-
Οπως δεν υπάρχει δωρεάν γεύμα, δεν υπάρχει και δωρεάν πάρκινγκ...
-
ας μην ειναι δωρεαν, αλλα να ειναι σε λογικη τιμη με την ωρα, και παρα πολυ καλη τιμη για τους δημότες με το μήνα.
-
@williamg said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
Δεν υπάρχει κανένας φυσικός νόμος που να λέει ότι αυτά δεν γίνονται. Αλλά αυτά είναι πια στη σφαίρα του τί νομίζουμε ότι μπορούμε να κάνουμε ως σύνολο. Και έχουνε βαλθεί πολλοί επί δεκαετίες να μας λένε με όλους τους τρόπους ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Σαν την ιστορία με το ελεφαντάκι και τον πάσαλο.
Κοίτα, τώρα εκφράζεις επιθυμία και υποθέτεις πως γίνονται.
Εάν ήταν να γίνουν, θα είχαν γίνει!Αλήθεια, γιατί «επί δεκαετίες...δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα;»
Ρητορικό το ερώτημα, προφανώς, δεν χρειάζεται να πέσουμε στην παγίδα για δισεκατομμυριοστή φορά, στο φόρουμ, να αναλύσουμε την Ελληνική πραγματικότητα.
-
Α τώρα που λέτε για δωρεάν πάρκινκ, θυμήθηκα την Μαρίκα, πριν τις εκλογές, που έλεγε σε μια συνέντευξη στην tv, «θα πω στον Κώστα να φτιάξει ένα πάρκινκ 2000 θέσεων στην Αθήνα» !!
-
Σταματάω κανονικά στο κόκκινο στη μεσαία λωρίδα και αριστερά μου δεσποινίς σφάζει εντελώς το κόκκινο κοιτώντας το κινητό της….πέρασε εκατοστά από ένα ζευγάρι που διέσχιζε τη διάβαση. Στο επόμενο φανάρι σταματάμε δίπλα δίπλα. Όταν της είπα για το κόκκινο και τους πεζούς με ρώτησε ποτέ έγινε αυτό (!!). Χαμπάρι δεν πήρε και θίχτηκε κιόλας όταν της είπα ότι θα έπρεπε να της πάρουν εντελώς το δίπλωμα.
-
@kkostask said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
Σταματάω κανονικά στο κόκκινο στη μεσαία λωρίδα και αριστερά μου δεσποινίς σφάζει εντελώς το κόκκινο κοιτώντας το κινητό της….πέρασε εκατοστά από ένα ζευγάρι που διέσχιζε τη διάβαση. Στο επόμενο φανάρι σταματάμε δίπλα δίπλα. Όταν της είπα για το κόκκινο και τους πεζούς με ρώτησε ποτέ έγινε αυτό (!!). Χαμπάρι δεν πήρε και θίχτηκε κιόλας όταν της είπα ότι θα έπρεπε να της πάρουν εντελώς το δίπλωμα.
Οι δάσκαλοι οδήγησης τους μαθαίνουν ότι αυτό που οδηγάνε είναι ενας πύραυλος 1 τόνου που πάει με 120 χλμ την ώρα; Θα πρεπε στο πρωτο μαθημα να τους δειχνουν ατυχήματα, πτώματα, λαμαρινες με αίματα και ότι σκατα άλλο μπας και μπει στην κουραδοκεφαλα τους το μηνυμα οτι η οδηγηση δεν ειναι τσιχλα μπιγκ μπαμπλ αλλα κατι πολυ γαμημενα σοβαρο. Και στη χωρα που ζουμε ακομα σοβαροτερο.
-
@williamg said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
@kkostask said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
Οι δάσκαλοι οδήγησης τους μαθαίνουν ότι αυτό που οδηγάνε είναι ενας πύραυλος 1 τόνου που πάει με 120 χλμ την ώρα; Θα πρεπε στο πρωτο μαθημα να τους δειχνουν ατυχήματα, πτώματα, λαμαρινες με αίματα και ότι σκατα άλλο μπας και μπει στην κουραδοκεφαλα τους το μηνυμα οτι η οδηγηση δεν ειναι τσιχλα μπιγκ μπαμπλ αλλα κατι πολυ γαμημενα σοβαρο. Και στη χωρα που ζουμε ακομα σοβαροτερο.
