-
@dettol said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Επειδη εγω το βαριεμαι καποιες φορες, προσπαθω να την "σπρωξω" σε λιγο πιο ενδιαφεροντα πραγματα
Με όλο το θάρρος ρε συ ντεττόλ , που δε σου έχω κιόλας και μη με παρεξηγήσεις..... , αλλά μόνο εγώ διαβάζοντας το κείμενο , πήγε στιγμιαία το μυαλό μου σε άλλα μονοπάτια;;;;
Ζήλεψα , λέω κοίτα ρε το μπαγάσα , αντί για καθημερινά σειρούλα , καθημερινά άλλα πιο ενδιαφέροντα πράγματα..... Μπράβο!!!!
@antonmone said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Σωστά τα παραπάνω με μονη εναλλακτική να αλλάζεις γυναίκα κάθε χρόνο ώστε να μην σε απασχολούν οι τηλεοπτικές παραγωγές και τα αθλήματα!
Φίλος ελεύθερος το κάνει , αλλά είμαι σίγουρος ότι περνάει και ντουκόχρωμα το μαλλί του , αλλά πλέον με τις νέες βαφές δε μπορώ να το αποδείξω κιόλας.
-
@criuser said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Μόλις έφαγα μια ωραία λουκανικοπιττα με 1.5 ευρώ και τώρα πίνω φραπέ με 2.,5 ευρώ σε καφέ σε 250 Μ υψόμετρο και 2 χλμ σε ευθεία από το βροχερό Αιγαίο.
ζεις ενα δραμα! για αυτο δεν προλαβαινεις να δεις τηλεοραση
-
Μόλις έφαγα μια ωραία λουκανικοπιττα με 1.5 ευρώ και τώρα πίνω φραπέ με 2.,5 ευρώ σε καφέ σε 250 Μ υψόμετρο και 2 χλμ σε ευθεία από το βροχερό Αιγαίο.
Milko μην πιεις αλλά αφού είσαι σε υψόμετρο να αγναντεύεις δεν πειράζει!
-
ζεις ενα δραμα! για αυτο δεν προλαβαινεις να δεις τηλεοραση
Λόγω ηλικίας,μάλλον έκανε το ανθρώπινο τηλεκοντρόλ τότε στις αρχές της τηλεοπτικής αναμετάδοσης.Σιχαθηκε τα πήγαινε έλα και την τηλεοραση γενικα.
Ας είναι καλά να απολαμβάνει τις βόλτες και την σύνταξη του,μόνο προσοχή στους συνδυασμους των πρωινών γευμάτων και ποτών. -
Έχω έρθει να ψωνίσω και το λαδακι της χρονιάς.
Από το λιοτρίβι βέβαια γιατί τις δικές μας ελιές τις έσπασε ένα πενταμετρο χιόνι το 2017 και από τότε δεν έχουν συνέλθει.
Με 7 ευρώ το λίτρο και 0.5 οξέα μια χαρά είναι σε σχέση με τα 11 του Σ/Μ.
ΥΓ Δεν είμαι ακόμα σε σύνταξη.
-
@civil357 said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Επειδη εγω το βαριεμαι καποιες φορες, προσπαθω να την "σπρωξω" σε λιγο πιο ενδιαφεροντα πραγματα
Με όλο το θάρρος ρε συ ντεττόλ , που δε σου έχω κιόλας και μη με παρεξηγήσεις..... , αλλά μόνο εγώ διαβάζοντας το κείμενο , πήγε στιγμιαία το μυαλό μου σε άλλα μονοπάτια;;;;
Ζήλεψα , λέω κοίτα ρε το μπαγάσα , αντί για καθημερινά σειρούλα , καθημερινά άλλα πιο ενδιαφέροντα πράγματα..... Μπράβο!!!!
Σωστά τα παραπάνω με μονη εναλλακτική να αλλάζεις γυναίκα κάθε χρόνο ώστε να μην σε απασχολούν οι τηλεοπτικές παραγωγές και τα αθλήματα!
Φίλος ελεύθερος το κάνει , αλλά είμαι σίγουρος ότι περνάει και ντουκόχρωμα το μαλλί του , αλλά πλέον με τις νέες βαφές δε μπορώ να το αποδείξω κιόλας.
Ας πούμε περισσότερα αυτό στο τοπικ nova cinema 3
-
Έχω έρθει να ψωνίσω και το λαδακι της χρονιάς.
Από το λιοτρίβι βέβαια γιατί τις δικές μας ελιές τις έσπασε ένα πενταμετρο χιόνι το 2017 και από τότε δεν έχουν συνέλθει.
Με 7 ευρώ το λίτρο και 0.5 οξέα μια χαρά είναι σε σχέση με τα 11 του Σ/Μ.
ΥΓ Δεν είμαι ακόμα σε σύνταξη.
