-
Καλοτάξιδο και να το χαρείς με Υγεία!!!
Έχουμε ακριβώς το ίδιο!!
Μόλις γυρίσω από διακοπές (τώρα έχω 8.000χλμ) θα γράψω και ένα 'σεντόνι' με θετικές και αρνητικές εντυπώσεις.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Καλοτάξιδο και να το χαρείς με Υγεία!!!Έχουμε ακριβώς το ίδιο!!
Μόλις γυρίσω από διακοπές (τώρα έχω 8.000χλμ) θα γράψω και ένα 'σεντόνι' με θετικές και αρνητικές εντυπώσεις.
Ευχαριστώ !!!
Τα εχω παρακολουθήσει τα ποστ σου για το Kuga!!Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης johnkarak έγραψε:
Στα 22k κατι βγήκε με τα κλασικα εξτραδακια δωρο. Έδωσα και 2 μικρά που ειχα και ήθελα να ξεφορτωθώ. Απο τύχη και μια σπόντα δε περιμενα πολυ.Sent from my iPhone using Tapatalk
Γαμάτο το αμαξι-εκδοση-χρωμα
-
τώρα έχω 8.000χλμΠότε πρόλαβες βρε θηρίο;
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
τώρα έχω 8.000χλμ
Πότε πρόλαβες βρε θηρίο;
Να γυρίσει, να χορτάσει!
Κι απ 'τα μέρη μου να περάσει!! -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Πότε πρόλαβες βρε θηρίο;Εγώ ΔΕΝ πρόλαβα Στέφανε...η γυναίκα μου!!
-
Που πάει η τύπισσα ρε Φανή;;; όλη τη Ελλάδα γυρνάει για ψώνια;
Εγώ κάνω ντελιβεριές και γράφει τόσα.Υ.Γ. Αν ξεπέρασα κάποια όρια με τις εκφράσεις μου, δεν έγινε σκόπιμα, πλάκα κάνω εννοείται.
Πάντως από ότι φαίνεται το ευχαριστιέται και η γυναίκα σου Φανή, γιαυτό πάει με αυτό παντού.Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Νίκο, ειναι η δουλεια της τετοια που γυρναει ολη μερα. Φετος επιπλεον πηγαινοεφερνε και τον μικρο απο το σχολείο, οποτε δεν υπηρχαν τα χιλιομετρα. Και σκεψου πλεον τα εχει μειωσει πολυ...οταν την γνωρισα εκανε 30-35.000χλμ τον χρονο...καθε Σεπτεμβριο αλλαζε λαστιχα!! Για αυτο το Μινι ειχε τοσα πολλα χιλιομετρα.
-
Νίκο, ειναι η δουλεια της τετοια που γυρναει ολη μερα. Φετος επιπλεον πηγαινοεφερνε και τον μικρο απο το σχολείο, οποτε δεν υπηρχαν τα χιλιομετρα. Και σκεψου πλεον τα εχει μειωσει πολυ...οταν την γνωρισα εκανε 30-35.000χλμ τον χρονο...καθε Σεπτεμβριο αλλαζε λαστιχα!! Για αυτο το Μινι ειχε τοσα πολλα χιλιομετρα.Με τόσο πέρα δώθε παντως ιδανικά θα έπρεπε να είχε κανα γιαρις και όχι το SUV αλλά οκ οικονομικά δύσκολες οι εποχές.
-
Δεν μπορουμε να εχουμε 3 αυτοκίνητα Στέφανε!
-
Σαν και μένα δηλαδή, όλη μέρα στο δρόμο. Ελπίζω να γουστάρει οδήγηση, αλλιώς αυτό καταντά μαρτύριο.
Όντως όπως λέει και ο Στέφανος, ένα υβριδικό yaris είναι ιδανικό για τέτοια χρήση.
Βέβαια 3 αμάξια σε μια οικογένεια είναι υπερβολή στις μέρες μας ( 2μικρά για αστική χρήση και ένα μεγαλύτερο για οικογενειακό διακοπές κλπ)Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Λευκό STLine 1.5 AWD στο Θεολόγο ? Κάποιος από εδώ ?
