-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
NEO DS3 CROSSBACK
https://www.carbuyer.co.uk/new-ds3-cros ... 018-images
Αυριο η επίσημη παρουσίαση .Πολύ όμορφο, ξεχωριστή σχεδίαση και το εσωτερικό είναι εξαιρετικό σε σχεδίαση (και φαίνεται και σε ποιότητα, αλλά θα δείξει αυτό) και ελπίζω και σε εργονομία. Πολύ μου αρέσει, ελπίζω να είχε δίκιο ο ΣΧ περί ποιότητας και premium για την DS.
@Aikibill: Τα διακοπτάκια δεξιά και αριστερά του μοχλού ταχυτήτων λογικά είναι για τα ηλεκτρικά παράθυρα (όπως τα είχε παλιά η BMW).
-
Πολύ όμορφο και με σχεδίαση προχώ... που παραπέμπει στο dna της citroen.
-
Τα διακοπτάκια είναι σε λογική αεροπλάνου και τα έχουν όλα τα ντι-ες .
Εχω ανοίξει θέμα στα μελλοντικά μοντέλα οπότε γράφουμε εκεί...
Εδώ το έβαλα για ενημέρωση .
-
Eντυπώσεις από test drive των Citroen C3 Aircross 1,2 / 110ps , Kia Stonic 1.0 T / 120ps και Seat Arona 1.0 Tsi / 115ps:
https://autoreviewgr.wordpress.com/2018 ... -warriors/
-
Καλησπέρα σας,
Είμαι και εγώ σε αναζήτηση νέου αυτοκινήτου, αναμένοντας την έλευση 2ου παιδιού.
Τα οικονομικά δεδομένα και η επιθυμία για crossover κατέληξαν έμενα και της σύζυγο σε 5 αμάξια εκ των οποίων τα 3 έγιναν πρόσφατα και test drive (aircross, stonic, arona).
Από τα παραπάνω 3- το stonic το αποκλείσαμε αμέσως καθώς και δεν θύμιζε ιδιαίτερα crossover η οδήγηση του αλλά και το βρήκαμε κάπως σκληρό σε αναρτήσεις, πέρναγε αρκετός θόρυβος στην καμπίνα και με χάλασε που έπρεπε στην πλούσια έκδοση να πληρώσουμε έξτρα 1600 ευρώ για το ADAS το πακέτο με τα συστήματα ασφαλείας.
- Το aircross μας άρεσε και οδηγικα, ψηλότερη θέση οδήγησης, αναρτήσεις μαλακές, αλλά κυρίως η ευχάριστη αίσθηση που σου έδινε ότι μπαίνεις σε ένα αμάξι του 2018 μοντέρνο οικογενειακό. Στα + της επιλογής του aircross το χρηματοδοτικό του 0% έως 36 δώσεις με 35% προκαταβολή. Τελική βγαίνει κοντά στα 19000 η FEEL έκδοση με 2 χρωμια, βενζίνη στα 110PS με 6αρι κιβώτιο
- Το arona αν και το βρίσκουμε οκ εξωτερικά , εσωτερικά ήταν λίγο απογοήτευση συγκρίνοντας το με το aircross καθώς η καμπίνα του ήταν εντελώς αδιάφορη και μουντή στην 2η έκδοση style, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα κάποιας αλλαγής εσωτερικά. Το μεγάλο ατού στην συγκεκριμένη επιλογή είναι η CNG έκδοση του φυσικού αερίου που είναι πλέον εφικτή η