-
Στην διαδρομη του test drive που επελεξα ειναι και το κομματι απο το δαχτυλιδι μεχρι το πρωτο φαναρι της Κηφισιας, στην πλατεια περιπου. Οχι για κανενα αλλο λογο, αλλα επειδη εχω κανει την διαδρομη με πολλα αυτοκινητα εχω ενα καλο reference
Και αυτο γιατι οχι μονο ειναι ανοιχτος δρομος, ειναι ανηφορικός, εχει την γνωστη κλιση της στροφής πριν το ΚΑΤ αλλά και ειδικα το οδοστρωμα ειναι αρκετα ασχημο κατα τμήματα με χιλιάδες μικρές τρυπούλες. Οι κραδασμοι που μεταφερονται στο τιμονι και οι συντονισμοι που προκαλεί θεωρώ οτι σου δίνουν μια πολυ καλη εικόνα της κύλισης του αυτοκίνητου
Εκει έκανα TD τα Sportage,Crossland, 2008, 3008 και Grandland και η εμπειρία μεταξύ BSUV-CSUV ήταν ξεκάθαρα υπέρ των μεγάλων. Καμία σχέση θα έλεγα σε θόρυβο και άνεση
-
Καλά, το ότι μπαίνει το Crossland στην ίδια πρόταση με το 2008 είναι ενδεικτικό νομίζω, αφού το Crossland είναι ένα επίπεδο κάτω. Αν βάλεις T Roc/Kamiq και κάνα 2 άλλα, είναι τρομεροί χιλιομετροφαγοι για την κατηγορία.
Εγώ προσωπικά είχα στο τοπ 3 τα 2 Aircross και το 2008, και το 2008 στρίβει και καταπίνει χιλιόμετρα καλύτερα ΚΑΙ από το 'παλιότερο' Β αλλά και από το ολοκαίνουργιο C suv.
Η 'φίλη' μου η Φαμπιατου δεν θα μπορούσε να το πει καλύτερα:
'Οι αναρτήσεις του Peugeot Peugeot 2008 1.5 BlueHDi 130 EAT8 αποτελούνται από γόνατα MacPherson εμπρός και ημιάκαμπτο άξονα πίσω και είναι προσανατολισμένες προς την άνεση, χωρίς όμως να παρουσιάζουν την χαλαρότητα και τις αναπηδήσεις του πίσω άξονα που θα βρείτε σε ένα Peugeot 3008.'
Το Sportage καταπληκτικό φυσικά, γι' αυτό έφτασε μέχρι την 4αδα..
-
Η πλάκα είναι για αυτούς που παίρνουν μτχ Α κλάσε με τα 109 άτια του Ντάστερ και όταν πάνε στην πλατεία να πουλήσουν μούρη και κλειδί , τους βγαίνουν οι μάγκες και τους λένε : Ωραίο το Ντάτσια , άντε το επόμενο και Τράμπαντ που είναι και γερμανικό....
Τι πρόβλημα υπάρχει να χρησιμοποιεί η mercedes τον κινητήρα της Renault ? Δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που οι εταιρίες ανταλλάζουν τεχνογνωσία και μηχανικά σύνολα ακόμα και στους αγώνες. Αν ο κινητήρας είναι κομπλέ (που είναι) μαγκιά τους. Είπαμε να στηρίξουμε ένα επιχείρημα αλλά να πείς την A Class Duster λόγω κοινού κινητήρα είναι το λιγότερο άτοπο.. Άπειρα τα παραδείγματα που μου έρχονται στο μυαλό για αμάξια με κοινό μοτέρ αλλά διαφορά τιμής 2πλή και βάλε..
Θυμάμαι παλιά ένα Ferrari είχε λέει ίδια ακριβώς τσιμούχα στα παράθυρα με ένα Fiat 127. Άρα Fiat το Ferrari... ότι νάναι..
-
Τι να κάνουμε...δεν μπορούμε όλοι να πάρουμε BMW barbeque......τουλάχιστον στο f/l άλλαξαν εκείνη την άθλια οθόνη με ανάλυση επιπέδου Νοκια 3110...έχετε κάνει πλούσιο τον Ισπανό και έχετε σκάσει και κοντά 40κ. Έχετε όμως καλά πλαστικά, αργούν να καούν, είναι αλήθεια.