Δεν φταίνε τόσο οι δάσκαλοι όσο η έντονη νεανική υπεροψία ότι θα έχουν αυτοκίνητο και θα το οδηγούν οι ίδιοι. Σε παλιότερες δεκαετίες που τα αυτοκίνητα δεν ήταν τόσο ανυπόφορα όσο σήμερα υπήρχε σε τεράστιο βαθμό και την διατηρούν ακέραια παρά το γεγονός ότι έχουν ηλικιακά ωριμάσει.
-
Καλά, χθες σταμάτησα στο κόκκινο (μόνο μία λωρίδα). Από δεξιά πέρασαν δύο ποδήλατα για να στρίψουνε με κόκκινο δεξιά. Από αριστερά ένα παπάκι που πέρασε χωρίς να κόψει και αυτό και το επόμενο κόκκινο. Εν τω μεταξύ οι πεζοί προσπαθούσαν να καταλάβουν πότε θα περάσουν απέναντι...
-
Τα ποδήλατα θα πρέπει να απαγορευτούν στους δρόμους ταχείας κυκλοφορία, είναι επικίνδυνα τόσο για τους ίδιους τους ποδηλάτες πρώτα από όλα όσο και τους υπόλοιπους οδηγούς, πολλές φορές μάλιστα οδηγούν και με τον ήλιο κόντρα.
-
@zithos said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
πολλές φορές μάλιστα οδηγούν και με τον ήλιο κόντρα.
Μερικές φορές είναι κι αξύριστοι.
-
@dimsabas said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
@zithos said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
πολλές φορές μάλιστα οδηγούν και με τον ήλιο κόντρα.
Μερικές φορές είναι κι αξύριστοι.
Είναι αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο στην ασφάλεια τους.
-
Σωστό. Από την άλλη, δεν μπορείς να απαγορεύσεις ή να αστυνομεύσεις κάποιον να μην οδηγεί με τον ήλιο κόντρα.
-
Σωστό. Από την άλλη, δεν μπορείς να απαγορεύσεις ή να αστυνομεύσεις κάποιον να μην οδηγεί με τον ήλιο κόντρα.
Για τα ποδήλατα σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας αναφερόμουνα, τον ήλιο φυσικά και δεν μπορείς να τον ελέγξεις όσο εγκληματικά και αν συμπεριφέρεται.
-
Σε αυτοκινητόδρομο απαγορεύονται. Σε λεωφόρους όπως η Παραλιακή ή η Μεσογείων μπαίνουν κανονικά, σύμφωνα με τον νόμο. Είναι βέβαια ρίσκο, συμφωνώ. Τα έκανα κι εγώ στα νιάτα μου, αλλά πλέον μου φαίνεται πολύ επικίνδυνο.
-
Σε αυτοκινητόδρομο απαγορεύονται. Σε λεωφόρους όπως η Παραλιακή ή η Μεσογείων μπαίνουν κανονικά, σύμφωνα με τον νόμο. Είναι βέβαια ρίσκο, συμφωνώ. Τα έκανα κι εγώ στα νιάτα μου, αλλά πλέον μου φαίνεται πολύ επικίνδυνο.
Mας νίκησαν οι βάρβαροι!
-
Για αλλη μια φορα σημερα,επιδοτησα τα διοδια μηχανοβιου,που κολλησε πισω μου στα διοδια της Πατρας.
Ο τυπος δεν ειχε ουτε πινακιδα... -
@accentwizard said in Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]:
Για αλλη μια φορα σημερα,επιδοτησα τα διοδια μηχανοβιου,που κολλησε πισω μου στα διοδια της Πατρας.
Ο τυπος δεν ειχε ουτε πινακιδα...Κλαιν.
Αλλα ενας γνωστος μου ειχε παθει κατι αλλο...
Πληρωνει στα διοδια, και περναει το δικυκλο απο δεξια του και πριν προλαβει αυτος να ξεκινησει κατεβαινει η μπαρα, και η υπαλληλος δεν ηθελε να την ξανα ανοιξει και του ελεγε να ξαναπληρωσει.
Ε, εγινε της καριολας. -
Λοιπόν τα μηχανάκια και οι μηχανές έχουν ξεφύγει εντελώς.
