-
Αυτο αποδυκνυει αυτο που λεω απο οταν βγηκε το νεο καντρυμαν , οτι ειναι πανασχημο, τραγικο σχεδιο, χειροτερο και απο τις νεες bmw. Τουλαχιστον ειναι καλο αυτοκινητο.
-
Απλά δείχνει ποιοί πάνε μπροστά και ποιοί ακολουθούν ασθμαίνοντας...
-
-
Που είσαι γάτε ?
Πες μας και δυο λογια για τη διαδρομη ! -
Με τα πόδια γύρισε;
-
πάνε τα αυτοκίνητα πόλης στο βουνό? γιατί αυτά εδώ υπάρχουν κατά δεκάδες στην Αθήνα που το πιο ψηλό σκαλοπάτι που καβαλάνε είναι (κακώς) το πεζοδρόμιο.
-
@red_monster said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Που είσαι γάτε ?
Πες μας και δυο λογια για τη διαδρομη !Παρατηρητηριο λιμνης πλαστηρα
Ευκολακι, πολυ γρηγορος χωματοδρομος απο μπελοκομιτη
Ειχε πιτα το βιταρακλαμπ, οι τζιβαιοι πηγανε στις λασπες, εγω με το αδερφιστικο μπορουσα νοτ.
ΑΛΛΑ κατεβηκα απο μουχα προς νεράιδα απο χωμα, το καταφχαριστηθηκα, οκ ,μια μικρουλα πληγουλα εμεινε... τιποτε αξιο λογου, ενα πισω ημιαξονιο το ξεκουμπωσα, εχω μεταφερει τα εργαλεια απο το τζιβι στο μπαγκαζ αυτουνου και σνεχισα
μετα λιγουλακι περασμα για κουκεικα αλλα εφαγα ακυρο, ειχε φουσκωσει το ποταμι, επιστροφη, ειπα να παω μαυροματι και βινιανη αλλα παλι εχασα σε μια κατηφορα λασπατη που τρικινητος δεν εβγαινα, μετα επιστροφη παλι για νεραιδα, κεφεδουμπα φουρνα στο καφενειο, ειχε και κατι μηχανοβιους, μετα κατεβαζμα για Αη Γιωργη, της ειπα της γατας κατι να παμε να κουτρουβαλησουμε απο ταρζαν αλλα εβγαλε νυχια, οποτε απλη επιστροφη, παρακαμψη για κεφτεδες και βραστο σουπα στον πανετσο, 50 μετρα λουκανικο απο συλεουνη, εο και ....γραφειο, εχω κατι ψιλα να κλεισω -
@gatoz said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Που είσαι γάτε ?
Ειχε πιτα το βιταρακλαμπ, οι τζιβαιοι πηγανε στις λασπες, εγω με το αδερφιστικο μπορουσα νοτ.
ΑΛΛΑ κατεβηκα απο μουχα προς νεράιδα απο χωμα, το καταφχαριστηθηκα, οκ ,μια μικρουλα πληγουλα εμεινε... τιποτε αξιο λογου, ενα πισω ημιαξονιο
το ξεκουμπωσα, εχω μεταφερει τα εργαλεια απο το τζιβι στο μπαγκαζ αυτουνου και σνεχισα
μετα λιγουλακι περασμα για κουκεικα αλλα εφαγα ακυρο, ειχε φουσκωσει το ποταμι, επιστροφη, ειπα να παω μαυροματι και βινιανη αλλα παλι εχασα σε μια κατηφορα λασπατη που τρικινητος δεν εβγαινα, μετα επιστροφη παλι για νεραιδα, κεφεδουμπα φουρνα στο καφενειο, ειχε και κατι μηχανοβιους, μετα κατεβαζμα για Αη Γιωργη, της ειπα της γατας κατι να παμε να κουτρουβαλησουμε απο ταρζαν αλλα εβγαλε νυχια, οποτε απλη επιστροφη, παρακαμψη για κεφτεδες και βραστο σουπα στον πανετσο, 50 μετρα λουκανικο απο συλεουνη, εο και ....γραφειο, εχω κατι ψιλα να κλεισωΚαταπληκτικό σημείο το παρατηρητήριο, μοναδική θέα, σαν φιορδ φαίνονται οι πτυχώσεις μέσα στη λίμνη και φυσικά ελάχιστος κόσμος, διότι λόγω χωματόδρομου κανείς δεν ανεβαίνει ή ελάχιστοι. Tην πρώτη εβδομάδα που είχα αγοράσει το cc ήταν η πρώτη εκδρομή εκτός Αθήνας σε χωμα
-
Που είσαι γάτε ?
