-
Γενικά είναι μεγάλη συμπάθεια μου ο Τομ. Συμφωνούμε σε πολλά και φυσικά θαυμάζω και τη γυναίκα του. Σπουδαίες προσωπικότητες και οι δύο.
Έχω και φίλο που τους γνώρισε.... Βασικά Κεφαλλονίτης αυτός, θεομουρλος όπως όλοι οι καφαλλονιτες, τον γνώρισε η Ρίτα στα ψώνια της στο νησί και γενικά υπήρχε χημεία στην καλώς εννοούμενη τρέλα. Ήρθε μετά και ο Τομ και ήταν απίστευτα προσιτός και απλός, με χιούμορ και γενικότερα άνθρωπος της παρέας. Πραγματικά σαν ένας απλός Έλληνας.
Άσχετο αλλά νομίζω μου είπαν πως τον είδαν να οδηγεί ένα Hyundaiή kia παμπαλαιο. Γενικά πολύ cool τύπος.
-
@lap said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Τομ Χανκς: «Δεν τη θέλω πια την ελληνική υπηκοότητα, μου ήρθε ΔΕΗ 600 ευρώ»
Mάλλον κοίταζες τον τίτλο και δεν πρόσεξες πως τελειώνει το άρθρο...
Το κείμενο είναι προϊόν μυθοπλασίας
-
Ναι βρε.....για πλακα το έβαλα. Λές τομ Χανκς να είχε θέμα με τα 600 ευρώ;;; Το φαντάζεσαι;;;; Χαχα
Πάντως η Ρίτα έβγαλε νέο τραγούδι. Το δεύτερο με τον Μάστορα.
Εννοείται στην Ελλάδα.
-
@antoniokon said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
@antonmone said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
@antonmone said in [Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]]
Η οποία και πέρασε και δεν ακούμπησε γιατί εντελώς αντικειμενικά σόλο καριέρα με επιτυχία ισως μεγαλύτερη από όταν ήταν στο συγκρότημα,δικαιούται και έκανε μόνο ο ΕΝΑΣ και μοναδικός Ozzy ,γατάκι Dickinson!
Σε αυτήν την κατηγορία, θα έβαζα και τον Phil Collins, μετά τους Genesis...
Μήπως είδες το Shogun?
Δεν το βρήκα ακόμη σε κάποια free πλατφόρμα...
Ίσως από torrent...
Αλλά που να προλάβω με αυτά που ποστάρεις...
Ξεκίνησα Deadwood και κόλλησα...
Και τα επεισόδια είναι ωριαία...
Λέω να δω και τη σειρά με τον Καντονά...μου κίνησε το ενδιαφέρον...
Δεν σε προλαβαίνω
Υ.Γ. απορώ πως βρίσκεις εσύ χρόνο με σύζυγο και 5 τέκνα!
Χαιρομαι ππυ σου αρεσε το Deadwood,ανυπομονω μολις βγαλεις ασφαλες συμπερασμα να γραψεις την αποψη σου!Αν θες την γνωμη μου,απολαυσε το μεχρι να τελειωσει,μην ξεκινησεις αλλη σειρα ειδικα τωρινης εποχης,θα ξενερωσεις.Πριν τη Γαλλικη ,ριξε μια ματια αν σε ενδιαφερει στο Dopesick που ειναι και αυτο αληθινη ιστορια με τεραστιες προεκτασεις στην Αμερικη.Αυριο θα ξεκινησω το Shogun να δουμε τι λεει.Αν εχεις iptv εχει βγει ηδη,εγω το βλεπω απο Disney.Στο τελευταιο μην απορεις,πιο πολυ για γελια ειναι.Βλεπω με τα μικρα πιο πολυ Peppa παρα οτιδηποτε αλλο.Για μενα εχω μια ωρα τη μερα ,συνηθως 10-11 το βραδυ,οποτε περιοριζομαι εκει.Επειδη ξυπναω στις 5 ,υπαρχουν απειρες φορες που με ξυπναει η συζυγος στο τελευταιο 15 επειδη με εχει παρει ο υπνος και γελαει!!!Οποτε αλλα 15 λεπτα χαμενα να δω το τελος των επεισοδιων.Γενικα παντως ασχετως με τις σειρες,ειχα τα πρωτα μωρα στα 27,28 και 32.Τα δευτερα στα 45 και 46.Αν και ομολογουμενως οι αντοχες,σωματικες και ψυχικες δεν εχουν καμμια σχεση,ουτε η ορεξη βεβαια,ειναι τετοια η ικανοποιηση,η ορεξη για ζωη και η ζωντανια στο σπιτι που πραγματικα αν ειχα την οικονομικη δυνατοτητα ισως εκανα και αλλα!Δεν κανω ομως γιατι θελω να τελειωσω το American Dad που εχει τον ατελειωτο!!!
-
@lap said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
απορώ πως βρίσκεις εσύ χρόνο με σύζυγο και 5 τέκνα
+1000
Χωρίς ίχνος ειρωνίας, ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις. Και εγώ αυτό σκέφτομαι.