παραγγελία του. Η επιλογή αυτή βγαίνει μόνο στην style στα 16.500 (τιμή προμοσιον για λίγο καιρό, μετά θα ανέβει κάνα 1500αρι). Έτσι, προσθέτοντας 2χρωμια,τεμπελη και LED φώτα η τιμή φτάνει τα 19500 με επιτόκιο 4,5% άρα μιλάμε για τελική με φόρους (3-4 χρονια) περίπου στα 21+ (με τον 1000αρι 95 PS 5αρι κιβώτιο) αλλά κάνοντας οικονομία στο καύσιμο από την 1η μέρα Τα χλμ μου είναι περίπου 10000 το χρόνο άρα συγκρίνοντας arona 4kg τα 100χλμ με περιπου 6λτ/100 στο aircross η οικονομία είναι 500 ευρώ το χρόνο υπέρ του arona. Άρα θα χρειαστώ 4 χρόνια για να να κάνω απόσβεση την διαφορά της τιμής με τους τόκους. Να σημειώσω πως στην CNG επιλογή χάνω και περίπου 100λτ απο πορτ μπαγκαζ σύμφωνα με τον πωλητή
Στα παραπάνω (και έχοντας διαγράψει το stonic) η εξίσωση δεν φαίνεται να γέρνει προς τα κάποιο από τα 2, γιαυτο και γράφω για να πάρω κάποια παραπάνω άποψη
Τα άλλα 2 μοντέλα που θέλω να κάνω test drive είτε για να τα διαγράψω είτε για να μπουν στην εξίσωση και να κάνουν τα πράγματα πιο πολύπλοκα είναι Duster και το Vitara που από όσο ξέρω θα κάνει ένα μικρό face lift στα εξωτερικά και στο εσωτερικό και θα βάλει τους κινητήρες του s-cross, αλλά ακόμα δεν έχω κάποια εικόνα -
Δεν έχω οδηγήσει κανένα ακόμα, αλλά από όσα διαβάζω, πιστεύω ότι σε αυτή την κατηγορία για οικογενειακό αυτοκίνητο το Aircross είναι η καλύτερη επιλογή από πλευράς άνεσης και χώρων. Το Arona, υστερεί σε χώρους και ειδικά φυσικό αέριο θα έχει και πάρα πολύ μικρό χώρο αποσκευών, κάτι ιδιαίτερα αρνητικό με 2 παιδιά.
-
Κι εγω θα ελεγα οτι ειναι κακη ιδεα ενω εχεις 2 παιδια να χασεις 100 λιτρα για να βαλεις ενα αλλο καυσιμο που προς το παρον ειναι σχεδον ανυπαρκτο στη χωρα μας.
-
Ο χρήστης sugaros έγραψε:
Καλησπέρα σας,Είμαι και εγώ σε αναζήτηση νέου αυτοκινήτου, αναμένοντας την έλευση 2ου παιδιού.
Τα οικονομικά δεδομένα και η επιθυμία για crossover κατέληξαν έμενα και της σύζυγο σε 5 αμάξια εκ των οποίων τα 3 έγιναν πρόσφατα και test drive (aircross, stonic, arona).
Από τα παραπάνω 3- το stonic το αποκλείσαμε αμέσως καθώς και δεν θύμιζε ιδιαίτερα crossover η οδήγηση του αλλά και το βρήκαμε κάπως σκληρό σε αναρτήσεις, πέρναγε αρκετός θόρυβος στην καμπίνα και με χάλασε που έπρεπε στην πλούσια έκδοση να πληρώσουμε έξτρα 1600 ευρώ για το ADAS το πακέτο με τα συστήματα ασφαλείας.
