-
Για την ξανθιά λέω γω. Την καλημέρα μου φίλε!
-
Καλημερα Σπυρο!
Καμια σχεση το χρωμα του αυτοκινητου μου. Εγω ετυχε και το ειδα εξωτερικο σ αυτο το μπλε και θυμαμαι τη χαζεψα τη Κλειω. Του παει απιστευτα με την πιο πολυακτινη αλουμινενια ζαντα. -
Όντως του πάει αλλά αν δεν πειράξω το φίλο μου πρωι πρωι, πως θα ξεκινήσει η μέρα? Καλές διαδρομές φίλε!
-
Καλημέρα,
παραλαμβάνω την Παρασκευή clio 1.5 dci dynamic blue iron.
έχετε καμία συμβουλή για την παραλαβή και για τα πρώτα χιλιόμετρα;
Το πρώτο μου diesel -
Καλημέρα,
παραλαμβάνω την Παρασκευή clio 1.5 dci dynamic blue iron.
έχετε καμία συμβουλή για την παραλαβή και για τα πρώτα χιλιόμετρα;
Το πρώτο μου dieselκαλό πετρέλαιο, στρωτά-απαλά τα πρώτα 1000-1500 χλμ μέχρι να 'στρώσει' ο κινητήρας-κιβώτιο-φρένα και φυσικά εξοικείωση με τον τρόπο οδήγησης ενός diesel.Καλή παραλαβή και καλά χιλόμετρα
-
Για το μοτέρ έχω να πω.
Εξαιρετικό. Αρπάει από χαμηλά, έχει δύναμη & είναι πολύ οικονομικός.
Μέσος όρος κατανάλωσης 5,5 lt/100 km. Χωρίς προσπάθεια!
Για το στρώσιμο, χαλαρά στη αρχή λένε...Εγώ δε μπόρεσα. Του τα έχωνα από την αρχή.
Εντάξει δεν είναι ατμοσφαιρικός Honda να προσέχεις για να μην τον πας 7000-7500 σαλ.
Ντηζελάκος είναι που στα δίνει όλα χαμηλά.
Να το απολαύσεις & να αισθάνεσαι όμορφα οδηγώντας το! -
Καλησπερα στο φορυμ ειμαι κατοχος του Clio εδω και 8-9 μηνες και εχω ενα θεματακι, εχω παρατηρησει παρα μα παρα πολλα τριξιματα και ηχους στην καμπινα σαν να το πω λαϊκα εχουν λασκαρει οι βιδες.
Εχω τηλεφωνησει στην αντιπροσωπεια και μολις επιστρεψω αθηνα επειδη λειπω εκτος με το αυτοκινητο για δουλεια θα κλεισω ραντεβου στα κεντρικα να το κοιταξουν-ακουσουν. Δεν εγινε ξαφνικα στην αρχη ηταν πραγματικα ελαχιστοι και ουτε καν αξιοι αναφορας αλλα τωρα εχει παραγινει.... Αλλα ηθελα να ρωτησω εχει κανεις παρομοια θεματα?.Ειναι ανεξηγητο για καινουριο αμαξι εν ετη 2018 τετοια ηχοι σαν κατι σαπια παλια ταξι με κατι εκατομμυρια χλμ.
Yγ. για να μην φαινεται οτι χαντακωνω το αυτοκινητο. Το αυτοκινητο ειναι σουπερ σε θεμα οδηγησης και μηχανικα φυσικα καθως και δεν μου εχει παρουσιασει το παραμικρο μεχρι στιγμης μονο αυτοι οι θορυβοι που επειδη ειμαι και ψυχαναγκαστικος ισως μου ακουγονται αρκετα παραπανω σε σχεση με καποιον που μπορει να τους προσπερνουσε. Αλλα γεγονος ειναι οτι υπαρχουν και ακουγονται το ποσο ενοχλητικοι ειναι ειναι στα εκαστοτε αυτια του καθε ανθρωπου.
-
Δυστυχώς δεν έχουν ακουστεί και τα καλύτερα για την ποιότητα συναρμολόγησης και τα πλαστικά του συγκεκριμένου μοντέλου. Σε τεστ ντράιβ που έκανα πριν καιρό μου έκανε εντύπωση το πόσο έτριζε αν και είχε γύρω στα 5000 χλμ....
-
Είναι γνωστό πρόβλημα από τα προ-facelift μοντέλα. Εγώ είμαι στα 60,000 χλμ και έχουν αρχίσει να δυναμώνουν τα τριξίματα. Ευτυχώς που πάντα ακούω μουσική και δε τα πολυκαταλαβαίνω...
-
Σκέφτομαι για το μικρό Clio 5θυρο βενζινη για χρήση 99% εθνική οδό με χαμηλές ταχύτητες. Η κατανάλωση μπορεί να πέσει κάτω από 5 με 80-90 χλμ;
-
ακριβως το ίδιο ήθελα να ρωτήσω και εγώ
παίζει προσφορά στο 0.9 turbo 75 άλογα
13000 περίπου
έκδοση dynamic με πολύ καλό εξοπλισμό
υπάρχει αυτό το βίντεάκι αλλά για το 90άριτι παίζει με αυτο το μοτόρι? ειναι αξιόπιστο ?
το αυτοκίνητο έχει ξεπεράσει τυχόν παιδικές ασθένειες?
το εχει καποιος φίλος να μας ενημερωσει? -
Είναι ο ίδιος κινητήρας με τον 0.9 TCe 90 hp με διαφορετική χαρτογράφηση για 75 hp.
Τον φοράει απροβλημάτιστα από το 2012 και τον έχουν και τα Twingo και Captur.
Κατανάλωση σε πόλη με κίνηση παίζει ο 90 hp στα 6,5. Άρα σε ανοιχτό δρόμο με τις ταχύτητες που αναφέρονται παραπάνω μπορεί να πιάσει νούμερα κοντά στο 5 εκτιμώ. -
λαδάκι καίει?
έχει ιμάντες ή καδένα?
απο παιδικές ασθένειες?
κόστος συντήρησης νορμάλ? -
Τούρμπο 900άρι με 75 άλογα;
Δηλαδή χωρίς το τούρμπο πόσα άλογα θα ήταν; -
Κομμένο από πρόγραμμα είναι. Μια χαρά αγορά! Βάζεις κι ένα πρόγραμμα και πας στα 110 άλογα και είσαι κομπλέ.
-
Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω, αλλά τέλος πάντων. Λεπτομέρειες...
-
παντως το οικογενειακο με τον ντι-σι-άι, δεν βγαζει θεματα, αν και η κορη μανθανει ακομη πανω του...
τουλαχιστον μανθανει σε κλιο και ουχι με αλβανο... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Τούρμπο 900άρι με 75 άλογα;
Δηλαδή χωρίς το τούρμπο πόσα άλογα θα ήταν;50-60, όσο βγάζουν τα ατμοσφαιρικά 1.000αρια.
-
Υπάρχουν ακόμη ατμοσφαιρικοί κινητήρες με τόσα λίγα άλογα;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Υπάρχουν ακόμη ατμοσφαιρικοί κινητήρες με τόσα λίγα άλογα;Φυσικά! π.χ. VW Up! (και το ομόσταυλα Seat, Skoda), Panda, Kia κλπ.
Renault Clio IV