Μα πως;;;;
Έχω σχεδόν όλες τις πλατφόρμες και δεν προλαβαίνω να δω τίποτα. Τελευταία ήταν νομίζω η apple. Δεν έχω δει ΤΙΠΟΤΑ από αυτήν.
Έλεγαν είχε μια καλή σειρά του tom hanks...την είδες;
Καμμια παρεξηγηση ,απαντησα μολις στον συνονοματο!Λιγο προγραμμα και ξενυχτι θελει!Σταματα να πληρωνεις τσαμπα,μεινε σε μια,δες οτι σε ενδιαφερει και κοψτην προχωροντας στην επομενη πλατφορμα.Εναλλακτικα iptv!
-
Αναφέρθηκε από άλλον συμφορουμίτη αλλά ήδη είχε μπει στο ραντάρ...
The Gentlemen....
Σειρά ενός κύκλου, 8 επεισοδίων...
Έχω δει τα μισά και συνεχίζουμε...
Πολύ καλή...
Κάτι μεταξύ Fargo πρώτης σεζόν με στοιχεία Οικογένειας Άνταμς...θυμίζει λίγο κόμικ...
Μέσα από "δύσκολες" σκηνές, βγάζει και χαμόγελο...
Προτείνεται (και ΟΧΙ προτείνετε, όπως πολύ συχνά βλέπω) ανεπιφύλακτα...
@antonmone ακούει;
-
Έμεινα πίσω συνονόματε με τα μωρά λόγω ιώσεων και δεν το προλαβα.Θα το ξεκινήσω μάλλον σήμερα το βράδυ!Κατα τα αλλα,προλαβα και ειδα αυτό. https://m.imdb.com/title/tt15439048/ με ανάμεικτες εντυπώσεις.Ενω ξεκινάει καλά και δυνατά περιμένοντας με ενδιαφέρον τη συνέχεια μετά νομίζω ότι κάπου χάνεται και ξεφουσκώνει απότομα .
Δεν ξέρω αν έγινε από επιλογή των συντελεστών η της εταιρείας παραγωγής αλλά σαφώς με λιγότερα επεισόδεια θα ήταν καλύτερο το αποτέλεσμα.
Τελείωσα και αυτό επιτέλους σε μια κρίση αυτομαστιγωματος https://m.imdb.com/title/tt5611024/
Πατάτα απίστευτη,χαλι πραγματικο ,αχταρμάς χωρίς καμμία ουσία και ενδιαφέρον,υπνωτικό μη συνταγογραφούμενο και με άριστα αποτελέσματα!
Για το πουλεν του μήνα (Shogun),θα γράψω μόλις δω και το επόμενο θα πω μόνο οτι πρόκειται για μια πολύ δυνατή παραγωγή! -
Όσο και να μην είναι απόλυτο, σειρές με 6,8 βαθμολογία στο imdb, δύσκολα ξεκινάω...
Και όσες φορές το έκανα, λόγω υπόθεσης ή πρωταγωνιστών, δεν πήγε καλά...
-
Όσο και να μην είναι απόλυτο, σειρές με 6,8 βαθμολογία στο imdb, δύσκολα ξεκινάω...
Και όσες φορές το έκανα, λόγω υπόθεσης ή πρωταγωνιστών, δεν πήγε καλά...
Σε γενικές γραμμές ισχύει αυτό που λες ,κάτω από 7 είναι ρίσκο.Αν εννοείς το πρώτο ναι στο σύνολο παρατράβηξε σε διάρκεια και η βαθμολογία που έχει προς το παρόν δεν το αδικεί ,ισως κάτι πιο κοντά στο 7-7,1 θα ήταν πιο αντιπροσωπευτικό.
Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις με τελευταία που θυμάμαι είναι η καινούριε σειρά του Odinkirk με ίδια βαθμολογία και αυτή αν θυμάμαι καλά,που κόπηκε στον πρώτο κύκλο.Προσωπικη άποψη άξιζε πολύ καλύτερα απο την βαθμολογία που είχε.
Νομίζω πάντως ότι αυτές οι βαθμολογίες είναι σχετικά πιο ασφαλείς σε σειρές,όταν αφορούν ταινίες τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά και οι αποκλίσεις μεγαλύτερες .0 -
Our Man in Japan
οκ, δεν ειμαι της τιβι γενικα, εκτος απο τα 5 ιδιαιτερα καναλια της νοβααλλα μου εβαλε η κορακλα να δουμε μαζι τον κάπτεν σλόου, νομιζω στο αμαζον
...και τα σπαει
-
Στο πρώτο επεισόδιο δεν εντυπωσιάζει και στην αρχή του δεύτερου επίσης πάει αργά.
Θέλει να πει γρήγορα το story για να σε βάλει στο κλίμα, μετά ξεκινάνε πιστολίδια και μπουκετιδια και γουστάρεις.