Ωχ ωχ μωρε, ένας ακόμα hater.
Ετσι βγάλτε χολή και κόμπλεξ. Τσάμπα είναι.
Προσφέρεις άφθονο γέλιο με τις υπερβολές. Χε Χε μπάρμπεκιου; Λολλλλ 3310. Που το θυμήθηκες ; Ισπανός ; Χμ μπας ναι μπαίνεις στα φορα μας για μπανιστηρι ; Να πάρεις λίγο ματάκι να ευχαριστηθείς μοναχικά μετά ;
[Μην με παρεξηγείς που γράφω έτσι αλλά είδες ποσο εύκολο είναι να προσβάλλεις λεκτικά κάποιον; - έχει νόημα να γραφουμε έτσι;]
Αλλά αντί επιχειρημάτων έπιασες τις bmw στο στόμα επειδή και καλά νομιζες ότι θα ενοχλούσες εμένα, χωρίς καν στο σύνολο της κουβέντας να έχουν αναφερθεί καθόλου.
Φανατίζεστε για να δικαιολογήσετε τις επιλογές σας επειδή σας τις πούλησαν είτε για πριμιουμ (πεζω) ειτε για προχω (Citroen) ειτε για τεχνολογικά προχω σε βαθμό που ακόμα και στις μερκ δίνει τεχνολογία (Ρενώ).
στη δεκαετία θα τσουλάνε ακόμα ή θα έχουν σκορπίσει μέχρι τότε τα κρουασάν ;Τι δεν μπορείτε να καταλάβετε και αποδεχτείτε ;
Ότι τα περισσότερα νέα γαλλικα είναι υπερτιμημένα για την ποιότητα που προσφέρουν. Δεν είπα ότι είναι κακά αμάξιαΣτη γενικότερη τάση για ακριβότερα αμάξια αυτά πρωτοστατούν.
Και να πω ότι είχαν καμία σοβαρή θυγατρική αντιπροσωπία εδώ άντε να περιμένετε καλό after sales αλλά με τοπικούς αντιπροσώπους ποτε δεν γ@μησε κανειςΕυτυχως που αραιά και που αλλάζει το αντικείμενο της κουβέντας και βλέπουμε και κανα τεστ μεταξύ καλύτερων οχημάτων όπως το Yaris cross, το puma και το καμικ (αποκάλυψη το καμικ και ενδεικτικό αυτου που έγραφα περί Βαγγέληδων όπου πια η θυγατρική μπορεί να βγάλει καλύτερο αμάξι από τη μαμά).
Προσωπικα για τη χρήση που το θέλω (καθημερινο για γυναίκα κλπ) το Yaris cross είναι βασικό να αντικαταστήσει το υβριδικό γιαρις του 16 που μας εξυπηρετεί σήμερα. Αν ήταν δικό μου μαλλον το πούμα θα με κέρδιζε. Αλλιως φοκους ή σειρά 1.Τις καλημέρες μου σε όλο το φορουμ !
-
Προσωπικα θεωρω οτι ολα τα BSUV μπαινουν στην ιδια προταση οταν ειναι να δωσεις τα ομορφα ευρουλακια σου. Απο εκει και περα προφανως δεν κανουν ολα στον καθενα. Μια μαμα στον παιδικο με 2 παιδακια, μου ελεγε οτι απερριψε το Puma, γιατι το Crossland ειχε περισσοτερο χωρο πισω.
Επισης δεν ξερω εαν εχεις μπει στο Kamiq αλλα δεν ειδα τρομερες διαφορες ποιοτητας με το Crossland
Το T-Roc σαφεσταστα ειναι ενα επιπεδο επανω, θα ελεγα ισως και απο 2008. Προσωπικα με κερδιζει σαν σχεδιο, κιβωτιο και φυσικα τιμονι εναντι του 2008 που εχει καλυτερο μοτερ αλλα το μεγαλο deal breaker του τιμονιου. Για την βενζινη μιλαω παντα
Οπως και να εχει παντως, σε καμια περιπτωση δεν συγκρινεται το πατημα μεταξυ C-B SUV, σαφως τα C ειναι περισσοτερο ταγμενα στην ανεση και βολη ταξιδου
-
Η 'φίλη' μου η Φαμπιατου δεν θα μπορούσε να το πει καλύτερα:
'Οι αναρτήσεις του Peugeot Peugeot 2008 1.5 BlueHDi 130 EAT8 αποτελούνται από γόνατα MacPherson εμπρός και ημιάκαμπτο άξονα πίσω και είναι προσανατολισμένες προς την άνεση, χωρίς όμως να παρουσιάζουν την χαλαρότητα και τις αναπηδήσεις του πίσω άξονα που θα βρείτε σε ένα Peugeot 3008.'
