-
Γαι αυτό παιδιά να βγαίνετε πάντα με το άρμα σας, με τα πολυβόλα και τα πιστόλια σας, όπως εγώ...
-
@realzeus said in SUV/Crossovers Forum:
Γαι αυτό παιδιά να βγαίνετε πάντα με το άρμα σας, με τα πολυβόλα και τα πιστόλια σας, όπως εγώ...
Αισθητήρες παρκαρισματος έχει? Δεν θέλω να κάνω γρατζουνιά στο χρώμα
-
@yem said in SUV/Crossovers Forum:
Τα έχουν κόψει λόγω chips.. αλλά κάτι λέγανε για τα πίσω ότι θα τα βάλουν μόλις έρθουν από άνοιξη μεριά... ποιός τους πιστεύει τώρα..
-
@pgp737ng said in SUV/Crossovers Forum:
Μαύρος!
Φυσικά. Ψηλά τα μάυρα τα μπερέ!
-
@yem said in SUV/Crossovers Forum:
Κάτσε να παίρνει μπρός και να δουλεύει πρώτα.. στην 18μηνη θητεία μου τα μισά και βάλε ήταν ΠΕ, εναρμονισμένα με το υπόλοιπο τσίρκο σε έμψυχο δυναμικό..
-
Η διαθεσιμότητα των αρμάτων, αναλόγως της Μονάδας, ήταν πάντα πάνω από 90%. Το μόνιμο πρόβλημα ήταν οι συσσωρευτές. Όμως με ρευματολήπτη όλα έπαιρναν μπροστά. Σε Μονάδες επιδείξεων, όπως στην 25η ΤΘ Ταξ, όλα είχαν καινούριες μπαταρίες. Η παραπάνω φωτο είναι από Μονάδα στα σύνορα με την Β. Μακεδονία, δεν θα αναφέρω ποια για ευνόητους λόγους, αλλά όποιος γνωρίζει μπορεί να φανταστεί. Στην Ίλη αυτή, από τα 13 άρματα τα 12 ήταν λειτουργικά, με μόνον ένα προωθημένο στον Ουλαμό Συντηρήσεως και αυτό πάλι για ηλεκτρικό θέμα. ΟΚ, στις ασκήσεις έβγαζαν βλάβες "Ε" στο ΣΕΠ, αλλά αυτό είχε να κάνει περισσότερο με το ότι δεν είχαμε τους πίνακες χρήσης, όταν παραλήφθησαν, ώστε να πραγματοποιηθούν οι ανάλογες συντηρήσεις και πηγαίναμε στο περίπου. Αυτά είναι τα κακά του να έχεις μεταχειρισμένο υλικό.
ΥΓ: Είναι ΠΕΕ (Πέραν Επιτόπιας Επισκευής / BLR - Beyond Local Repair), ή ΠΟΕ (Πέραν Οικονομικής Επισκευής), όχι ΠΕ.
-
-
@panormus772 said in SUV/Crossovers Forum:
Ladaρα!!
12:45, τους ξεβράκωσε με την 1η προσπάθεια!
το βιτάρα δε το είχε καν, θα ήταν εκτός συναγωνισμού !
-
Ποιο βιταρα και μαντολες;;;;
-
ok, εαν ειχε απο την αλλη γκρεμο θα ανεβαζαν το νταστερ εστω και με εργατη... μεγαλη ικανοποιηση να ανακυκλωνεις το #rimadi με ροδες.
το νιβι εχει πολυ καλυτερη τετρα απο του ιγκνις (https://www.globalsuzuki.com/allgrip/ allgrip auto το ιγνις, allgrip select το nv και allgrip pro το τζιμι)
ο λογος που καποιο ανεβαινει ή δεν ανεβαινει τη συγκεκριμενη ανηφορα ειναι αποκλειστικα τα λαστιχα....
-
Το ριξαμε στα λαστιχα#μονο τωρα? Χιχιχι
-
#niva_mono όταν έχει κρύα, γιατί το καλοκαίρι με τον καύσωνα μετατρέπεται σε #fourno_mono...
-
Επειδη τυγχανει να γνωριζω οφ ρονταδες κατηγοριας στήνω#μονος το τζιπακι που θα παω στη λασπουρια,τα νεροφαγωματα και το χιονι το νιβα το χουν σε μεγαλη υποληψη για τις αναριχιτικες του ικανοτητες. Ναι στην ΕΟ μεχρι 90-100, ποιοτητα πλαστικων ΓΤΠ μα νουμερο 1 στο οφ. Αν χαλασει κανα φτερο ή μασκα το κοστος επισκευης δεν ειναι επιπεδου πλαστικου χειρουργου. Αυτο σε συνδυασμο με την φυση της κατασκευης το κανουν ακαταμαχητο. Μακρια συμπληρωνω απο σουβ που θελουν ΣΚ να ειναι ανιμαλς και Δ-Π ντιτέιλινγκ και φαναρτζη τον Φουστάνο. Αυτα δεν παιζουν ουτε στις ταινειες του Τζεμις μποντ
-
@spi_duster said in SUV/Crossovers Forum:
Επειδη τυγχανει να γνωριζω οφ ρονταδες κατηγοριας στήνω#μονος το τζιπακι που θα παω στη λασπουρια,τα νεροφαγωματα και το χιονι το νιβα το χουν σε μεγαλη υποληψη για τις αναριχιτικες του ικανοτητες. Ναι στην ΕΟ μεχρι 90-100, ποιοτητα πλαστικων ΓΤΠ μα νουμερο 1 στο οφ. Αν χαλασει κανα φτερο ή μασκα το κοστος επισκευης δεν ειναι επιπεδου πλαστικου χειρουργου. Αυτο σε συνδυασμο με την φυση της κατασκευης το κανουν ακαταμαχητο. Μακρια συμπληρωνω απο σουβ που θελουν ΣΚ να ειναι ανιμαλς και Δ-Π ντιτέιλινγκ και φαναρτζη τον Φουστάνο. Αυτα δεν παιζουν ουτε στις ταινειες του Τζεμις μποντ
το νιβα εχει εκτιμηση μονο για σκυλοσπιτο
-
Χαχαχα. Βρε αθεοφοβε με πρεντατορ που λεει και ο Τσιπρας με μυριστηκες? Δεκα δευτερολεπτα διαφορά τα ποστ.
-
Χαχαχα. Βρε αθεοφοβε με πρεντατορ που λεει και ο Τσιπρας με μυριστηκες? Δεκα δευτερολεπτα διαφορά τα ποστ.
Έχει ενεργοποιήσει τις αυτόματες ειδοποιήσεις με λέξεις κλειδιά offroad, duster, niva, vitara, χρεπι κτλ... Μην τύχει και δεν πει την τελευταία λέξη (mono_vitara) σε τέτοια θέματα.
-
@harisma23 said in SUV/Crossovers Forum:
Έχει ενεργοποιήσει τις αυτόματες ειδοποιήσεις με λέξεις κλειδιά offroad, duster, niva, vitara, χρεπι κτλ... Μην τύχει και δεν πει την τελευταία λέξη (mono_vitara) σε τέτοια θέματα.
Χαχα! Και όντως παίζει να το έχει κάνει!
-
#mono_vitara
-
Μακρια συμπληρωνω απο σουβ που θελουν ΣΚ να ειναι ανιμαλς και Δ-Π ντιτέιλινγκ και φαναρτζη τον Φουστάνο. Αυτα δεν παιζουν ουτε στις ταινειες του Τζεμις μποντ
Ανάλογα το Τσουβ και αν του αξίζει. Εσύ μιλάς για σκράπ
-
SUV/Crossovers Forum