Αναμνήσεις από τα παλιά -
@gatoz said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Our Man in Japan
οκ, δεν ειμαι της τιβι γενικα, εκτος απο τα 5 ιδιαιτερα καναλια της νοβααλλα μου εβαλε η κορακλα να δουμε μαζι τον κάπτεν σλόου, νομιζω στο αμαζον
...και τα σπαει
ασε τα βουνα και τα ρυακια και κανονισου να πας με τις γατες σου στην ιαπωνια. Τα σπαει! Πες στον εαυτο σου οτι κανεις προσκυνημα στους θεους του βιταρα
-
@dettol said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
@gatoz said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Our Man in Japan
...και τα σπαει
ασε τα βουνα και τα ρυακια και κανονισου να πας με τις γατες σου στην ιαπωνια. Τα σπαει! Πες στον εαυτο σου οτι κανεις προσκυνημα στους θεους του βιταρα
άι γουιλ καποια στιγμη
-
3body problem σειρά sci-fi μυστηρίου στο Netflix.
Βλέπετε ευχάριστα και έχει αρκετή δόση αληθοφάνειας . Π.χ. σε μια σκηνή η μια εκ των πρωταγωνιστριών οδηγεί το polo της και στο ταμπλό είναι ανάμενα σχεδόν όλα τα λαμπάκια !
Σοβαρά ! -
@teo-mak said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
3body problem σειρά sci-fi μυστηρίου στο Netflix.
Βλέπετε ευχάριστα και έχει αρκετή δόση αληθοφάνειας . Π.χ. σε μια σκηνή η μια εκ των πρωταγωνιστριών οδηγεί το polo της και στο ταμπλό είναι ανάμενα σχεδόν όλα τα λαμπάκια !
Σοβαρά !Δάκτυλος των εξωγήινων είναι.
Αυτοί σαμποτάρουν τους επιταχυντές σωματιδίων και τα φαου βε. -
https://m.imdb.com/title/tt17677860/
Ολοκληρώθηκε σήμερα (όλα τα επεισόδια διαθέσιμα)
-
https://m.imdb.com/title/tt7631058/
500.000.000 ευρώ!!!!! μπατζετ περίπου 1.000.000 ευρώ το λεπτό ανά επεισόδιο και το αποτέλεσμα είναι στα όρια του αστείου!Τεχνικα άρτιο αλλά τραγικές επιλογές στο κάστινγκ και σεναριο λίγο καλύτερο από VHS με τον Μουστάκα των 80s.
Μεγάλη αλλά χαμένη ευκαιρία για κάτι παρά πολύ καλό! -
https://m.imdb.com/title/tt16358384/
αν και είμαι το ακριβώς αντίθετο από φαν του Σταλόνε,πλην ελαχίστων εξαιρέσεων δεν μπορώ να τον δω ούτε δέκα λεπτά ,εδώ είναι μια ευχάριστη έκπληξη.Μια σειρά που χωρίς πρωτοτυπία,μεγάλα ονόματα η φοβερό σεναριο ,βλέπεται παρά πολύ ευχάριστα και είναι άκρως διασκεδαστική!
Γραμμένη ακριβώς στα μέτρα του,με σωστές δόσεις δράσης,χιούμορ,αναμενόμενα πήρε οκ για δεύτερο κύκλο!Με σωστό παραγωγό που ξέρει τι θέλει και να χρησιμοποιεί το υλικό που διαθέτει ,ακόμα και ο Σλαι είναι απολαυστικός! -
https://m.imdb.com/title/tt0118887/
Εδώ μια εξαίρεση αλλά και απόδειξη ότι αν ήθελε ο ίδιος η με λίγο καλύτερη καθοδήγηση,ο πήχης του ποιοτικά ήταν ψηλότερα από εκεί που τοποθετήθηκε από τον ίδιο,το κοινό του και την χολιγουντιανή βιομηχανία.Αργο αλλά εξαιρετικό φιλμ,παίζει πολύ καλά ο ίδιος ειδικά αν ληφθεί υπόψιν ότι το υπόλοιπο καστ είναι από το πολύ πάνω ράφι!
Άσχετο αλλά είναι και η μοναδική νομίζω ταινια του που εμφανίζεται με μπυροκοιλια ,έχοντας πάρει πολλά κιλά για τον ρόλο! -
@antonmone said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
https://m.imdb.com/title/tt7631058/
500.000.000 ευρώ!!!!! μπατζετ περίπου 1.000.000 ευρώ το λεπτό ανά επεισόδιο και το αποτέλεσμα είναι στα όρια του αστείου!Τεχνικα άρτιο αλλά τραγικές επιλογές στο κάστινγκ και σεναριο λίγο καλύτερο από VHS με τον Μουστάκα των 80s.
Μεγάλη αλλά χαμένη ευκαιρία για κάτι παρά πολύ καλό!Δεν το έχω δει ακόμα. Φίλος μου, τρελός και παλαβός με LOTR, Tolkien κλπ. μου είπε ότι ειναι πάρα πολύ καλό. Οπότε μέχρι στιμγής έχω ακούσει 2 αντιδιαμετρικά αντίθετες απόψεις!
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]