-
@dstou said in ΧΡΟΝΟΜΙΣΘΩΣΗ - Εταιρειες leasing:
Ξέρουμε κάτι για την Instacar ? Είναι παλιοί? Είναι αξιόπιστοι?
Έχει βγάλει κάτι ξεγυριζμένες προσφορές, και το σκέφτομαι.Εχει ο κουμπάρος μου αμάξι από αυτούς 4 χρόνια τώρα (αρχικά Kuga phev, τώρα GLA ηλεκτρική). Κανένα πρόβλημα, απλά ειναι πιο ακριβοί από τις κλασσικές leasing, λόγω της ευελιξίας που προσφέρουν.
-
Ξέρουμε κάτι για την Instacar ? Είναι παλιοί? Είναι αξιόπιστοι?
Έχει βγάλει κάτι ξεγυριζμένες προσφορές, και το σκέφτομαι.Πανάκριβη είναι. Εχει προσέξει τα ψιλά γράμματα ;
-
Tώρα το ψάχνω.
Αλλά οι τιμές έχουν μεγάλη διακύμανση. Π.χ. για ένα Σε τρίο (τιμαί με ΦΠΑ):Χωρίς δεσμεύσεις και 0 προκαταβολή, Μήνα-μήνα το λέει : 432 ευρώ. Η τιμή είναι όντως εξοργιστική. Βέβαια μπορείς να αφήσεις το αμάξι ανα πάσα στιγμή.
Με 12μηνο συμβόλαιο και 0 προκαταβολή πάει στα : 403 ευρώ
Με 12μηνο συμβόλαιο και 3.596 προκαταβολή πάει στα : 98 ευρώΜε 24μηνο συμβόλαιο και 0 προκαταβολή πάει στα : 377 ευρώ
Με 24μηνο συμβόλαιο και 6.820 προκαταβολή πάει στα : 82 ευρώΜε 36μηνο συμβόλαιο και 0 προκαταβολή πάει στα : 359 ευρώ
Με 36μηνο συμβόλαιο και 3.224 προκαταβολή πάει στα : 264 ευρώ
Με 36μηνο συμβόλαιο και 6.300 προκαταβολή πάει στα : 172 ευρώ (εδώ κάποιο λάθος κάνει)
Με 36μηνο συμβόλαιο και 9.672 προκαταβολή πάει στα : 75 ευρώ
(γενικά παίζουν άπειροι συνδυσμοί, π.χ. Χμηνο συμβόλαιο με Ψπροκαταβολή), αλλά στο 36μήνες/6.300 προκαταβολή κάνει κάποιο λάθος(?), αφού βγαίνει πολύ πιο πολλά από το αντίστοιχο 24μηνο συμβόλαιο!Με 0 προκαταβολή, το μίσθωμα είναι γενικώς εξοργιστικό.
Έχει και κάτι άλλα, π.χ. εγγραφή 335 ευρώ, -50% τα πρώτα 2 μηνάκια, 3 μηνάκια μπροστά, αλλά αυτά είναι σχετικά μικρές επιβαρύνσεις.Αν πάμε σε άλλη εταιρεία, με το ίδιο αμάξι, π.χ. Χερτζ για 36 μήνες :
Με 36μηνο συμβόλαιο και 6.300 προκαταβολή πάει στα : 155 ευρώ
Αντίστοιχα στην Αυβενς, για 36μηνάκια και 3.200 μπροστά, πάει 238 το μήνα.https://www.instacar.gr/leasing/citroen/c3?skuId=IC00693
https://www.hertz.gr/el/leasing/leaseitnow/car/citroen-c3-12t-12v-you-101918/101918
https://www.ayvens.com/el-gr/prosfores-leasing/prosfora/170337/citroen-c3/Θέλει πολύ ψάξιμο, δείχνει όμως να συμφέρει όταν καταθέσεις μεγάλη προκαταβολή.
-
Προς επίρρωσιν αυτών που λέω για την προκαταβόλα (τιμαί με ΦΠΑ) :
Ινστακαρ, 24μήνες/6.324 ευρώ μπροστά : 104 ευρώ το μήνα!
