-
@a-d-p said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
@eltonjohn said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Έμαθα ότι υπάρχει Δερβένι και στη Θεσσαλονίκη.
Εμείς πάλι μάθαμε ότι έχετε Δερβένι και χάμου
Αμα γκουγκλαρεις Δερβενι (οχι σημερα) θα σου βγαλει το κατω...το γνωστο!!
-
Πες τα τύπε!
-
@a-d-p said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Έμαθα ότι υπάρχει Δερβένι και στη Θεσσαλονίκη.
Εμείς πάλι μάθαμε ότι έχετε Δερβένι και χάμου
εχουμε κι Δερβενάκια
-
Δερβένι σημαίνει πέρασμα, δίοδος, οπότε έχει τέτοια τοπωνύμια (και παράγωγα-Δερβενάκια) σε όλη την Ελλάδα
-
@elvet said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Δερβένι σημαίνει πέρασμα, δίοδος, οπότε έχει τέτοια τοπωνύμια (και παράγωγα-Δερβενάκια) σε όλη την Ελλάδα
-
-
This post is deleted! -
@fanis75 said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Ελπίζω να τον χώσουν μέσα για τα καλά και ο πατέρας του να πληρώσει ένα γερό πρόστιμο.
Βέβαια δεν έχω πίστη στην ελληνική δικαιοσύνη, αλλα η ελπίζα χάνεται τελευταία. Στο διαολο με τα κωλόπαιδα....στον καιάδα και τέλος κανονικά.
Ο πατερας του και η μητερα του "πληρωσαν" τη μεγαλυτερη ποινη που μπορει να δεχτει γονιος. Κριμα εφυγε αλλο ενα παιδι χωρις λογο και αιτια.
-
@ilias-a said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Ελπίζω να τον χώσουν μέσα για τα καλά και ο πατέρας του να πληρώσει ένα γερό πρόστιμο.
Βέβαια δεν έχω πίστη στην ελληνική δικαιοσύνη, αλλα η ελπίζα χάνεται τελευταία. Στο διαολο με τα κωλόπαιδα....στον καιάδα και τέλος κανονικά.
Ο πατερας του και η μητερα του "πληρωσαν" τη μεγαλυτερη ποινη που μπορει να δεχτει γονιος. Κριμα εφυγε αλλο ενα παιδι χωρις λογο και αιτια.
Λάθος, ήθελα να απαντήσω στο άλλο με τον γιο επιχειρηματία....δεν ξέρω πως μεπρδέυτηκα. Ζητώ συγνώμη, επ ουδενί δεν ήθελα να μιλήσω για νεκρό άνθρωπο.
-
@ilias-a said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Λάθος, ήθελα να απαντήσω στο άλλο με τον γιο επιχειρηματία....δεν ξέρω πως μεπρδέυτηκα. Ζητώ συγνώμη, επ ουδενί δεν ήθελα να μιλήσω για νεκρό άνθρωπο.
Δεν υπαρχει λογος για συγνωμη Φανη, δε δικαζουμε εδω μεσα.
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#