-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Το kuga ωραίο δεν ειναι, αλλα η τιμη του παραείναι ωραία. Για μη premium SUV βενζινης ειναι μακράν η νο1 επιλογη.Η εμφάνιση είναι υποκειμενική. Ωστόσο το πάτημα, το κράτημα και η κύλισή του είναι μέσα στα κορυφαία της κατηγορίας και μάλιστα σε τιμές που είναι πολύ χαμηλότερες από τα 'κορυφαία'.
-
Θα συμφωνήσω με τον Cosneo. Ακόμη και ύστερα από τόσα χρόνια, εξακολουθεί να μου αρέσει το πρώτο Kuga, ειδικά στην έκδοση 2.5Τ. Η δεύτερη γενια μου φαίνεται πολύ Αμερικανιά, αν και κάπως βελτιώθηκε στην τελευταία έκδοση. Λόγω τιμής πάντως, θα το σκεφτόμασταν αν είμασταν τώρα σε φάση επιλογής SUV, μιας και προηγούμενη εμπειρία μας από το Fiesta ήταν πάρα πολύ θετική. Ξανα αγόραζα Ford άνετα!
-
Μου έλεγαν πάντως φίλοι ότι οι ecoboost έχουν αρκετά θέματα υπερθέρμανσης και αυτό ίσως είναι πολύ μείον ενόψει ότι δεν είναι πλέον επιλογή το diesel
-
Η 'αμερικανιά' πάντως - γνώμη μου - κάνει και το αμάξι να ξεχωρίζει ανάμεσα στον ορυμαγδό πανομοιότυπων suv...
Μεγάλο συν αυτό για μένα... -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Το έγραψα και σε αλλο νήμα. Το άρθρο νομίζω οτι ειναι λάθος γιατι τα υβριδικά και σήμερα μετα την αλλαγή του Ιουνίου δεν απολαμβάνουν καμίας έκπτωσης.Αυτη τη στιγμή τα υβριδικά πληρώνουν 50% του τέλους ταξινόμησης και τα ηλεκτρικά τίποτα. Από 1/6/16 αυτό, με τις τελευταίες αλλαγές.
-
Πάρτε ηλεκτρικά να σωθείτε και μόλις οι πωλήσεις νέων φτάσουν των 20-30% λέμε τώρα τότε θα μπει πράσινο τέλος για την διαχείριση και ανακύκλωση των μπαταριών! Και τότε θα ανακαλύψουμε ότι τελικά τα πράσινα ηλεκτρικά αμάξια δεν είναι και τόσο Αθώα
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Μου έλεγαν πάντως φίλοι ότι οι ecoboost έχουν αρκετά θέματα υπερθέρμανσηςΠρώτη φορά το ακούω αυτό.
-
Και εγω.
-
+1
όσα μπινελίκια έχω ακούσει για παλιά ford τόσο ευχαριστημένοι είναι όλοι από τα ford πάνω από μια δεκαετία...
Και focus και fiesta που έχω οδηγήσει...εκτός από αξιόπιστα πολύ καλοστημένα αμάξια εδώ και αρκετά χρόνια... -
Ο χρήστης macedonianGR έγραψε:
Σύμφωνοι για τις δικές σου ανάγκες αλλά μιλώντας για το σύνολο του κόσμου αμάξι με μήκος 4.36μ που έχει 377 μόνο λτ χώρο αποσκευών δεν πρέπει να υπάρχει άλλο! Πώς τα κατάφεραν εκεί στην τογιοτα;
Φίλε μου, τα λίτρα απλά ως μια τιμή αναφοράς , δεν λένε και πολλά. Το θέμα είναι να αξιοποιούνται πλήρως. Και πίστεψε με στο Chr αξιοποιούνται πλήρως.
Πέρα από τα λίγα λίτρα πάντως, ο χώρος αποσκευών του C-HR διαθέτει σχετικά μικρό άνοιγμα, έχει σχετικά ψηλό κατώφλι, ενώ και λόγω της μεγάλης κλίσης της πίσω πόρτας, κλέβει αρκετό χώρο στην περίπτωση που θελήσεις να φορτώσει κάτι ογκώδες, που να έχει μεγαλύτερο ύψος από την εταζέρα. Για εμένα αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των SUV και προφανώς όσο πιο κυβισμένο σχεδιασμό έχει ένα αυτοκίνητο, τόσο πιο πρακτικό είναι. Προχθές για παράδειγμα φόρτωσα με χαρακτηριστική ευκολία μια πλαστική δεξαμενή νερού 250lt στο QQ, που και αυτό πολύ κυβισμένο δεν είναι. Δε το συζητάμε για SUVs τύπου Tiquan ή Ateca.
