-
@piliourits said in Eurovision 2010, 2011 ,2012,2013, 2014, 2015:
@lap said in Eurovision 2010, 2011 ,2012,2013, 2014, 2015:
Της Ιταλίας. Καλό!
Γενικά η κοπέλα μου είναι άγνωστη, αλλά είναι αξιοθαύμαστο το μπρίο της καθώς μικροκαμωμένη όπως είναι γεμίζει μόνη της μια ολόκληρη σκηνή.
Καλά ρε άπατρι εθνομηδενιστη, το Μαρινακι δε σ ' αρέσει...
Το MORROCANOIL πρώτη μούρη στους σπόνσορες, κανεις πως δεν το βλέπεις εε;
Ωραία και η Μαρίνα, αλλά και η Αντζελίνα δικιά μας είναι. Καταγωγή και γέννηση στη Νότια Ιταλία, Ούνα φάτσα Ούνα ράτσα. Όμορφη κοπέλα με μεγάλο ταμπεραμέντο. Ο πατέρας της διαβάζω πως ήταν γνωστός τραγουδοποιός της Ιταλίας.
Το μήλο κάτω από την μηλιά έπεσε.Το μοροκανοιλ τώρα που το ψάχνω καλλυντικά λέει είναι. Όχι πετρελαιο. Δεν είναι όλα πετρέλαια....με τους ντιζελαδες που μπλέξαμε
-
@katafractos17 said in Eurovision 2010, 2011 ,2012,2013, 2014, 2015:
Το είχαν βάλει και το έβλεπαν η γυναίκα και τα παιδιά.
Όλοι οι ανώμαλοι, οι ατάλαντοι, οι ακαλαίσθητοι, το καρακιτσαριό και οι άμουσοι, πρέπει να έχουν μαζευτεί σε αυτόν το διαγωνισμό.
Σαβούρα και αθλιότητα σε φαντασμαγορικό περιτύλιγμα.Τα προκριματικά είναι πολύ δευτερατζα. Γενικά ναι το ξέσκισαν φέτος, μετά τον Παναθηναϊκό κάθησα να δω λιγάκι αλλά βαρέθηκα . Γενικά παρουσίες όπως της Μαρίνας και της Αντζελίνας, δίνουν ωραίο χρώμα και γλυκύτητα με το ταμπεραμέντο τους σε μια θάλασσα κακουγουστιας και επιτηδευμένης πρόκλησης.
Σημεία των καιρών. -
Είδα χτες 10 λεπτά που έπαιζε η τηλεόραση, πέτυχα Ιρλανδία και Αγγλία, μετά δεν είδα, πήγα τουαλέτα και τους επιβράβευσα...
-
@katafractos17 said in Eurovision 2010, 2011 ,2012,2013, 2014, 2015:
Το είχαν βάλει και το έβλεπαν η γυναίκα και τα παιδιά.
Όλοι οι ανώμαλοι, οι ατάλαντοι, οι ακαλαίσθητοι, το καρακιτσαριό και οι άμουσοι, πρέπει να έχουν μαζευτεί σε αυτόν το διαγωνισμό.Και στον Σύριζα, επίσης!
-
Μπαςσταρλετ. Είσαι παντρεμένος;
-
Σε διαγωνισμό που μέχρι και οι γυναίκες έχουν μούσια, να μην λέμε πως είναι άμουσοι...
-
-
@antonakis said in Eurovision 2010, 2011 ,2012,2013, 2014, 2015:
https://www.in.gr/2024/05/09/go-fun/fizz/eurovision-2024-faryggitida-kai-pyreto-marina-satti/
Έχω μια κρέμα ...
Ποιος άραγε να το ματιασε το κορίτσι!
-
Γκαντέμης ξεγκαντέμης...θωράκιση για βλήμα βαρέως πυροβολικού ο Κούλης στο SUV του.
-
Επιτέλους Ιταλία!!!!
-
Αν είχαμε στείλει τον Κασσελάκη δεν θα έσκιζε στη Γιουροβιζιον;
-
Ελεναρα!
Και της Δανίας καλό τώρα που το άκουσα
-
Ότι να ναι.
Θλιβερό.
Συναγωνισμός από καρικατούρες. -
Εκκρεμές είναι, τωρα βρίσκεται στο σημείο πρόκλησης για την δημιουργία αντιδράσεων. Θα καταλαγιάσει και αυτή η σκόνη που έχει σηκωθεί.
Υπήρχαν και ωραία τραγούδια για Eurovision. Εκεί να εστιάσεις.
Γαλλία Ιταλία Δανία κτλΚλασικά εγώ εξακολουθώ να θεωρω από όσα είδα πως το ιταλικό έχει τη "φινέτσα" τραγουδιού Eurovision για να κερδίσει. Θεωρώ πως θα παίζει συνέχεια και στα ραδιόφωνα όλο το καλοκαίρι.
Αλλά πραγματικά πολλές φορές ο κόσμος ψηφίζει ότι να ναι.
-
-
This post is deleted! -
-
Δείτε συμμετοχή το 1995
Ναι αλλα δεν ειμαστε στο 1995.
-
Δείτε συμμετοχή το 1995
lap ξερεις τι εβαλες; αυτη που τραγουδαει ειναι η Anita Hegerland ηταν συζυγος του Mike Oldfield.
Απιστευτα ατομα και οι 2 τους .
Παρε και ενα που μου αρεσει οπου τραγουδαει αγαπημενο μου του Mike.
Τι να μας πουνε τα ξεκωλα τωρα.
Youtube Video -
Πάντως πολιτισμικά η τωρινή Γιουροβιζιον αντιπροσωπεύει πλήρως τις "μάζες" της σημερινής Ευρώπης.
Είναι οι ίδιες μάζες που κατακλύζουν τα καλοκαίρια (και μόνο) την Ελλάδα στα νησιά, για φτηνό ήλιο, πιώμα και ξεμπούκωμα τα μπουριά απ τον βαρύ ευρωπαϊκό χειμώνα.
Μια χαρά (σχεδόν τέλεια) η ελληνική ομάδα σατιρίζει έντεχνα και σε δεύτερο και τρίτο επίπεδο αυτη τη κατάσταση με ένα ωραίο χορευτικό τζερτζελε όπως αρμόζει.
Eurovision 2010, 2011 ,2012,2013, 2014, 2015