-
@fanis75 said in Capitalism vs Communism Mother of all topics:
@realzeus said in Capitalism vs Communism Mother of all topics:
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ...η μεγαλύτερη πολιτικός της Αγγλίας τα τελευταία 100 χρόνια...θαυμασμός μόνο για την Μαργαρίτα.
Χιούμορ κάνεις φαντάζομαι.
-
Καθόλου πλάκα δεν κάνει .
Τεράστια πολιτικός η Μάργκαρετ...Οσο για το τι γινόταν με την πορνεία , μπορούν να σου πουν παλαίμαχοι ναυτικοί που πήγαιναν στα λιμάνια της Μαύρης θάλασσας...
Τα είχε γράψει και εδώ , ο φίλος που δυστυχώς πλέον δεν γράφει...
-
Το ίδιο που γίνεται και στην Νέα Υόρκη Κρουζεράκο. Εκτός αν νομίζεις ότι εκεί δεν έχει πορνεία. Το ότι ανάγετε την πορνεία σε δείκτη οικονομικής ανάπτυξης, δείχνει πλήρη άγνοια οικονομικών. Τα μεγαλύτερα πορνεία είναι στην Δύση πάντως...
-
Για τον λόγο κόστους - οφέλους για τον πελάτη σχολιάζουμε...
Προφανώς παντού υπάρχει...
-
@criuser said in Capitalism vs Communism Mother of all topics:
Καθόλου πλάκα δεν κάνει .
Τεράστια πολιτικός η Μάργκαρετ...Οσο για το τι γινόταν με την πορνεία , μπορούν να σου πουν παλαίμαχοι ναυτικοί που πήγαιναν στα λιμάνια της Μαύρης θάλασσας...
Τα είχε γράψει και εδώ , ο φίλος που δυστυχώς πλέον δεν γράφει...
Το έχω ζήσει δύο φορές όταν υπηρετούσα στο Α/Γ ΡΟΔΟΣ. Έφευγε όλη οι οικογένεια απο το σπίτι για να ξεχαρμανιαζουν οι ΝΑΤΟϊκοι!!! Μιλάμε για το 2002-2004. Πιο πριν αρκούσε ενα πακέτο Marlboro,τότε ήθελες 20€ για 24ωρη εξυπηρέτηση. Είμαι περήφανος που δεν ενέδωσα και ακόμη νιώθω αποτροπιασμό για την κατάντια μας ως άνθρωποι. Τα ίδια και χειρότερα στην Οδησσό.
-
Μάντεψε τι είχαν το 2002-2004 πάντως ggab εκεί.... ΓΚΑΜΠΙΤΑΛΙΣΜΟ!!! Άλλωστε στην Οδησσό της ΕΣΣΔ, ΝΑΤΟικό καράβι δεν έδενε πριν το 1991...
Το 2005 πάντως που ήμουν για λίγο στο Κόσοβο (KFOR), δεν μου πέρασε να πάω να ξεχαρμανιάσω στις κοπέλες τους (πρώην Γιουγκοσλάβες), όπως δεν έκανα το ίδιο ούτε όταν ήμουν για μια εκπαίδευση στο Sandhurst (η Βρετανική ΣΣΕ), στην Αγγλία. Γενικά δεν την βρίσκω να πληρώνω γυναίκες για κάτι που θα πρέπει να μας έρχεται φυσιολογικά και με συναίσθημα, για αυτό και δεν έχω πάει ποτέ σε τέτοιον "οίκο" στην ζωή μου...
-
Μάντεψε τι είχαν το 2002-2004 πάντως ggab εκεί.... ΓΚΑΜΠΙΤΑΛΙΣΜΟ!!! Άλλωστε στην Οδησσό της ΕΣΣΔ, ΝΑΤΟικό καράβι δεν έδενε πριν το 1991...
Το 2005 πάντως που ήμουν για λίγο στο Κόσοβο (KFOR), δεν μου πέρασε να πάω να ξεχαρμανιάσω στις κοπέλες τους (πρώην Γιουγκοσλάβες), όπως δεν έκανα το ίδιο ούτε όταν ήμουν για μια εκπαίδευση στο Sandhurst (η Βρετανική ΣΣΕ), στην Αγγλία. Γενικά δεν την βρίσκω να πληρώνω γυναίκες για κάτι που θα πρέπει να μας έρχεται φυσιολογικά και με συναίσθημα, για αυτό και δεν έχω πάει ποτέ σε τέτοιον "οίκο" στην ζωή μου...