-
Έλα βρε συ! Βρέθηκες στα μέρη μου;
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Έλα βρε συ! Βρέθηκες στα μέρη μου;Εδώ και πολλά χρόνια, αφού τα ξαδέρφια μου έχουν σπίτι στον ΟΣΜΑΕΣ. Αλλά και η σύζυγος έχει εξοχικό εκεί, απλά είχαμε 3-4 χρόνια να πάμε...
-
υστερα απο 10 μερες μετα την παραδοση του kuga μου και 1600χιλ αξιοθηκα να μπω να γραψω μερικα πραγματακια
εχουμε και λεμε λοιπον απο εξωτερικη εμφανιση η συγκεκριμενη εκδοση με την ηλιοροφη και τ χρωμα magnetic ειναι αυτο που λεμε τουμπανο!το αμαξι φαινεται ενα σπορ suv απο οποια πλευρα και να το δεις βασικα πιστευω πισω με τον διαχυτη τις διπλες εξατμισεις και την αεροτομη οροφης ειναι απο τα ποιο δυνατα του οπτικα σημεια,αλλη μια ομορφη λεπτομερια που στα βιντεο και στις φωτο δεν μου ειχε κανει εντυπωση ειναι οι ζαντες των 18 ιν που δενουν παρα πολυ με αυτη την εκδοση,εσωτερικα τωρα το πρωτο πραγμα που σου κανει εντυπωση ειναι ο εξοπλισμος που ειναι απλα υπερπληρης, μετα η ποιοτητα κατασκευης του ταμπλο και των θυρων μαλακο πλαστικο στις πορτες και σε ολο το πανω μερος του ταμπλο(οχι ομως για τις πισω που ειναι ειναι καλο μεν αλλα οχι σαν τις μπροστα)ευχαριστη αισθηση αφης στο τιμονι που εχει μαλακο δερμα καθως και πολυ ομορφα και φωτιζομενα τα παντελς για το powershift πανω στο τιμονι(γενικα πανεμορφος ο φωτισμος,ειδικα ο κρυφος που φωτιζει ακομα και εμπρος απο τον συνοδηγο πανω απο το ντουλαπακι !)στα καθισματα μου αρεσε που η επενδυση τους(κατι σαν δερμα και αλκανταρα)απλα θα ηθελα καλυτερη πλευρικη στιριξη στα εμπρος,οδηγικα το αμαξι ταξιδεψε εθνικη επαρχιακο ανηφορες στροφες απο ευβοια καλαματα και γυρω γυρω.... σε αυτα τα 1600 χιλ μπορω να πω οτι εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο το ολο συνολο,καταρχην παρολο τις 18αρες ζαντες η αναρτηση εχει την χρυση τομη απορροφαει τα παντα δεν κοπαναει και το βασικο δεν γερνει σαν βαρκα σε στροφιλικια (αν και δεν το ζορισα μιας και στρωνεται ... αλλη πολυ θετικη εντυπωση σε αυτα τα πρωτα χιλ μου αφησε το powershift...δεν κρεμαει πουθενα,τις περισσοτερες αλλαγες δεν τις καταλαβαινεις καν αν δεν δεις το στροφομετρο και οταν χρειαστηκε να προσπερασω γρηγορα σε μια δυο φορες ενιωθες να κατεβαζει ακαριαια και να πεταει εμπρος το οχι και τοσο ελαφρυ αμαξωμα αν και ποτε δεν το εβαλα στο spormode το σασμαν... απο το καυσιμο ο μεσος ορος στο trip ειναι 5,7 με δυο ατομα και με το clima μονιμα ανοιχτο
αυτα σαν πρωτη εντυπωση γενικα εμεινα απολυτα ευχαριστημενος
εχω βαλει λιγες φωτο να μοιραστω μαζι σας απο την πρωτη μερα που το πηρα μαζι μου στην δουλειαhttps://postimg.org/image/shimo7kb9/
https://postimg.org/image/r4lqddvr9/
https://postimg.org/image/5a3mtrv45/
https://postimg.org/image/4kefrpd17/ -
Ωραιο, βενζινη ή ντηζελ?
-
Ε το νουμερο που λεει μονο σε ντιζελ αντιστοιχει!
Καλοριζικο!!!
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όχι καλορίζικο, καλοταξιδο.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πανέμορφο!