- Το aircross μας άρεσε και οδηγικα, ψηλότερη θέση οδήγησης, αναρτήσεις μαλακές, αλλά κυρίως η ευχάριστη αίσθηση που σου έδινε ότι μπαίνεις σε ένα αμάξι του 2018 μοντέρνο οικογενειακό. Στα + της επιλογής του aircross το χρηματοδοτικό του 0% έως 36 δώσεις με 35% προκαταβολή. Τελική βγαίνει κοντά στα 19000 η FEEL έκδοση με 2 χρωμια, βενζίνη στα 110PS με 6αρι κιβώτιο
- Το arona αν και το βρίσκουμε οκ εξωτερικά , εσωτερικά ήταν λίγο απογοήτευση συγκρίνοντας το με το aircross καθώς η καμπίνα του ήταν εντελώς αδιάφορη και μουντή στην 2η έκδοση style, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα κάποιας αλλαγής εσωτερικά. Το μεγάλο ατού στην συγκεκριμένη επιλογή είναι η CNG έκδοση του φυσικού αερίου που είναι πλέον εφικτή η παραγγελία του. Η επιλογή αυτή βγαίνει μόνο στην style στα 16.500 (τιμή προμοσιον για λίγο καιρό, μετά θα ανέβει κάνα 1500αρι). Έτσι, προσθέτοντας 2χρωμια,τεμπελη και LED φώτα η τιμή φτάνει τα 19500 με επιτόκιο 4,5% άρα μιλάμε για τελική με φόρους (3-4 χρονια) περίπου στα 21+ (με τον 1000αρι 95 PS 5αρι κιβώτιο) αλλά κάνοντας οικονομία στο καύσιμο από την 1η μέρα Τα χλμ μου είναι περίπου 10000 το χρόνο άρα συγκρίνοντας arona 4kg τα 100χλμ με περιπου 6λτ/100 στο aircross η οικονομία είναι 500 ευρώ το χρόνο υπέρ του arona. Άρα θα χρειαστώ 4 χρόνια για να να κάνω απόσβεση την διαφορά της τιμής με τους τόκους. Να σημειώσω πως στην CNG επιλογή χάνω και περίπου 100λτ απο πορτ μπαγκαζ σύμφωνα με τον πωλητή
Στα παραπάνω (και έχοντας διαγράψει το stonic) η εξίσωση δεν φαίνεται να γέρνει προς τα κάποιο από τα 2, γιαυτο και γράφω για να πάρω κάποια παραπάνω άποψη
Τα άλλα 2 μοντέλα που θέλω να κάνω test drive είτε για να τα διαγράψω είτε για να μπουν στην εξίσωση και να κάνουν τα πράγματα πιο πολύπλοκα είναι Duster και το Vitara που από όσο ξέρω θα κάνει ένα μικρό face lift στα εξωτερικά και στο εσωτερικό και θα βάλει τους κινητήρες του s-cross, αλλά ακόμα δεν έχω κάποια εικόναΒρισκόμενος περίπου στο ίδιο μονοπάτι με εσένα επέλεξα τελικά το αδερφάκι του aircross το crossland κυρίως λόγω λίγο καλύτερων υλικών στο εσωτερικό και καθώς θέλαμε κάτι όχι τόσο φουτουριστικό σχεδιαστικά αλλά ταυτόχρονα σύγχρονο, δηλαδή μας άρεσαν καλύτερα οι πιο απλές γραμμές του crossland. Δεύτερη επιλογή είχα το arona το οποίο μου άρεσε πολύ στο δρόμο αλλά δυστυχώς η εικόνα του εσωτερικά με απογοήτευσε, νομίζω όμως παραμένει πολύ καλή επιλογή και δείχνει πολύ ολοκληρωμένο.
-
Ο χρήστης sugaros έγραψε:
Καλησπέρα σας,Είμαι και εγώ σε αναζήτηση νέου αυτοκινήτου, αναμένοντας την έλευση 2ου παιδιού.
Kαλησπέρα και από εμένα.
