-
Φέτος επέλεξα για διακοπές τα Σύβοτα και συγκεκριμένα το Καραβοστασι!
Κορυφαίος προορισμός που συνδυάζει φυσική ομορφιά,επιλογές εξορμήσεων και συγκρατημένες τιμές.
Οπότε αυτόματα μπαίνει για μένα μπροστά απο Λέσβο και Σκόπελο που είχα μέχρι πρότινος ως τοπ απο τα μέρη που έχω επισκεφθεί για διακοπές.
Το προτείνω ανεπιφύλακτα.
-
Φέτος επέλεξα για διακοπές τα Σύβοτα και συγκεκριμένα το Καραβοστασι!
Κορυφαίος προορισμός που συνδυάζει φυσική ομορφιά,επιλογές εξορμήσεων και συγκρατημένες τιμές.
Οπότε αυτόματα μπαίνει για μένα μπροστά απο Λέσβο και Σκόπελο που είχα μέχρι πρότινος ως τοπ απο τα μέρη που έχω επισκεφθεί για διακοπές.
Το προτείνω ανεπιφύλακτα.
Ωραία τα Σύβοτα , να περνάτε πάντα καλά .
-
Σύβοτα, Πάργα, Καραβοστάσι, Αγία Παρασκευή και όλες αυτές οι περιοχές είναι φανταστικές. Φοβερές παραλίες, πράσινο και διαδρομές καταπληκτικές για οδήγηση. Ειδικά βράδυ και σούρουπο όταν αρχίσει και πέφτει ο ήλιος είναι ιδανικά για βόλτες με το αυτοκίνητο. Και το σούρουπο επίσης!!!!
Τα ίδια και στην Πελοπόννησο αλλά και σε αρκετές άλλες ηπειρωτικές περιοχές.
Όχι όλες γιατί αρκετές περιοχές στην Ελλάδα δεν είναι για πολλά-πολλά και ποιο πολύ βγάζουν άγχος και κούραση παρά ηρεμία και χαλάρωση.
-
Παίδες, οι παραλίες βόρεια της Πρέβεζας αξίζουν ολιγοήμερη επίσκεψη για μπάνια; κι οικονομική διαμονή εκεί γύρω που είναι καλά;
Πήρε το μάτι μου στο χάρτη κι ένα 'Πήδημα Κυράς' και λέω μήπως...
-
Αμα πρέπει να κάνεις τόσα χλμ για το 'πήδημα κυράς' ....
Πάντως καλά είναι , ιδιαίτερα όσο μειώνεται η ζέστη του Ιονίου .
-
Μου έχουν προτείνει την Καστροσυκια εκεί στην περιοχή για ωραία παραλία και βραδινή περατζαδα.
-
Ξεκαλοκαιριάζω μεταξύ Τρικάλων και Άρτας φέτος, Πήλιο αλλ'η βολά... οπότε αυτές που λέμε είναι οι κοντινότερες παραλίες σε μένα αυτή τη στιγμή και δεν έχω πάει ποτέ, γιατί Πάργα και Λευκάδα τα χω επισκεφθεί.
Καστροσυκια το είδα στον χάρτη και πρέπει να τα παρατηρούσα περνώντας άλλη φορά, φαίνονται απ το δρόμο πηγαίνοντας για Ηγουμενίτσα; και κάτι κάμπινγκ είναι εκεί γύρω;
Προς τέλος του μήνα που θα χετε αραιώσει οι Αθηναίοι κι ελπίζω να μην πλακώνουν κι εκεί Ιταλοί, αν πάω.
-
Μείνε Μύτικα Πηλιε για να είσαι ανάμεσα στις παραλίες και την Πρέβεζα. Κανάλι, Μονολιθι, Καστροσυκιά πυροβολανε.
-
Μείνε Μύτικα Πηλιε για να είσαι ανάμεσα στις παραλίες και την Πρέβεζα. Κανάλι, Μονολιθι, Καστροσυκιά πυροβολανε.
μυτικα πας με αμαξι να γουσταρς στροφες μεχρι αστακο. και εχει και κατι νο νέιμ γαματες παραλιες εκει. αλλα ειναι βαρετα, δεν εχει τπτ αλλο να κανεις. εκτος και αν εμπορευεσαι.
-
Επειδή μπορεί να το μπερδεύεις, εχει Μύτικα και στην Αιτωλοακαρνανία και στη Πρέβεζα Θοδωρή. Μέχρι και στο χωριό μου έχει
Η διαδρομή που λες απλά απίστευτη (Αστακος-Βονιτσα, 15 χρόνια πριν πολύ νωρίς το πρωί, ενα αμάξι το 10λεπτο)
-
Πηλιορείτη, μείνε Πρέβεζα! Θα έχεις να κάνεις ωραία βόλτα κάθε βράδυ στα μπαράκια και τα μεζεδοπωλεία μέσα στα σοκάκια και στο λιμάνι. Επίσης η Λευκάδα, αν θελήσεις, είναι μισή ώρα δρόμος. Θα πας βέβαια και σε όλες τις παραλίες που αναφέρθηκαν βορείως της Πρέβεζας. Beach bar πρόταση: Barracuda στο Μονολίθι.
