-
Να φωνάζεις 'ΣΥΝΈΛΘΕΤΕ'!
-
-
Άσχετα με τον συγκεκριμένο, ο σταυρός που υποδηλώνει όχημα γιατρού γι αυτό το λόγο δεν υφίσταται; Για να παρκάρει ή καλύτερα σταθμεύει όπου θέλει για ενα μικρό χρονικό διάστημα.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Άσχετα με τον συγκεκριμένο, ο σταυρός που υποδηλώνει όχημα γιατρού γι αυτό το λόγο δεν υφίσταται; Για να παρκάρει ή καλύτερα σταθμεύει όπου θέλει για ενα μικρό χρονικό διάστημα.Για τον δακτύλιο είναι.
-
Έχουμε μάθει να αλλάζουμε τους κανόνες ανάλογα με τις δικιές μας ανάγκες. Αλήθεια υπάρχουν αυτά γραμένα? Υπάρχουν εξαιρέσεις για ένα γιατρό ή οποιονδηποτε άλλο όταν είναι επείγουσα ανάγκη? Πριν λίγο καιρό έχω μπει σε κυκλικό κόμβο με σκοπό να κάνω στροφή 180 μοιρών. Κατεβαίνει άλλο αυτοκίνητο αγνοεί τόσο το ΣΤΟΠ όσο κι εμένα που βρίσκομαι ήδη μέσα στο κυκλικο και φεύγει ευθεία κάτω. Είδα ότι ήταν γυναίκα και της είπα κάποια 'γαλλικά' κάτι σαν 'που πας μωρήηηηη' ή κάτι τέτοιο. Συνεχίζω λοιπόν και βλέπω την τύπισσα να διπλοπαρκάρει στο δρόμο, περνάω δίπλα της την αγριοκοιτάζω και μου την είπε κι από πάνω γιατί λέει ήταν γιατρός και μιλούσε στο τηλέφωνο για μια επείγουσα ανάγκη. 3 παραβιάσεις του ΚΟΚ σε δευτερόλεπτα μέσα. Δηλαδή, λέμε τώρα, αν γίνει μια στραβή και τρακάρουμε και πάμε δικαστικά θα πει ότι ήταν επείγουσα ανάγκη στο δικαστήριο και θα αθωωθεί?
Προσοχή στην αρχή έγραψα στο πρώτο πληθυντικό, βάζω και τον εαυτό μου μέσα!!!
-
Γιατροί και επείγοντα περιστατικά … μα νομίζω οτι για αυτή τη περίπτωση υπάρχουν τα ασθενοφόρα αυτά τα μεγάλα αυτοκίνητα με τα πολύχρωμα φώτα που κάνουν ουιιι ουιιι
-
Ο χρήστης MONMAN2 έγραψε:
Γιατροί και επείγοντα περιστατικά … μα νομίζω οτι για αυτή τη περίπτωση υπάρχουν τα ασθενοφόρα αυτά τα μεγάλα αυτοκίνητα με τα πολύχρωμα φώτα που κάνουν ουιιι ουιιιΣωστό αυτό, αλλά υπάρχει κι η περίπτωση που κάποιος σου λέει από το τηλ. αισθάνεται ένα πόνο στο στήθος ή δυσφορία ή ανέβηκε η πίεση του υπερβολικά και φωνάζει τον π.χ. καρδιολόγο στο σπίτι για να τον δει,να του κάνει ένα ΗΚΓ ώστε να γίνει μια 1η διάγνωση για αν χρειάζεται να πάει στο νοσοκομείο.Ε,δε μπορείς να ψάχνεις parking για κανένα 20λέπτο-μισάωρο για τέτοια περιστατικά.
Αν για οτιδήποτε που μπορεί να αντιμετωπιστεί ή ξεκαθαριστεί με μια επίσκεψη ερχόταν το ασθενοφόρο,θα χρειαζόταν το ΕΣΥ καμιά 500άρια ακόμη.. -
http://www.zougla.gr/automoto/paraxena/ ... in-patisan
-
Καλά να πάθουν!
Έτυχε 2 φορές πρόσφατα, να περιμένω σε φανάρι που στρίβει αριστερά και να έρθει ο έξυπνος να μπει μπροστά. Τη μια ήταν στη μέση τροχονόμος και τον ανάγκασε να πάει ευθεία και την άλλη ήταν πίσω του περιπολικό και τον ξεφώνισε σε όλη την Β. Σοφίας!!
-
Ο απόλυτος πανικός στα River West και ΙΚΕΑ ( ήρθε η ανάπτυξη !!!! ) μεγάλη καθυστέρηση για να βρεις πάρκινγκ , και η μπέμπα πιάνει 2 θέσεις , λογικό τέτοιο εργαλείο να του το γρατζουνισουν;;;;
Τέτοιες εικόνες δικαιολογούν επιβεβαιώνουν απόλυτα τα στερεότυπα για όσους οδηγούν BMW.Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βασικά μαλακας είναι που πήγε με το μεγάλο καλό αμάξι σε τέτοιο μέρος Σαββατιάτικα.
