-
Θα συμφωνήσω μέχρι κεραίας εκτός από το σημείο με τα δέρματα. Η Alfa χρησιμοποιεί poltrona frau δέρματα, δηλαδή απλά κορυφή. Καμία σχέση με Bmw, Audi και λοιπά.
Επίσης το συγκεκριμένο αμάξι έχει μπει και αρκετά πίστα οπότε θα ήταν χρήσιμο να μάθουμε πως τα πήγαινε από τριγμούς και λοιπές φθορές.
Όπως και να χει στα [
-
παραθέτω - ο alexandrosK μου τα έστειλε - τιμές Ρουμανίας:
https://www.alfaromeo.ro/wp-content/upl ... e-2018.pdfΓια τη στροφή Φάνη μου, αλλά και για τα 200αρίσματα ...ρώτα τον πωλητή...που επικαλούνταν τις κάμερες κυκλοφορίας!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Θα συμφωνήσω μέχρι κεραίας εκτός από το σημείο με τα δέρματα. Η Alfa χρησιμοποιεί poltrona frau δέρματα, δηλαδή απλά κορυφή. Καμία σχέση με Bmw, Audi και λοιπά.Σεβαστή η άποψή σου stefan αλλά και με τον Αλέξανδρο ακριβώς την ίδια παρατήρηση κάναμε ενώ παρατηρήσαμε ΗΔΗ και φθορές στα δέρματα...προφανώς είναι test drive αμάξι βέβαια...με ό,τι συνεπάγεται αυτό...
-
Οντως, δεν μου φανηκαν ουτε κι εμενα κορυφαιας ποιοτητας
Και το πλαϊνό μαξιλαρακι της θεσης οδηγου ειχε ηδη αρκετα ζαρώματα
Βεβαια προσωπικα χεστηκα , το αμαξι εχει αλλες χάρες -
Α, ρε και να δούλευα εκεί μέσα.. Να τσίμπαγα έστω μια Giulia Veloce ΤΙ Q4 (για GTA δύσκολο ακόμη και να δουλεύεις εκεί..)
-
-
https://www.4troxoi.gr/agora/alfa-romeo-giulia-stelvio-stin-ellada-times/
Χρόνος παράδοσης 100 μέρες
Alfa Romeo Giulia
SPRINT 2.2 AT 160 hp DIESEL RWD – 52.500 ευρώ
SUPER 2.0 AT 280 hp PETROL Q4 – 57.500 ευρώ
SPRINT 2.0 AT 280 hp PETROL Q4 – 60.000 ευρώ
Ti 2.2 AT 210 hp DIESEL Q4 – 60.000 ευρώ
Ti 2.0 AT 280 hp PETROL Q4 – 62.500 ευρώ
VELOCE 2.2 AT 210 hp DIESEL Q4 – 62.500 ευρώ
VELOCE 2.0 AT 280 hp PETROL Q4 – 65.000 ευρώ
COMPETIZIONE 2.2 AT 210 hp DIESEL Q4 – 66.500 ευρώ
COMPETIZIONE 2.0 AT 280 hp PETROL Q4 – 69.000 ευρώΑχ αυτή η βενζινοκίνητη Sprint πήγε 60Κ πλέον.
-
https://carselectric.gr/h-alfa-romeo-vazei-tin-giulia-stin-priza/
Αλλάζει το μοντέλο..και θα βγει και ένα θερμικό limited edition..
Σε καλό φεγγάρι, ετοιμάζει ωραία πράγματα.
-
Πάει και αυτή, να ζήσουμε να τη θυμόμαστε.
Κρίμα που η εξαιρετική θερμική Giulia δεν πούλησε όσο έπρεπε εξαιτίας των λαθών της εταιρείας εδώ και χρόνια.
-
Δεν πειράζει που δεν πούλησε. Λίγες και καλές. Όσοι στο μέλλον πάρουν μία θα έχουν ένα σπάνιο αυτοκίνητο.
-
@diego1960 said in ALFA ROMEO GIULIA:
Πάει και αυτή, να ζήσουμε να τη θυμόμαστε.
Κρίμα που η εξαιρετική θερμική Giulia δεν πούλησε όσο έπρεπε εξαιτίας των λαθών της εταιρείας εδώ και χρόνια.
Σίγουρα δεν θα είναι model 3.. εκεί θα δουν οι άπιστοι πως φτιάχνεται ένα σωστό ηλεκτρικό επιδόσεων, και αφού εκεί τη πάνε την δουλειά, τι να κάνει η Alfa; Να το κλείσει και να γίνει custom εργαστήρι;
Από την άλλη αν διάβασες, θα βγάλει θερμικό τουμπανακι.. έστω και έτσι θα κρατήσουν τη φλόγα (και κυριολεκτικά) και από τα άλλα θα χρηματοδοτούνται και αυτά τα special project..
Δυστυχώς η μαζική παραγωγή σε 15-20 χρόνια αναπόφευκτα θα περάσει στην ηλεκτροκίνηση, αλλά και υδρογόνο και ότι άλλο..
Εγώ το έχω πει εδώ και χρόνια, ψωνίστε τα τελευταία σας θερμικά γιατί θα αποκτήσουν πολύ αξία σε καμία 10ετια, και μετά στα γεράματα θα παίζουμε με custom και ειδικές αγορές να γουστάρουμε με συνθετικά (ακριβά) καύσιμα..
-
@realzeus said in ALFA ROMEO GIULIA:
Δεν πειράζει που δεν πούλησε. Λίγες και καλές. Όσοι στο μέλλον πάρουν μία θα έχουν ένα σπάνιο αυτοκίνητο.
