-
Καλησπερα παιδια διαβασα ολα τα σχολια που ηταν τρομερα χρησιμα. Εγω με την σειρα μου εχω βαλει στο ματι ενα Peugeot 208 1.6 Bluehdi 100ps του 2018 με 65χιλ diesel, 10χιλιαδες ευρω. Ο κυριος(ιδιωτης) το εχει αγορασμενο απο εταιρεια leasing(η οποια εταιρεια εκανε τα σερβισ ) και με το που το αγορασε εβαλε να το πουλησει κατευθειαν. Ο ιδιος ηταν ειλικρινεις και δεν μου απεκρυψε την προελευση του αυτοκινητου. Μου ειπε οτι ολα τα χιλιομετρα τα εχει κανει ο ιδιος ( δλδ ηταν αυτος που ειχε νοικιασει το αμαξι απο leasing και το αγορασε μολις εληξε το συμβολιο) . Εχω γνωστο μεσα στην πεζο και θα δω τι παιζει με τον αριθμο πλαισιου κτλ. Εχω καποιες ερωτησεις κ οποιος εχει χρονο να απαντουσε θα το εκτιμουσα πολυ . Βλεπω να πουλανε πολλα πεζο 208 στο car.gr και μαλιστα σε σχετικα καλες τιμες για την ηλικια του αμαξιου . Γιατι πιστευετε οτι συμβαινει αυτο με το συγκεκριμενο μοντελο? Γνωριζει καποιος να μ πει τι παιζει με τις συμφωνιες που γινονται με leasing εταιρειες μετα την ενοικιασει δλδ ποσο και γιατι το αγοραζουν τοσο φθηνα ωστε να το πουλανε κατευθειαν και σε θεωρητικα πολυ καλη τιμη? τι κερδος εχουν ? Τα yaris diesel του 17 ειναι πολυ ακριβοτερα πχ. Και μια ακομα ερωτηση την κλασσικη πλεον ( διαβασα για τα αμορτισερ τακακια φιλτρα κτλ ) αν βγαζουν καποιο σοβαρο προβλημα τα πεζο σε συντομο χρονικο διαστημα ή αν ειναι κατι που πρεπει ωποσδηποτε να ελεγξω πριν την αγορα του συγκεκριμενου μοντελου ( εννοειται πως θα το δει κ μηχανικος αλλα να εχω κ εγω στο νου μου) .. Εχω ακουσει διαφορα κυριως για τα ηλεκτρολογικα τους το ABS κτλ η οτι ανεβαζουν ευκολα θερμοκρασιες.Ευχαριστω
-
Το 208 έχει πουλήσει πολύ σε leasing και ενοικιαζόμενα όποτε λογικό είναι να υπάρχει υπερπροσφορά. Κλασική προσφορά και ζήτηση. Αυτά τα θεματάκια με αμορτισέρ και δισκόπλακες να μην σε αγχώνουν, είναι βέβαιο ότι θα τα έχει φτιάξει ο προηγούμενος. Για τα αμορτισέρ είχε βγει μια ελαττωματική παρτίδα τέλος 15 και αρχές 16. Αν ήταν και στην ανάκληση του δοχείου ούριας, θα είναι και αυτό λυμένο. Γενικά είναι απροβλημάτιστο αυτοκίνητο και αυτά τα χαζά για ηλεκτρολογικά,θερμοκρασίες κλπ τα θεωρώ αυτό που είναι...χαζά.