Λίγο αυτογκόλ Δούβλη γιατί η 'φίλη' καταλήγει στο παρακάτω συμπέρασμα στο ίδιο test μιλώντας για το 2008 allure eat8 1.5 diesel των 32Κ
'Και μπορεί το 2008 να είναι πιο όμορφο από την Χ1 που η τιμή της ξεκινά από τα €36,000 όμως το 2008 δεν την φτάνει ούτε στους χώρους, ούτε στην οδική συμπεριφορά που δικαιολογούν απολυτά την τιμή της απέναντι στην Γαλλική πρόταση.
Και καθώς έψαχνα τις τιμές το μάτι μου έπεσε πάνω στο Countryman ONE D που διατίθεται με Steptronic στα €28,000 και το οποίο διαθέτει πολλαπλούς συνδέσμους και φυσικά αντίστοιχα ενδιαφέρουσα εμφάνιση.
Ίσως οι σωστές εκδόσεις για το 2008 να είναι οι πιο βασικές, ωστόσο ακόμη και στην μικρή έκδοση πετρελαίου των €22,000 το Peugeot 2008 θα βρεθεί απέναντι στο Audi Q2 που διατίθεται με τα ίδια χρήματα.'
-
Βασικά το χαρακτήρισε 'city car' και στον ανοιχτό δρόμο το χειρότερο από τα 2. Μάλιστα λέει ότι είναι απογοητευτικό μόλις βγαίνει από το περιβάλλον του (πόλη) ενώ ο κινητήρας κάνει πολύ θόρυβο και δυστυχώς είναι γενικά χειρότερο σε οδηγικά χαρακτηριστικά από το αντίστοιχο Corolla.
Χτές, τυχαία είδα βίντεο του ιδίου μόνο για το Yiaris Cross και έλεγε ότι τα προσθιοκίνητα (ειδικά το μη υβριδικό) είνα απογοητευτικά στον δρόμο και μόνο το AWD (λόγω επιπλέον βάρους πίσω) είναι αρκετά καλό στον δρόμο και το μόνο που τελικά αξίζει. Οποτε σε αυτή την συγκριτική δοκιμή που έχει το 2WD το επιβεβαιώνει.
-
@REALZEUS σωστός οι Ιταλοί έβγαζαν ξεχωριστά αυτοκίνητα σε σχέση με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους και πολύ λυπάμαι που η οικονομική δυσχέρεια τους έφερε στην αγκαλιά του PSA. Η Alfa Romeo ήταν γυναίκα που ήθελες να την φέρεις στο κρεβάτι σου, κάτι πολύ παραπάνω από ένα αυτοκίνητο. Άστα σε όλους μας 80κ για όχημα λείπουν αδερφέ...
Στο Ετρούσκο και στο Botrinis έχω φάει τα 4 καλύτερα πιάτα της ζωής μου! Βέβαια δεν έχω φάει αντίστοιχα στην Χύτρα, στο Funky Gourmet και φυσικά στην Σπονδή. Δεν το παίζω ειδικός θέλω να πω και δεν έχω δοκιμάσει κουζίνα με 2 αστέρια Michelin που έχουν σερί τα τελευταία χρόνια τα δύο τελευταία που ανέφερα, όπως και αρκετές με 1 αστέρι.
Εδώ Θεσσαλονίκη πάντως πρώτον από τον σεφ Παπουτσάκη στο Χαρούπι στα Λαδάδικα και δεύτερον οι κοπές κρέατος (ειδικά η αυστραλέζικη, τρέλα) καθώς και τα νιοκι στο Brizola όπισθεν One Salonika είναι τα τοπ πιάτα που έχω δοκιμάσει. Τα νιόκι στο Brizola είναι τα καλύτερα μακράν που έχω φάει στη ζωή μου και έχω φάει pasta φανατικά σαν χοντρός Ιταλός νταλικιέρης. Επίσης εντύπωση μου ειχε κάνει η καρμπονάρα με αυγό και όχι κρέμα γάλακτος (ιερόσυλοι η καρμπονάρα δεν έχει κρέμα, αυτό είναι μακαρόνια αλά κρεμ) στα 3 γουρουνάκια στο κέντρο. Φοβερή. Δοκίμασε αυτά Θεσσαλονίκη όταν με το καλό ανοίξει η εστίαση και μου λες.