Χερτζ 36μήνες/6.300 μπροστά : 155 ευρώ
Και πιο πολλά μηνάκια και πιο πολλά λεφτά η Χερτζ.
(πρέπει να συνυπολογίσεις εγγραφή, ψιλοδιαφοραί στον εξοπλισμό και τα λοιπά, αλλά οκ.)https://www.instacar.gr/leasing/citroen/c3?skuId=IC00693
https://www.hertz.gr/el/leasing/leaseitnow/car/citroen-c3-12t-12v-you-101918/101918 -
Προς επίρρωσιν αυτών που λέω για την προκαταβόλα (τιμαί με ΦΠΑ) :
Ινστακαρ, 24μήνες/6.324 ευρώ μπροστά : 104 ευρώ το μήνα!
Χερτζ 36μήνες/6.300 μπροστά : 155 ευρώ
Και πιο πολλά μηνάκια και πιο πολλά λεφτά η Χερτζ.
(πρέπει να συνυπολογίσεις εγγραφή, ψιλοδιαφοραί στον εξοπλισμό και τα λοιπά, αλλά οκ.)https://www.instacar.gr/leasing/citroen/c3?skuId=IC00693
https://www.hertz.gr/el/leasing/leaseitnow/car/citroen-c3-12t-12v-you-101918/101918εχει πολλα κρυφα - πχ απαλλαγες
οι τιμες ολωνε ειναι περιπου οι ιδιες να ξερεις
μικροδιαφορες και οπως το πας δεν θα τις καταλαβεις
εγω απο ολες προτιμω εξεκιουτιβ που στο μιλητο παιζεις καλη εκπτωση και ενω φαινεται ακριβοτερη, βγαινει ελαφρια φθηνοτερη. -
αααααααα
επειδη το εβαλες εσυ σαν παραδειγμα εβαλα τη χρεπομαρκα - σε αυτοματο βεβαια
αλλιως, οχι, μακρυα απο γαλλοχρεπα -
Άπαξ και έχει αμάξι αντικατάστασης, δε με νοιάζει. Για 3ο ιχ το θέλω άλλωστε, των παιδιώνΕ θα είναι, και εγώ θα το περάσω στα έξοδα.
Το σκεπτικό είναι το ακόλουθο:
Θέλω 8-9 χήνες για μετάχειρο 10ετίας. Ναι, ναι, ναι, τόσο πάνε τα μετάχειρα Κλιό 1.2. Τα Μάζντα 2 πάνε 10+.
Χρήση: Αράουντ Άθενς, Ωρωπός 5 φορές το χρόνο, και 1 φορά βίλλατζ ή όπου αλλού για διακοπές, βόλτα με το πρόσωπο, και τα τοιαύτα.
Μήπως συμφέρει ένα πάμφθηνο λήζινγκ, π.χ. το Σε τρίο? Και αν δεν συμφέρει, παίζει να είναι πολύ κοντά.
Με τα επιπλέον όφέλη ότι είναι καινουργές, κάτι καλύτερο σε κατανάλωση, και δεν θα σου μείνει στα χέρια για πάντα.
Έχουμε 2025, θεωρώ ότι είναι πεταμένα λεφτά η αγορά ενός συμβατικού ιχ, π.χ. ένα Κλιό θέλει 20 καφετιά, ρώτησα προχθές. Για υβρίδιο θες ακόμη περισσότερα, για ηλεκτρικό θέλω να περιμένω ακόμη, για κινέζο το σκέφτομαι ακόμη.
Εν τω μεταξύ θέλω να ψάξω και για ελαφρώς μεταχείρω σε λήζινγκ. Π.χ. πήρε ένας ένα Σε τρίο/Γιώρη/Κλιό και π.χ. 6 μήνες μετά χάλασε η μπίζνα και θέλει να το επιστρέψει.