-
Καλησπερα παιδια διαβασα ολα τα σχολια που ηταν τρομερα χρησιμα. Εγω με την σειρα μου εχω βαλει στο ματι ενα Peugeot 208 1.6 Bluehdi 100ps του 2018 με 65χιλ diesel, 10χιλιαδες ευρω. Ο κυριος(ιδιωτης) το εχει αγορασμενο απο εταιρεια leasing(η οποια εταιρεια εκανε τα σερβισ ) και με το που το αγορασε εβαλε να το πουλησει κατευθειαν. Ο ιδιος ηταν ειλικρινεις και δεν μου απεκρυψε την προελευση του αυτοκινητου. Μου ειπε οτι ολα τα χιλιομετρα τα εχει κανει ο ιδιος ( δλδ ηταν αυτος που ειχε νοικιασει το αμαξι απο leasing και το αγορασε μολις εληξε το συμβολιο) . Εχω γνωστο μεσα στην πεζο και θα δω τι παιζει με τον αριθμο πλαισιου κτλ. Εχω καποιες ερωτησεις κ οποιος εχει χρονο να απαντουσε θα το εκτιμουσα πολυ . Βλεπω να πουλανε πολλα πεζο 208 στο car.gr και μαλιστα σε σχετικα καλες τιμες για την ηλικια του αμαξιου . Γιατι πιστευετε οτι συμβαινει αυτο με το συγκεκριμενο μοντελο? Γνωριζει καποιος να μ πει τι παιζει με τις συμφωνιες που γινονται με leasing εταιρειες μετα την ενοικιασει δλδ ποσο και γιατι το αγοραζουν τοσο φθηνα ωστε να το πουλανε κατευθειαν και σε θεωρητικα πολυ καλη τιμη? τι κερδος εχουν ? Τα yaris diesel του 17 ειναι πολυ ακριβοτερα πχ. Και μια ακομα ερωτηση την κλασσικη πλεον ( διαβασα για τα αμορτισερ τακακια φιλτρα κτλ ) αν βγαζουν καποιο σοβαρο προβλημα τα πεζο σε συντομο χρονικο διαστημα ή αν ειναι κατι που πρεπει ωποσδηποτε να ελεγξω πριν την αγορα του συγκεκριμενου μοντελου ( εννοειται πως θα το δει κ μηχανικος αλλα να εχω κ εγω στο νου μου) .. Εχω ακουσει διαφορα κυριως για τα ηλεκτρολογικα τους το ABS κτλ η οτι ανεβαζουν ευκολα θερμοκρασιες.Ευχαριστω
-
είχε πουλήσει πολύ καλά
-
υπάρχει καινούργιο μοντέλο, όταν βγαίνει καινούργιο, γενικά χάνει σε αξία το προηγούμενο (εκτός σπανίων περιπτώσεων), και ειδικά τώρα που είναι μεταβατικό στάδιο λίγο πριν την ηλεκτροκίνηση, και οι καινούργιες κυκλοφορίες είναι αρκετά μπροστά τεχνολο/τεχνικά.
Π.χ Πολύ καλή προσφορά καινούργιου θα είναι το 308 από εδώ και πέρα, μέχρι να έρθει το νέο μοντέλο, όπως και το QQ που μέσα σε 18μηνες που το παρακολουθούσα έχει χάσει πολλές χιλιάδες (ανάλογα την έκδοση), και το προηγούμενο 2008/3008 που πριν το καινούργιο μοντέλο ήταν έως και 5-6.000(!) κάτω. Φαντάσου δηλαδή ότι δεν συνέφερε να τα αγοράσεις μεταχειρισμένα, αφού είχαν ίδιες ή μικρότερες τιμές καινούργια!
- η Toyota/Suzuki δεν έχουν diesel πλέον Ευρώπη, οπότε δεν υπάρχει προσφορά για τη ζήτηση. Το διαπίστωσα και ο ίδιος όταν έψαχνα S - Cross diesel, και δεν έβρισκα, ή έβρισκα εισαγωγής σε πολύ υψηλές τιμές.
-
-
Εχω δει πολλα 208 εκδοση 'Like' . Βασικα γεμισε ο τοπος με δαύτα.
14.500 ευρω κοστίζει αλλα εχει ελλείψεις που οκ περα απο τους ηλεκτρικους καθρέπτες τις δεχεσαι.
Αν κανουν και μια προαφορα κανα 1000ρικο σε κανα black friday... Τοτε αξιζει....εναντι των picanto/i10.
Βγαινει με τον εξαιρετικό 1.2 puretech, ατμοσφαιρικό μαι με τον 1.5 hdi. Το τελευταίο στα 17000 ευρω με 6αρι κιβώτιο. Λογοκα τα περιασοτερα που εχω δει πρεπει να ειναι το diesel ως leasing εταιριών.
Αλλα γενικα 1000 ευρω κατω να κοστιζε το ελεγα και vfm
-
Εχω δει πολλα 208 εκδοση 'Like' . Βασικα γεμισε ο τοπος με δαύτα.
