-
gatoz πάλι ροκάρεις;
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
gatoz πάλι ροκάρεις;Ουχί τέκνον!!!
Απλώς Η [σου-τα-ελεγα-αγορι-μου-μην-την-παρεις-τη-βλαχα]spouse, τυνχάνουσα και κατά βάσιν συνονόματη εσού παρά το 'δεν με λεν σπύρα και ξεσπίρα και αφέντρα σπυριδομύτη, μον' πέπω με λεν' αιτείται οχήματος.
Στην κατά alexi season, είναι το 208 100 hdi το μόνον που- Το έχει και η φίλη της
- Εχει εργοστασιακη π.φ.
-
Καλημερα , ειμαι πολυ κοντα στην αγορα του 208 και θα ηθελα να ακουσω γνωμες απο ατομα το οποιο το εχουν
και γενικα εχουν εμπειρια απο το αμαξι. Απο τα λιγα που εχω καταλαβει και μπαινοντας μεσα και διαβαζοντας ακουω οτι ειναι γενικα ειναι κομπλε σε ολα εκτος απο το λεβιε ταχυτητων που ειναι λιγο περιεργος και ασχημος.Σκεφτομαι για την εκδοση με 110 αλογα τουρμπο το 1200 αρι.
Αρχικα με προβληματιζε και το τιμονι αλλα ακοουω πολυ θετικα πραγματα.
Εσωτερικα η εκδοση με την οθονη ,καμερες οπισθοδρωμιας κτλ μου φαινεται πολυ κομπλε και πολυ ομορφη.
Ειδικα η βραδυνη οδηγηση ειναι απολαυση μεσα εκει.Για πειτε εσεις που εχετε εμπειρια απο το αμαξι τις γνωμες σας
-
Το να σου πούμε;; ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο. Να το πάρεις να το χαρείς..
-
Βασικά νομίζω ότι θέλει γνώμες από κατόχους.
-
Σαν κάτοχος και εφόσον έχεις κάποιο ενδοιασμό για τον λεβιέ ταχυτήτων,θα σου πω ότι δεν είναι και τραγικός αλλά ούτε επιπέδου Honda φυσικά. Είναι λίγο ασαφής απλώς αλλά ταχύτητα δεν χάνεις με τίποτα. Ότι άλλο θέλεις να μάθεις,ρώτα.
-
Και επειδή έκανα αναφορά σε άλλο νήμα...το παρακάτω παίζει μπαλίτσα από τον Ιούνιο του 2016. 1.2Τ Allure EAT6 με 18.5Κ χλμ πλέον, μιας και είναι το δεύτερο.
-
Εντυπώσεις από το αυτοκίνητο και το αυτόματο κιβώτιο?
-
Σε γενικές γραμμές απόλυτα ικανοποιημένος από την επιλογή αυτή.
Το αυτοκίνητο ήρθε σε αντικατάσταση ενός Fiat 500 1.2 (εξίσου ευχαριστημένος και με αυτό) το οποίο εκλάπη και φυσικά η αναβάθμιση είναι εμφανέστατη σε όλους τους τομείς. Για city car οι επιδόσεις είναι ικανοποιητικές κι ας τα χει τα κιλάκια του ο Πέζουρας. Ιδανικά θα ήθελα το mapping των μεγαλύτερων με τα 130hp και ίσως κάποια στιγμή ψαχτώ για πρόγραμμα. Ενδεικτικά αναφέρω ότι γράφει ένα ξερό 10' για το 0-100 σύμφωνα με το torque και αυτό χωρίς να μπορείς να κάνεις σοβαρή εκκίνηση με το αυτόματο. Η κύλιση πάσχει λίγο αλλά γι' αυτό ευθύνονται κυρίως οι 17αρες και το 45αρι προφίλ, παρά ο πίσω ημιάκαμπτος. Κατά τα άλλα δηλώνω απόλυτα ευχαριστημένος με την ποιότητα κατασκευής και τα υλικά εντός, με δεδομένο ότι πρόκειται για ένα αμάξι που πρέπει να πουληθεί και στα 12Κ €. Κάποιοι μικροτριγμοί υπάρχουν αλλά είναι θέμα χρόνου να τους εξαφανίσω μόλις ασχοληθώ λιγάκι.
Το αυτόματο είναι ένα απλό με μετατροπέα ροπής, εστιασμένο στην οικονομία και την άνεση. Στο σπορ κρατάει μέχρι τον κόφτη αλλά όχι για πολύ. Φυσικά δεν έχει καμία σχέση με διπλού συμπλέκτη αλλά αντίστοιχα δεν έχει καμία σχέση και σε αξιοπιστία μάλλον μιας και μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει τσικ. Για τη δουλειά που προορίζεται τέλος πάντων είναι μια χαρά.
Επίσης να αναφέρω ότι η κατανάλωση είναι τσιμπημένη καθώς με βαρύ πόδι και συνεχώς στην κίνηση (μέση ταχύτητα τα τελευταία 4.000χλμ είναι 22χαω ) βρίσκεται στα 8.3λτ/100χλμ. Σε σβέλτο ταξίδι πέφτει άνετα κατά 1-1.5λτ χωρίς καμία διάθεση για οικονομία.
-
Ευχαριστώ για την άμεσή ενημέρωση!! Μια χαρά αυτοκίνητο για την χρήση που προορίζεται.
