-
Γενικά secret garden ακούω. Τότε είχαμε δίσκους τους. Τώρα στο Spotify τους ακούω συχνά. Όπως και enya
-
@lap said in Eurovision 2010, 2011 ,2012,2013, 2014, 2015:
Εκκρεμές είναι, τωρα βρίσκεται στο σημείο πρόκλησης για την δημιουργία αντιδράσεων. Θα καταλαγιάσει και αυτή η σκόνη που έχει σηκωθεί.
Υπήρχαν και ωραία τραγούδια για Eurovision. Εκεί να εστιάσεις.
Γαλλία Ιταλία Δανία κτλΚλασικά εγώ εξακολουθώ να θεωρω από όσα είδα πως το ιταλικό έχει τη "φινέτσα" τραγουδιού Eurovision για να κερδίσει. Θεωρώ πως θα παίζει συνέχεια και στα ραδιόφωνα όλο το καλοκαίρι.
Αλλά πραγματικά πολλές φορές ο κόσμος ψηφίζει ότι να ναι.
Δε το άκουσα καν, μόνο εικόνα είδα, το παρακολουθούσε η οικογένεια, έβλεπα το ματς.
Έμπ1 όμως με 1.000, πολύ καλό το chubby και το μπαλέτο. -
Η Μα Ρι ΝΑ
Θα την ήθελα πιο έθνικ όπως την ξέρουμε. Εκεί κάπως προσποιείται νομίζω, σε στυλ ραπ
Όντως σατιρίζει την σημερινή Ελλάδα πολύ καλά!
-
This post is deleted! -
το καλυτερο που εχουμε στειλει ποτε στην γρουνοβιζιον
βοσσου φωναρα και ο αντρεας στα καλυτερα του τοτε που ηταν και γαμω αυτος και ο θανος .
Τους ειχα γνωρισει
Πως ηταν ο αντρεας και πως καταντησε .
λαιβ ετσι; οχι πεη μπλε φωνες φτιαγμενες απο μηχανηματα και πλαυ μπακ οπως τωρα με ολους τους μιλι βανιλι . -
Ο σαξοφωνίστας ήταν σίγουρα βύσμα
Η Σοφία Βόσσου φωνάρα, όντως
Για να μη αδικούμε τους σημερινούς. Οι σημερινοί χορεύουν και λαχανιαζουν πάνω στην σκηνή
-
Δείτε συμμετοχή το 1995
Δεν καταλαβαίνω πως το εννοείς αλλά το συγκεκριμένο είναι κομματάρα.
-
Ως καλή συμμετοχή το εννοώ
Γενικά μ αρέσει στην Eurovision όταν προωθούν την παράδοση κάθε λαού. Και όλοι διασκεδάζουν με διαφορετικές κουλτούρες. Ακόμα και αν το κάνουν και κάπως σαχλα.
Μια αγαπημένη, ενωμένη Ευρώπη με τόσες κουλτούρες και παραδόσεις όλες μαζί να "συναγωνίζονται". Είναι αφορμή να γνωρίζουν και οι Ευρωπαίοι τους λαούς της ΕυρώπηςΑυτό έπρεπε να είναι η Eurovision.
Για παράδειγμα να μάθουμε για τα fado της Πορτογαλίας.
Το οποίο και κέρδισε το 2017
-
Μια αγαπημένη, ενωμένη Ευρώπη με τόσες κουλτούρες και παραδόσεις όλες μαζί να "συναγωνίζονται". Είναι αφορμή να γνωρίζουν και οι Ευρωπαίοι τους λαούς της Ευρώπης
Ναι ναι .. καλά θα πάει αυτό ..
-
@otso said in Eurovision 2010, 2011 ,2012,2013, 2014, 2015:
Πως ηταν ο αντρεας
Εγώ δεν τους έχω γνωρίσει. Αλλά ο Αντρέας πέρα από κάποιες εκπομπές που έχει κάνει που δεν με βρίσκουν σύμφωνο, τον θεωρώ ίσως τον εξυπνότερο άνθρωπο της ελληνικής τηλεόρασης.
Γενικά, τον θεωρώ από τους καλύτερους πωλητές που έχω δει.
Το πώς εναλλάσσει τις γνώσεις υψηλού επιπέδου που όντως έχει, όπως και την σωστή γνώση της ελληνικής γλώσσας με την λαϊκότητα και την απλοϊκή περιγραφή των ενστίκτων που βγαίνουν στην κάθε κουβέντα καθως και το πως περνάει το μήνυμα που θέλει να σου πωλήσει.... Είναι ένα διδακτορικό από μόνο του.
Ο άνθρωπος είναι διάνοια, έτσι όπως τον έχω παρατηρήσει σε διάφορες εκπομπές. Δεν έχω δει καλύτερο πωλητή και δη με άποψη του πως και του γιατί.
