-
Στα της Eurovision ο νικητής οντως είχε καλό τραγούδι. Με εναλλαγές ρυθμού κτλ. Το θέμα του είναι αν κατάλαβα καλά από τους στίχους πως σπάει τον κώδικα, δεοντολογίας, καθωσπρέπεισμου κτλ.
Για αυτό ντύθηκε έτσι, για να προκαλέσει και να κάνει την επανάσταση του επί σκηνής.Όποιον τον συγκινεί αυτός ο στίχος, ας ταυτιστεί. Εγώ δεν θα του στερήσω την χαρά αυτη χλευάζοντας την. Ας εκφραστεί όπως θέλει. Δεν είναι του γούστου μου.
Τεσπα
Και της Γαλλίας το τραγούδι πολύ καλό. Αν και εγώ έχω κολλήσει με της Κροατίας και της Ιταλίας.
Α ρε Αντζελίνα!!!!Άλλαξε και το μαλλί για τον τελικό...αλλά δεν κέρδισε.
-
Οι Ιταλοί είναι από τους κορυφαίους σε 3 πράγματα: φαγητό(και κρασί), τραγούδια και αυτοκίνητα.
Υ.Γ. Εν τω μεταξύ ο τίτλος του τραγουδιού είναι "η βαρεμάρα"..
-
Χαχα ναι το έψαξα....
Βαρεμάρα...και στο τέλος λέει τοταλ.Δηλαδή τελείως;
Βαρεμάρα, βαρεμάρα, βαρεμάρα.....τελείως!
Αυτοί είναι στοίχοι!
Η ιταλική γλώσσα είναι υπέροχη όταν την μιλούν γυναίκες. Ανεβαίνουν πολλά επίπεδα. -
@panormus772 said in Eurovision 2010, 2011 ,2012,2013, 2014, 2015:
Οι Ιταλοί είναι από τους κορυφαίους σε 3 πράγματα: φαγητό(και κρασί), τραγούδια και αυτοκίνητα.
Υ.Γ. Εν τω μεταξύ ο τίτλος του τραγουδιού είναι "η βαρεμάρα"..
Δηλαδή στην καλοπέραση!
-
@otso said in Eurovision 2010, 2011 ,2012,2013, 2014, 2015:
Ασε ρε λαπ που θα παρουμε στα σοβαρα το alter ego του
που ηρθε να μας την βγει απ τα αριστερα .Εξ αλλου με ολους γελαμε με οτι κουσουρια εχουν
και εχουν πολλαΠοιος είναι αυτός; Όλο κάτι άσχετα μας πετάς λες και πρέπει να τους ξέρουμε.
Γενικά η νεολαία στην Δύση περνάει μια κοινωνική επανάσταση. Όμοια με αυτήν του 60. Οι γηραιότεροι δεν την καταλαβαίνουν. Ούτε και τότε την καταλάβαιναν. Όμως η τότε επανάσταση με τους χίπηδες έφερε τις σοσιαλδημοκρατιες να κυριαρχούν στον δυτικό κόσμο και να αλλάξει η κοινωνία του
Σήμερα οι νέοι αμφισβητούν ότι τους έχουν πει η θρησκεία, κάποιο πολιτικό κόμμα με τις σούπερ θεωρίες του, κάποιοι ηθικοί διδακσαλοι κτλ
Στην διάρκεια αυτής της επανάστασης όντως θα δούμε και μαργαριτάρια, και γελοιοτητες. Όπως την δεκαετία του 60. Θυμάστε όλοι την Βλαχόπουλου μόλις συναντά τον χιπη που της έφερε η κόρη της.
Κάτι τέτοιο !
Όλα στο πρόγραμμα είναι. Όταν ξεφουσκώσει μετα κάποια έτη, όταν αυτή η γενιά πιάσει τα 30-40 η κοινωνία θα έχει αλλάξει αλλά όχι όσο φανταζόμαστε.
-
ο μάιλο
οχι ο μακαρονας, ο αλλος με τους ευαισθητοι καρποι που του αρεσουν 13χρονα -
@bassstarlet: Διεγράφησαν ομοφοβικά σχόλια. Δέχεστε προειδοποίηση! {Admin}
-
@lap said in Eurovision 2010, 2011 ,2012,2013, 2014, 2015:
έβαλες έναν ευρωπαϊκό διαγωνισμό που τον είδε το 80% των Ελλήνων τηλεθεατών, κατηγοριοποιώντας όσους τον παρακολουθούν ως ανθρώπους μιας σεξουαλικής κατεύθυνσης.
Ρε συ Λαπ, συγχεεις μερικά πράγματα.
Το τι γράφω, τι εννοώ και τι στο τέλος καταλαβαίνεις εσύ, ανάλογα την ερμηνεία που έδωσες και το τι κατά τη γνώμη σου θα έπρεπε να πω.Υπονοείς μάλιστα πως το να είναι κάποιος γκέυ είναι "κακό" και άρα όποιος αναφέρεται σε αυτό, τον χλευάζει, είτε τον ουδέτερου φύλου καλλιτέχνη, είτε αυτούς που τον παρακολουθούν.
Και ενώ δημοσίευσα κάτι ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΚΕΗ, πως επιστημονικά η ύπαρξη τους από βιολογικής άποψης προσδίδει εξελικτικο πλεονέκτημα στο είδος, και γι αυτό δεν στέκει να θεωρείται "αντίθετη στη φύση" η ύπαρξη τους και η διαιώνιση της αναλογίας τους στον πληθυσμό, εσύ προβάλλεις τη δική σου προκατάληψη και χτυπιέσαι για το πόσο Μπέος είμαι εγώ και οι Βολιώτες...