'Ημαρτον...άθλιο είναι, έχει 2 δίπλα στο σπίτι μου. Άχρωμο, άοσμο, αδιάφορο...δεν καταλαβαίνεις καν τι αυτοκίνητο είναι. Στο κίτρινο το καταλαβαίνεις από το χρώμα, στο μαύρο έψαχνα να δω τι είναι! Απλά είναι πάμφθηνα στο leasing και πουλάνε τρελά.
-
Α γεια σου πολλα ειναι και κιτρινα!!!??
Ενταξει μωρε...αντι για picanto πολυ καλυτερο σε παρομοια τιμη. ( με την υποθεση οτι κανουν εκπτωσεις κανα 800αρι 1000ρικο)
-
Το συγκεκριμένο σε κίτρινο το παζαρεύει ο ξάδελφος για το γιο του. Από την αντιπροσωπεία δυτικά, του το δίνουν κλειδί 13100€. Το είδα από κοντά, για τα χρήματα νομίζω αξίζει, παραφωνία μόνο η έλλειψη ηλεκτρικών καθρεπτών. Το μοτέρ πως αποδίδει, το έχει οδηγήσει κανείς; Το είχα σε ένα νοικιασμένο 2008 (με 82hp), δεν το θυμάμαι όμως.
-
13.100???
Ε τοτε καλη τιμη. Μεχρι να ερθει το sandero, το λες και vfm.
Το μοτερ ειναι τελειο. Το λατρεύω. Το εχω οδηγησει καποιες φορες και καθε φορα το θαυμαζω απλα το βαρος του αμαξωματος ειναι μεγαλο για το μοτερ αυτο. Γενικα ομως μεχρο τα 130 χλμ/ωρα θα πηγαονει ανετα.
Μακαρι να εβγαζε το ιδιο μοτερ στα 1.6 με 110 αλογα και ας μην ειχε τον 1.2 turbo στα ιδια αλογα..
Μιλαμε για το 80%της ροπης αππ τις 2000- 2200σ.α.λ και ειναι ατμοσφαιρικό!!!
Οι 3 πρωτες σχεσεις κοντουλικες και το μοτερ μενει μονιμως στις 2000 σ.α.λ οπου εχει οπως ειπαμε αρκετη ροπη.
Ωραιος σπορτιφ ηχος και γεμιζει μεχρι ψηλα..
-
Νομιζω ότι έιναι καλή περίπτωση, ίσως αν βρεις σε αυτά τα χρήματα η και λίγα παραπάνω το 1.5 με 6αρι κιβώτιο και100ps να είναι ακόμα καλύτερη επιλογή (με πιο ομαλή λειτουργια και πιο καλή κλιμάκωση). Νομίζω ότι ούτως η άλλως είναι μια χαρά αγορά με λυμένα τα προβλήματα που είχαν εμφανίσει τα πρώτα μοντέλα και με σαφώς ευχάριστη συμπεριφορά, οκ χώρους, όλα καλά!
Τωρα όσον αφορά στο οτι το αυτοκίνητο είναι από leasing, όλα οκ, κι εγώ αγοράζω τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιώ και τα μεταπουλώ με κάποιο μικρό κέρδος. Συνήθως οι εταιρείες πουλάνε στους χρήστες τα οχήματα στις τιμές που θα τα πουλούσαν στους εμπόρους δηλ. περίπου 10%-15% κάτω από τις τιμές της πιάτσας. Αυτά βέβαια όταν η συμφωνία είναι χωρίς εξαγορα.
Σας έπρηξα ε? Εν ολίγοις προχώρα (αν είναι ατρακάριστο)
-
Ερωτηση αν δινουν το like βενζινης με 13100 το diesel ποσο το δινουν;
-
Ok lap, με κάλυψες, σ' αυτά τα χρήματα έστω και με φτωχό εξοπλισμό είναι μια πολύ καλή και ασφαλής λύση για ένα νέο παιδί. Ανάβω πράσινο φως στον ξάδελφο!
Για diesel δε ρωτήσαμε, η προσφορά είναι για αυτήν την έκδοση βενζίνης.
