-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Σαν αυτούς που αγόρασαν Σιρόκο ενα πράγμα επειδή άκιυγαν ότι με DSG κοντράρει ΦερράριSent from my iPhone using Tapatalk
Τι εννοεις άκουγαν ;Δεν την κοντράρει στ αλήθεια ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Πσοι το χουν παρει σε βενζινη κλαινε και ας λενε εδω περα αλλα λογια να αγαπιομαστε για να στηριζουν τη λαθος επιλογη τουςΔεν βλέπω κανέναν κάτοχο να κλαίει πάντως.
-
Nikos Golf αν και έχω το kuga με τη μεγαλύτερη κατανάλωση δεν με πειράζει και δεν κλαίω. Πριν το αγοράσω ήδη ήξερα τι κατανάλωση είχαν τα 2κινητα οπότε ήταν εύκολο να υπολογισω πόσο θα έχει και το 4κινητο. Για εμένα το λάθος όμως είναι να προσπαθείς ένα αμάξι που έχει αυξημένη κατανάλωση να το βγάζεις οικονομικό και να βγάζει και κάποιος που ίσως ενδιαφέρεται λάθος συμπεράσματα. Τώρα εάν αντίστοιχο suv έχει 1 και 1,5 λίτρο λιγότερο δε ενδιαφέρει καθόλου.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Οσοι το χουν παρει σε βενζινη κλαινε και ας λενε εδω περα αλλα λογια να αγαπιομαστε για να στηριζουν τη λαθος επιλογη τους
Δεν βλέπω κανέναν κάτοχο να κλαίει πάντως. [emoji38]
Δε το λενε γιατι θα δειξουν ποσο μετανοιωσαν. Πιστεψε με αλεξανδρε καθε φορα που βαζουν βενζινη το σκεφτονται. Ασε τι λενε εδω μεσα
-
Νίκο μου ο καθένας ξέρει την δική του τσέπη. Πολύς κόσμος προτιμάει να πληρώνει λίγο παραπάνω για να έχει τα καλά της βενζίνης (επιδόσεις, ποιότητα λειτουργίας, εύρος απόδοσης).
-
Προφανως αλεξανδρε. Απλα εδω στο κουγκα που ψαχνονται με τη σπορ οδηγηση που προσφερει εχουν και σουπερ σπορ καταναλωση[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
-
Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης ένα αντίστοιχο tiguan, Hyundai κτλ ξέρουμε τι κατανάλωση έχουν; Σε νορμάλ συνθήκες. Το κουγκα μέσα στη πόλη παίζει από 12,5-13,5 με κανονική οδήγηση και χωρίς να προσπαθώ να κάνω οικονομία. Μπορεί να πάει και κάτω από 12,5 αλλά δεν βλέπω το λόγο να το προσπαθήσω αφού έτσι κ αλλιώς δεν είναι το στυλ οδήγησης μου. Στην εθνική με ταχύτητες έως 140 χλμ παίζει 9-10 με νορμάλ επιταχυνσεις. Εάν όμως το κυνηγήσεις τότε το 12-13 δεν έρχεται δύσκολα. Τώρα κάτω από 120 κτλ δεν ξέρω πόσο θα είναι η κατανάλωση γιατί προτιμώ να δω πραγματικά νούμερα και όχι να προσπαθήσω να κάψω όσο το δυνατόν λιγότερο για το γράψω στα διάφορα φόρουμ. Τα νούμερα είναι για kuga βενζίνη 182 άλογα 4κινητο.
-
Τουλάχιστον φιλε δεν κρύβεσαι πίσω από τα νούμερα. Πάντως τέτοια νούμερα είχα στο cx7 των 2300 κυβικών πριν μια δεκαετία.
Ο βενζινας κάθε τρεις και λίγο που εμφανιζομουν στο μαγαζί του με υποδεχόταν με ένα πλατύ χαμόγελο!Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το cx7 καίει παραπάνω, τα 15αρια τα έχει πολύ εύκολα στην κίνηση στην πόλη.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μεσο κύκλο 11 είχα με 80-20 κίνηση εκτός.
Φυσικά χωρίς να του πίνω το αίμα. Αν το ζοριζες πήγαινε εύκολα εκεί που λες.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μιλάω για χρήση καθαρά εντός Αθήνας. Το έχει γνωστός μου το αυτοκίνητο. Κάτω από 10 μόνο στην εθνική και αργά φυσικά. Το έχει κάνει υγραέριο τα τελευταία 2 χρόνια γιατί του το αγόραζαν τσάμπα.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης silver-panostt έγραψε:
Χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης ένα αντίστοιχο tiguan, Hyundai κτλ ξέρουμε τι κατανάλωση έχουν; Σε νορμάλ συνθήκες. Το κουγκα μέσα στη πόλη παίζει από 12,5-13,5 με κανονική οδήγηση και χωρίς να προσπαθώ να κάνω οικονομία. Μπορεί να πάει και κάτω από 12,5 αλλά δεν βλέπω το λόγο να το προσπαθήσω αφού έτσι κ αλλιώς δεν είναι το στυλ οδήγησης μου. Στην εθνική με ταχύτητες έως 140 χλμ παίζει 9-10 με νορμάλ επιταχυνσεις. Εάν όμως το κυνηγήσεις τότε το 12-13 δεν έρχεται δύσκολα. Τώρα κάτω από 120 κτλ δεν ξέρω πόσο θα είναι η κατανάλωση γιατί προτιμώ να δω πραγματικά νούμερα και όχι να προσπαθήσω να κάψω όσο το δυνατόν λιγότερο για το γράψω στα διάφορα φόρουμ. Τα νούμερα είναι για kuga βενζίνη 182 άλογα 4κινητο.Όταν κλαίς να με παίρνεις ένα τηλέφωνο να μου θυμίζεις να κλαιμέ μαζί
-
Tkin73 δεν βρίσκω το λόγο να πω κάτι διαφορετικό από την πραγματικότητα. Δεν με νοιάζει να μου πει κάποιος ότι έκανα καλή επιλογή ή όχι. Αυτά είναι τα νούμερα και αυτή είναι η αλήθεια. Όπως έχω πει ξανά δεν θεωρώ πως το κουγκα 4κινητο είναι vfm αλλά ικανοποιουσε αυτά που ήθελα εγώ και ήταν μια αλλαγή από το γκρουπ vag που είμαι όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό που δεν περίμενα ήταν ότι θα ήταν τόσο αργό και είναι το μοναδικό που με ξενερωνει έως τώρα.