ΑΛΛΑ κατεβηκα απο μουχα προς νεράιδα απο χωμα, το καταφχαριστηθηκα, οκ ,μια μικρουλα πληγουλα εμεινε... τιποτε αξιο λογου, ενα πισω ημιαξονιο
το ξεκουμπωσα, εχω μεταφερει τα εργαλεια απο το τζιβι στο μπαγκαζ αυτουνου και σνεχισα
μετα λιγουλακι περασμα για κουκεικα αλλα εφαγα ακυρο, ειχε φουσκωσει το ποταμι, επιστροφη, ειπα να παω μαυροματι και βινιανη αλλα παλι εχασα σε μια κατηφορα λασπατη που τρικινητος δεν εβγαινα, μετα επιστροφη παλι για νεραιδα, κεφεδουμπα φουρνα στο καφενειο, ειχε και κατι μηχανοβιους, μετα κατεβαζμα για Αη Γιωργη, της ειπα της γατας κατι να παμε να κουτρουβαλησουμε απο ταρζαν αλλα εβγαλε νυχια, οποτε απλη επιστροφη, παρακαμψη για κεφτεδες και βραστο σουπα στον πανετσο, 50 μετρα λουκανικο απο συλεουνη, εο και ....γραφειο, εχω κατι ψιλα να κλεισωΩραίος ο αίλουρος !
-
Αχ Μούχα, πατρίδα. Λατρεμένα εδάφη.
-
Που είσαι γάτε ?
ΑΛΛΑ κατεβηκα απο μουχα προς νεράιδα απο χωμα, το καταφχαριστηθηκα, οκ ,μια μικρουλα πληγουλα εμεινε... τιποτε αξιο λογου, ενα πισω ημιαξονιο το ξεκουμπωσα, εχω μεταφερει τα εργαλεια απο το τζιβι στο μπαγκαζ αυτουνου και σνεχισα
μετα λιγουλακι περασμα για κουκεικα αλλα εφαγα ακυρο, ειχε φουσκωσει το ποταμι, επιστροφη, ειπα να παω μαυροματι και βινιανη αλλα παλι εχασα σε μια κατηφορα λασπατη που τρικινητος δεν εβγαινα, μετα επιστροφη παλι για νεραιδα, κεφεδουμπα φουρνα στο καφενειο, ειχε και κατι μηχανοβιους, μετα κατεβαζμα για Αη Γιωργη, της ειπα της γατας κατι να παμε να κουτρουβαλησουμε απο ταρζαν αλλα εβγαλε νυχια, οποτε απλη επιστροφη, παρακαμψη για κεφτεδες και βραστο σουπα στον πανετσο, 50 μετρα λουκανικο απο συλεουνη, εο και ....γραφειο, εχω κατι ψιλα να κλεισωεπειδη βλεπω κατι τετοια και μου ανοιγει η ορεξη (το λουκανικο επισης βοηθαει ), αν δεν θελω να πατησω ΚΑΘΟΛΟΥ χωμα, παρα μονο ασφαλτο, μεχρι που μπορω να παω και μετα να συνεχισουμε ποδαρατο;
https://maps.app.goo.gl/w9cbryAuEKqExc3VA
Βλεπω αυτην τη διασταυρωση και απο αυτην εως το παρατητηρητριο ειναι 42' με τα ποδια, μια πολυ ευχαριστη βολτουλα δηλαδη. Να αφησω το αμαξι εκει και να συνεχισουμε ποδαρατο ή υπαρχει προταση για καπου αλλου ή καποιο αλλο μονοπατι; -
@dettol said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Που είσαι γάτε ?
μετα λιγουλακι περασμα για κουκεικα αλλα εφαγα ακυρο, ειχε φουσκωσει το ποταμι, επιστροφη, ειπα να παω μαυροματι και βινιανη αλλα παλι εχασα σε μια κατηφορα λασπατη που τρικινητος δεν εβγαινα, μετα επιστροφη παλι για νεραιδα, κεφεδουμπα φουρνα στο καφενειο, ειχε και κατι μηχανοβιους, μετα κατεβαζμα για Αη Γιωργη, της ειπα της γατας κατι να παμε να κουτρουβαλησουμε απο ταρζαν αλλα εβγαλε νυχια, οποτε απλη επιστροφη, παρακαμψη για κεφτεδες και βραστο σουπα στον πανετσο, 50 μετρα λουκανικο απο συλεουνη, εο και ....γραφειο, εχω κατι ψιλα να κλεισωεπειδη βλεπω κατι τετοια και μου ανοιγει η ορεξη (το λουκανικο επισης βοηθαει ), αν δεν θελω να πατησω ΚΑΘΟΛΟΥ χωμα, παρα μονο ασφαλτο, μεχρι που μπορω να παω και μετα να συνεχισουμε ποδαρατο;
Βλεπω αυτην τη διασταυρωση και απο αυτην εως το παρατητηρητριο ειναι 42' με τα ποδια, μια πολυ ευχαριστη βολτουλα δηλαδη. Να αφησω το αμαξι εκει και να συνεχισουμε ποδαρατο ή υπαρχει προταση για καπου αλλου ή καποιο αλλο μονοπατι;ρε μεχρι το παρατηρητηριο ανεβαινει ακομη και γιαρι. ουτε καν κρος.
