-
Δεν ξέρω εαν αναφέρεσαι σε εμένα...προσωπικά συμπαθώ πολύ την Φορντ. Απλά έμαθα πρόσφατα οτι η επέκταση της εργοστασιακής δεν ισχύει για την υβριδική μπαταρία και σκέφτηκα να ενημερώσω. Σίγουρα η εγγύηση της Φόρντ είναι από τα δυνατά σημεία της εταιρείας.
-
Σίγουρα δεν αναφέρεται σε σένα, Φάνη.
-
Για καποιον που κανει απο 20000 χλμ και πανω ετησιως εχει νοημα μια 8ετη εγγυηση ή 100000 , οτι ερθει πρωτο? Αναρωτιέμαι. Με το ντουστ τα 100000 χλμ ηρθαν στα 3,5 χρονια σε εμενα. Ειχε εγγυηση 100000 ή 4 χρονια. Οτι ερχονταν πρωτο. Σιγουρα ακουγεται καλυτερα απο 60000χλμ ή 2, ή 3 χρονια που προσφεραν καποιοι.
-
Για κάποιον που κάνει τόσα πολλά χιλιόμετρα καλό είναι να ζητήσει και επιπλέον επέκταση στα χιλιόμετρα της εγγύησης. Η ford το δέχεται με έξτρα χρέωση.
Ίσως στα κάνει και δώρο χωρίς όμως επιπλέον περιθώρια έκπτωσης από την τιμή καταλόγου.
-
Ο μέσος όρος των οδηγών κάνει περίπου 15k οπότε περίπου 6,5-7 χρόνια την υπολογίζω την πραγματικη χρονική διάρκεια της εγγύησης. Σίγουρα υπάρχουν και περιπτώσεις που κάνουν άνω των 20k οπότε εκεί πάει περίπου στη πενταετία. Για εμένα συνολικά εξακολουθεί να είναι η καλύτερη εγγύηση που υπάρχει διαθέσιμη στην αγορά αυτή τη στιγμή. Σίγουρα κάποιοι θα την εξαντλήσουν την οκταετία και κάποιοι λιγότεροι θα πιάσουν τα 100χλμ γρηγορότερα. Όσον αφορά την 48V μπαταρία του υβριδικού συστήματος πιστεύω ότι ισχύει και στις άλλες εταιρείες θα ισχύει και στη Ford.
-
Για όποιον κάνει παραπάνω χιλιόμετρα υπάρχει δυνατότητα επέκτασης (επί πληρωμή) στα 160χιλ χμ νομίζω.
(τώρα είδα ότι το έγραψε και ο Μάστοράς πιο πάνω)
-
Καλσηπέρα σε όλους! Θα ήθελα απόψεις από κατόχους ford Kuga 1.5 tdci του προηγούμενου μοντέλου (2016-2019) καθώς είμαι στην διαδικασία αγοράς ενός μεταχειρίσμενου του 2017. Θα αντικαταστήσει Ford Mondeo 1,6 116hp του 2015 και θέλω να μάθω αν έιναι παρεμφερείς οι συμπεριφορές τους και γενικότερα αν έχει κανείς θέμα στο δρόμο λόγω βάρους σε συνδυασμό με την ιπποδύναμη αλλά και λόγω της αναγραφόμενης τελικής ταχύτητας! Ευχαριστώ!
-
Παιδια το Kuga του 2018 με τον 1.5 βενζίνης AWD τι είδους αυτόματο είχε;
-
@dimitriscsd said in Ford Kuga:
6αρι με μετατροπέα ροπής. Το έχω οδηγήσει.
-
6αρι με μετατροπέα ροπής. Το έχω οδηγήσει.
Τέλεια. Ποιά η γνώμη σου;
Φαντάζομαι η κατανάλωσή του θα είναι το χειρότερο σημείο... Το υπόλοιπο πως ήταν;
-
Τέλεια. Ποιά η γνώμη σου;
Φαντάζομαι η κατανάλωσή του θα είναι το χειρότερο σημείο... Το υπόλοιπο πως ήταν;
- Καίει πάρα πολύ (το 12αρι στην πόλη και το 10αρι Μ.Ο το έχει για πλάκα).