Μιλάμε έτσι και κάποιος οδηγός αυτοκινήτου δεν είναι πολύ έμπειρος, θα έχει θέμα με όλα αυτά τα ζώα.
Χτες βγαίνω από Αγίας Παρασκευής στην πλατεία Κέννεντι και ελέγχω αν στρίβει κανείς από Πλακεντίας που έχει πράσινο φανάρι.
Ελεύθερο ξεκινάω να στρίψω και επειδή ήταν ελεύθερο τυπάκος 50άρης με κράνος και μικρή μηχανή παραβιάζει το κόκκινο από την Παπανικολή και στρίβει και μου έρχεται από πίσω και δεξιά. Τον βλέπω τελευταία στιγμή, επειδή πάντα ξεκινάω αργά και διπλοπροσέχω, περνάει δίπλα αέρα και τον παίρνω στο κατόπι κορνάροντας. Μετά από 100 μέτρα σταματάει δεξιά. Του λέω αν σε χτύπαγα θα έφταιγα ? Ε μου λέει είχαμε απόσταση. Τι απόσταση του λέω είχαμε που μου ήρθες από πίσω και με προσπέρασες από δεξιά σφάζοντας κόκκινο φανάρι. Συγνώμη μου λέει. Του λέω γιατί κάποιος να έχει κρίμα την ζωή σου για την δικιά σου μαλακία.
Κατέβασε το κεφάλι.
Μετά πήγα αεροδρόμιο για δουλειά και από εκεί Πειραιά από Αττική οδό και ποτάμι.
Κίνηση αρκετή, ταχύτητες 70-100 χλμ.
Και ανάμεσα στις λωρίδες πρέπει να με πέρασαν πάνω από 100 μηχανές κινούμενες με 100-150 χλμ με ελιγμούς αυτοκτονίας.Το ότι η διήθηση απαγορεύεται δεν τους νοιάζει.
Εχει χαθεί κάθε μέτρο.
Αποκορύφωμα σήμερα στο Χαλάνδρι.
Περπατάω στο πεζοδρόμιο και έρχεται ντιλιβεράς να παρκάρει φτιαγμένος να μου κόψει την διαδρομή.
Μάλλον με είδε που σκοτείνιασα και σταμάτησε πριν από μένα.
Στο πεζοδρόμιο ρε πστ μου, να κόψουν κυκλοφορία πεζού.
Και αμέσως μετά σε στενό, έχει σταματήσει φορτηγό και έχουν κατεβάσει ένα μεγάλο ψυγείο και το μεταφέρουν σε ένα μαγαζί και είναι στο δρόμο. Σταματάνε για να στρίψουν και να ψηλώσει λίγο το αναβατοριάκι που το μεταφέρει και έρχεται γνωστός μου με μηχανάκι, 60άρης και τους περνάει με ελιγμό για να μην σταματήσει. Τα άκουσε τα μπινελίκια του από τους μεταφορείς.
Δεν ξέρω τελικά τι θα γίνει με αυτή την μαγκιά που οι μηχανάκηδες δεν θέλουν να σταματήσουν και να κατεβάσουν πόδι κάτω, δεν θέλουν να σκεφτείς να αλλάξεις λωρίδα και να αναγκαστούν να μειώσουν ταχύτητα, το μόνο που θέλουν είναι το .....
Αντε να μην το πω...
Κάτι πρέπει να γίνει όμως δικαστικά.
Να τους κοπεί ο τσαμπουκάς. Σε τέτοιες περιπτώσεις διήθησης, να έχουν ευθύνη όχι μόνο 100 %, αλλά και να αποζημιώνουν τα αυτοκίνητα.
Καλά σε περίπτωση που χτυπήσει πεζό σε πεζοδρόμιο οριστική αφαίρεση του διπλώματος και κάθειρξη αν συλληφθεί να οδηγεί ξανά.
Κόψιμο της μαγκιάς σύριζα...
-
Σε όλα έχεις δίκιο...έπεσες σε μλκες...
Με κόκκινο ή στο πεζοδρόμιο, συμφωνώ μέχρι και δήμευση του δικύκλου...
Αλλά για την διήθηση ετοιμάσου...
-
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]