-
Το αυτοκίνητο είναι απίστευτα προχωρημένο σχεδιαστικά με σκοπό να κερδίσει εκείνη τη μερίδα του κοινού που θα γλυκοκοίταζε τα juke, captur, 2008 eca. Ο υποψήφιος αγοραστής που νιώθει οι ανάγκες του να καλύπτονται από ένα qq ή ateca ή ότι άλλο αυτής της κατηγορίας χώρων μόνο πατάτα θα έκανε αγοράζοντας το αυτοκίνητο αυτό. Πάντως είναι απίστευτα όμορφο για τα δικά μου γούστα. Μάλλον απαύγασμα γλυπτικής θα έλεγα...
-
Σπύρο είσαι πολύ κάθετος στην άποψη σου.
-
Δίκιο έχεις! Πιθανότατα για πολλούς να είναι άσχημο!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Και εγω.Είναι η γνωστή ιστορία με τα Kuga, πιθανότατα λόγω υπερθέρμανσης, κάποια έχουν πάρει φωτιά στα καλά καθούμενα. Μιλάμε βέβαια για πολύ ζεστά κλίματα, υψηλές θερμοκρασίες και ίσως απροσεξία από πλευράς οδηγών.
Και τώρα λένε ότι, εκτός από τα Kuga, ίσως να επεκταθεί και σε άλλα οχήματα. Κάτι το οποίο δεν ισχύει, αφού τόσες εκατοντάδες χιλιάδες Fiesta και Focus, δεν θα είχαμε ακούσει κάτι ?
Άρα δεν είναι γενικά οι Ecoboost, είναι μόνο τα προηγούμενα Kuga...
-
Μόνο το Fiat multipla συναγωνιζεται το έκτρωμα της toyota σε ασχήμια
-
Είπαμε, όχι και έτσι. το Multipla (όπως και το Juke) είναι άσχημα...ειδικά το Fiat δεν βλέπεται. Το CH-R είναι ιδιαίτερο, φουτουριστικό, αλλά όχι άσχημο. Εμένα π.χ. μου αρέσει, στην γυναίκα μου δεν αρέσει, αλλά επ ουδενί δεν μπορώ να τα πω άσχημο.
-
+1 στον Φάνη!
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Και εγω.
Είναι η γνωστή ιστορία με τα Kuga, πιθανότατα λόγω υπερθέρμανσης, κάποια έχουν πάρει φωτιά στα καλά καθούμενα. Μιλάμε βέβαια για πολύ ζεστά κλίματα, υψηλές θερμοκρασίες και ίσως απροσεξία από πλευράς οδηγών.
Και τώρα λένε ότι, εκτός από τα Kuga, ίσως να επεκταθεί και σε άλλα οχήματα. Κάτι το οποίο δεν ισχύει, αφού τόσες εκατοντάδες χιλιάδες Fiesta και Focus, δεν θα είχαμε ακούσει κάτι ?
Άρα δεν είναι γενικά οι Ecoboost, είναι μόνο τα προηγούμενα Kuga...
Το πρόβλημα έχει αναφερθεί στους 1.6 ecoboost (τώρα έχει αντικατασταθεί από τον 1.5) και μόνο στην Αφρική για κάποιο λόγο. Επίσης για κάποιον περίεργο λόγο συνδέεται με ρωγμές στο παγούρι του ψυκτικού, το οποίο και αντικαθιστούσαν και ξαναράγιζε. Μυστήρια πράγματα.
-
Αυτή η παπαριά με το παγούρι έπαιζε και σε παλιότερα focus. Από την οδό Αθηνάς τα προμηθεύτηκαν;
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Δίκιο έχεις! Πιθανότατα για πολλούς να είναι άσχημο!Δεν μίλησα για το θέμα ομορφιάς, αλλά για την απλοική άποψη περί συγκρισης με juke κλπ δήθεν λόγω χώρων!
SUV/Crossovers Forum