Skous η αλήθεια είναι πως η χαρά που δίνω στο βενζινα κάθε φορά που πάω με κάνει να βάζω στην άκρη τη δική μου στεναχωρια οπότε δεν έχω κλαψει έως τώρα. Ποια έκδοση έχεις εσύ;
-
Εγω έχω την προ-facelift (182 awd).
Όταν το πήρα, στα λεφτά του ξεφτύλιζε (με βάση τα δικά μου κριτήρια) τα «αντίπαλα» tiguan, q3, x1. Για τις πιο μικρές κατηγορίες απλπ δεν σχολίαζω. Επιπλέον τότε, εξαιτίας της άθλιας πολιτικής της εταιρίς, ηπταν σχεδόν σπάνιο πουλί (σε σχέση με το ΜΚ1).
Θα το ξανααγόραζα τότε που το πήρα; ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ
Θα το αγόραζα σαν καινούργιο σήμερα; Όχι, καθώς σε αυτά τα χρόνια που πέρασαν βγήκαν πολλά νέα μοντέλα, άλλαξαν και οι ανάγκες μου, οπότε μάλλον θα επέλεγα κάτι άλλο (με μάλλον μεγαλύτερη κατανάλωση )
Όμως κάθε φορά που μπαίνω μέσα, νιώθω υπέροχα, με μόνη σκέψη εδώ και καιρό να του αλλάξω το ICE (sync1) αλλά δεν το αποφασίζω
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Τουλάχιστον φιλε δεν κρύβεσαι πίσω από τα νούμερα. Πάντως τέτοια νούμερα είχα στο cx7 των 2300 κυβικών πριν μια δεκαετία.
Ο βενζινας κάθε τρεις και λίγο που εμφανιζομουν στο μαγαζί του με υποδεχόταν με ένα πλατύ χαμόγελο!Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με εύσχημο τρόπο αλλά έδωσες την πραγματική εικόνα! Το συζητούσα με ένα φίλο τις προάλλες και το ζήτημα είναι ακριβώς εκεί. Μια 10ετία πίσω σε καταναλώσεις... Γιατί? Για να λέμε έλα μωρε είναι για τη χαρά της σπορ οδήγησης? Σπάνια κοιτάζω τα νούμερα των νέων ταξινομήσεων (μάλλον ποτέ). Θα εκπλαγώ αν παραμένει στην πρώτη 5άδα επιλογων της κατηγορίας του. Γιατί? Γιατί μπορεί όσοι το πήραν να βρήκαν χίλια δυο καλά αλλά με τόσα αυτοκίνητα στην κατηγορία και με παραπλήσιες επιδόσεις, γιατί πρέπει να καίει περισσότερο καύσιμο? Μήπως για να διώχνει σκνίπες και κουνούπια?
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
αλλά με τόσα αυτοκίνητα στην κατηγορία και με παραπλήσιες επιδόσεις, γιατί πρέπει να καίει περισσότερο καύσιμο? Μήπως για να διώχνει σκνίπες και κουνούπια?Μήπως γιατί κοστίζει κάνα 10.000 λιγότερο, οπότε και με τα €1.000 (λέμε τώρα, σιγά μην είναι τόσα πολλά) επιπλέον καύσιμα τον χρόνο σε 6-7 χρόνια πάλι κερδισμένος είναι κάποιος? Εαν κάποιος θέλει χαμηλή κατανάλωση παίρνει μια Jaguar I-Pace και καίει €4-5/100χλμ...ααα ξέχασα κοστίζει €60.000...αλλά δεν καίει!
-
Δεν έχω καταλάβει τι προσπαθούμε να αποδειξουμε. Ότι το κουγκα δεν είναι καλό και δεν αξίζει γιατί καίει;
-
Ο χρήστης silver-panostt έγραψε:
Δεν έχω καταλάβει τι προσπαθούμε να αποδειξουμε. Ότι το κουγκα δεν είναι καλό και δεν αξίζει γιατί καίει;Ορισμένοι εδώ μέσα, ναί αυτό προσπαθούν...τους λόγους δεν τους γνωρίζω (αλλά εικάζω).
-
-
Το kuga ναι μεν καίει αλλά αξίζει
Τόσο απλάSent from my iPhone using Tapatalk
Ford Kuga