Σωστός Ο Δίας...Δε βρίσκω κανένα νόημα.
-
Είσαι γκομουνιστής εσύ και δεν γκ@υλώνεις αγοράζοντας φθηνό κρέας όπως κάνει ο άντρας ο σωστός, ο πρόστυχος, ο Καπιταλιστής που ψηφίζει Δεξιά και κάνει το σταυρό του όταν περνάει έξω από εκκλησία και βάζει σημαία με σταυρό στο μπαλκόνι στις εθνικές επετείους.
Τι να μας πει ο κομμουνισμός, στο Λας Βέγκας μόνο τα σιάλις κοστίζουν όσο μια βραδιά στην Οδησσό, έτσι παράγεται ο πλούτος.
-
Μα αι κομμουνισταί θέλουν ειδικές συνθήκες για να συνευρεθούν με μια κοπέλα....τρίχα φουλ,ταγάρι,σανδάλι κλπ....
-
@kkostask said in Capitalism vs Communism Mother of all topics:
Μα αι κομμουνισταί θέλουν ειδικές συνθήκες για να συνευρεθούν με μια κοπέλα....τρίχα φουλ,ταγάρι,σανδάλι κλπ....
Πραγματικά μόνο αυτό σου ήρθε να απαντήσεις; Είσαι και συνάδελφος γαμώτο...
-
Από χιούμορ υπό του μηδενός να υποθέσω....
Το έχω γράψει άλλωστε παλαιότερα για το ταξίδι στην Μολδαβία όπου ακόμα κυβερνούσε το ΚΚ...μια χαρά περίμεναν τα κοριτσάκια έξω από τα ανταλλακτήρια στις 8 το πρωί να εξαργυρώσουν τα κέρδη τους. -
Όχι, όταν μιλάμε για σοβαρά θέματα δεν έχω χιούμορ και δεν γελάω.
Όταν πήγες στην Μολδαβία (την φτωχότερη Δημοκρατία της ΕΣΣΔ, σαν να λέμε ότι αν διαλύονταν η Ελλάδα, θα μιλούσαμε για την Κοζάνη, την πιο φτωχή Περιφέρεια της χώρα) είδες την πτώση της ΕΣΣΔ, απλά έμεινε ο παλιος "Δήμαρχος". Δηλαδή δεν καταλαβαίνεις απλά πράγματα; Δεν το πιστεύω, απλά τρολλάρεις... -
Καλά το παμε. Συζητάμε για την πορνεία στη δημοκρατία και στον κομμουνισμό!!!!
-
Τον κάνεις ή είσαι;;;;εννοείται δεν είχαν προλάβει να πάρουν τα πάνω τους απο την αριστερή λαίλαπα τότε που πήγα εγώ. Προηγούμενες δεκαετίες πούλαγαν και τα νεφρά τους για να φάνε. Ότι και σας πούμε οι λοιποί,εσείς οι αριστεροί με τις δεξιές τσέπες μυαλό δεν αλλάζετε,οπότε ζήτω ο Στάλιν!
Φαντάζομαι οδηγείς LADA ...........οχι τίποτα καπιταλιστικά Mazda,Ford και Saab!!!!! -
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ...η μεγαλύτερη πολιτικός της Αγγλίας τα τελευταία 100 χρόνια...θαυμασμός μόνο για την Μαργαρίτα.
Φυσικά και ΟΧΙ!! Τεράστια πολιτικός και εφτιαξε την χώρα. Τοσο καλη που μονο εκ των εσω μπορεσε να πέσει. Ειναι Θατσερικός μεχρι το κόκκαλο!!
-
@ggab said in Capitalism vs Communism Mother of all topics:
Τον κάνεις ή είσαι;;;;εννοείται δεν είχαν προλάβει να πάρουν τα πάνω τους απο την αριστερή λαίλαπα τότε που πήγα εγώ. Προηγούμενες δεκαετίες πούλαγαν και τα νεφρά τους για να φάνε. Ότι και σας πούμε οι λοιποί,εσείς οι αριστεροί με τις δεξιές τσέπες μυαλό δεν αλλάζετε,οπότε ζήτω ο Στάλιν!
