-
Και εγώ αυτά κοίταζα και στο τέλος πήρα (σε πείσμα του forum) μια Alfa Romeo Tonale και δέν το μετάνιωσα στιγμή
-
@anapofasistos said in SUV/Crossovers Forum:
Και εγώ αυτά κοίταζα και στο τέλος πήρα (σε πείσμα του forum) μια Alfa Romeo Tonale και δέν το μετάνιωσα στιγμή
Αν αγοράζαμε ότι ήθελε το Forum θα αγοράζαμε μόνο εξ ανατολής καθώς ΟΛΑ τα υπόλοιπα τα έχουν βγάλει άχρηστα ή αναίτια ακριβά...
-
@sabas_thess said in SUV/Crossovers Forum:
Αν αγοράζαμε ότι ήθελε το Forum θα αγοράζαμε μόνο εξ ανατολής καθώς ΟΛΑ τα υπόλοιπα τα έχουν βγάλει άχρηστα ή αναίτια ακριβά...
Εγώ #BMW_mono!!
-
Ότι θέλει ας πάρει ο καθένας. Η ασταμάτητη χολή με κούρασε.
-
Και εγώ αν δεν είχα περιορισμό θα έπαιρνα για κύριο ένα BMW τούμπανο και για καθημερινό χαμάλη ενα γιαρις επίσης τούμπανο όμως
-
Έγραψα στο google τούμπανο και πάτησα τις ''εικόνες'' δεν βρήκα κάποιο Yaris.
-
@lap said in SUV/Crossovers Forum:
Έγραψα στο google τούμπανο και πάτησα τις ''εικόνες'' δεν βρήκα κάποιο Yaris.
Προφανώς εννοεί κάτι τέτοιο
https://www.car.gr/s/b06gmg7q/ -
This post is deleted! -
@iceman7 said in SUV/Crossovers Forum:
Και εγώ αν δεν είχα περιορισμό θα έπαιρνα για κύριο ένα BMW τούμπανο και για καθημερινό χαμάλη ενα γιαρις επίσης τούμπανο όμως
Στο χέρι σου ειναι να αρθεί ο περιορισμός, αφού εσύ τον έχεις βάλει στον εαυτό σου! Μια ζωή την έχουμε και είναι και μικρή, για να έχουμε περιορισμούς και μ@λακίες.
-
@fanis75 said in SUV/Crossovers Forum:
Στο χέρι σου ειναι να αρθεί ο περιορισμός, αφού εσύ τον έχεις βάλει στον εαυτό σου! Μια ζωή την έχουμε και είναι και μικρή, για να έχουμε περιορισμούς και μ@λακίες.
Οικονομικό περιορισμό εννοω Φανη!
Εχουν ακριβύνει οι BMW -
Οικονομικό περιορισμό εννοω Φανη!
Εχουν ακριβύνει οι BMWΚαι αυτό στο χέρι σου....!!
SUV/Crossovers Forum