-
Lol to both!
Πάντως καλύτερα να συμφωνείς κάπου και να χτίζεις από εκεί, παρά να μην συμφωνείς πουθενά, και να μην χτίζεις τίποτα!
-
Ωραίο σημα η Dacia. πραγματικά ωραίο
βεβαια και ασχημο να ήταν δυσκολο να το εκαναν ποιο ασχημο από το υπάρχον.
ποιο ουσίας είναι βεβαια ότι και τα νέα της μοντέλα αν και φτηνοτερα οχήματα φαίνονται σύνχρονα και όχι φτηνιάρικα πράγμα που εξηγεί και την αυξανόμενη επιτυχία της. Well done
-
Θέλω να δω το εσωτερικό του Bigster, φαίνεται ότι θα προκαλέσει αίσθηση στην αγορά. Εξωτερικά είναι υπερβολικό και μου αρέσει, Ευρωπαϊκά υπερβολικό, όχι Ασιατικά που μπορεί να τα πεις και κιτς. Αυτό φαίνεται utilitarian, και ειδικά με τα χακί και της άμμου του πάνε πολύ!
Αυτό το κακομοιρικο το Duster θέλει ξηλωμα μέσα..
-
Το Bigster είναι κάτι ανάμεσα σε Duster και Niva αλλά με αναβολικά.
Ωραίο logo - αρρενωπό
-
Το Bigster είναι κάτι ανάμεσα σε Duster και Niva αλλά με αναβολικά.
Ωραίο logo - αρρενωπό
Μη μου τη δώσει και αντί για Ami πάω για Bigster, σε κάνα 2 χρόνια!
Έχει κουράσει το Duster μέσα, και πριν είχε και το Sandero σαν δικαιολογία, τώρα είναι σαν ξεχασμένο από το χρόνο. Αύξησε και τιμές, έχασε και λογικό εισαγωγικό κινητήρα, λογικά θα έχει πέσει πολύ σε πωλήσεις, κάποτε δεν εύρισκες να πάρεις Ελλάδα..
-
Θέλω να μου πεις πότε θα πας σε αντιπροσωπεία ώστε να έρθω και να σ ακούσω να τους λες πως είσαι μεταξύ του ami και του bigster. Πως είσαι σε δίλημμα ρε παιδί μου.
-
Θέλω να μου πεις πότε θα πας σε αντιπροσωπεία ώστε να έρθω και να σ ακούσω να τους λες πως είσαι μεταξύ του ami και του bigster. Πως είσαι σε δίλημμα ρε παιδί μου.
Γιατί, λογαριασμό θα τους δώσω τι θα κάνω τα λεφτά μου;! Μαζί τα βγάλαμε;!
-
Μα δεν είπε κανείς τίποτα για τα λεφτά σου. Η συνάφεια ομως των δύο επιλογών θα προκαλέσει ωραίες αντιδράσεις.
-
Απο ποιόν;
-
Τι 'από ποιον;'
Απο τον κοινό ορθολογισμό.
Θα μπεις και θα πεις σε ανθρώπους οτι εισαι μεταξύ του ami και του bigster και περιμένεις να μην έχουν μια αντίδραση ή αν είναι ευγενικοί έστω ένα γουρλωμα των ματιών τους;
Αν όχι, τότε μάλλον απέχεις από τον λεγόμενο ορθολογικο καταναλωτή.
-
Ίδιο πράγμα είναι, κουτάκια με 4 ροδες. Τι Ami, τι Bigster..
Καλά ρε συ, είναι δυνατόν να κάνουμε αυτή τη συζήτηση;! Προφανώς αστειευομουν!
Η αλήθεια είναι όμως, ότι οι ανάγκες μου είναι ρευστές, ανάλογα που και τι δουλειά κάνω, και που μένω, τα πάντα μπορούν να μεταβληθούν. Δεν διάγω τελείως συμβατικό βίο άλλωστε.
-
Μπορείς να πάρεις ένα ami και να το παρκάρεις μέσα στο Bigster... Να το πηγαίνεις και βόλτα
-
Ίδιο πράγμα είναι, κουτάκια με 4 ροδες. Τι Ami, τι Bigster..
Καλά ρε συ, είναι δυνατόν να κάνουμε αυτή τη συζήτηση;! Προφανώς αστειευομουν!
Η αλήθεια είναι όμως, ότι οι ανάγκες μου είναι ρευστές, ανάλογα που και τι δουλειά κάνω, και που μένω, τα πάντα μπορούν να μεταβληθούν. Δεν διάγω τελείως συμβατικό βίο άλλωστε.
Πάρε BIgster και δώσε ami στο sister καλύτερα.
το ami Βέβαια εχει και πλεονεκτήματα αν εχεις παιδιά. παίρνεις ενα τηλεκοντρόλ και τα πάς βολτα στην αυλή
Αργότερα παίρνεις και ενα drone το κοτσάρεις επάνω και τα πας βόλτα σαν ελικόπτερο
-
Σας έχω πει να πάτε στην αντιπροσωπεία τής Dacia στη Βουλιαγμένης, αλλά δε με ακούτε. Η κοπέλα είναι σαν τα κρύα τα νερά...
-
Πολύ καλή και φθηνή λύση για campers
https://www.newsauto.gr/news/me-20-000-evro-to-dacia-dokker-ginete-ena-mini-aftokinoumeno/
Βέβαια υπάρχει και αυτό αν είστε συγγενείς της οικογενείας!
https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Peugeot-Rifter-4x4-Concept_168633.asp
-
Ποιά είναι γνώμη σας για το StreetWay?
Με 67 άλογα δεν είναι τάφος; -
Απλά για να υπάρχει στα χαρτιά , νομίζω δεν το φέρνει ατμοσφαιρικό !
-
Οπότε αρχίζει με την έκδοση LPG με 74.
... -
Το lpg έχει 100 ατίθασα ,το απλό βενζίνης 90
-
Παλιά με 14500 που το έβρισκα ήταν το απόλυτο αυτοκίνητο για εμας τους Έλληνες. Πλέον δεν ξέρω πόσο εχει πάει
Καλά εντάξει το απόλυτο ηταν μονάχα ένα ....αλλά δε εισάγεται πια.
Dacia Forum