Φαντάζομαι οδηγείς LADA ...........οχι τίποτα καπιταλιστικά Mazda,Ford και Saab!!!!!Δείχνεις τεράστια άγνοια αν όντως πιστεύεις όσα λες.
-
Φυσικά και ΟΧΙ!! Τεράστια πολιτικός και εφτιαξε την χώρα. Τοσο καλη που μονο εκ των εσω μπορεσε να πέσει. Ειναι Θατσερικός μεχρι το κόκκαλο!!
Μάλλον πρέπει να ξαναδιαβάσεις την ιστορία. Η Θάτσερ φτωχοποίησε όλο τον βρετανικό λαό!!!
-
ok. Απάντησε μου τώρα τι οδηγείς νοστολγε της λαίλαπας.
-
@ggab said in Capitalism vs Communism Mother of all topics:
ok. Απάντησε μου τώρα τι οδηγείς νοστολγε της λαίλαπας.
Άρες μάρες κουκουνάρες...
Προφανώς δεν έχω Σοβιετικό αυτοκίνητο, γιατί σταμάτησαν να βγαίνουν τέτοια πριν 30 χρόνια και επίσης δεν ήταν ποτέ η προτεραιότητά τους.Στρατιωτικός είσαι. Έχεις μπει σε Σοβιετικό/Ρώσικο οπλικό σύστημα ποτέ; Για πες την άποψή σου.
-
30 χρόνια μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης και ο καπιταλισμός της Ρωσίας έχει καταφέρει το 75% των Ρώσων να θεωρούν τη σοβιετική περίοδο την καλύτερη στην ιστορία της χώρας σύμφωνα με https://www.capital.gr/bloomberg-view/3604090/trianta-xronia-meta-i-sobietiki-enosi-einai-zontani . Οι απόψεις του κειμένου με βρίσκουν αντίθετο αλλά συνεχίζουμε....
Ας μην αναφερθούμε στα οικονομικά στοιχεία και τα στοιχεία της ποιότητας ζωής ( προσδόκιμο ζωής, ανεργία, πρόσβαση στην εκπαίδευση και την υγεία, παιδική θνησιμότητα και λοιπά ωραία) των Ρωσικών Ινστιτούτων και ερευνών, τα οποία από ότι καταλαβαίνω τα θεωρείται αναξιόπιστα, αλλά η περιβόητη ελεύθερη αγορά δεν έχει καταφέρει να αλλάξει τη γνώμη ακόμα στην συντριπτική πλειοψηφία των πρώην σοβιετικών, σύμφωνα με ένα φιλελεύθερο δημοσιογραφικό σάϊτ (αναπαραγωγή άρθρου ξένου δημοσιογραφικού κολοσσού). Ακόμα και σε γενιές οι οποίες γεννήθηκαν μετά την κατάρρευση τα ποσοστά είναι ιδιαίτερα υψηλά. Έτσι για την κουβέντα , η ΕΣΣΔ μέσα σε 30 χρόνια είχε νικήσει το Β.Π.Π. , είχε σχεδόν έτοιμη την πυρηνική τεχνολογία και ετοίμαζε διαστημικές αποστολές.
Και αν νομίζουμε ότι φταίει η μαφία που κυβερνά (ένα από τα πολλά του κειμένου για να δικαιολογήσει το "ανώμαλο" του πράγματος, ανάμεσα σε άλλα ) , δε χρειάζεται να κοιτάξουμε πολύ μακριά εδώ τη βραβεύουμε και για το φιλανθρωπικό της έργο ή την εκλέγουμε δήμαρχο, ή την βγάζουμε κρυφά από τη χώρα με αεροπλάνο για να μην δικαστεί και λοιπά πολλά ωραία , οπότε μάλλον η μαφία είναι αναπόσπαστο μέρος του συστήματος της ελεύθερης αγοράς και κακώς την ονομάζουμε μαφία. Άλλωστε νομίζω ότι ο Σμιθ έγραψε πρώτος (και ποιος είμαι εγώ για να αμφισβητήσω το Σμιθ...) εκτός του αόρατου χεριού της περιβόητης αγοράς και για τους ηθικούς ( μάλλον την απουσία τους) φραγμούς των κατόχων και "παραγωγών" πλούτου.
Capitalism vs Communism Mother of all topics