Ο χρήστης W202 AMG έγραψε:
Οι αισθητηρες είναι ποιοτικοι? Το χω σταμπαρει χρόνια τώρα αλλά παντα φοβομουν πανω στη βαλβιδα. Η βαλβιδα απο τη φυγοκεντρο φαίνεται να φθειρεται στη βάση της? Το όργανο εντός της καμπινας την παλεύει με τον ηλιο? Θερμοκρασία μετρα π
ανω κατω σωστά ή επιρρεαζεται περισσότερο απο την εξωτερική θερμοκρασία?
Οι αισθητήρες έχουν όντως μπαταρία, την κλασσική πλακε, που αλλάζει. 8 μήνες τώρα οι μπαταρίες δεν έχουν πέσει και οι αισθητήρες δεν έχουν φθαρεί καθόλου, παρα τη χρήση (έχω κάνει κ αρκετά ταξίδια). Αν πέσει η μπαταρία, βγαίνει ένδειξη ή σταματά να εμφανιζει δεδομένα για το συγκεκριμένο τροχό. Υπάρχουν και μοντέλα με αισθητήρες-βαλβιδες, που είναι εσωτερικοί. Σίγουρα είναι καλύτεροι, αλλα για να μπουν πρέπει να βγει η παλιά βαλβίδα, κάτι που μόνο σε βουλκανιζατέρ μπορεί να γίνει (εγω βαριόμουν, γι αυτό πήρα με εξωτερικούς).
Η οθόνη έχει φάει πολύ ήλιο και δείχνει ακόμη σαν καινούρια, ούτε έχει πετσικαρει, ούτε τπτ (γι αυτό είναι φτιαγμένη άλλωστε, θεωρητικά). Από ακρίβεια μέτρησης θερμοκρασιας, σίγουρα θα επηρεάζεται και από την εξωτερική, ωστόσο νομίζω είναι αρκετά καλο, καθώς όσο κινείται το αυτοκίνητο τη βλέπω να ανεβαίνει (έχοντας ξεκινήσει με τα λάστιχα κρύα). Και πάλι, τα μοντέλα με εσωτερικές βαλβίδες πιστεύω θα είναι πιο ακριβή (κοστίζουν σχεδόν το ίδιο).
Α, ξέχασα να πω ότι η οθόνη είναι motion activated, δλδ αν το αυτοκίνητο είναι σε πλήρη ακινησία, απενεργοποιείται αυτόματα μετά από 3-5’ (δε θυμάμαι), και ενεργοποιείται ξανά με τον παραμικρό κραδασμό.
Sent from my iPhone using Tapatalk.