Sorry για το off-topic και πάλι...
-
ναι ρε σεις αλλά να υπάρχει και λίγη αιδώς... να υπερασπιζόμαστε τον Βαγγέλη από τους χέητερς έναντι 'των γαλλικών που σκορπάνε' , με τις διπλάσιες σε διάρκεια εγγυήσεις, το λες κι ανέκδοτο.
Ή το άλλο αστείο για το value for money και τα υλικά των Βαγγέληδων, έναντι των υπόλοιπων Ευρωπαϊκών (δηλαδή των 'γαλλικών' +φόρντ πλέον). Έχει μείνει ως καλό για τα λεφτά του και με όλα τα προτερήματα, το εξής ένα (1) καμίκ με το πράσινο σήμα που ούτε να το φτύσουν δεν θέλουν οι κλασσικοί Βαγγελό-λάτρες, που πάνε και πληρώνουν ένα ταπερ-ο-πόλο όσο κάνει σε αρχοντική έκδοση το Καμίκ, και πάλι έχουν το ξερό DSG να τους κατατρέχει μια ζωή, αν δεν πέσει πρώτα ο ουρανός στο κεφάλι τους, στη κυριολεξία...
το λέω εγώ που έχω αγοράσεις ΤΟΥΟΤΑ-ΤΟΥΟΤΑ-ΦΙΑΤ-ΣΟΥΖΟΥΚΙ-ΦΟΡΝΤ-ΜΑΖΝΤΑ-ΣΙΤΡΟΕΝ και παίζω εδώ στο φόρουμ το ρόλο του πιο σπαγγοραμένου γκρινιάρη γέρου από τους 2 του Μαπετ Σόου... κάθε απόπειρα να δεις τον Βαγγέλη ως κάτι άλλο από παράτολμη αγορά, προσιτού λούσου, πέφτει στο κενό για όποιον δεν έχει παρωπίδες, λόγω πολιτικής τιμολόγησης κι υποστήριξης-εγγύησης των αυτοκινήτων αυτών, που όντως έχουν πολλά πλεονεκτήματα αλλά και τραγικές αδυναμίες. Το ότι κυκλοφόρησαν κάποιες εξωφρενικά ακριβές (λες κι είναι Βαγγέλης) εκδόσεις των Πεζώ, δεν αναιρεί πως αυτή τη στιγμή τα περισσότερα μοντέλα του ΠΣΑ προσφέρουν ουσιαστικά πράγματα για τα λεφτά που ζητούν, αντίθετα με το παρελθόν, γι αυτό και η μεγάλη άνοδος στην αγορά.
-
@REALZEUS σωστός οι Ιταλοί έβγαζαν ξεχωριστά αυτοκίνητα σε σχέση με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους και πολύ λυπάμαι που η οικονομική δυσχέρεια τους έφερε στην αγκαλιά του PSA. Η Alfa Romeo ήταν γυναίκα που ήθελες να την φέρεις στο κρεβάτι σου, κάτι πολύ παραπάνω από ένα αυτοκίνητο. Άστα σε όλους μας 80κ για όχημα λείπουν αδερφέ...
Στο Ετρούσκο και στο Botrinis έχω φάει τα 4 καλύτερα πιάτα της ζωής μου! Βέβαια δεν έχω φάει αντίστοιχα στην Χύτρα, στο Funky Gourmet και φυσικά στην Σπονδή. Δεν το παίζω ειδικός θέλω να πω και δεν έχω δοκιμάσει κουζίνα με 2 αστέρια Michelin που έχουν σερί τα τελευταία χρόνια τα δύο τελευταία που ανέφερα, όπως και αρκετές με 1 αστέρι.
