-
Κι γιατί πρέπει να μς δείχνει τη φατσα της όταν οδηγάει;;;
Ποια η συμβολή της στην καθημερινότητα μας;;;; Γιατί να μας νοιάζει;;;;
-
@lap said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
ε, εγω κατι ενοιωσα και νοιαστηκα
γινομαι προστυχος? -
-
@gatoz said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
γινομαι προστυχος?Αν κρίνω από την υπογραφή, αναμενόμενος.
-
@antonakis said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
γινομαι προστυχος?Αν κρίνω από την υπογραφή, αναμενόμενος.
Η κυρια χρειαζεται πορνοβοσκο οχι γατο
-
This post is deleted! -
Παραλίγο παράσυρση πεζού στην Τσιμισκή, όταν αυτός αποφάσισε να πεταχτεί ανάμεσα στα βραδέως κινούμενα αυτοκίνητα, περνώντας μπροστά από τουριστικό, με αποτέλεσμα ο έρμος που κινούνταν τέρμα αριστερά παραλίγο να τον πατήσει. Τον έσωσε η χαμηλή ταχύτητα, τα αντανακλαστικά και κυρίως ότι πετάχτηκε όταν πετάχτηκε και όχι 1 δευτερόλεπτο αργότερα, γιατί θα τον είχε παρασύρει και χωρίς να φταίει.
-
Δικαίωμα της να τραβάει βίντεο όταν οδηγάει αρκεί να μην γίνεται επικίνδυνη για τους άλλους οδηγούς.
-
@zithos said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
Δικαίωμα της να τραβάει βίντεο όταν οδηγάει αρκεί να μην γίνεται επικίνδυνη για τους άλλους οδηγούς.
Ποια η ανάγκη να το κάνει, και να το ανεβάζει! Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω!
Και γιατί οι υπόλοιποι την παρακολουθούν να το κάνει!
-
@polo2002 said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
Παραλίγο παράσυρση πεζού στην Τσιμισκή, όταν αυτός αποφάσισε να πεταχτεί ανάμεσα στα βραδέως κινούμενα αυτοκίνητα, περνώντας μπροστά από τουριστικό, με αποτέλεσμα ο έρμος που κινούνταν τέρμα αριστερά παραλίγο να τον πατήσει. Τον έσωσε η χαμηλή ταχύτητα, τα αντανακλαστικά και κυρίως ότι πετάχτηκε όταν πετάχτηκε και όχι 1 δευτερόλεπτο αργότερα, γιατί θα τον είχε παρασύρει και χωρίς να φταίει.
Το αυτόματο φρενάρισμα σε παρόμοια φάση μιας BMW , έσωσε εναν νεαρό με ακουστικά , άλλη βλαμμένη μόδα αυτή , μπροστά στη ΔΕΘ.
Μου έκανε μεγάλη εντύπωση πόσο άμεσο και αποτελεσματικό ήταν σε βαθμό που ο πεζός έπεσε πάνω στο σταματημένο αυτοκίνητο και οχι το αντίθετο !
Ξέρω οτι μπήκαν τα adas γιατί ήμουν απο πίσω και ρώτησα τον οδηγό της BMW οταν κατέβηκα να του πω οτι εχω dashcam σε περίπτωση που φερθεί πονηρά ο πεζός.
-
Οτι ως πεζος καποιος ειναι στην κοσμαρα του...να το δεχτω οτι θα τυχει (σε ενα μετρο ομως βρε παιδια - δεν φταιμε κατι), αλλα εκει που θελω να θυμηθω τα νιατα μου στο carmagedon, είναι οταν σε ΒΛΕΠΟΥΝ και περνανε αργα και επιδεικτικα, διαγωνια το δρομο με το χερι στην τσεπη "μαγκια" ή καμιά που την έχει δει για γκομενα...αλήθεια μου γυριζει το ματι..το διαχειριζομαι φυσικα και δεν λεω κατι, απλα αναρωτιεμαι..τι σκατα εχουν στο μυαλο τους;
Δηλαδη αν εγώ και ο χ εγω δεν τους δω, θα παρουν το δίκιο (που νομίζουν ότι εχουν), στον αλλο κόσμο και θα είναι χαρουμενοι;μαιμουδιες με πεζους εχουν αρχισει και γινονται και εδω πλεον - χρονια τωρα στο εξωτερικο..
