-
gatoz wrote:
εις παραγγελια
θα ερθει σε κανα μηνα
m17 r3 i9 10980, 64,2x2tb καπου 5500. εργαλεια δουλειας ειναι και τα κινεζικα καρυδακια και τα φακομ. ο χρονος που θα χασεις με τα κινεζικα πλερω φακομ επι δεκα.
Ωραία!!! με το καλό να έρθει. Επόμενο το νέο αμάξι!
Το ξέρω ότι είναι εργαλεία δουλειάς. Στην δικιά σου περίπτωση θεωρούνται μέσα παραγωγής και μια σοβαρή επιχείρηση επενδύει σε αυτά, οπότε τα 5500 είναι καλά (με βάση και τα χαρακτηριστικά τους).
Έχει και ελεύθερη m2 για έναν ακόμα ssd,σωστά???
Αυτό με τα κινέζικα επί δέκα το ξέρω καλά, με έχει ταλαιπωρήσει κιόλας (αρκετά θα έλεγα)
Υ.Γ. έμεινες κάτω από το ετήσιο εισόδημά μου. Τι έκοψες?
φπα = εξαιρεση λογω καδ
-
XAXAXAXA σωστά!!!!!!
-
Υπάρχει κάποια δοκιμασμένη πρόταση για να γίνει μια τηλεόραση με hdmi κάπως smart και να έχει και υποδοχή ethernet;
Η βασική χρήση θα είναι netflix, τώρα κάνει ένα laptop την εργασία αυτή και το καλό είναι πως μπορώ να μπαίνω με teamviewer όταν η μητέρα μου που το χρησιμοποιεί σε άλλο χώρο, έχει πρόβλημα.
Ας είναι και από εξωτερικό ( ebay κλπ, ευρώπη καλύτερα) αν δεν παίζει κάτι με καλό value for money τοπικά (από το skroutz κλπ)
-
Υπάρχει κάποια δοκιμασμένη πρόταση για να γίνει μια τηλεόραση με hdmi κάπως smart και να έχει και υποδοχή ethernet;
Η βασική χρήση θα είναι netflix, τώρα κάνει ένα laptop την εργασία αυτή και το καλό είναι πως μπορώ να μπαίνω με teamviewer όταν η μητέρα μου που το χρησιμοποιεί σε άλλο χώρο, έχει πρόβλημα.
Ας είναι και από εξωτερικό ( ebay κλπ, ευρώπη καλύτερα) αν δεν παίζει κάτι με καλό value for money τοπικά (από το skroutz κλπ)
Την ethernet της θέλεις οπωσδήποτε ? Εξαιρετικό είναι το Mi Box S της Xiaomi και σε τιμή χώμα. Συνδέεσαι όμως με wifi. Έχει android TV λειτουργικό και κάνει όλη τη διαφορά σε σχέση με ακριβότερα κινέζικα κι ας έχουν ανώτερες προδιαγραφές.. Απο τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει και με βόλεψε απίστευτα μέχρι που άλλαξα τηλεόραση.
-
Απο το στομα μου το πειρες.
Μαλιστα, η φωνητικη του λειτουργια ειναι εξαιρετικη. Τα πιανει ολα. Οσο τσομπανοβλαχος και αν ειναι αυτος που μιλα.
Το χειρίζεσαι με τις φωνητικες εντολες, ουτε πληκτρολογιο ουτε τιποτα. Του λες ετσι στην ψυχρα την ταινια που θες και απο το youtube σε βαζει netflix ή οπου αλλου θες. Επισης μπορεις να του τα λες σεμικτη γλωσσα. Δηλαδη μια προταση στα ελληνικα με αγγλικες ανομασιες και το παινει τελεια. Αυτο ουτε τηλεορασεις των 1500 ευρω δεν το εχουν.!!!!!
Εγω εχω ακριβες τηλεορασεις, μαζευω πλεον για home cinema με oled κτλ. Και τετοιο ευκολο λειτουργικο δεν ειδα σε καμια.
Αρνητικα, μονο αν εχεις πολυ καλη τηλεοραση, το hdr και το μαυρο του δεν φτανουν τα εργοαστασιακα των τηλεορασεων. Δηάδη καπως υποβαθμιζει την εικονα. Αλλα μιλαμε για αλες απαιτήσεις. Για κανονικες....ειναι τελειο.