Από εκεί και πέρα τέτοιο κάφροι μπορεί να οδηγούν τα πάντα. Άσε που μπορεί να το οδηγούσε και καμία κουλη γκομενα γιατί δείχνει εντελώς πρόχειρο το παρκάρισμα όχι τοσο τοποθετημένο επίτηδες για να φάει δυο θέσεις -
Εντάξει αυτό το αμάξι μπορεί να είχε, με αυτό πήγε, δεν ειναι κακό. Το οτι πάρκαρε έτσι βέβαια....
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ας ελπισουμε το...ιατρικο ζωο να μην εχει παει να περιθαλψει καποιον συγγενη σουΑφού είναι γιατρός και έχει ενα τόσο επείγον περιστατικό που όμως δεν εχριζε και μεταφοράς με ασθενοφόρο αφού πήγε ο ίδιος στον ασθενή δικαιούται να κλείνει την ράμπα από έναν ΑΜΕΑ!!
Αυτό θα πει ευαισθητοποίηση ενός ατόμου που δουλεύει στον τομέα της υγείας!!!ρε ουστ...Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Βασικά μαλακας είναι που πήγε με το μεγάλο καλό αμάξι σε τέτοιο μέρος Σαββατιάτικα.
Από εκεί και πέρα τέτοιο κάφροι μπορεί να οδηγούν τα πάντα. Άσε που μπορεί να το οδηγούσε και καμία κουλη γκομενα γιατί δείχνει εντελώς πρόχειρο το παρκάρισμα όχι τοσο τοποθετημένο επίτηδες για να φάει δυο θέσειςΣτη θέση είτε ματιζ βάλεις είτε αυτό δεν έχει καμία διαφορά! Στην τελική σιγά το μεγάλο αμάξι........... σίγουρα όμως μεγάλος @@ ο/η οδηγός του!
-
Σε κάθε σουπερ/πολυκατάστημα υπάρχουν και 2-3 τέτοιοι.
Προχθες, ΙΧ πετάγεται από ΣΤΟΠ και παραλίγο να χτυπήσει μηχανή που ερχόταν στον κάθετο, κορνάρει κλπ η μηχανή, 50 μέτρα πιο πέρα η ίδια μηχανή σφάζει στοπ... (και οι 2 αναβάτες χωρις κράνη). -
Μεθυσμενο 20χρονο (κοπελα) με 500αρακι πηγε να με σκοτωσει σουπερ εγκληματικα. Ειχε ΚΟΚΚΙΝΟ, το εβλεπε, με εβλεπε και να ερχομαι αλλα πρεπει να ηταν τοσο στουπι, φαινοταν να τραγουδαγε, ξεκινησε και το περασε ενω ηταν σταματημενη πριν, σαστισε οταν καταλαβε τι εκανε, και κοκκαλωσε στη μεση του δρομου. Εντελως WTF αντιδραση. Πατησα τερμα φρενο, το ABS μπηκε με μανια και σταματησα 20 εκατοστα απο τη πορτα της. Μετα εντελως ασυναρτητα κατεβασε παραθυρο κι αρχισε να τραβουδαει απεξω εκοψε και το επομενο ρευμα με κοκκινο κι εφυγε. Ηθελα να δω πινακιδα να παρω καμια τροχαια μηπως κανουν κατι (λεμε τωρα) αλλα ειχε σβηστα τα φωτα της και δε μπορεσα να δω. Ναρκωτικα; Δημοσιος κινδυνος;
-
Αν πάρεις το 100 σε αυτές τις περιπτώσεις θα ασχοληθεί κανείς ;
-
Με τίποτα.... δυστυχώς...
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης polo2002 έγραψε:
Αν πάρεις το 100 σε αυτές τις περιπτώσεις θα ασχοληθεί κανείς ;Μπορεί εφόσον υπάρξουν 2-3 μαρτυρίες. Δηλαδή αν μέσα σε κάποια λεπτά πάρουν κάποιοι και αναφέρουν περίεργη συμπεριφορά οδηγού πιθανόν να υπάρχει κάποιο όχημα της ΕΛΑΣ εκεί γύρω να το βρει το αυτοκίνητο και να το ακινητοποιησει.
Βέβαια για να ταιριάξουν όλα αυτά οι πιθανότητες είναι μικρές.Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης polo2002 έγραψε:
Αν πάρεις το 100 σε αυτές τις περιπτώσεις θα ασχοληθεί κανείς ;Ναι γιατι καταγραφεται κληση για ...κινουμενο δημοσιο κινδυνο ,αν αυτη παει παρακατω και σκοτωσει κανεναν αυτοι κινδυνευουν να βρεθουν στη δυσαρεστη θεση να πρεπει να λογοδοτησουν,οποτε θα γινουν καποια τυπικα πραγματα,οχι οτι θα κινητοποιηθει το συμπαν
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]