ειναι δρομαρα, απλα χωμα - επειδη εκει ειναι χωματοβουνια και πατιεται πολυ, μεχρι που θα σου κακοφανει η ασφαλτος μετα που εχει λακουβες. παει και η πριζα εκει λεμε, απλα αντι να πας μετα ισια, γυρνας παλι πισω.
οποτε ανεβα πεχρι παρατηρητηριο να γουσταρεις, εχει πολυ χωρο εκει να αραξεις, και ριχνεις περπατημα απο εκει. με τα ποδια να ανεβεις απο την ασφαλτο θα σου βγει η γλωσσα.
θα σου πω και ξενοδοχειο με τζακουζια μεσα στο δωματιο με θεα λιμνη, να εισαι ντουρος, οχι κουρασμενος απο τις ανηφορες....
ευκολη ασφαλτινη να ξερεις ειναι μεχρι στο καταφυγιο πανω απο τη τοπικη νεραιδα, νομιζω αγραφων το λεν. εκει το αφηνεις στο παρκιν και εχει απειρες διαδρομαρες στη κορυφη χωρις μεγαλες υψομετρικες.
να πας και πελεκητη. και φευγοντας, να πας απο το φραγμα, κοντα στη μουχα του ντιμσαβα να πας να προσκυνησεις στο μνημειο του Χαριλαου. -
@dettol said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Που είσαι γάτε ?
Βλεπω αυτην τη διασταυρωση και απο αυτην εως το παρατητηρητριο ειναι 42' με τα ποδια, μια πολυ ευχαριστη βολτουλα δηλαδη. Να αφησω το αμαξι εκει και να συνεχισουμε ποδαρατο ή υπαρχει προταση για καπου αλλου ή καποιο αλλο μονοπατι;ρε μεχρι το παρατηρητηριο ανεβαινει ακομη και γιαρι. ουτε καν κρος.
ειναι δρομαρα, απλα χωμα - επειδη εκει ειναι χωματοβουνια και πατιεται πολυ, μεχρι που θα σου κακοφανει η ασφαλτος μετα που εχει λακουβες. παει και η πριζα εκει λεμε, απλα αντι να πας μετα ισια, γυρνας παλι πισω.
οποτε ανεβα πεχρι παρατηρητηριο να γουσταρεις, εχει πολυ χωρο εκει να αραξεις, και ριχνεις περπατημα απο εκει. με τα ποδια να ανεβεις απο την ασφαλτο θα σου βγει η γλωσσα.
θα σου πω και ξενοδοχειο με τζακουζια μεσα στο δωματιο με θεα λιμνη, να εισαι ντουρος, οχι κουρασμενος απο τις ανηφορες....
ευκολη ασφαλτινη να ξερεις ειναι μεχρι στο καταφυγιο πανω απο τη τοπικη νεραιδα, νομιζω αγραφων το λεν. εκει το αφηνεις στο παρκιν και εχει απειρες διαδρομαρες στη κορυφη χωρις μεγαλες υψομετρικες.
να πας και πελεκητη. και φευγοντας, να πας απο το φραγμα, κοντα στη μουχα του ντιμσαβα να πας να προσκυνησεις στο μνημειο του Χαριλαου.διανυχτερευση μου βγαινει φοβερα δυσκολα. Μας εχουν σκισει τα παιδια με τις υποχρεωσεις τους (αθλητικα, παρτι, διαβασματα). Με το ζορι πεταγομαστε καμμια κυριακη για βολτουλα 3-4ωριτσες.
-
"Γατάκια" βιταραίοι , εκεί ανεβαίνει και civic χαμηλωμένο, σαύρα ..... εκεί πάνε ρομαντική βόλτα τα ζευγαράκια της Καρδίτσας...
Προς πυροφυλάκιο καζάρμα και μετά στο βουτσικάκι δεν τολμήσατε ε;;; Εκεί μόνο ο Ρουμάνος σκαρφαλώνει!
Υγ. φωτογραφική ανταπάντηση με βιτάρα να κυλιούνται στη λάσπη και να κουτρουβαλάνε σε σπαστήρια και να κάνουν αποχιονισμό προς καζάρμα , σε 3,2,1 .....
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!