- Είναι εξαιρετικά ομαλό και πολιτισμένο.
- Αργές αλλαγές (τότε είχα την 116 με το 8αρι ZF και μου είχε φανεί μεγάλη η διαφορά)
- Εξαιρετικό για εκτός δρόμου
- Είναι βαρύ το Κούγκα, οπότε μην περιμένεις επιδόσεις για 182 άλογα.
Με λίγα λόγια, εαν δεν με απασχολούσε η κατανάλωση θα το αγόραζα με κλειστά μάτια.
-
να συμπληρωσω οτι η τετρα του ειναι γτπ...
περιμενε να βγουν μτχ μπρονκο, αυτο περιμενω εγω....
μεχρι τοτε το κουγκα ειναι ενα βαρυ πραμα χωρις προσωπικοτητα και ικανοτητες εκτος απο το να πας σουπερ μαρκετ και να παρεις και λιγοτερες κοτομπουκιες γιατι θα πληρωσεις πολλα για καυσιμο -
να συμπληρωσω οτι η τετρα του ειναι γτπ...
περιμενε να βγουν μτχ μπρονκο, αυτο περιμενω εγω....
μεχρι τοτε το κουγκα ειναι ενα βαρυ πραμα χωρις προσωπικοτητα και ικανοτητες εκτος απο το να πας σουπερ μαρκετ και να παρεις λιγοτερες κοτομποκιες γιατι θα πληρωσει πολλα για καυσιμοΜια χαρά είναι η τετρακίνηση του, για νορμάλ εκτός δρόμου καταστάσεις δεν κολλάει. Εσύ εξαιρείσαι από το ότιδήποτε έχει την λέξη "νορμαλ" μέσα!!
-
Όνειρο το bronco αλλά ακόμα και να φτάσει κάποιο εδώ με κάποιον τρόπο... Θα πουλάνε τον κούκο αηδόνι... (μαζί με τους φόρους της Ελλαδάρας)
-
Όνειρο το bronco αλλά ακόμα και να φτάσει κάποιο εδώ με κάποιον τρόπο... Θα πουλάνε τον κούκο αηδόνι... (μαζί με τους φόρους της Ελλαδάρας)
δεν σε εχω γραψει, περιμενω ακομη απαντηση, οσο αργει, καλο ειναι...
-
Χαχα να 'σαι καλά ευχαριστώ Και εγώ ακόμα ψάχνομαι οπότε κανένα πρόβλημα!
-
Το facelift του Kuga σε δοκιμές εξέλιξης. Αρκετές αλλαγές στη μάσκα.
-
Καλησπέρα σε ολους, εχει κάποιο μέλος το diesel 1.5 120 h.p. για να μου πει κατανάλωση,και αν κινείται αξιοπρεπώς το αυτοκίνητο με αυτά τα αλογα με δυο ενήλικες,δυο παιδιά και φορτωμένο συμπράγκαλα.Ευχαριστώ.
-
@nikos-golf said in Ford Kuga:
Το κουγκα ειναι ευκαιρια και θα επρεπε να ειναι πρωτο σε πωλησεις αφου ειναι καλο σε ολα και σε τιμη χαρισμα. Μαλλον αυτο δε το βλεπει ο κοσμος γιατι ειναι ο ιδιος που θα ξαναψηφισει κουλη αλλη μια φορα[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
- Αν και γραφω με καθυστέρηση πεςτα Χρυσόστομε !!
Κάτοχος Kuga 2000cc 180 hp Diesel 4x4 2017 !!
- Αν και γραφω με καθυστέρηση πεςτα Χρυσόστομε !!
-
Πολύ ωράιο φαίνεται το νέο Kuga, ενω το προηγούμενο μου ήταν αδιάφορο, αυτό μαρέσει πολύ και εξωτερικα (εσωτερικά και το προηγούμενο μια χαρά ήταν)
Ford Kuga