-
τον ειχα δει εκει στις αρχες των 80s σαν ντραμερ σε κατι εναλλακτικοποπαδες στη πατρα και ηταν πολυ καλος. εβγαλε και μερικες καλες μελωδιες, ελπιζω να ηταν δικες του και οχι του τρισμεγιστου θανου. μετα μπηκε στον σκουπιδοτενεκε.
-
Ο μέγιστος Θάνος τον λάτρευε τον Αντρέα. Κάτι θα ήξερε για την ποιότητα του αδελφού του.
Επίσης να πω κάτι, ο Αντρέας είναι δικλείδα ασφαλείας της μπούρδας κάθε εκπομπής. Τον είδα τρεις τέσσερις φορές να βάζει τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις κυρίως σε πολιτικό επίπεδο, σε κάτι εκπομπές της πλάκας.
Γενικα έχει να δώσει πολλά στην τηλεόραση, αρκεί να συμμαζέψει τα νεύρα του.
Παρόλαυτα είναι άνθρωπος με πάθος για ότι κάνει, ασχέτως εάν είναι υψηλής ποιότητας ή οχι, και εμένα αυτοί μου αρέσουν
-
Παρόλαυτα είναι άνθρωπος με πάθος για ότι κάνει, ασχέτως εάν είναι υψηλής ποιότητας ή οχι, και εμένα αυτοί μου αρέσουν
Διαβάζεις και Marie Claire?
-
Εάν έχουν ένθετο τους 4 τροχούς, μπορεί!!!!
-
Ένα εκ των κορυφαίων συγκροτημάτων στον κόσμο, έγραψε αυτό πριν 24 χρόνια για την Eurovision...το έγραψε σχεδόν για πλάκα και παρόλα ταύτα είναι το καλύτερο τραγούδι έβερ που έχει παει Eurovision. Αλλά η μουσική δεν έχει σχέση με τον διαγωνισμό και για αυτό δεν προκρίθηκε ποτέ. Βέβαια σήμερα οι Nightwish ειναι από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα του κόσμου...οι της eurovision εχουν ξεχαστει όλοι....χαχαχα!!
-
Και αυτοι υπερτιμημένοι. Απλές μελωδίες αναγεννησιακής εποχής με πρόζα αλλά σοπράνο χωρίς να ναι σοπράνο. Και για ισοκράτη μια ηλεκτρική κιθάρα.
Να μου πεις στην τέχνη δεν υπάρχει παρθενογένεση.Εδώ ίσως οι βάσεις της μουσικής των nightwish
-
Εμένα μου κάνει εντύπωση που ξεπέρασε την παράδοση της Κούλας ο Λαπ, περίμενα να σημειώσει τη μπαμπάτσικια την Αλβανίδα με τις δυο αργίτικες ...ματάρες, όχι το μικρό απ την Ιταλία.
Και καλός ήχος που δεν θυμίζει πουθενά την συμμετοχή ως χώρα, "που το ξέρει εσύ τί είμαι εγώ" ένα πράμα...
-
Τώρα το άκουσα.
Σιγά. Αδιάφορο.
Όσο για το αισθητικό κομμάτι, μοιάζει από χιλιόμετρα για μπαλκανς
Αυτά αρέσουν σε εσάς εκεί στους κάμπους που βγάζετε δημάρχους καθ ομοίωση
Εμείς έχουμε πιο λεπτεπίλεπτη αισθητική. Άλλωστε δεν έχεις ακούσει να λένε παπούτσι από τις αρχαίες αποικίες σου και ας είναι και μπαλωμένο; Νοτιοιταλίδα είναι η κοπέλα.Δες την Ιταλία πως το παρουσίασε χθες στον ημιτελικό. Με το μπαλέτο της. Άλλο επίπεδο!!!
-
Το καλύτερο σχόλιο από τα παιδιά μου για τη φετινή Eurovision:
– Γιατί όλοι ντύθηκαν κότες;Ούτε ένα τραγούδι δεν μου έμεινε στο μυαλό. Το καλό όμως είναι ότι υπήρχε ποικιλία σε στυλ (αν και στα περισσότερα ήταν εμφανείς οι ρίζες από τη δεκαετία του '80 και κυρίως του ΄90 κι όχι από το σήμερα). Όπως είπα στη γυναίκα μου που σχολίασε ότι τα περισσότερα θα παιχτούν στα κλαμπ το καλοκαίρι:
– Οι DJ που έπαιζαν τέτοια στα κλαμπ είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία από εμένα. -
Μια παλιά μου αγάπη εκφράστηκε για το καλύτερο όλων:
Ενώ κάτι παλιό παλιοί φίλοι λένε κρίμα που ποτέ δεν πήγαν κάποια αριστουργήματα:
Τον Λαπ βλέπω, "Αντρέας να ναι, κι ότι να ναι", δώστου Αντρέα και πάρτου τη ψυχή...
Eurovision 2010, 2011 ,2012,2013, 2014, 2015