Είμαι κι εγώ ένα εξάμηνο μπροστά σαν τον Chris με τα αστέρια μας.
-
2,80 το φραπογαλο και 1,80 ο ελληνικός τελικά.
-
@civil357 said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
μπα δεν εχω ουτε το χρονο ουτε την ενεργεια για τετοια πραγματα. Ισως οταν 60αρισω και ζησω την δευτερη μου εφηβεια!
-
Χλίδα, έχει και τα καλά του ο Καπιταλιζμός!
Και να θυμόμαστε, λοκέισο, λοκέισο, λοκέισο! -
@fanis75 said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
δεν βλεπω αθλητικα οποτε υπαρχει διαθεσιμο time slot για "χαλαρες" σειρες
Ποιος βλέπει αθλητικά το 2024!?! Έπρεπε να καταργηθούν εδώ και χρόνια....
Όταν τα παρακολουθείς χωρίς οπαδικά γυαλιά είναι μια χαρά!
Στο ποδόσφαιρο, που εμένα μου αρέσει, υπάρχουν αγώνες που προσφέρουν πολλά (ευχαρίστηση, θέαμα συγκίνηση στρατηγική κλπ), αρκεί να κατέχεις και λίγο μπαλίτσα
Κάποιοι αγώνες θέλεις να μην τελειώσουν! -
Το shrinking ειχε συμπαθεστατη πρωτη σαιζον και βλεπεται με τη συζυγο πολυ ανετα. Επειδη εγω το βαριεμαι καποιες φορες, προσπαθω να την "σπρωξω" σε λιγο πιο ενδιαφεροντα πραγματα (disclaimer, ripley). Κραταω παντα καβατζα το shrinking οταν θελει κατι χαλαρωτικο ... γκαζι, φρενο φαση
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ που έλεγε ο Βέγγος στο ΘΒ.
Τι γκάζι φρένο;;;Μόνο με one pedal προκόβουν οι γάμοι στις μέρες μας!
Πχ. σήμερα θα δούμε Ευρωλίγκα,αύριο θα ΒΑΛΩ να δούμε σειρά.Μεθαυριο θα δούμε μια φοβερη ταινια που ΘΕΛΩ να δω,ΦΤΙΑΞΕ κάτι ελαφρύ να το δούμε μαζί.ΥΓ.Το παραπάνω μήνυμα να αγνοηθεί αν είστε τσίμα τσίμα οικονομικά και δεν σας περισσεύουν για την χορηγία μετά τον γάμο,όπως αποκαλείται στα Νεοελληνικά η διατροφή!
δεν βλεπω αθλητικα οποτε υπαρχει διαθεσιμο time slot για "χαλαρες" σειρες
Η νέα γενιά είναι γεμάτη ελαττώματα!!!
μονο στην ελλαδα ως "νεα γενια" χαρακτηριζονται ανθρωποι 45 χρονων
45 χρονών.... παιδί
-
Χειμωνιάζει και σκοτεινιάζει νωρίς , αγριεύουν οι αισθήσεις , είναι στο DNA μας . Καιρός για κάνα αίμα απόκοσμο .
Καλά τα μπανγκ - μπανγκ των κάου μπόιζ του σέρινταν αλλά ο χειμώνας θέλει κουκούλωμα κάτω απο τα κουβερλί και φόβο : https://m.imdb.com/title/tt9813792/?ref_=fn_al_tt_1
![alt text]( image url)
Ακόμα και ο τεράστιος Stephen King το παίνεψε
-
@yem said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Χειμωνιάζει και σκοτεινιάζει νωρίς , αγριεύουν οι αισθήσεις , είναι στο DNA μας . Καιρός για κάνα αίμα απόκοσμο .
Καλά τα μπανγκ - μπανγκ των κάου μπόιζ του σέρινταν αλλά ο χειμώνας θέλει κουκούλωμα κάτω απο τα κουβερλί και φόβο
Ακόμα και ο τεράστιος Stephen King το παίνεψε.Δεν έφτασε τα επίπεδα του Raised by wolves στο mind blowing αλλά είναι κοντά.
-
@yem said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Ακόμα και ο τεράστιος Stephen King το παίνεψεΠρέπει σιγά σιγά να μας δώσει και κανένα στοιχείο όμως , αλλιώς εντάξει , εμένα μου μοιάζει να "κόλλησε" λίγο η σειρά. Άσε που έχει και τρυπάρες το σενάριο κάπου κάπου.
Δεν είδα το τελευταίο επεισόδιο, που λέει ότι δίνει κάποια στοιχεία, βέβαια....
Αν συνεχίσει έτσι θα γίνει dark.Παράκληση , σταματήστε να ασελγείτε στο πτώμα του "walking dead" , με τις παρωδίες που βγάζετε από το σύμπαν του, δεν είναι αστείο πια.....
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]