Δεν ξέρω εάν είδες κάποιες εντυπώσεις που έχω αναρτήσει πιο πάνω σχετικά με τα τρία μικρά crossover, αναφορικά με το κόστος πάντως του πακέτου ΑDAS, ισχύoυν τα εξής:Το ADAS χρεώνεται 1,000ευρώ, όχι 1,600 ευρώ. Εν συνεχεία, σύμφωνα τουλάχιστον με την προσφορά που πήρα από έκθεση της Kia στο Mαρούσι, μαζί με την έκπτωση, η πλουσιότερη έκδοση Premium, με αυτόματο κλιματισμό, cruise control, υποβραχιόνιο εμπρός, έγχρωμη κάμερα οπισθοπορείας, πίσω Led φώτα (και το μοναδικό με στάνταρ σε ολες τις εκδόσεις με μπροστά φώτα αλογόνου με προτζέκτορα και όχι τα 'κεράκια') κοστίζει 18,200 ευρώ, τελική τιμή με όλα τα έξοδα, οπότε μαζί και με το ADAS, στα 19,200 ευρώ. Εναλλακτικά, στην περίπτωση που ανεβαίνει φορολογικό σκαλοπάτι, η παρόμοια εξοπλιστικά έκδοση Uptown με την Feel του AIrcross, συν το πακέτο ADAS, βγαίνει ξεκάθαρα χαμηλότερα από την τελική διαμόρφωση που έκανες για το Citroen.
Για διαφορά δηλαδή 200 ευρώ, -ή και 1,000ευρώ χαμηλότερα στην έκδοση uptown- από την δική σου τουλάχιστον επιθυμητή διαμόρφωση στο aircross, δεν είναι θεωρώ άξια αναφοράς η έξτρα χρέωση του πακέτου ασφαλείας, για έναν κατα τα άλλα παρόμοιο επίπεδο εξοπλισμού, αν όχι λίγο καλύτερο του Stonic στην έκδοση Premium. Για τα υπόλοιπα, προφανώς και εκεί ο καθένας θέτει τις προτεραιότητες και τι του ταιριάζει περισσότερο, οπτικά και χρηστικά.
To Αrona πέρα απο τις χρωματικές επιλογές και σχεδιαστικές διαφοροποιήσεις με το Aircross, (κάτι εντελώς υποκειμενικό, καθότι πέρα απο την πιο απλή, μινιμαλιστικη σχεδίαση του Arona, που οκ για κάποιους θεωρείται βαρετή ως εικόνα, -εργονομικά υπερέχει όμως- χρωματικα τουλάχιστον μουντό δεν είναι, με γκρι φιλέτο κατά μήκος του ταμπλω και με γκρι ανοιχτοχρωμη απόχρωση στα καθίσματα)
με τα παραπάνω επιλεγμένα εξτρα που αναφέρεις, δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις ως προς την σύγκριση με το Aircross.Τα Full Led φώτα, δεν υπάρχουν ουτε καν ως διαθέσιμο εξτρά σε Stonic και Aircross. Oύτε και με φυσικό αέριο -τουλάχιστον προς το παρόν, αλλά και ως βάση σύγκρισης που κάνεις-.
Αν βάλεις στο Arona 1.0 tsi 115, τα ίδια ακριβώς εξτρά που έχεις βάλει στο Aircross, συν υποβραχιόνιο εμπρός και διχρωμία το τελικό κόστος με όλα τα έξοδα είναι λίγο κάτω απο 18,500ευρώ.
(σημειωτέον το Aircross Feel ΔΕΝ έχει στανταρ ζαντες αλουμινιου, ούτε στάνταρ υποβραχιόνιο)Στα παραπάνω (και έχοντας διαγράψει το stonic) η εξίσωση δεν φαίνεται να γέρνει προς τα κάποιο από τα 2, γιαυτο και γράφω για να πάρω κάποια παραπάνω άποψη
Τα άλλα 2 μοντέλα που θέλω να κάνω test drive είτε για να τα διαγράψω είτε για να μπουν στην εξίσωση και να κάνουν τα πράγματα πιο πολύπλοκα είναι Duster και το Vitara που από όσο ξέρω θα κάνει ένα μικρό face lift στα εξωτερικά και στο εσωτερικό και θα βάλει τους κινητήρες του s-cross, αλλά ακόμα δεν έχω κάποια εικόναΤο βασικότερο κριτήριο επιλογής, έχει να κάνει με το πιο σου αρέσει περισσότερο αισθητικά, αλλά και οδηγικά, στο διαθέσιμο Budget φυσικά.