-
Ναι με το καλο να το χαρει. καλοτάξιδο
Σαφως ανωτερο των a seg αντιπάλων σε αυτη τη τιμη.
-
Καλημερα σε ολους.
Ο συγκεκριμενος κινητηρας πως ειναι ; Παει καθολου ή τα βασικα ; Μου αρεσει πολυ εξωτερικα/εσωτερικα το συγκεκριμενο αλλα δεν ξερω και πολλα για τον κινητηρα. https://www.car.gr/classifieds/cars/view/35820518-peugeot-208
-
Ο συγκεκριμενος κινητηρας πως ειναι ; Παει καθολου ή τα βασικα; Μου αρεσει πολυ εξωτερικα/εσωτερικα το συγκεκριμενο αλλα δεν ξερω και πολλα για τον κινητηρα. https://www.car.gr/classifieds/cars/view/35820518-peugeot-208
Τα βασικά. Οπότε εξαρτάται την χρήση που θες να κάνεις.
-
Καλημερα σε ολους.
Ο συγκεκριμενος κινητηρας πως ειναι ; Παει καθολου ή τα βασικα ; Μου αρεσει πολυ εξωτερικα/εσωτερικα το συγκεκριμενο αλλα δεν ξερω και πολλα για τον κινητηρα. https://www.car.gr/classifieds/cars/view/35820518-peugeot-208
Ωραίο, και ωραίο χρώμα αυτό.
12.5 τα 0-100 νομίζω κάνει, ικανοποιητικό για χαλαρή χρήση (υπάρχουν και πολλά/πολύ χειρότερα), αλλά δεν είναι για πολλά φορτωματα και υπερβολές!
-
Ομορφο μεσα εξω. Μαλιστα οι χωροι του ειναι καλοι για την κατηγορια. Οικονομικος κινητηρας αλλα και διχως νευρο. Σε συνδυασμο με τις μαλακες αναρτησεις του βγαζει πολυ νοθρωτητα και επουδενι δε προσφερει σπορ χαρακτηρα. Τιμονι ομορφο, ταμπλο ομορφο και αρκετους χωρους για μικροαντικειμενα. Αρκετα καλη ηχομονωση και ποιοτητα πλαστικων στο μεσο της κατηγοριας. Καλη και η συναρμογη. Τα καθισματα επισης αναπαυτικα διχως ιδιαιτερη πλευρικη στηριξη. Συνολικα προσανατολισμενο για ηρεμη ανεμελη οδηγηση. Συνολικα καλο αμαξι. Μετα απο ελαχιστη χρηση το οδηγεις σα να το ειχες χρονια.
-
Παρακάτω μπορείτε να δείτε το Top 10 των πωλήσεων νέων αυτοκινήτων στην Ευρώπη τον περασμένο μήνα :
1.Peugeot 208: 18.275 πωλήσεις
2.Peugeot 2008: 17.120 πωλήσεις
3.Volkswagen Golf: 16.185 πωλήσεις
4.Toyota Yaris: 15.467 πωλήσεις
5.Fiat Panda: 15.400 πωλήσεις
6.Renault Clio: 15.349 πωλήσεις
7.Citroen C3: 15.281 πωλήσεις
8.Opel Corsa: 14.615 πωλήσεις
9.Skoda Octavia: 14.554 πωλήσεις
10.Volkswagen T-Roc: 13.829 πωλήσεις
Στο σύνολο Ιανουάριος και Φεβρουαρίος 2021 πρώτο είναι το 208 δεύτερο το yaris τρίτο το 2008 τέταρτο το golf πέμπτο το clio
-
80000 η Στελάντις , 45000 η Βαγκλελουά...
15000 η Τογιότα και η Ρενώ ...
-
Παραπαει καλά η εταιρεία. Τώρα που έρχεται το 308 πιστεύω θα κάνει πάταγο στην κατηγορία. Είδα και το Astra και δεν είναι τόσο εντυπωσιακό.
Μετά ένα 1008 να πάρει και τις πωλήσεις των A suv, και πάμε γι' άλλα..
-
Ρε συ Δουβλινέζε, θύμισε μου κάτι: Μας έχεις πει ότι είσαι απόγονος της οικογένειας Peugeot;
Peugeot 208