-
Μήπως αυτό έχει και toslink, οπτική έξοδο ήχου που να περνάει 5καναλο Dolby & dts για να συνδεθεί με παλιό αλλά καλό ηχοσυστημα;
Ξέρετε κάποιο άλλο με αυτή τη δυνατότητα;
-
mesastou wrote:
Την ethernet της θέλεις οπωσδήποτε ? Εξαιρετικό είναι το Mi Box S της Xiaomi και σε τιμή χώμα. Συνδέεσαι όμως με wifi. Έχει android TV λειτουργικό και κάνει όλη τη διαφορά σε σχέση με ακριβότερα κινέζικα κι ας έχουν ανώτερες προδιαγραφές.. Απο τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει και με βόλεψε απίστευτα μέχρι που άλλαξα τηλεόραση.
Ναι την θέλω την ethernet μιας και για αυτό αγόρασα tp-link powerline ... Αν δεν βρω όμως κάτι καλό ίσως παω και στην λύση που προτείνεις.
-
Βγηκε και ειναι εξαιρετικό
-
Mastoras78 wrote:
mesastou wrote:
Ναι την θέλω την ethernet μιας και για αυτό αγόρασα tp-link powerline ... Αν δεν βρω όμως κάτι καλό ίσως παω και στην λύση που προτείνεις.
Τελικά μάλλον πάμε για ολόκληρη τηλεόραση και περιμένουμε το black friday. Μας βλέπω για samsung 8 series ... Την τρέχουσα tv που δεν είναι smart θα την πάμε εξοχικό μάλλον.
-
Μη κοιτάς μόνο BF για τηλεόραση.. Πέτυχα πρίν μια δύο βδομάδες προσφορά με επιστροφή στην κάρτα 30% συν 250 ευρώ κουπόνι απο samsung . Πλήρωσα 40% κάτω από τη φθηνότερη τιμή στο σκρούτζ..
Να το παρακολουθείς με τις προσφορές αυτές τις μέρες γιατί σφάζονται οι αλυσίδες μεταξύ τους
-
μολις επαρελαβον
μονικομπελουτσι για τους ντηπ γνωστες, ονειρωξη που καιρο πολυ ειχα
ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΕΣΤΕΙ, ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΙΛΟΥΜΠΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΗ
μετα απο αναμονη 3μηνη
κουκλαρα και γ@μ@τη
το ιντεξ παρακατω ειναι στα τοπ 5 στον κοσμο για φορητα και χωρις καν να το εχω κανει τιουνινγκ ή να το εχω κανει οβερκλοκ
Alienware m17 R3
619-ANUV : Windows 10 Pro, 64bit Greek
580-AITW : Alienware mSeries per-key AlienFX RGB Keyboard with Numeric Keypad - US/International
555-BFXL : Killer(TM) Ethernet E3000 10/100/1000Mbps/2.5Gbps NIC
555-BFOT : Killer(TM) Wi-Fi 6 AX1650 (2x2) 802.11ax Wireless and Bluetooth 5.1
555-BFHU : Killer(TM) AX1650 Driver
490-BFZB : NVIDIA(R) GeForce(R) RTX 2070 SUPER(TM) 8GB GDDR6
470-AACO : Power Cord - European
451-BCPR : 6-Cell Battery, 86WHr (Integrated)
450-AJND : 240W Adapter
400-BING : 4TB (2x 2TB PCIe M.2 SSD) RAID0
391-BFFP : 17.3' FHD (1920 x 1080) 300Hz 3ms 300-nits 100% sRGB color gamut
389-DUMU : Regulatory and Environmental Labels (240W)
389-DUIJ : Intel(R) Core(TM) i9 Processor Label
370-AFFL : 32GB DDR4 2666MHz
346-BGJD : Palmrest for 103 Keys US layout Keyboard (Light)
340-CQBK : Placemat for English
340-ACCJ : English, Greek, Portuguese, Hebrew, Russ
338-BVGB : 10th Generation Intel Core i9-10980HK (8-Core, 16MB Cache, up to 5.3GHz w/ Turbo Boost 2.0)
328-BDKQ : Shipping Material
320-BDVL : Lunar Light with High Endurance Clear Coat
210-AVMQ : Alienware m17 R3ΑρΕς
τοση χαρα θελω μιλφατα να τη μοιραστω. δεν μου καθεται κανενα ομωςκαι οχι δεν ειναι για παιγνια, μεχρι ταβλι μπορω. για δουλεια ειναι.
και ναι μεν κοστιζει αρκετα πιο πανω απο μτχ σμαρτακι του 2012 αλλα θα τα βγαλει τα γιουρα του, οπως εκανε και κανει και ο προηγουμενος αναλογος που εχω απο το 2014. σκυλια. και ο παλιος αντεχει ακομη σαν τη πρωτη μερα. που δηλαδη οσο και να κοστιζει στα χρονια και στη παραγωγη που βγαζουν τα λες και τσαμπα. -
Καλοδούλευτο, πες και θερμοκρασίες όμως...