Μήπως το δίνουν πιο φθηνά? Χέστηκα αν έχει 5-10.000 χλμ. στο κοντέρ, καινούργιο παραμένει, το κοστολόγιο θέλω να ρίξω μέχρι να πιάσει πάτο, πεταμένα λεφτά είναι άλλωστε. -
δεν σε συμφερει. απλα.
σκεψου οτι καθε ευρω που δινεις εχει ΕΠΙΠΛΕΟΝ φπα 24%
που σημαινει εισαι με γκολ σαν αυτο που καρφωσε ο γιαρεμτσουκ στο βαζελο στα 45 δευτερα
βαλε οτι εχουν και κερδος σε οτι κανουνε, ειναι ακριβο για ΙΔΙΑ ΠΑΙΔΟ χρηση καθως ουσιαστικα απο τα εξοδα βγαζεις 25 τακατω μεν (22+5) αλλα κινδυνευεις να μην παει παραγωγικο. στο μεταξυ θα σου βαλει και φορο στο δικο σου το κεφαλι σαν χρηστης. να το περασεις τουλ καρ επειδης εχει χαμηλη λτπφ δεν παιζει γιατι στον ελεγχο δεν θα εχεις τιμολογια συνδεδεμενα με πελατες-πωλησεις. -
Noted, θα το ψάξω με το λογιστή.
-
Όπως τα λέει ο γάτος ειναι φορολογικά, το ΦΠΑ το εξοδοποιεις άρα επί του συνολικού μισθώματος θα έχεις όφελος φορολογικό ανάλογα με τα κέρδη που βγάζεις ως Ελ.Επαγγελματιας και ψορολογεισαι 22-28-36-44%
Με τον περιορισμό όμως όπως λέει ο γάτος πως ο ελεγκτής μπορεί να στο πετάξει έξω ως μη παραγωγικό έξοδο.
Κάνε του μια αναμόρφωση 40-50% στο τέλος του χρόνου να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο , άρα το όφελος σου θα είναι το μισό των παραπάνω φορολογικών συντελεστών.Εγώ όμως άλλο θέλω να ρωτήσω.
Αυτό το μήνα-μήνα που έχουν αυτοί μου φαίνεται πάρα πολύ καλό.
Alfa Romeo Tonale 531€ τον μήνα με ΦΠΑ
Alfa Romeo Junior Speciale 442€
DFSK E5 phev 451€
BMW 1 SERIES 120 Msport 425€
Το νέο Swift GL+ αυτόματο με 279€
Toyota CHR CLUB 403€
VW Polo more DSG 326€
Opel Mokka 278€
Peugeot 208 hybrid Edcs6 active 275€
Peugeot 3008 allure Mhev 450€
Peugeot 2008 hybrid Edcs6 305€
Peugeot 5008 hybrid Edcs6 allure 512€Ούτε σκισμένο Fiat Panda χωρίς AC δεν νοικιάζεις για ένα μήνα με 500€
Δηλαδή για 3-4-5 μήνες το χρόνο που θέλεις 2ο ή 3ο αυτοκίνητο αν ισχύουν αυτές οι τιμές είναι καταπληκτική λύση.
Το σκέφτομαι για μένα δηλαδή, να κοροϊδεύω μερικούς μήνες τη φτώχεια μου και να μην δείχνω στον περίγυρο μου σε κοινωνικές εκδηλώσεις πως ανήκω στο περιθώριο της Ελλάδας 2.0 του Μητσοτάκη.
1-2 μήνας Πεζαρα 3008 και άλλους 1-2 μήνες τον καταπληκτικό άσσο;
Να νιώσουν τα παιδάκια μου λίγο φυσιολογικά που βλέπουν στο νηπιαγωγείο τα άλλα να έρχονται και να φεύγουν με Tesla και SUV ;1-2 μήνες η καημένη η σύζυγός με... Junior Speciale ή VW polo ; Θα μου δώσει στο κρεβάτι ότι δεν έχω φαντασιωθει ποτέ μου.
Που είναι η παγιδα σε αυτό το μήνα - μήνα , δεν βλέπω άλλα κόστη ή ρήτρες.