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Το αυτόματο είναι ένα απλό με μετατροπέα ροπήςΤο καλύτερο δηλαδή (για εμένα). Τα αυτόματα τα αγαπώ, αλλά μόνο τα κλασσικά με μετατροπέα ροπής και πλανητικό σύστημα. Τα διπλού συμπλέκτη, αν και λειτουργούν μια χαρά (όταν δουλεύουν!!), ούτε να τα βλέπω.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Και επειδή έκανα αναφορά σε άλλο νήμα...το παρακάτω παίζει μπαλίτσα από τον Ιούνιο του 2016. 1.2Τ Allure EAT6 με 18.5Κ χλμ πλέον, μιας και είναι το δεύτερο.
Ωραιο. Τι τιμη επαιζε τοτε stefan?
Ασχετο:ειχες ασφαλεια κλοπης? Πηρες πισω τιποτα? -
Καλησπέρα, συγνώμη εάν ποστάρω σε λάθος κατηγορία του forum. Θα ήθελα την άποψη σας και ιδιαίτερα για αυτούς που έχουν οδηγήσει ή έχουν στην κατοχή τους το Peugeot 208. Πρόσφατα μου προσφέρθηκε μια καλή προσφορά και το αυτοκίνητο φαίνεται αρκετά καλό και όμορφο. Έχω στο νου μου και το Nissan Micra 2017 αλλά δεν έχει τον ίδιο εξοπλισμό και είναι πιο ακριβό.
-
Τότε με γνωριμία και παζάρια μέχρι τελικής πτώσεως, μετά βίας το έριξα ελάχιστα κάτω από τα 21Κ. Μηδενικό vmf αλλά συνειδητή επιλογή για διάφορους λόγους.
Για το Fiat αποζημιώθηκα κανονικά όπως προέβλεπε το ασφαλιστήριο μου.
-
Ειναι καλο αμαξι γενικα και για 1.2 ατμοσφαιρικο παει πολυ καλα στο δρομο. Μια παρατηρηση μονο, πρεπει να μπεις να δεις αν σε βολευει ο πινακας οργανων ετσι οπως ειναι τοποθετημενος. Στη δικη μου ρυθμιση καθισματος (1.85+) η στεφανη του τιμονιου περναει ακριβως μπροστα απο το καντραν και δε βλεπω απολυτως τιποτα απο τον πινακα - αυτος ειναι και ο λογος που το απερριψα τοτε που το κοιτουσα και πηγα σε αλλο.
-
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου! Αυτό που λες με τον πίνακα οργάνων το έχω ακούσει και αλλού. Θα το κοιτάξω στο Test Drive διότι έτσι όπως ήμουν μέσα δεν το πρόσεξα στο εκθεσιακό μοντέλο. Γενικά πάντως να απορρίψω τις παλιές φήμες περί γαλλικών;
-
Ο χρήστης makariosousta έγραψε:
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου! Αυτό που λες με τον πίνακα οργάνων το έχω ακούσει και αλλού. Θα το κοιτάξω στο Test Drive διότι έτσι όπως ήμουν μέσα δεν το πρόσεξα στο εκθεσιακό μοντέλο. Γενικά πάντως να απορρίψω τις παλιές φήμες περί γαλλικών;Ναι δεν εχουν θεματα πλεον τα γαλλικα για τα οποια να αξιζει να ανησυχεις.
-
Μετά από 120.000χλμ σε 3,5 με δύο γαλλικά η λέξη 'πρόβλημα' εξακολουθεί να είναι άγνωστη. Παρεπιπτόντως εμένα η θέση του τιμονιού στο 208 με έχει βολέψει απόλυτα! Είναι καθαρά θέμα γούστου.
-
Ωραία πήρα γνώμη σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας!
-
οπως εγραψα και αλλου , το εχουμε κλεισει το αμαξακι και το περιμενουμε μετα την αλλαγη της χρονιας.
Χρωμα σκουρο γκρι (gris platinum) , το 1.2 auto Active Plus.
ειχε παρα πολλα καλουδια στην εκδοση αυτη (γυαλινη ορεοφη με σκιαστρο, καμερα οπισθοπορειας, GPS, αισθητηρες παρκαρισματος , 16αρες ζαντες αλουμινιου) , ειναι για την κοπελα μου που αυτη την στιγμη εχει ενα atos 18ετιας.
Το αμαξακι, μου φανηκε παρα πολυ τιμιο για λεφτα του , περιμενω να ερθει στα χερια μας ωστε να ξεκουρασω και λιγακι το Renegade. -
Ο χρήστης drenie έγραψε:
οπως εγραψα και αλλου , το εχουμε κλεισει το αμαξακι και το περιμενουμε μετα την αλλαγη της χρονιας.
Χρωμα σκουρο γκρι (gris platinum) , το 1.2 auto Active Plus.
ειχε παρα πολλα καλουδια στην εκδοση αυτη (γυαλινη ορεοφη με σκιαστρο, καμερα οπισθοπορειας, GPS, αισθητηρες παρκαρισματος , 16αρες ζαντες αλουμινιου) , ειναι για την κοπελα μου που αυτη την στιγμη εχει ενα atos 18ετιας.
Το αμαξακι, μου φανηκε παρα πολυ τιμιο για λεφτα του , περιμενω να ερθει στα χερια μας ωστε να ξεκουρασω και λιγακι το Renegade.ποσο πηγε τελικη τιμη? καλοταξιδο να είναι!
Peugeot 208