οποτε οπως σωστα έχει πραξει και ο @monman2 ..dashcam γιατι δεν ξερουμε ποτε θα μας χρειαστει..(ευχομαι ποτέ!) -
@monman2 said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
@polo2002 said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
Το αυτόματο φρενάρισμα σε παρόμοια φάση μιας BMW , έσωσε εναν νεαρό με ακουστικά , άλλη βλαμμένη μόδα αυτή , μπροστά στη ΔΕΘ.
Μου έκανε μεγάλη εντύπωση πόσο άμεσο και αποτελεσματικό ήταν σε βαθμό που ο πεζός έπεσε πάνω στο σταματημένο αυτοκίνητο και οχι το αντίθετο !
Ξέρω οτι μπήκαν τα adas γιατί ήμουν απο πίσω και ρώτησα τον οδηγό της BMW οταν κατέβηκα να του πω οτι εχω dashcam σε περίπτωση που φερθεί πονηρά ο πεζός.
Τί μοντέλο dashcam έχεις ?
-
Viofo A 119
-
Βαλτε 70Mai ειναι της xiaomi
-
@monman2 said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
Viofo A 119
Τωρα την κοιταζα , δεν ηξερα την μαρκα φαινονται καλες.
-
οι βιοφο ειναι εγγυηση
και η 119 του σχη αλλα και τα νεωτερα μοντελα
προσοχη να εχουν το gps που δεν ερχεται παντα στανταρ
και ακομη καλυτερα να εχουν και 2η καμερα που γραφει και πισω ταυτοχρονα. αμα θες να βλεπεις και μπουτακια συνοδηγηνας αφτεργουαρντς υπαρχει και με 3η.
αχαλαστες και με 512 καρτουλα κρατανε παρα, μα παρα πολυ πραμα. σε εως 10λεπτα και οχι μονο 3λεπτα που ειναι στις αλλες. και μπορεις να ρυθμισεις να παντα στις βιοφο απο το κινητο χωρις να στραβωθεις στη μεγεθους αιδοιου μαριδας οθονουλα
απαραιτητη εφαρμογη το dashcam viewer που ειναι και γαμω - διαβαζει απο το αρχειο των βιντεο το gps και οπως βλεπεις το βιντεο, βλεπεις και στον χαρτη που ησουν.οι 70mai ακομη δεν εχουν αποδειξει στον γατο την πιγιοτητα τους. οι διπλες παντα.
περιμενω 1-2 μηνακια, καλοκαιρι αλλωστε και δεν εχει λασπες, να πεσει λιγο η τιμουλα να βαλει ετουτη https://www.amazon.com/VIOFO-A229-Pro-Channel-STARVIS/dp/B0CKYGLT5M?th=1
-
Ποια η ανάγκη να το κάνει, και να το ανεβάζει! Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω!
Πιθανότατα επειδή έτσι νομίζει ότι γίνεται ανώτερη, δεν θα προχωρήσω περισσότερο στα ενδότερα της ψυχιατρικής επιστήμης γιατί δεν είμαι γιατρός.
-
Πήρα από Κίνα κατευθείαν την διπλή που είχε προτείνει ο Φάδερ . .. όπως τα λέει είναι , γράφει τα άπαντα
-
@yem said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
Πήρα από Κίνα κατευθείαν την διπλή που είχε προτείνει ο Φάδερ . .. όπως τα λέει είναι , γράφει τα άπαντα
Αli! Αν θες πες και μια τιμή,ψήνομαι να βάλω γιατί η κατάσταση είναι τραγική εκεί έξω,έχω φτάσει πλέον 150 χλμ τη μέρα,με τα 20 από αυτά απόγευμα κέντρο!
-
περιμενω 1-2 μηνακια, καλοκαιρι αλλωστε και δεν εχει λασπες, να πεσει λιγο η τιμουλα να βαλει ετουτη https://www.amazon.com/VIOFO-A229-Pro-Channel-STARVIS/dp/B0CKYGLT5M?th=1
Τριπλή κάμερα ?
θα τραβάει καμία τον δρόμο ήήή...
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]