Από αυτά που γράφεις, προφανέστατη επιλογή δείχνει το C3 Aircross και πολύ σωστά θα πράξεις, ΑΛΛΑ όχι για ενα-δυο διαφορετικά εξτρα, ή πχ 3% διαφορά στο επιτόκιο που αναφέρεις σε σχέση με το Arona (που εξισορροπείται και σε ένα βαθμό με τα περίπου 500-600 ευρώ χαμηλότερης συνολικής τιμής κτήσης του Arona)To Duster είναι μια τίμια πρόταση, αλλά προσωπικά πιστεύω με υποδεέστερη συνολική εικόνα-ποιότητα-εξοπλισμό, από τα παραπάνω.
Το Vitara έχει συνολικά μικρότερους χώρους επιβατών/αποσκευών απο Arona και C3 Aircross, ενώ και με τον 1,000αρι turbo, με βάση και τις τιμές του S-cross, μάλλον θα βγαίνει ακριβότερο από τα υπόλοιπα που κοιτάς.Όπως και να έχει καλή αναζήτηση στην επερχόμενη αγορά!
-
Υποκειμενικό είναι Γρηγόρη, αλλά το Arona έχει άθλιο εσωτερικό....δεν βλέπεται!! Ούτε μινιμαλιστικό είναι ούτε τίποτα, απλά είναι άθλιο.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Υποκειμενικό είναι Γρηγόρη, αλλά το Arona έχει άθλιο εσωτερικό....δεν βλέπεται!! Ούτε μινιμαλιστικό είναι ούτε τίποτα, απλά είναι άθλιο.Κατα αυτη την εννοια ολα υποκειμενικα ειναι...Αλλα οταν περνας καποιο χρονο με αυτα, και βλεπεις πχ οτι το C3 Aircross εχει ενα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ (στην εκδοση Feel τουλαχιστον) καθισμα εργονομικα, που σε εξαναγκαζει να καμπουριαζεις και να σε κουραζει απο το πρωτο 10λεπτο, τοτε για ποια αθλιοτητα να μιλησουμε?
Μηπως για τους δυσχρηστους αεραγωγους αλα Lego του C3 Aircross?
Μηπως για την εργονομια που στερειται το C3 Aircross? Για την θεση του λεβιε κιβωτιου, που βολευει μονο σωματοτυπο αυστραλοπιθηκου?
Γιατι καλη ειναι και η εμφανιση, το ανεφερα ξεκαθαρα και στο test drive που εκανα, το Aircross μου αρεσε πολυ μεσα-εξω περισσοτερο απ'ολα, καλως/κακως ομως προκειται επι της ουσιας για ενα εργαλειο χρησης, όχι για επιπλο στο σπιτι, οποτε και το μεγαλυτερο βαρος, προσωπικα τουλαχιστον σε τετοιας κατηγοριας αυτοκινητα πιστευω οτι θα πρεπει να το δινουμε στην μεγιστη δυνατη ευκολια χρησης και ανετη μετακινηση...
Το εσωτερικο του Arona ειναι με διαφορα το πλεον εργονομικο, ξεκουραστο απο τα αλλα δυο αυτοκινητα (stonic , C3 Aircross) και με τα καλυτερα καθισματα, τα πιο ανατομικα, αυτα που στηριζουν σωστα ολα τα σωματοτυπα, αλλα κυριως ΔΕΝ κουραζουν σε αστικες ή και περιαστικες μετακινησεις.
H δε ποιοτητα των υλικων του εχει καλυτερη εικονα και φινιρισμα απο του C3 Aircross. Αυτα φυσικα δεν φαινονται σε καμμια εικονα και video. Πρεπει να δει κανεις απο κοντα τα εσωτερικα και να παρατηρησει λεπτομερως απο την οροφη μεχρι το δαπεδο...