Εγώ αν πάρω ενα γιατί να το πληρώσω χρυσό ρε Δία;;; Ασημί οκ, αλλά χρυσό;;;
-
Τα μεταξωτά βρακιά...
-
Και μεγάλο κρίμα που δεν έβγαλε τελικά ποτέ ένα Giulia Sportwagon.
Που τα sportwagon της AR δεν είναι οι κλασσικές νεκροφόρες stationwagon.
Πιο πολύ σε sportback μοιάζουν.Προσωπικά τα wagon 156 και 159 μου αρέσουν περισσότερο απο τα sedan.
Και οι Ευρωπαίοι τα γουστάρουν πολύ.
Θεωρώ πως θα έκανε διπλάσιες πωλήσεις και με μια τέτοια έκδοση στην γκάμα της.
@dublin said in ALFA ROMEO GIULIA:
https://carselectric.gr/h-alfa-romeo-vazei-tin-giulia-stin-priza/
Αλλάζει το μοντέλο..και θα βγει και ένα θερμικό limited edition..
Σε καλό φεγγάρι, ετοιμάζει ωραία πράγματα.Ωρε θυμήθηκα τον @lap προχθές με το βιντεάκι που ανέβασε με το model 3.
Τώρα με ηλεκτρική Giulia 800 ιππων θα τον βγάλει έξω και θα τον κουνάει στην μούρη τους σε όλους του petrolheads... -
Τώρα είδα και αυτό στο άρθρο που ανέβασε ο dublin
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Imparato, εξωτερικά η νέα Giulia θα υιοθετήσει μία «fastback» σιλουέτα ώστε να γίνει ακόμη πιο ελκυστική στο κοινό.
Σωστός ο Imparato!!!
-
@vagkirk said in ALFA ROMEO GIULIA:
Τώρα είδα και αυτό στο άρθρο που ανέβασε ο dublin
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Imparato, εξωτερικά η νέα Giulia θα υιοθετήσει μία «fastback» σιλουέτα ώστε να γίνει ακόμη πιο ελκυστική στο κοινό.
Σωστός ο Imparato!!!
Είναι πολύ σοβαρό στέλεχος, δεν είναι τυχαία η άνοδος που είχε η PSA αυτά τα τελευταία χρόνια. Τώρα ο τύπος μεγάλωσε, και πήρε το πρότζεκτ της Alfa για να γουστάρει τρελά. Ακόμη και ο Tavares έχει Alfa στο γκαράζ του και τρέχει στα track days..
Η δουλειά τους είναι να πουλάνε αυτοκίνητα, αλλά έχουν και άλλα στην άκρη του μυαλού τους.
Πολλοί που δεν έχουν καταλάβει τα πρότζεκτ ειρωνεύονται, και χασκογελουν μέσα από τα ανεραστα οχήματά τους, αλλά υπάρχει σχέδιο και πολύ καλό.
Δεν θέλουν όλοι, ή και δεν μπορούν να αποκτήσουν, την απόλυτη sport οδήγηση, αλλά αν πουλήσουν και 10.000 Mito με sport DNA για μικρό 2ο/3ο, ή εισαγωγή στην μαγεία της Alfa για ανένταχτους πιτσιρικάδες, θα κάνουν κακό στην εταιρεία; Γιατί να την περιορίσουν και να την κάνουν απολύτως inclusive, αφού στο αμέσως επόμενο μοντέλο θα μπορείς να πάρεις αυθεντικότητα 100% και ειδικές τεχνολογίες και μηχανική, και θα ανεβαίνεις..
Ήταν καλύτερα τώρα που η εταιρεία φυτοζωουσε και πούλαγε λιγότερο από όσο πούλαγε η Y στην Ιταλία;!
Η μεγάλη απώλεια για την Peugeot και τον όμιλο, είναι η μεταγραφή του Vidal (υπεύθυνος σχεδιασμού από 3008 ΙΙ, μετά 208/508/2008 και νομίζω είχε ασχοληθεί επίσης με το τελευταίο 308 και κάτι πειραματικά) στη Renault. Το έχω γράψει 50 φορές, αλλά θεωρώ θα αλλάξει λίγο τα δεδομένα και θα οδηγήσει σε πιο upmarket μονοπάτια την Renault (άλλωστε έχει την Dacia να πουλάει με μικρό κέρδος, και το κάνει καλά) και ήδη κάποιες επιλογές σε design και εσωτερικά δεν τις δέχομαι αναφανδόν όπως συνέβαινε με τις επιλογές του Vidal.
Τελοςπαντων, οι ιστορίες των Alfa και Lancia είναι αυτές που με έχουν ιντριγκάρει περισσότερο σε αυτόν τον νέο κύκλο Stellantis και παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον.
Έχω μεγάλη περιέργεια να δω πως θα τοποθετηθεί η Lancia αφού παίζει πολύ ανάμεσα στις DS και Alfa. Είναι δηλωμένες οι premium του ομίλου, και κάποια από αυτές δεν θα περάσει την δεκαετία. Πιστεύω είναι ανάμεσα στις DS/Lancia η μάχη, ή και τις 2. Λόγω ανενεργούς κατάστασης της Lancia η DS ξεκινάει με τεράστιο head start.. ελπίζω η σημαία να αντέξει γιατί εμείς είμαστε Lanciali!
-
-
και δείχνουν ακόμη πιο κούκλες
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/nees-alfa-romeo-giulia-kai-stelvio-apokalypsi-tora/
ALFA ROMEO GIULIA