Εδώ Θεσσαλονίκη πάντως πρώτον από τον σεφ Παπουτσάκη στο Χαρούπι στα Λαδάδικα και δεύτερον οι κοπές κρέατος (ειδικά η αυστραλέζικη, τρέλα) καθώς και τα νιοκι στο Brizola όπισθεν One Salonika είναι τα τοπ πιάτα που έχω δοκιμάσει. Τα νιόκι στο Brizola είναι τα καλύτερα μακράν που έχω φάει στη ζωή μου και έχω φάει pasta φανατικά σαν χοντρός Ιταλός νταλικιέρης. Επίσης εντύπωση μου ειχε κάνει η καρμπονάρα με αυγό και όχι κρέμα γάλακτος (ιερόσυλοι η καρμπονάρα δεν έχει κρέμα, αυτό είναι μακαρόνια αλά κρεμ) στα 3 γουρουνάκια στο κέντρο. Φοβερή. Δοκίμασε αυτά Θεσσαλονίκη όταν με το καλό ανοίξει η εστίαση και μου λες.
Sorry για το off-topic και πάλι...
Τι σόρυ ρε Χρησταρα τι σόρυ? Είμαι και 24ωρο σήμερα και με έσκισε η πείνα μόλις διάβασα το μνμ σου
-
Το Βαγγέλη πάντως χάριν παραδείγματος τον χρησιμοποιώ για να τονίσω τι γίνεται τώρα με τα πολλά ίδια μοντελα του γκρουπ.
προσωπικά δεν είχα ποτε Βαγγέλη, μόνο κάποια καλά τεστ και ως συνοδηγος και τα υλικά ήταν καλύτερα από τα γαλλικα, ή σε καθε περίπτωση αυτή την αίσθηση σου έδιναν.
Για τις εγγυήσεις δεν θα έπαιρνα και όρκο. Όλοι διετή εργοστασιακή έχουν και μετά παίζουν με επεκτάσεις. Η νισσαν έχει 3 βασική.
μηχανικα δεν νομίζω ότι υπάρχουν κακά αμάξια. Μόνο λεμόνια αν πετύχεις.
Η οικονομία γίνεται στα υλικά που δεν βλέπει το μάτι.
αυτά θα τα καταλαβεις συν τω χρονω και με την αίσθηση αν έχεις ευαισθησία και τα καταλαβαινεις.
εκει επαναλαμβάνω πάσχουν τα γαλλικα παρα τα χρήματα που ζητάνε. -
Βρε Λαπ.....Ακου Ντούβλη ...
Αυτή δεν έχει 2008 που έχει ο φίλος μας...
Μάλλον σε κάτι με περισσότερα Ο έχει...
Από την άλλη είμαστε και κλειστά και δεν μπορούμε να πάμε σε γραφικά μέρη ..
Ευτυχώς μπορούμε πάντα να διαβάσουμε γραφικά σχόλια...
Α και έχω 2 γαλλικά ένα 23 και ένα 16 ετών ... Επειδή έχουν σκορπίσει , που παίρνω τηλέφωνο για να τα μαζέψουν....
-
Ε;
Δεν κατάλαβα τι να ακούσω. Τα ξέρω τα c suv και τα b suv εχουν αισθητές διαφορές μεταξύ τους γιατί ακριβώς το ενα είναι b segment. Είναι σνα να κρίνουμε το ds7 για την ευκολία χρήσης του στην πολη, την κατανάλωση του κτλ. Είναι κάπως αστείο.
Δηλαδη όταν έρθουν τα psa a suv και θα πουλάνε τι θα λεμε; Αφου το αγοράζει ο κόσμος αρα θα τα συγκρίνουμε με κριτήρια των c suv;; Θα λεμε πως ακούγεται ο κινητηρας στον αυτοκινητο δρόμο και ακούγεται ο τροχασμος σε σημείο που να ξυνιζει;;;; Αφου ειναι a suv!!!! Δηαλδη a seg.
Ετσι κρίνουν και το ignis... Αφου ειναι a seg!!!!!
Οσο για τα αλλα περί citroen.... Διαφωνω με τον παγωμένο...η citroen ανεβαίνει γρήγορα και επανέρχεται στο επίπεδο που της πρέπει. Μιλάμε για εξαιρετική εταιρία που συνδιαζει άψογο vfm
-
Τι να ακούσεις ...
Που είπες Ντούβλη τον άλλο μου έκανε εντύπωση....
-
Ααααα!!!!
Ε τον πειραζω!!!.... Ο γατος το είπε πρώτη φορά και έπεσα από τα γέλια!!!