-
65 οταν δεν πιεζεται και φτανει 95 στα κομπαϊλέισον σε πολλαπλα βιρτσουαλ. εκει αρχιζει και κανει κυριολεκτικα σαν αεροπλανο, θυμαμαι κατι ba της ετζήαν που κανανε αθηνα-θεσνικη, δυσκολα βλεπεις πανω απο 95.5-96. φυσικα δεν χρησιμοποιω τζιπιγιου, δεν ειναι για παιγνια η μηχανη μου... θα ξερω βεβαια καλυτερα αφου το σκισω 1-2 μηνακια. μου εχει παντως κοψει με τη πρωτη ματια ενα 50% και παραπανω στο χρονο αναμονης απο rad σε application, καπου 1 ωρα την ημερα το κοβω στο συνολο
-
Πω ρε φίλε. Τρελό μηχάνημα...!... Και εγώ νόμιζα ότι είχαν καταργηθεί τα 17άρια λάπτοπ.
Και 32G Ram με 2Τ SSD Raid ;;;; Τα πάντα όλα!!!!
Καλορίζικο και καλές δουλειές!!!!
-
Γατούλη καλορίζικη η McLaren, η μάλλον για Tuatara το κόβω το εργαλείο.
-
τενκ γιου ολ
στορμυ εχει 2 των 2 τερα απο εργοστασιο και θα μπει και στη ντελ εδω (ερχονται ον σάιτ) ενας ακομη 4αρης εςεςδη, ο βασικος λογος που παιρνω τα αλιενγουεαρ ειναι οτι παιρνουν 3 δισκους. αυτο παιρνει ακομη εναν 2.5, θα βαλω στο μελλον ομως μαλλον ενα 4αρη ακομη. το στορατζ οταν γραφεις δεν ειναι ποτες αρκετο.
δια ειναι για γραψιμο οπου και να βρισκεται στον κοζμο αυτο ο γατος. οποτες φορητον. αναγκαστικως.
κουαντρα αρχηγε μου, οι μακλαρεν ατυχως δεν καμουν για ταξι. και αυτο τετοιο ρολο θα παιξει. μπουζινες. απο βδομαδα θα μεταφερω απο το παλιο και θα στησω το καινουργιο, εχω πραμα πολυ. αλλα και το παλιο, 6 χρονωνε πλεον, ακομη βγαζει ενα ιντεξ στα 4300. που σημαινει θα συνεχισει ο εργατης να παραγει υπεραξια για τα αφεντικα.
-
Γάτε με 'γειά το αεροπλάνο!
Δεν θα σε συνέφερε όμως ένα ακόμα πιο δυνατό desktop workstation? Χρειάζεσαι το mobility του laptop? Απλά μια απορία, εσύ ξέρεις φυσικά τις ανάγκες σου καλύτερα.
-
Καλορίζικο το εργαλείο και καλές δουλειές να φέρει...
-
Gatoz αυτά για σένα πότε παλιώνουν και τα πας για απόσυρση;;;;;;;;;;;
Εκδηλώνω ενδιαφέρον!
Γιατί δύσκολα βρίσκω φτηνά καλομεταχειρισμένα λάπτοπ με 17άρες οθόνες.
-
65 οταν δεν πιεζεται και φτανει 95 στα κομπαϊλέισον σε πολλαπλα βιρτσουαλ. εκει αρχιζει και κανει κυριολεκτικα σαν αεροπλανο, θυμαμαι κατι ba της ετζήαν που κανανε αθηνα-θεσνικη, δυσκολα βλεπεις πανω απο 95.5-96. φυσικα δεν χρησιμοποιω τζιπιγιου, δεν ειναι για παιγνια η μηχανη μου... θα ξερω βεβαια καλυτερα αφου το σκισω 1-2 μηνακια. μου εχει παντως κοψει με τη πρωτη ματια ενα 50% και παραπανω στο χρονο αναμονης απο rad σε application, καπου 1 ωρα την ημερα το κοβω στο συνολο
Aυτα τα μηχανηματα εχουν θεμα με καψιμο καρτας γραφικων και η καρτα αυτη ειναι κολλημενη στην μητρικη ή ειναι σε υποδοχη και την αλλαζεις; Γιατι τα περισσοτερα λαπτοπ αχρηστευονται γιατι καιγεται η καρτα γραφικων.
Θυμιζεις τι χρηση κανεις για να δικαιολογεις τετοιο μηχανημα και γιατι δεν το κανεις με desktop?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]