-
@fanis75 said in SUV/Crossovers Forum:
Ρε παιδιά αλήθεια σας αρέσει η μονωτική ταινία στην μάσκα?
Χαχαχα... Κλαίω!
Κι εμένα αυτή η νέα μάσκα της Opel είναι από τα στοιχεία που δεν μου αρέσουν.
-
@dublin said in SUV/Crossovers Forum:
Να θυμίσω τις τιμές όταν είχε έρθει Ελλάδα,. όσοι πήραν έκαναν την αγορά του αιώνα!
Δείτε και κλάψτε.. από 18.000 και 20.000 το diesel..
https://www.4troxoi.gr/agora/to-neo-opel-mokka-stin-ellada-times/
Εγώ το είχα διαφημίσει πολύ τότε, δυστυχώς κανείς δεν με άκουσε, και πήραν Stonic αργότερα.. επίσης έπαιζε OpelMore! με δώρο επιπλέον εξοπλισμό οπότε κάθε έκδοση ήταν σαν να παίρνεις την επόμενη.. απίστευτη ευκαιρία, έπαιρνες την Elegance diesel στα 22.000 με αδιανόητη εξοπλισμό για την τιμή.Δεν το είχα πάρει είδηση τότε ότι είχε έρθει νέο Mokka. Είχα μείνει στο προηγούμενο μοντέλο.
Τότε τον Δεκέμβριο του 2020 έκανα ανταλλαγή το 206 και πήρα αυτό που πήρα. Προφανώς αν είχα δει το Mokka θα είχα κάνει κίνηση.Άλλωστε και το Aircross το 2018 όταν το είχα επιλέξει, ένας από τους λόγους ήταν η εικόνα του και όταν το έβλεπα από έξω και όταν καθόμουν στη θέση του οδηγού. Μία πληθωρική εικόνα αμαξώματος.
Και τότε είχα γυρίσει στις εκθέσεις και τα είχα δει όλα. -
-
Μάχιμες όμως οι κοπελίτσες στις φωτό.
Η μία με πατίνι και η άλλη με μπάλα μπάσκετ.
Ευτυχώς γιατί θα μπορούσαν να είχαν και φωτό με γυναίκα που κρατά τσάντες από τον Hondo Center... -
@storm said in SUV/Crossovers Forum:
Μάχιμες όμως οι κοπελίτσες στις φωτό.
Η μία με πατίνι και η άλλη με μπάλα μπάσκετ.
Ευτυχώς γιατί θα μπορούσαν να είχαν και φωτό με γυναίκα που κρατά τσάντες από τον Hondo Center...Active lifestyle!
-
Το προηγούμενο mokka (1.4 βενζίνη) το έχει πάρει φίλος με 2 παιδιά. Του λέγαμε πάρε το grandland που το είχε προσφορά 1000ε πάνω, όχι αυτός εκεί!
Στο στυλ της εποχής (καμίκ, σ3, κλπ) είναι άνετο μέσα αλλά πορτ μπαγκάζ ...κλάφτα! Για εργένηδες, ζευγάρια χωρίς παιδιά οκ.Στο νέο μόκκα μπήκα μέσα και ήταν σε όλα τα όπελ το ίδιο. Όπως το κόρσα που είχα ήταν όλα πανομοιότυπα! Δεν μου άρεσε...
Εξωτερικά είναι ωραίο το στυλ, ναι. -
Είναι στενάχωρο, αλλά είναι όμορφο. Και να μιλάνε για μονωτική ταινία οι οπαδοί της κλαμένης φάτσας των τογιότα κρος δεν λέει...
-
@criuser said in SUV/Crossovers Forum:
Είναι στενάχωρο, αλλά είναι όμορφο.
Άσχημο είναι....πιο άσχημο και από το Ερκρος. ΟΚ αρέσει....αλλά δεν βλέπεται!!
-
Κύριε Χρήστο Αποστολόπουλε & κύριε Θάνε Ηλιόπουλε πείτε κάτι στον @fanis75.
Λέει κακά λόγια για το αυτοκίνητο που μου αρέσει.https://www.4troxoi.gr/dokimes/dokimazoyme-to-neo-opel-mokka-1-2t-130-ps-at8/
-
Δεν είναι άσχημο. Αλλά για οικογένεια δεν κάνει. Είναι για δεύτερο αντί του corsa που υπήρχε παλια.
Από θέση οδήγησης είναι καλό. Και σε κάτι έντονα χρώματα είναι και τρέντυ.
Βασικά κάνει και για οικογένεια, απλά με μικρά παιδιά. Μια χαρά είναι.
-
@lap said in SUV/Crossovers Forum:
Βασικά κάνει και για οικογένεια, απλά με μικρά παιδιά. Μια χαρά είναι.
Ακριβώς! Μια χαρά κάνει στον κολλητό με 2 αγοράκια 6 ετών.
-
@xenos said in SUV/Crossovers Forum:
Το προηγούμενο mokka (1.4 βενζίνη) το έχει πάρει φίλος με 2 παιδιά. Του λέγαμε πάρε το grandland που το είχε προσφορά 1000ε πάνω, όχι αυτός εκεί!
Στο στυλ της εποχής (καμίκ, σ3, κλπ) είναι άνετο μέσα αλλά πορτ μπαγκάζ ...κλάφτα! Για εργένηδες, ζευγάρια χωρίς παιδιά οκ.Στο νέο μόκκα μπήκα μέσα και ήταν σε όλα τα όπελ το ίδιο. Όπως το κόρσα που είχα ήταν όλα πανομοιότυπα! Δεν μου άρεσε...