-
@vagkirk said in ΧΡΟΝΟΜΙΣΘΩΣΗ - Εταιρειες leasing:
Όπως τα λέει ο γάτος ειναι φορολογικά, το ΦΠΑ το εξοδοποιεις άρα επί του συνολικού μισθώματος θα έχεις όφελος φορολογικό ανάλογα με τα κέρδη που βγάζεις ως Ελ.Επαγγελματιας και ψορολογεισαι 22-28-36-44%
Με τον περιορισμό όμως όπως λέει ο γάτος πως ο ελεγκτής μπορεί να στο πετάξει έξω ως μη παραγωγικό έξοδο.
Κάνε του μια αναμόρφωση 40-50% στο τέλος του χρόνου να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο , άρα το όφελος σου θα είναι το μισό των παραπάνω φορολογικών συντελεστών.Εγώ όμως άλλο θέλω να ρωτήσω.
Αυτό το μήνα-μήνα που έχουν αυτοί μου φαίνεται πάρα πολύ καλό.
Alfa Romeo Tonale 531€ τον μήνα με ΦΠΑ
Alfa Romeo Junior Speciale 442€
DFSK E5 phev 451€
BMW 1 SERIES 120 Msport 425€
Το νέο Swift GL+ αυτόματο με 279€
Toyota CHR CLUB 403€
VW Polo more DSG 326€
Opel Mokka 278€
Peugeot 208 hybrid Edcs6 active 275€
Peugeot 3008 allure Mhev 450€
Peugeot 2008 hybrid Edcs6 305€
Peugeot 5008 hybrid Edcs6 allure 512€Ούτε σκισμένο Fiat Panda χωρίς AC δεν νοικιάζεις για ένα μήνα με 500€
Δηλαδή για 3-4-5 μήνες το χρόνο που θέλεις 2ο ή 3ο αυτοκίνητο αν ισχύουν αυτές οι τιμές είναι καταπληκτική λύση.
Το σκέφτομαι για μένα δηλαδή, να κοροϊδεύω μερικούς μήνες τη φτώχεια μου και να μην δείχνω στον περίγυρο μου σε κοινωνικές εκδηλώσεις πως ανήκω στο περιθώριο της Ελλάδας 2.0 του Μητσοτάκη.
Να νιώσουν τα παιδάκια μου λίγο φυσιολογικά που βλέπουν στο νηπιαγωγείο τα άλλα να έρχονται και να φεύγουν με Tesla και SUV ;1-2 μήνες η καημένη η σύζυγός με... Junior Speciale ή VW polo ; Θα μου δώσει στο κρεβάτι ότι δεν έχω φαντασιωθει ποτέ μου.
Εάν διαβάζω σωστα στην ιστοσελίδα τους:
- Για να πάρεις πχ την Tonale στο πρόγραμμα με τον μήνα με 531€ (δηλαδή με -50%) πρέπει να την κρατήσεις 6 μήνες. Αυτη είναι η προϋπόθεση για να πάρεις την έκπτωση και ισχυει για όλα τα αυτοκινητα.
- Πληρώνεις εγγραφή άπαξ 334€.
- Πληρωνεις μπροστά άλλο ένα μίσθωμα, δίχως όμως έκπτωση (δηλαδή στην κανονική τιμή), τα οποία σου επιστρεφονται στο τέλος.
-
Να νιώσουν τα παιδάκια μου λίγο φυσιολογικά που βλέπουν στο νηπιαγωγείο τα άλλα να έρχονται και να φεύγουν με Tesla και SUV ;
1-2 μήνες η καημένη η σύζυγός με... Junior Speciale ή VW polo ; Θα μου δώσει στο κρεβάτι ότι δεν έχω φαντασιωθει ποτέ μου.Αν είναι να το κάνεις, να το κάνεις για να το χαρείς εσύ και η οικογένεια και όχι για αυτούς τους λόγους, τους οποίους προσωπικά τους βλέπω περιττούς.