Στο αγαπημένο μου χρώμα για αυτό το μοντέλο!!! -
Ο χρήστης giorgostap έγραψε:
υστερα απο 10 μερες μετα την παραδοση του kuga μου και 1600χιλ αξιοθηκα να μπω να γραψω μερικα πραγματακια
εχουμε και λεμε λοιπον απο εξωτερικη εμφανιση η συγκεκριμενη εκδοση με την ηλιοροφη και τ χρωμα magnetic ειναι αυτο που λεμε τουμπανο!το αμαξι φαινεται ενα σπορ suv απο οποια πλευρα και να το δεις βασικα πιστευω πισω με τον διαχυτη τις διπλες εξατμισεις και την αεροτομη οροφης ειναι απο τα ποιο δυνατα του οπτικα σημεια,αλλη μια ομορφη λεπτομερια που στα βιντεο και στις φωτο δεν μου ειχε κανει εντυπωση ειναι οι ζαντες των 18 ιν που δενουν παρα πολυ με αυτη την εκδοση,εσωτερικα τωρα το πρωτο πραγμα που σου κανει εντυπωση ειναι ο εξοπλισμος που ειναι απλα υπερπληρης, μετα η ποιοτητα κατασκευης του ταμπλο και των θυρων μαλακο πλαστικο στις πορτες και σε ολο το πανω μερος του ταμπλο(οχι ομως για τις πισω που ειναι ειναι καλο μεν αλλα οχι σαν τις μπροστα)ευχαριστη αισθηση αφης στο τιμονι που εχει μαλακο δερμα καθως και πολυ ομορφα και φωτιζομενα τα παντελς για το powershift πανω στο τιμονι(γενικα πανεμορφος ο φωτισμος,ειδικα ο κρυφος που φωτιζει ακομα και εμπρος απο τον συνοδηγο πανω απο το ντουλαπακι !)στα καθισματα μου αρεσε που η επενδυση τους(κατι σαν δερμα και αλκανταρα)απλα θα ηθελα καλυτερη πλευρικη στιριξη στα εμπρος,οδηγικα το αμαξι ταξιδεψε εθνικη επαρχιακο ανηφορες στροφες απο ευβοια καλαματα και γυρω γυρω.... σε αυτα τα 1600 χιλ μπορω να πω οτι εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο το ολο συνολο,καταρχην παρολο τις 18αρες ζαντες η αναρτηση εχει την χρυση τομη απορροφαει τα παντα δεν κοπαναει και το βασικο δεν γερνει σαν βαρκα σε στροφιλικια (αν και δεν το ζορισα μιας και στρωνεται ... αλλη πολυ θετικη εντυπωση σε αυτα τα πρωτα χιλ μου αφησε το powershift...δεν κρεμαει πουθενα,τις περισσοτερες αλλαγες δεν τις καταλαβαινεις καν αν δεν δεις το στροφομετρο και οταν χρειαστηκε να προσπερασω γρηγορα σε μια δυο φορες ενιωθες να κατεβαζει ακαριαια και να πεταει εμπρος το οχι και τοσο ελαφρυ αμαξωμα αν και ποτε δεν το εβαλα στο spormode το σασμαν... απο το καυσιμο ο μεσος ορος στο trip ειναι 5,7 με δυο ατομα και με το clima μονιμα ανοιχτο
αυτα σαν πρωτη εντυπωση γενικα εμεινα απολυτα ευχαριστημενος
εχω βαλει λιγες φωτο να μοιραστω μαζι σας απο την πρωτη μερα που το πηρα μαζι μου στην δουλειαhttps://postimg.org/image/shimo7kb9/
https://postimg.org/image/r4lqddvr9/
https://postimg.org/image/5a3mtrv45/
https://postimg.org/image/4kefrpd17/Καλοτάξιδο !
Τούμπανο το περιγράφεις !
Να το χαίρεστε!Τελος μια συμβουλή προς όλους!
Χρησιμοποιήστε ρε παιδιά το Tapatalk. Και ευκολότερο είναι για ποσταρισματα και ανεβάζεις φωτό απευθείας και όχι μέσω τρίτων sites που δείχνουν απευθείας και παντού !
Ford Kuga