Εξωτερικά είναι ωραίο το στυλ, ναι.Το προηγούμενο Mokka ήταν δράμα..για το μέγεθός του πολύ μικρότερα όλα.. καλύτερα να έπαιρνε Cross Land..
..και μεταχειρισμένο που βλέπω ότι έχει λίγο πέραση, σε δικούς μου λέω μακριά... πολύ ξεπερασμένο αυτοκίνητο, δεν γέρασε καλά.
Εγώ αυτά τα αυτοκίνητα με χώρο αποσκευών 350λιτρα και κάτω, λέω ότι κυρίως είναι για μικρές οικογένειες (με ένα παιδάκι ας πούμε).
Π.χ ο φίλος με το Stonic που δεν κάνει ταξίδια και έχουν ένα κοριτσάκι έχει ξετρελαθει με το χώρο αποσκευών του, άλλος που κάνει ταξίδια και έχει επίσης ένα κοριτσάκι έχει αρχίσει και πιέζεται λίγο με το Vitara (που έχει και μεγαλύτερο χώρο αποσκευών), οπότε πήρε μπαγκαζιερα...
-
@dublin πόσους φίλους έχεις που αγοράζουν αυτοκίνητα; Δηλαδή ποσοι είναι αυτοί που βρίσκονται σε αγορά αυτοκινήτων ταυτόχρονα;
-
άλλος που κάνει ταξίδια και έχει επίσης ένα κοριτσάκι έχει αρχίσει και πιέζεται λίγο με το Vitara (που έχει και μεγαλύτερο χώρο αποσκευών), οπότε πήρε μπαγκαζιερα...
Tι κουβαλάνε!?!? Ακόμα και με την ΜιΤο (1 παιδί) δεν είχα πρόβλημα σε ταξίδια, ακόμα και για 2 εβδομάδες διακοπές. Απορώ με τι γεμίζουν τον χώρο αποσκευών....μετακόμιση κάνουν κάθε φορά!?!?!
-
άλλος που κάνει ταξίδια και έχει επίσης ένα κοριτσάκι έχει αρχίσει και πιέζεται λίγο με το Vitara (που έχει και μεγαλύτερο χώρο αποσκευών), οπότε πήρε μπαγκαζιερα...
Tι κουβαλάνε!?!? Ακόμα και με την ΜιΤο (1 παιδί) δεν είχα πρόβλημα σε ταξίδια, ακόμα και για 2 εβδομάδες διακοπές. Απορώ με τι γεμίζουν τον χώρο αποσκευών....μετακόμιση κάνουν κάθε φορά!?!?!
Πολλοί στην παρέα είμασταν φανατικοί campers, μάλιστα ελεύθερο, και είχαμε πολλά χόμπι. Κάποιοι τα συνεχίζουν όλα αυτά.
-
Πολλοί στην παρέα είμασταν φανατικοί campers, μάλιστα ελεύθερο, και είχαμε πολλά χόμπι. Κάποιοι τα συνεχίζουν όλα αυτά.
Ααα ΟΚ, πάω πάσο τότε! Στο camping θές πολλά συμπράγκαλα....είναι μέρος της ταλαιπωρίας...χαχαχα! Κάποτε έκανα και εγώ αναγκαστικά, αφού μόνο έτσι πήγαιναν διακοπές οι γονείς μου και πάντα ελεύθερο. Αλλά είχαμε και ένα μικρό φουσκωτάκι σε τρέιλερ και έπαιζε τον ρόλο της μπαγκαζιέρας γιατί κουβαλάγαμε τα πάντα, μέχρι και ψυγείο γκαζιού.
-
Aυτό θα έγραφα. Σιγά ρε αδέρφια πια με τους χώρους. Εχω αδερφή που μεγαλώνει 2 παιδιά με Kia Rio του 2020. Mια χαρά τα καταφέρνει. Δεν την βλέπω να ζορίζεται.
-
Έξυπνη ιδέα να βάζεις ένα φουσκωτό για χώρο αποσκευών. Το γεμίζεις με όλο το νοικοκυριό και έχεις και φουσκωτό εκεί που πας.
Μυαλό ο νταντυ. Ωραίος!
-
@lap said in SUV/Crossovers Forum:
@dublin πόσους φίλους έχεις που αγοράζουν αυτοκίνητα; Δηλαδή ποσοι είναι αυτοί που βρίσκονται σε αγορά αυτοκινήτων ταυτόχρονα;
Οι περισσότεροι πήραν τώρα, αλλά όποιος ενδιαφέρεται για αυτοκίνητο από την παρέα σίγουρα θα με ρωτήσει πρώτα, και συνήθως θα είμαι και στις διαπραγματεύσεις!
Τώρα έχω ένα ζευγάρι με 2 παιδιά που σπρώχνω Jogger (και αυτοί κάνουν camping, συνέχεια μάλιστα και μένουν σε μονοκατοικία και επαρχία, οπότε ότι μεγαλύτερο μπορώ!) και τον φίλο που του έσπρωχνα Bayon και είχαμε πάρει φοβερή προσφορά από Βελμαρ στα Γλυκά Νερά, αλλά τώρα πάμε προς Sandero Stepway L.P.G. επειδή ανέβηκε στο μεταξύ και το Bayon.. αυτός με έχει παιδεψει γιατί κοιτάμε και μεταχειρισμένα, και all over the place..
-
Δείτε τότε αυτό. Πάνε προς το τέλος. Έχει ειδική έκδοση και σκηνή για camping.
Μάλιστα, ενώνονται τα δύο και δημιουργούν έναν έξυπνο χώρο
SUV/Crossovers Forum