-
Πληρώνεις την εγγραφή εφάπαξ (μη επιστρέψιμη) και το instastart, το οποίο το παίρνεις πίσω στους 18 μήνες, άρα αυτό που λες έχει τελικά τεράστιο κόστος. Το είχα ψάξει όταν ήθελα να νοικιάσω για 2-3 μήνες και δεν συνέφερε με τίποτα, πλήρωνες από €500 έως και €1.000 επιπλέον του μηνιαίου μισθώματος.
-
Εν τω μεταξύ το μίσθωμα που γράφει είναι αυτό που θα ισχύει για όλη την διάρκεια του Leasing ή μόνο για τους 2 πρώτους μήνες λόγω έκπτωσης 50% ;
-
@n-k-9 said in ΧΡΟΝΟΜΙΣΘΩΣΗ - Εταιρειες leasing:
Για να πάρεις πχ την Tonale στο πρόγραμμα με τον μήνα με 531€ (δηλαδή με -50%) πρέπει να την κρατήσεις 6 μήνες.
Που ακριβώς το λέει αυτό στο μήνα-μήνα , βρίσκω μόνο αυτό που λέει σε περίπτωση διακράτηση 19 μήνες ο 19 θα είναι δωρεάν.
-
Τέλος πάντων απατεώνες όλοι , βρήκαν και αυτό το μήνα - μήνα , flex και flex κάτι όπως το λένε όλοι οι άλλοι για οτιδήποτε θεωρείται κάτω από 24 μήνες μίσθωση και βγάζουν και ακόμη παραπάνω.
Θέλουν όλοι κατά μ.ο στα 3 χρόνια να έχουν βγάλει μαζί με τους τόκους που χρεώνουν το 80% κόστος του αυτοκινήτου + κόστη συντήρησης, τκ , ασφάλειες κλπ και μετά να το πουλάνε στον πελάτη τους στο 70% της λιανικής αξίας του.
-
Αυτό με το μήνα είναι καινούργιο το όχημα;
Ή μεταχειρισμένο leasing?
-
Το -50% ισχύει για δύο μισθώματα και με κάποιους άλλους όρους.
Εγώ όσο το δοκίμασε κατάλαβα ότι συμφέρει : α) αν είσαι νέος στο λήζινγκ και θέλεις να δεις αν σε συμφέρει και να το δοκιμάσεις ή β) θέλεις αυτοκίνητο για μικρότερο διάστημα.
Εκτός περιπτώσεων κραυγαλέων προσφορών , νομίζω ότι βγαίνει πιο ακριβά ανά χρόνο σε σχέση με το "παραδοσιακό" λήζινγκ. Από την άλλη δε ξέρω τι επιπτώσεις έχεις αν σπάσεις το συμβόλαιο σου στο λήζινγκ (πόσα μισθώματα δίνεις για να "απελευθερωθείς" ) , οπότε ίσως κάποιοι να προτιμούν την ελευθερία.
-
@n-k-9 said in ΧΡΟΝΟΜΙΣΘΩΣΗ - Εταιρειες leasing:
Για να πάρεις πχ την Tonale στο πρόγραμμα με τον μήνα με 531€ (δηλαδή με -50%) πρέπει να την κρατήσεις 6 μήνες.
Που ακριβώς το λέει αυτό στο μήνα-μήνα , βρίσκω μόνο αυτό που λέει σε περίπτωση διακράτηση 19 μήνες ο 19 θα είναι δωρεάν.
"Για τις συμβάσεις μήνα / μήνα, απαραίτητη προϋπόθεση για την εφαρμογή της προσφοράς είναι η διατήρηση της σύμβασης μίσθωσης για διάστημα τουλάχιστον έξι (6) μηνών. Αν για οποιοδήποτε λόγο, η σύμβαση μίσθωσης λυθεί πριν από την παρέλευση των έξι (6) μηνών, τότε ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να καταβάλει προς το instacar το υπόλοιπο 50% των δύο πρώτων μισθωμάτων."
https://www.instacar.gr/blog/oroi-kampanias-eggrafree
ΧΡΟΝΟΜΙΣΘΩΣΗ - Εταιρειες leasing