Και θα αστυνομεύσεις και πως και με τι θα κάνουμε χιούμορ...
Το βίντεο το είδες, ή το προσπερασες για να μη χάσεις χρόνο για την προσωπική επίθεση;
-
Και κάτι ακόμη.
Οι διαγωνιζομενοι επί σκηνής, έχουν το δικαίωμα να υποκριθουν σατανιστικές τελετές, να ντυθούν κοτόπουλα με φούστες και ουδέτερο φύλο, να λικνίζουν τα κωλαράκια τους με κορσέδες κλπ αλλά δεν έχουμε δικαίωμα να εκφράσουμε τι σημαίνει για μας, επειδή κάποια αυτοκλητη ηθική αστυνομία θα μας κατακρίνει;
Δεν το νομίζω... -
@piliourits said in Eurovision 2010, 2011 ,2012,2013, 2014, 2015:
@lap said in Eurovision 2010, 2011 ,2012,2013, 2014, 2015:
έβαλες έναν ευρωπαϊκό διαγωνισμό που τον είδε το 80% των Ελλήνων τηλεθεατών, κατηγοριοποιώντας όσους τον παρακολουθούν ως ανθρώπους μιας σεξουαλικής κατεύθυνσης.
Ρε συ Λαπ, συγχεεις μερικά πράγματα.
Το τι γράφω, τι εννοώ και τι στο τέλος καταλαβαίνεις εσύ, ανάλογα την ερμηνεία που έδωσες και το τι κατά τη γνώμη σου θα έπρεπε να πω.Υπονοείς μάλιστα πως το να είναι κάποιος γκέυ είναι "κακό" και άρα όποιος αναφέρεται σε αυτό, τον χλευάζει, είτε τον ουδέτερου φύλου καλλιτέχνη, είτε αυτούς που τον παρακολουθούν.
Και ενώ δημοσίευσα κάτι ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΚΕΗ, πως επιστημονικά η ύπαρξη τους από βιολογικής άποψης προσδίδει εξελικτικο πλεονέκτημα στο είδος, και γι αυτό δεν στέκει να θεωρείται "αντίθετη στη φύση" η ύπαρξη τους και η διαιώνιση της αναλογίας τους στον πληθυσμό, εσύ προβάλλεις τη δική σου προκατάληψη και χτυπιέσαι για το πόσο Μπέος είμαι εγώ και οι Βολιώτες...
Και θα αστυνομεύσεις και πως και με τι θα κάνουμε χιούμορ...
Το βίντεο το είδες, ή το προσπερασες για να μη χάσεις χρόνο για την προσωπική επίθεση;
Μα δεν κρίνω το βίντεο που έβαλες. Πολλά από αυτά τα ήξερα και πιο πριν. Είχα διαβάσει μελέτες όταν είχε γίνει ντόρος για το θέμα αυτό. Μάλιστα μια μελέτη που αναφέρει το βίντεο έχει παρουσιαστεί και στo tedex από τον ίδιο τον μελετητή.
Κρίνω το γεγονός πως θεωρείς πως εδώ σε αυτό το νήμα ταιριάζει καλύτερα να αναφερθείς στο θέμα αυτο. Δηλαδή, έμμεσα διαχωρίζεις τους ανθρώπους που κοιτούν την Eurovision ή σε αυτούς που πάνε στην αρένα και χορεύουν ως κάτι άλλο απο το λογικό και ορίστε τελικά και μελέτες που μας λένε πως είναι φυσιολογικοι.
Δηλαδή, ένα θέμα που ΔΕΝ έχει σχέση με την Eurovision αλλά με τον σεξουαλικό προσανατολισμό κάποιων ανθρώπων εσύ θεωρείς πως είναι καλύτερα να το ποσταρεις σε αυτό το νήμα, εξυπηρετώντας στερεότυπα κατά των ανθρώπων αυτών!Μια χαρά λοιπόν καταλαβαίνω τον διαχωρισμό και σε αυτό το ποστ και στα άλλα τα χλευαστικά που κανεις κατά καιρούς για πολιτικούς.
Αλλά εκεί πες είναι στο πλαίσιο της πολιτικής προπαγάνδας που ασκείς.
Αστυνομία ηθικής δεν υπάρχει. Κριτική στην κριτική, ναι υπάρχει. Αν ένας έκανε χιούμορ με την καταγωγή σου, που δεν την ορίζεις εσύ αλλά η τύχη και η φύση θα σου έλεγα εγώ τι ωραία που θα ήταν. Τα ίδια λέει και ο δήμαρχος σου, όπως του στυλ Δημοκρατία έχουμε ότι θέλουμε θα λέμε δημόσια, στα πλαίσια του χιούμορ, οποιος προσβάλλεται με όσα λέμε κυρίως για την καταγωγή και φυσική του υπόσταση να πάει στον ψυχίατρο.
Στο σημερινό θέμα άλλη ητνα η ένσταση μου. Τεσπα....βαρέθηκα.
La noia που λέει και η Αντζελίνα -
@bassstarlet said in Eurovision 2010, 2011 ,2012,2013, 2014, 2015:
@bassstarlet: Διεγράφησαν ομοφοβικά σχόλια. Δέχεστε προειδοποίηση! {Admin}
Ε;
Δεν χρησιμοποιώ ποτέ OMO, μόνο Skip -
Eurovision 2010, 2011 ,2012,2013, 2014, 2015