Μιλάω εκ πείρας: φέτος έκανα ένα τετραήμερο τον Ιούλιο. Bonus οι σαφώς καλύτερες τιμές της Πρέβεζας σε διαμονή και διατροφή από Πάργα και Λευκάδα.
Γενικά η δική μου επιλογή, όπου κι αν πάω (π.χ. σε νησί) είναι να είμαι κάπου κοντά στη νυκτερινή ζωή. Γιατί παραλία κάθε μέρα θα παίρνω αμάξι και θα πηγαίνω σε άλλη, ενώ το βράδυ είναι μεγάλο συν να μην έχω αποστάσεις ή ακόμη καλύτερα να πηγαίνω με τα πόδια για φαΐ και ποτό.
-
ιανι πραγματι τον αλλο ομιλουσα.
ρε συ χαρη η νυχτερινη ζωη δεν ειναι μονο με την προβατινα, αλλο σημαινει. εκτος και αν και η προβατινα βγαζει γουστα, εγω δεν κρινω, αρκει να βλεπω.
-
Να την πάλι η προβατίνα στη συζήτηση..... Γύρω γύρω γυρίζει το ζωντανό στο μαυλο κάποιων.... Και δεν βλεπω αναφορές για κάρβουνα.... Με φοβίζει το που θα καταλήξει η συζητηση
-
Παραλία Αλυκών, Βόλος konna kai και Malibu.
-
Λοιπον, επειδή ειμαι φυσολογικός άνθρωπος ( ), φέυγουμε Παρασκευή για Μέτσοβο. Λιγο (σχετικη) ησυχεία και δροσιά.. θα βρέξει κιολας λέει.. θα κλάψω απο χαρά μετά απο 2-3 μηνες αηδιαστικής ζέστης. Α ναι, μισώ τη ζέστη και το 'λιωνω στη θάλασσα'.
2 ερωτήσεις :α) Χωροι Ξεκουρασης Ιονίας / Εγνατίας Οδου μετά απο Αμφιλοφία εως Μέτσοβο. Βαση του σαιτ της Ιονιας και της Εγνατιας (που βασικά λεει θα ενημερωθει σύντομα, μάλλον το 2045), δεν υπάρχει τίποτα... Οχι τιποτε άλλο, αλλα θα έχουμε το βρέφος που θα κανει το πρώτο 'μεγάλο' ταξίδι. Ειναι δυνατόν να μην υπάρχει ΣΕΑ; Οσο και να έψαξα δε βρηκα κατι.
(εντιτ) Βρηκα Φιλιππιάδα! Α μια ΣΕΑ εξω απο Γιαννενα ειναι προς άλλη κατευθυνση και ο γκουγκλης μου λεει να παω Μετσοβο, αναστροφή και να παω στη ΣΕΑ.. έλεος...
β) Περα απο τα κλασσικά του Μετσοβου, υπαρχει κατι ενδιαφέρον αρκετά κοντα (μαξ 30 λεπτα)..
Ευχαριστω!
-
Το βρέφος κοιμάται κάποιες ώρες .
Φροντίζεις να ταξιδεύεις αυτές τις ώρες . Συνήθως θα σου βγάλει το κομμάτι που δεν έχει κάτι .
ΣΕΑ έχει Μεσολόγγι και Αμφιλοχία . Δεν θυμάμαι αν έχει μετά μέχρι τα Ιωάννινα . Η Εγνατία δεν έχει σίγουρα .
Εντιτ έχει και μετά μέχρι τα Ιωάννινα
-
Το βρέφος κοιμάται κάποιες ώρες .
Σε ευχαριστώ κρουζερ, αλλά το συγκεκριμένο έχει τσακωθεί με το κονσεπτ του υπνου.. βεβαια, δεν εχει δοκιμαστει σε 5ωρο ταξίδι και μαλλον κάπου απο Μεσολόγγι - Αρτα θα ειναι η ώρα του. Οντως το Μεσολόγγι δεν το είχα εντοπίσει. Ευχαριστώ.
Τραγική η Εγνατία... -
Εχει γκούντις στο ανέβασμα .
-
Τέλος και για εμένα οι διακοπές, επέστρεψα. Δεν ξέρω πως γίνεται να μην αρέσει η θάλασσα σε ορισμένους...ο ορισμός των διακοπών. Θάλασσα, παραλία, σκιά και πολλή ζέστη...αυτό είναι το καλοκαίρι που μου αρέσει! Αν και έχω πάει και βουνό κάποια καλοκαίρια και πέρασα τέλεια (καλύτερα από τον χειμώνα που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα!!).
Εκτός των γνωστών, πήγα και Λήμνο φέτος (δεν είχα ξαναπάει) και μου άφησε καλές εντυπώσεις, κυρίως λόγο χαμηλών τιμών (συνηθισμένος από Κυκλάδες) και ευγενικών κατοίκων. Παραλίες μέτριες και δεν δίνει και πολύ νησιώτικη αίσθηση.
-
Fanis 75@
Πήγες με το κορόλα στην έρημο της Λήμνου;
Διακοπές (καλοκαιρινές-χειμερινές)