-
19.000 , βέβαια απο τότε με τα 14.000 έχει γίνει άλλο αμάξι και σε σχέδιο και σε τεχνολογία .Έχουν όλα την ανηφόρα σύντροφε
-
@yem said in Dacia Forum:
19.000 , βέβαια απο τότε με τα 14.000 έχει γίνει άλλο αμάξι και σε σχέδιο και σε τεχνολογία .Έχουν όλα την ανηφόρα σύντροφε
Όχι βρε το σημερινό είχα βρει με 14500.
Άσε σου λέω ήμουν έτοιμος να το αγοράσω τότε αλλά είπα να πάει στα διαλα θα περιμένω το fl. Τώρα άντε γεια.
Ψέματα 16500 με όλα τα έξτρα μέσα!!!
-
Tα δυό άστρα που έχει, είναι σοβαρό μείον;
τρολολολ -
Για εμένα όχι , όπως και τα 0 αστέρια του Panda , τα έχουμε ξαναπεί.
-
Καλησπέρα σας, ξανα γράφω μετά από αρκετό καιρό.
Υπάρχει κάποιος που να έχει αλλάξει το εργοστασιακό ράδιο ή οθόνη σε δευτερης γενιάς αυτοκίνητο; Νομίζω όλα τα μοντέλα είχαν τα ίδια συστήματα.Αν ναι έχει να προτείνει κάτι σε 2din οθόνη?
Μου έχει κάτσει στο μάτι ένα pioneer universal σύστημα, πως μπορώ να καταλάβω αν ταιριάζει στο αυτοκίνητο;
-
Μεσες ακρες καταλαβα ποιο λες. Λογικα δε θα εχεις προβλημα. 2 din και αυτη που φευγει. 2 din και αυτη που σκεφτεσαι.
-
@spi_duster said in Dacia Forum:
Μεσες ακρες καταλαβα ποιο λες. Λογικα δε θα εχεις προβλημα. 2 din και αυτη που φευγει. 2 din και αυτη που σκεφτεσαι.
Ωχ σορρυ. Νομιζω 1 din ειναι η μαμά.
-
Χαίρετε.
Γνωριζει καποιος αν εχει ανοικτει ποτε μοτερ απο dacia (οποιοδηποτε μοντελο) εξ αιτιας βλαβης;Ποια η γνωμη σας για το προηγουμενο σανδερο 1.0;
-
Ωχ σορρυ. Νομιζω 1 din ειναι η μαμά.
Οχι ειναι 2 din το μανισιο. Το θέμα ειναι οτι ειναι λίγο περίεργο το πλαίσιο που μπαίνει δεν ειναι τετράγωνο. Η πάνω πλευρά ειναι μεγαλύτερη σε διάσταση απο την κάτω. Με νοιάζει να μπαίνει, δεν με πειράζει αν θα αφήνει κενό στο πλαίσιο.
Μάλλον πρέπει να το μετρησω, αλλά σε καποιες κριτικές διάβασα να γράφουν τσεκαρετε αν χωράει στο αμάξι πριν το πάρετε.
-
Εννοειται να τσεκαρεις μα δεν ειναι ευκολο αυτο. Πχ εγω αλλαξα στο ντουστ τα γουφερ και απο της μαμας εβαλα τα 5,25 stage II της JBL. Παρομοια διαμετρος μα διαφορετικες θεσεις βιδωματος για χλστ τα νεα. Χρειαστηκε να σκαλισω με το μπλακ εντ εκερ τις οπες στα νεα για να τα βιδωσω στις θεσεις της πορτας.
Οι μεγαλοι μαγνητες επισης ηρθαν οριακα στην πορτα. Για λιγο και δεν θα ειχα καθολου περιθωριο να ταιριαξω τις κλεμες. Θελει προσοχη λοιπον. -
Εννοειται να τσεκαρεις μα δεν ειναι ευκολο αυτο. Πχ εγω αλλαξα στο ντουστ τα γουφερ και απο της μαμας εβαλα τα 5,25 stage II της JBL. Παρομοια διαμετρος μα διαφορετικες θεσεις βιδωματος για χλστ τα νεα. Χρειαστηκε να σκαλισω με το μπλακ εντ εκερ τις οπες στα νεα για να τα βιδωσω στις θεσεις της πορτας.
Οι μεγαλοι μαγνητες επισης ηρθαν οριακα στην πορτα. Για λιγο και δεν θα ειχα καθολου περιθωριο να ταιριαξω τις κλεμες. Θελει προσοχη λοιπον.μέχρι και να αγοράσω το εργοστασιακό media nav σκέφτηκα για να γλυτώσω την πολλή φασαρία αλλά λογικά θα είναι ακριβό και θα αγοράζεις κάτι αρκετά πιο ποιοτικό με τα ίδια λεφτά.
-
@gol said in Dacia Forum:
Χαίρετε.
Γνωριζει καποιος αν εχει ανοικτει ποτε μοτερ απο dacia (οποιοδηποτε μοντελο) εξ αιτιας βλαβης;Ποια η γνωμη σας για το προηγουμενο σανδερο 1.0;
Αν γνωριζει καποιος ας απαντησει.
-
Χαίρετε.
Τα μοτέρ της dacia, είναι μοτέρ της Ρενώ.
Επειδή η κυκλοφορία των dacia είναι μικρότερη από των Ρενώ δεν έχει ακούσει κάτι για αυτά!
Όχι ότι για τα Ρενώ έχει ακουστεί κατι! -
@nickthetrib said in Dacia Forum:
Χαίρετε.
Τα μοτέρ της dacia, είναι μοτέρ της Ρενώ.
Επειδή η κυκλοφορία των dacia είναι μικρότερη από των Ρενώ δεν έχει ακούσει κάτι για αυτά!
Όχι ότι για τα Ρενώ έχει ακουστεί κατι!Δεν θα τα έλεγε καλύτερα η Πυθία!
-
Οι κινητηρες της Ρενω ειναι ιδιαιτερα αξιοπιστοι και οικονομικοι. Ο 1300 τουρμπο βενζινης 163 ιππων και 4κυλινδρος που βρισκεται κατω απο το καπο της μερκ μου ειναι εξαιρετικος. Ο 1.5 ντιζελ στο αγαπημενο μου ντουστ ειναι αναφορας. Ο τρικυλινδρος 900αρης της εχει δοκιμαστει κανοντας εως και 400000 συνεχους λειτουργιας διχως να κανει τσικ.
Η Ρενω στους μικρους κινητηρες ειναι απλα επιπεδου Τουοτα ως προς την αξιοπιστια. -
Η Ρενώ πάντα είχε πολύ ωραία μοτέρ. Ένα σκαλί πάνω από τους άλλους Γάλλους.
-
Συνεπως και του sandero δεν εχει ακουστει ποτε να ανοιχθει το μοτερ εξ αιτιας βλαβης.
Θεωρω πως ειναι η αριστη διαλογη για νεο αμαξι το duster ή το sandero, και δη τα υγραεριοκινητα.
Ευχαριστώ. -
Εγώ θυμάμαι διαφορά μικρό θέματα με το μοτέρ υγραερίου. Μπες στο duster fb Club να διαβάσεις.
-
Ισχύει είχαν θέματα με το μοτέρ υγραερίου. Κάτι είχε παιχτεί σε μια γραμμή παραγωγής μάλλον. Λογικά το εντόπισαν και το διόρθωσαν
-
Πιθανως αρα στην πρωτη εκδοση.
Τα περισσοτερα συστηματα υγραεριου ειναι εξωτερικων συνεργατων οχι των ιδιων των κατασκευαστων.
Dacia Forum