Το πιο ωραίο είναι 'ο απολυμαντικός'! ..... Χαχαχα
-
Μετα απο μια κοπιαστικη μερα εριξα μια ματια στα σχολια του τιμημενου νηματος που εκκινησε αν θυμαμαι καλα απο τον storm. Αξιζει να αναφερω πως το νταστερακι μου επειτα απο 175000 χλμ. Δεν εχει κανει τσικ. Φυσικα και δεν το συγκρινω με μια Α μερκ. Περιμενω μαλιστα αυτη να εχει καλυτερη αξιοπιστια μιας και ο ιδιος κινητηρας της προσφερεται με πολλες βελτιωσεις σε υλικα και παρελκομενα. Βασικα ευχομαι ολοι να εχουν παρομοιες εντυπωσεις ως προς την αξιοπιστια των επιλογων τους. Φυσικα και λογω εμπειριας θεωρω πως τα αυτοκινητα τα γαλλικα δεν σκορπουν. Φυσικα και λογω αλλων εμπειριων μπορω να αντιληφθω την επιτηδευμενη προσοχη που εχουν εργονομικα οι Βαγγεληδες αλλα και λοιπα Γερμανικα. Να προσθεσω εδω πως ναι οι γερμανοι μας ηπιαν το αιμα και μονο βολεμενοι και αδαεις δεν το εχουν αντιληφθει. Ομως οι μαμημενοι ξερουν να φτιαχνουν αυτοκινητα που μπορουν να σε κανουν θιασωτη τους οσο εναντια και αν εισαι. Τελος υπαρχει πλεμπα που οδηγει ακριβα αμαξια και αρχοντες που οδηγουν οχηματα του συρμου. Αυτο φυσικα δεν εχει να κανει με το αμαξι αλλα με το χαρακτηρα. Μεταξυ μας προτιμω τους αρχοντες. Σκετο. Διχως αναφορα στο τι κλειδι ριχνουν στο τραπεζι. Σορρυ για τη φλυαρια.
-
Φίλε Σπύρο χαίρομαι για το ότι ξαναγράφεις.
Απλά να υπενθυμίσω ότι απέναντι στις υπερβολές ότι 'το αμάξι θα σκορπίσει' αντίστοιχες υπερβολές 'δεν κάνει τσικ' καλό είναι να μην γράφονται.
Ας συμφωνησουμε όλοι σε αυτή τη βασική συνθήκη.
Είναι πρακτικά αδύνατο να μην ακούγεται τίποτα μέσα σε ένα όχημα στους ελληνικούς δρόμους ή με πολλά χιλιόμετρα ποσο μαλλον ένα αυτοκίνητο εκτός δρόμου.
Σε κάθε βέβαια περίπτωση μακάριοι οι έχοντες λιγότερη οξεία ακοή.
Εγώ δυστυχώς είμαι από τους ανθρώπους που ακούω απίστευτη λεπτομέρεια.
Για τετοιους ανθρώπους ακόμα και η τελειότερη συναρμογή θα βγάλει μικρα ψεγάδια. -
Αξιζει να αναφερω πως το νταστερακι μου επειτα απο 175000 χλμ. Δεν εχει κανει τσικ.
Κατάλαβες τώρα Σπύρο;
Η ακοή σου φταίει. Προτείνω επίσκεψη σε ωρλ.
Ή αλλιώς αγόρασε bmw, θα βελτιωθεί αυτόματα και η ακοή σου.
-
SPI_duster wrote:
Αξιζει να αναφερω πως το νταστερακι μου επειτα απο 175000 χλμ. Δεν εχει κανει τσικ.
Κατάλαβες τώρα Σπύρο;
-
SPI_duster wrote:
Κατάλαβες τώρα Σπύρο;
επειδή καποιοι γνωριζόμαστε εδω μεσα το post του iceman δεν έχει ιχνος ειρωνίας απλά είναι η οπτική που βλέπει και αφουγκράζεται κάποιος την απτή ποιότητα των γερμανών σε σχέση με άλλους, χωρίς αυτο βεβαια να σημαίνει ότι στην ουσία τους είναι πιο ποιοτικά (είμαι και παθών ως γνωστόν)
φίλε συνονόματε χαιρόμαστε που σε βλέπουμε πάλι, να σαι παντα καλά!
SUV/Crossovers Forum