιλιόμετρα). Corsa σε έναν μικρό στην Παλλήνη. Polo δε βρήκα κάποιο.
Όλοι μου είπαν leasing. Έχετε γνώμη για κανέναν; Κάποιος που να πρέπει να κάνω εξονυχιστικο έλεγχο ενώ σε κάποιον άλλο όχι τόσο;
Επίσης αν κάποιος έχει γνώμη για το ποιο από τα τέσσερα αυτοκίνητο θα προτιμούσε, ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ!
-
-
Ναι έχει γίνει χαμός και με Juke, εδώ και αρκετό καιρό.
-
Εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι. 'Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.' Γιατί δεν κάνουν τη δουλειά τους οι τελωνιακοί πριν το εκτελωνισμό;
-
Εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι. 'Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.' Γιατί δεν κάνουν τη δουλειά τους οι τελωνιακοί πριν το εκτελωνισμό;
-
Αυτό για το 'ταμείο' δεν ισχύει στο Ελλ. Δημόσιο. Οποιαδήποτε στιγμή ανακαλύψουν ότι χρωστάς, τα ζητάνε! Γνωστό στην Ελλάδα χρόνια.
-
Ανοίγεις μεγάλη κουβέντα, θα αρκεστώ στο να πω ότι κάποιοι δεν έκαναν σωστά την δουλεία τους και όταν ανακαλύφθηκε αυτό κλήθηκαν να πληρώσουν και οι ιδιοκτήτες.
-
-
Το κρατος μεσω των αρχων του εχει νομιζω δικαιωμα επιβαρυνσης δασμου και φορων με αναδρομικη ισχυ μεσα σε μια 3ετια απο την πραξη εισαγωγης.
Τωρα, αν οι δικαστικες αρχες κρινουν πως υπηρξε ζημεια του δημοσιου περα και απο τα τρια ετη, δεν γνωριζω και δεν εχω την καταρτιση να πω το τι γινεται.
-
Καλησπέρα φίλοι και φίλες,
ποια η γνώμη για την παρακάτω αγγελία ως αυτοκίνητο και πωλητή ;
https://www.stock-center.gr/car/audi-q3-tfsi-150hp-aspro-2014
Σας ευχαριστώ πολύ,
Νίκος
-
Είναι η εταιρία του Βασιλάκη που προωθεί τα πρώην λήζινγκ και πρώην μεταχειρισμένα της Χέρτζ. Είχα πάει κι εγώ όταν έψαχνα για τουτού, τα καλά τους φεύγουν γρήγορα. Άνοιξε το ντουλαπάκι του οδηγού και δες αν θα βρεις μέσα τα χαρτιά του λήζινγκ (με το όνομα αυτού που το είχε) ώστε να πάρεις μια ιδέα για τον προηγούμενο κάτοχο. Αλλά το συγκεκριμένο, μάλλον για εταιρικό λήζινγκ στελέχους το κόβω, δεν μου πάει ούτε για πωλητή ούτε για νοικιάρικο.
Αν είναι μικρό και έχει πινακίδες Ηρακλείου είναι σίγουρα νοικιάρικο!
-
Ευχαριστώ πολύ !!
Καμία άλλη γνώμη παιδιά ?
-
Εχω υπαρξει πελατης,και εχω μεινει ευχαριστημενος.
-
Εννοείται ρε σύ....δεν έχει αλλάξει κάτι! Μόνο εαν το δείς από 'μέσα' καταλαβαίνεις τι γίνεται. Ο βασικός λόγος που έφερε την Μίτο μόνος μου, γιατί ό,τι έβλεπα εδώ ήταν ή παναάκριβο (Ελληνικό με γνήσια χιλιόμετρα) ή με τουλάχιστον 2πλα χιλιόεμτρα από όσα έγραφε!
Έμποροι μεταχειρισμένων