-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Το ταμπλό εμένα μου αρέσει πολύ...αλλά γούστα είναι αυτά!Το μόνο που ΔΕΝ μου αρέσει εμφανισιακά στο αυτοκίνητο...
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Το μόνο που ΔΕΝ μου αρέσει εμφανισιακά στο αυτοκίνητο...Όπως έχουμε πει Βασίλη μου, γούστα είναι. Εμένα π.χ. το ταμπλό της Χ1 μου αρέσει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο στην κατηγορία της...εσένα όχι! Δεν θα τα χαλάσουμε εκεί!
-
Ακριβώς...Στο γούστο δεν μπορεί να πει κάποιος κάτι.
Σε κάθε περίπτωση το Kuga είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο που έχει επιτέλους την επιτυχία που του αξίζει και δίνεται σε τιμή που δεν το κάνει απλά vfm αλλά κατά τη γνώμη μου τη μεγαλύτερη ευκαιρία της εποχής τουλάχιστον για την κατηγορία του - για να μην γράψω γενικά και θεωρηθώ ότι υπερβάλλω!Γνωστός μου που μέχρι τώρα κοίταζε το focus ήδη έχει βάλει στο μυαλό του το Kuga ιδίως από τη στιγμή που ετοιμάζεται για...οικογένεια...
-
Σε αυτά τα λεφτά παίζει δυνατά και το Kodiaq πλέον (για βενζίνη μιλώντας πάντα).
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Σε αυτά τα λεφτά παίζει δυνατά και το Kodiaq πλέον (για βενζίνη μιλώντας πάντα).ως κενοταφειον...
r.s.
εκειθε, εν σκόντα, πταίει ο εργολαβος. επρεπε να βαλει παραθυρα στο τμημα σχεδιασμού. μονο φαν που τους αφησε ειναι να κατουρανε γυρω-γύρω τη λεκανη...καταθλιψις...
r.s. v2.0
κουγκα ειναι το βι εφ εμ και μαλιστα με τους μεγαλους κινητηρες και βι εγ γκε...
r.s. v2.1
βγαινεις απο τη δουλεια να γυρισεις σπιτι. τη παλεύεις με το σκοντα? με φαου ψηλο γενικά? μια μουνταδα ρε παιδι μου, σαν τον καιρο στο ντυσελντορφ... -
Σε αυτά τα λεφτά παίζει δυνατά και το Kodiaq πλέον (για βενζίνη μιλώντας πάντα).Αν το πάμε με το 'πόσο αυτοκίνητο αγοράζεις με τα λεφτά σου', το Kodiaq είναι στην κορυφή της κατηγορίας, ειδικά για τα SUV, αλλά και γενικά η Skoda παίζει πολύ δυνατά σε αυτή τη κατηγοριοποίηση (κυρίως με Rapid και Superb).
Αλλά από ότι έχω δει σε reviews, το Kodiaq παίζει στα ίσα τους υπολοίπους ακόμα και σε premiumίλικα χαρακτηριστικά, άρα δεν είναι μόνο vfm αυτοκίνητο, είναι και πολύ καλό αυτοκίνητο.
Εκεί τριγύρω στα 22Κ, δηλαδή στο ταβάνι της συγκεκριμένης φορολογικής κλίμακας παίζουν πλέον 4-5 μοντέλα της SUV κατηγορίας, έχουμε γερή μάχη...
-
Σε αυτά τα λεφτά παίζει δυνατά και το Kodiaq πλέον (για βενζίνη μιλώντας πάντα).Σωστά, με τις εξ΄λης διαφοροποιήσεις σε σχέση με το Kuga (το πόσο σημαντικές είναι, είναι υποκειμενικό θέμα):
-
Είναι αρκετά πιο μεγάλο (προσωπικά είχα όριο τα 4.5 μέτρα μήκους, οπότε ενώ μου αρέσει το Kodiaq το είχα απορρίψει λόγω μεγέθους)...οπότε όποιος θέλει χώρους είναι μονόδρομος.
-
Στα 22κ είναι με τους 125 ίππους, οπότε δεν συγκρίνεται άμεσα με το Kuga...το 150αρι Kodiaq είναι αρκετά πιο ακριβό.
-
-
Δε γνωρίζω πρακτικά βέβαια τη διαφορά υπάρχει στις επιδόσεις ανάμεσα στο Kodiaq με τα 125 άλογα και το Kuga με τα 150. Σε δοκιμή του Drive, το Kodiaq το έβγαζαν αξιοπρεπές στον τομέα των επιδόσεων.
