-
χαχαχα!!
-
Πάμε λίγο CS να θυμηθούμε!
Ελάτε και Call Of Duty Warzone!!!! -
Έχω να παίξω πάνω από 14-15 έτη. Αλλά σας έχω.
-
Υπάρχουν τίποτα Ελληνικοί σέρβερς στο 1.6 με κόσμο;
Ξαφνικά σε μια μέρα εξαφανίστηκαν.
αχχχ -
@lap said in Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ):
Έχω να παίξω πάνω από 14-15 έτη. Αλλά σας έχω.
Έλα να ξανά ξεκινήσουμε. Έχει και το καινούριο CS.
-
Επειδή είμαστε σε φορα αυτοκινήτου, ένας είναι ο αγαπημένος εξομοιωτής:
Κάτι παραπάνω από racing game
-
Ωραίο , αλλά θέλει οπωσδήποτε τιμονιέρα, το αγόρασα τον Μάρτιο σε προσφορά στο Steam μαζί με μερικά Extra bundles πάρα πολύ φτηνά, αλλά με ένα χειριστήριο από Xbox όσο και να παίζω με τις ρυθμίσεις δεν μπορώ να βρω το κατάλληλο αποτέλεσμα για καλό έλεγχο του τιμονιού.
Σήμερα είχε και προσφορά το Steam όλα τα Need for Speed, αγόρασα το Heat και το payback.
PS: βλέπω έχει μέχρι τις 19 πάλι πολύ καλή προσφορά το AC , με 5€ και από 2€ περίπου διάφορα ωραία additional packs.
https://store.steampowered.com/app/244210/Assetto_Corsa/Έχω αυτή την εβδομάδα όσο μπορώ εξαφανιστεί από την δουλειά και σκοπεύω αν με αφήσουν και αύριο και το ΣΚ , δεν σκέφτηκα να έχω παραγγείλει μια τιμονιέρα να το λιώσω.
Δεν μπορούσα κάποια στιγμή που έψαχνα να βρω κάποια καλή μέχρι 150 ευρώ.
Έχει κάποιος να προτείνει κάποια;
-
Eνδιαφερεται καποιος για PS3? Με ενα χειριστηριο, καλωδιο για την φορτιση του χειριστηριου, και τηλεχειριστηριο για να δουλευει σαν Blue Ray player. Δυο παχνιδια call of duty & fifa. Στειλτε μου μηνυμα αν το θελει καποιος.
-
Το ac έχει φτιαχτεί για τιμονιέρα, όχι για χειριστήριο.
-
@wantone said in Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ):
Eνδιαφερεται καποιος για PS3? Με ενα χειριστηριο, καλωδιο για την φορτιση του χειριστηριου, και τηλεχειριστηριο για να δουλευει σαν Blue Ray player. Δυο παχνιδια call of duty & fifa. Στειλτε μου μηνυμα αν το θελει καποιος.
Αν έχεις παιχνίδια ενδιαφέρομαι.
-
@yem said in Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ):
θελεις μονο τα παιχνδια ή και την κονσολα?
-
Παιχνίδια και χειριστήριο ψάχνω
-
Παιχνίδια και χειριστήριο ψάχνω
στειλε μου μηνυμα
-
@vagkirk said in Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ):
Ωραίο , αλλά θέλει οπωσδήποτε τιμονιέρα, το αγόρασα τον Μάρτιο σε προσφορά στο Steam μαζί με μερικά Extra bundles πάρα πολύ φτηνά, αλλά με ένα χειριστήριο από Xbox όσο και να παίζω με τις ρυθμίσεις δεν μπορώ να βρω το κατάλληλο αποτέλεσμα για καλό έλεγχο του τιμονιού.
Σήμερα είχε και προσφορά το Steam όλα τα Need for Speed, αγόρασα το Heat και το payback.
PS: βλέπω έχει μέχρι τις 19 πάλι πολύ καλή προσφορά το AC , με 5€ και από 2€ περίπου διάφορα ωραία additional packs.
https://store.steampowered.com/app/244210/Assetto_Corsa/Έχω αυτή την εβδομάδα όσο μπορώ εξαφανιστεί από την δουλειά και σκοπεύω αν με αφήσουν και αύριο και το ΣΚ , δεν σκέφτηκα να έχω παραγγείλει μια τιμονιέρα να το λιώσω.
Δεν μπορούσα κάποια στιγμή που έψαχνα να βρω κάποια καλή μέχρι 150 ευρώ.
Έχει κάποιος να προτείνει κάποια;
Εγώ έχω την thrustmaster tmx που είναι για pc/xbox και αντίστοιχα υπάρχει η ίδια ακριβώς ως Τ150 για pc/ps. Την είχα πάρει κάπου στα 150€ και τώρα βλέπω ότι ξεκινάνε από 220€
Τώρα δε βλέπω κάτι αξιόλογο στα 150 οπότε μάλλον θα πρέπει να ανέβεις λίγο -
-
Ποιος γάιδαρος παίζει ακόμα βιντεογκειμς ;
-
Εγώ σίγουρα όταν έχω χρόνο
-
ακομα διαθεσιμο, τιμη συζητήσιμη
-
@panos2171 said in Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ):
εχω να παιξω απο το 2015 η το 2016, χασιμο χρονου απο ενα σημειο και μετα.
-
@panos2171 said in Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ):
Κράζουν αν παίξεις Red dead για καμιά ώρα την βδομάδα και αυτοί χαζεύουν σε fb/tik-tok/redit τουλάχιστον 2 ώρες την μέρα.
Games (PC,PS,XBOX,Wii,κλπ)