-
Όπως είπα δεν τα έχω οδηγήσει...μιλάω καθαρά για το οπτικό κομμάτι (και της απτής ποιότητας λίγο). Δεν αμφιβάλω για την εργονομία. Οπτικά λοιπόν δεν είναι ωραίο, είναι μουντό και σαν vag περασμένης 10ετίας. Εάν και όταν τα οδηγήσω, θα μπορώ να έχω καλύτερη άποψη.
-
Μην αποκλείσεις το duster , δες το οπωσδήποτε , στην έκδοση prestige 1.5 DCI δεν του λείπει τίποτα , είναι εξωτερικά πιο μεγάλο από τα άλλα, πιο ψηλό , πραγματικό SUV , μαλακό και άνετο , πολύ ωραία θέση οδήγησης με τέλεια ορατότητα που το κάνει απίστευτα ευκολοδηγητο, σίγουρα καλούς χώρους τουλάχιστον όσο το aircross ,καλό πορτμπαγκάζ το 4Χ2 και τιμή καταλόγου 17.220 ασυναγώνιστη ειδικά για ντίζελ , όπου ακόμη και για τα 10.000χλμ που κάνεις καθιστούν ακόμη και το Arona ΦΑ εντελώς ασύμφορο!
Και ως προς τα πλαστικά , η εσωτερική τους σχεδίαση θα έλεγες πως είναι και μοντέρνα πλέον , ενώ δεν νομίζω πως είναι και χειρότερα από τα... premium aircross και arona , μην τρελαθουμε!
Το έχω οδηγήσει πρόσφατα (το 4Χ4) και εμένα να φανταστείς μου φάνηκε πιο μικρό και ... μανιτζεβελο εξωτερικά ειδικά στο πολύ ωραίο αυτό πορτοκαλί χρώμα , πολύ άνετο στον δρόμο , ωραία καθίσματα και θέση οδήγησης, ωραίο τιμονακι περιέργως σε αίσθηση, αλλά με ξενέρωσε για άλλη μια φορά ο DCI και ειδικά εδώ με τις κοντες σχέσεις λόγω τετρακίνησης ( αλλά αυτό είναι προσωπικό μου πρόβλημα με τους μικρούς diesel)Θα δεις επίσης ΟΠΩΣ και ΔΗΠΟΤΕ και το Suzuki scross .
1.0 GL+ 18.850 με υπερπλήρη εξοπλισμό , τους καλύτερους χώρους από όλα τα υπόλοιπα αν δεν κάνω λάθος , και με 20.100 το 1.4T αν σε ενδιαφέρουν οι καλύτερες επιδόσεις.
Και μην πεις πως δεν σου αρέσει εμφανισιακά , έτσι λένε όλοι αλλά κάθε φορά που το βλέπω όλο και περισσότερο μου αρέσει ρε παιδί μου , το λες και ... γοητευτικό.Εν κατακλείδι εγώ είμαι της άποψης να πας σε κάτι VFM της ανώτερης κατηγορίας και δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι πιο VFM από τα δύο παραπάνω μοντέλα.
PS: και μιας και είπα VFM μου ήρθε στο μυαλό το νέο 500X . Γιατί όχι, πολύ στιλατο και σε καλές τιμές !
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Όπως είπα δεν τα έχω οδηγήσει...μιλάω καθαρά για το οπτικό κομμάτι (και της απτής ποιότητας λίγο). Δεν αμφιβάλω για την εργονομία. Οπτικά λοιπόν δεν είναι ωραίο, είναι μουντό και σαν vag περασμένης 10ετίας. Εάν και όταν τα οδηγήσω, θα μπορώ να έχω καλύτερη άποψη.βασικα η προσπαθεια αυτων που λεν θθθθ αντι σσσ να αποκτήσουν βαυαρικη γοητεια εχει οδηγησει σε τοσο ενδιαφερουσες υλοποιησεις οσο και να ακολουθεις το γιοτα σε ενα φορ γουάιλ λουπ για τιμες απο 1 εως 1000.