Δεν γνωρίζω επίσης ποια είναι η διαφορά στην τιμή μεταξύ τους. Βγαίνει το Kuga βενζίνη στα 22 χιλιάρικα;
-
Ναι το βασικο Kuga βενζινη 150ps βγαινει 22κ
-
Δεν γνωρίζω επίσης ποια είναι η διαφορά στην τιμή μεταξύ τους. Βγαίνει το Kuga βενζίνη στα 22 χιλιάρικα;
Ναι βγαίνει. Από €22.095 (+ έξοδα, τέλη και χρώμα) ξεκινάει η βασική έκδοση (αυτή που έχω εγώ) και με την έκπτωση πέφτει στα €22.000 περίπου.
Το Kodiaq με τα 150ps ξεκινάει από τα € 27.900 αλλά είναι 4κίνητο οπότε δεν είναι συγκρίσιμο με το Kuga. Για να συγκρίνουμε, οι βασικές εκδόσεις των 4κίνητων αυτόματων βενζίνης έχουν διαφορά €3.500 (πιο φτηνό το Kuga, αλλά έχει 180ps και καλύτερο εξοπλισμό).
-
καλησπερα αυριο μετα απο 2 μηνες και κατι το παραλαμβανω ανυπομονω παρα πολυ,βασικα εχω περιεργια πως θα ειναι το powershift στο δρομο σαν οδηγηση....
θα ηθελα μια διευκρινηση στους κατοχους st line γιατι δεν μπορω να περιμενω μεχρι αυριο που θα το δω
ο ατμοφαιρικος φωτισμος ambient lighting υπαρχει στα αυτοκινητα μας??,στο προσπεχτους μου λεει οτι ειναι στανταρ αλλα στην σελιδα της φορντ λεει οτι ειναι εξτρα.... -
Ναι έχει και ρυθμίζεται από την οθόνη σε αντίθεση με το pre-facelift που είχε τη ρύθμιση κάπου στην πλαφονιέρα.
-
Άντε μπράβο ! Με το καλό να παραλάβεις! Καλά χιλιόμετρα και αναμένουμε φωτό και εντυπώσεις ! Ειδικά για το αυτόματο έχω μεγάλη απορία γιατί το έψαχνα και εγώ !
-
σε ευχαριστω πολυ iceman7 εννοειται για τις φωτο ! αυριο κιολας οσο για το powershift μια πρωτη καλη γνωμη θα εχω μιας και απο αθηνα που θα το παραλαβω θα κανω 120 χιλ μεχρι το σπιτι μου
infide1 μου εφτιαξες την διαθεση! τρελαινομαι για τετοια μπιχλιμπιδια -
Ο χρήστης giorgostap έγραψε:
καλησπερα αυριο μετα απο 2 μηνες και κατι το παραλαμβανω ανυπομονω παρα πολυ,βασικα εχω περιεργια πως θα ειναι το powershift στο δρομο σαν οδηγηση....
θα ηθελα μια διευκρινηση στους κατοχους st line γιατι δεν μπορω να περιμενω μεχρι αυριο που θα το δω
ο ατμοφαιρικος φωτισμος ambient lighting υπαρχει στα αυτοκινητα μας??,στο προσπεχτους μου λεει οτι ειναι στανταρ αλλα στην σελιδα της φορντ λεει οτι ειναι εξτρα....Έχει 6-7 χρωματισμούς. Είναι πολύ όμορφο
-
Παίδες να ρωτησω κατι, στο kuga υπαρχει η δυνατότητα να προβάλω στο sync 3 google maps απο iPhone? Το σύνδεσα μεσω Apple car play αλλα μπορω να ανοίξω μόνο Apple Maps.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλησπερα και απο μένα!
Κάτοχος εδω και κατι λιγότερο απο 20 ημέρες του Ford Kuga 1.5 Ecoboost business σε λευκό χρώμα. Κάναμε και το πρώτο ταξιδάκι προς βόρεια Ελλάδα, απολαυστικό στην οδήγηση, άνετο όσον αφορά χώρους κλπ.
Καλοτάξιδα ολα τα οχήματα !!
-
Καλορίζικο & καλοτάξιδο εύχομαι...
Είναι ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο που έχω 'βάλει στο μάτι'
Εννοώ έκδοση & χρώμα...
Πόσο καιρό το περίμενες & πόσο σου πήγε τελικά ?? -
Στα 22k κατι βγήκε με τα κλασικα εξτραδακια δωρο. Έδωσα και 2 μικρά που ειχα και ήθελα να ξεφορτωθώ. Απο τύχη και μια σπόντα δε περιμενα πολυ.
-
Πολύ ωραίο, καλά χιλιόμετρα να έχεις.
Ford Kuga