καλυτερες οι αρετες των γαλλων και ας μην ειναι καν αρετες στο ερκρος.
παντως σε μικρα, αν δεν ειναι πραγματι απαγορευτικο το ποσον, βιτ 1.0 με τετρακινηση. το υπολογιζω - γατος ειμαι και στη χειροτερη θα κανω λαθος - στο 20άρικο με τζι-ελ-πλας πακετο. αν δεν ξυπνας πρωί ή αν η γυναικα σου βλεπεται, παιζει και το σουξου.
αρχη ανδρος-γατόζ, αν περιπτερο, τοτε τετραΑρΕς
https://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=59875&p=3257120#p3257116
https://www.seat-mediacenter.com/newspage/allnews/company/2018/SEAT-gives-information-about-a-recall-on-the-current-Ibiza-generation-and-the-Arona-due-to-left-rear-seat-belt-issue.html
ισχυει και δια το αρ-οναΑρΕς βερ 1.1
κε συνονοματε του συνιδρυτου της βεζακ (θα πρεπει να μας εξηγησετε μαλιστα τη σχεση αύτη, ειναι κατι το πολυ ενδιαφερον, ειδικως δια τον γάτον που συναρπαζεται με ιστορίαι ελληνικης επιχειρηματικοτητος)
αληθεια, ειχε το αυτοκολλητον αυτο?
εννοώ αν σας το εδωσαν για τεστ ντράιβ ανευ, το λες και σημαντικη παραλειψη, παραπληροφορηση, εως και εγκληματικο εφοσον ειναι σε γνωση τους... -
http://www.auto-moto.com/essais/dacia-d ... -12-162178
Συγκριση duster με c3 aircross απο γαλλικο μεσοΤο duster υπερτερει συμφωνα με το αρθρο σε καλυτερη κυλιση σε τραχειες επιφανειες, ηχομόνωση (θορυβοι στο aircross πανω απο τα 110), χωρους και φυσικα την τιμη. Το aircross ειναι πιο 'trendy'.
-
Αν πάρεις το φυσικό αέριο, μην περιμένεις να κάνεις 10Κ χιλιόμετρα το χρόνο. Θα ψάχνεις ευκαιρία για απόδραση, θα πετάγεσαι στο Λαύριο να δεις αν κουνιούνται οι βάρκες.
Αν ήμουν στη θέση σου, θα είχα μάτια μόνο για το φυσικό αέριο. Γιατί απλούστατα, προσφέρει κάτι το τελείως διαφορετικό: μηδενικό κόστος μετακίνησης. Κι αυτό είναι πιο σημαντικό από τη λίγο καλύτερη καμπίνα, την 10% πιο μαλακή ανάρτηση. -
Άμα υπερτερεί το Ντάστερ του Ερκρόσς σε θόρυβο και ηχομόνωση, τότε το Σιτροέν είναι πολύ θορυβώδες.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Άμα υπερτερεί το Ντάστερ του Ερκρόσς σε θόρυβο και ηχομόνωση, τότε το Σιτροέν είναι πολύ θορυβώδες.Μα το καινουριο duster ειναι βελτιωμενο στο θεμα αυτο
-
Ναι, το έχω οδηγήσει, αλλά δεν έγινε και Λέξους.
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
ΑρΕς
https://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=59875&p=3257120#p3257116
https://www.seat-mediacenter.com/newspage/allnews/company/2018/SEAT-gives-information-about-a-recall-on-the-current-Ibiza-generation-and-the-Arona-due-to-left-rear-seat-belt-issue.html
ισχυει και δια το αρ-ονα.
Apisteutable.....nothing else
SUV/Crossovers Forum