-
@vagkirk said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
γιατί άρχισε να συνδέεται πολύ με το breaking bad.
Έχει όντως σχέση με το breaking bad?
Δεν το έχω δει, στα trailer βλέπω κοινούς ηθοποιούς στους ίδιους ρόλους.Μάλλον παράλληλες ιστορίες?
-
@yem said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
γιατί άρχισε να συνδέεται πολύ με το breaking bad.
Έχει όντως σχέση με το breaking bad?
Δεν το έχω δει, στα trailer βλέπω κοινούς ηθοποιούς στους ίδιους ρόλους.Μάλλον παράλληλες ιστορίες?
Είναι η συνέχεια του Breading Bad, ξεκινάει με πρώτο πλάνο τον εξαφανισμένο δικηγόρο στη μετέπειτα ζωή του κι ανατρεχει στην προσωπική του ιστορία. Αν δεν έχεις δει το πρώτο, δεν κατανοείς το Saul.
Αν έχεις δει το πρώτο, βρίσκεις το δεύτερο "brilliant" που γράφουν κι οι κριτικοί. -
Για αυτό μου φάνηκε χάλια ο γκουντμαν
-
Για αυτό μου φάνηκε χάλια ο γκουντμαν
Εξαιρετικό είναι, ως προς τη σκιαγραφηση χαρακτήρων και σύνδεση τους με γεγονότα και καταστάσεις, το
αντίστοιχοανάλογο κλασικών Ρώσων συγγραφέων.
Αν κάποιος βέβαια βαριέται τα έργα 500 σελίδων, θα βαρεθεί και την εξαιρετική αυτή σειρά, δεν έχει αρκετό σεξ & βία & κυνηγητά με αυτοκίνητα για να εξιτάρει τους απαιτητικούς! -
Τον δικηγόρο ποτέ δεν τον συμπάθησα στο Breaking bad, οπότε δεν ασχολήθηκα.
-
@antonakis said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Τον δικηγόρο ποτέ δεν τον συμπάθησα στο Breaking bad, οπότε δεν ασχολήθηκα.
Δες το και θα καταλάβεις.
-
To είδα 1-2 επεισόδια. Δεν τον άντεξα.
-
@piliourits said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Δες το και θα καταλάβεις.
Μάλλον σου άρεσε επειδή είδες πρώτα breaking bad και πολλά είχαν νόημα.
Όσο για τους χαρακτήρες έχεις δίκιο, αλλά αν δεν έχεις δει το BB έχει κενά.
Ασε που όσα έδειξε σε 6 κύκλους μπορεί να τα είχε απλώσει πιο ομοιόμορφα και να είχε δείξει μερικά ακόμα αναφορικά με την ζωή μετά την φυγή που στο Saul δεν βγάζει νόημα αν δεν έχεις δει το άλλο.
-
Μετά από κάποια ηλικία και ώρες χαμένες σε σειρές, επιλέγεις από νωρίς αν θα δεις μία μέχρι τέλους ή όχι.
όχι σα το λοστ για παράδειγμα που βρίζαμε τη ζωή που χάσαμε... -
@antonakis said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
λοστ
Πες ρε φίλε εσύ τι πιστεύεις ότι έγινε στο τέλος, γιατί ακόμα δεν έχω καταλάβει τπτ.
Βέβαια από την αρχή σε κράταγε η σειρά.
Εγώ έχω μια ανωμαλία, αν δω 3-4 επεισόδια θα κάτσω να δω όλες τις σεζόν μόνο και μόνο για να δω που το πάνε
-
Πες ρε φίλε εσύ τι πιστεύεις ότι έγινε στο τέλος, γιατί ακόμα δεν έχω καταλάβει τπτ.
Τίποτα, απλά είχαν πεθάνει στο αρχικό ατύχημα κι όλο αυτό ήταν μεταφυσικό.
-
Όχι ρε γ@@@το.... Τι ήθελα και διάβασα το ποστ σου. Δεν το είχα δει.
Σκατονημα, καταστρέφει ταινίες και σειρές.
Θα το βάλω ignore
-
@lap said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Όχι ρε γ@@@το.... Τι ήθελα και διάβασα το ποστ σου. Δεν το είχα δει.
Σκατονημα, καταστρέφει ταινίες και σειρές.
Θα το βάλω ignore
Δεν παίζει κανένα ρόλο στην εξέλιξη της σειράς. Έτσι κι αλλιώς το είχαν τεντώσει τόσο σε 6 σεζόν που ή εξωγήινοι θα ήταν στη μέση ή όλοι off.
-
To Better call Saul είναι prequel του Breading Bad. Δηλαδή ότι περιγράφει έχει συμβεί πριν
Πολύ καλή σειρά !!Εγώ έκανα το λάθος κι είδα το Yellowjackets
Η 1η σαιζόν έχει ένα ενδιαφέρον, η 2η ειναι για τα μπάζα ενα πραμα σαν το lost με μεταφυσικά κλπ
-
@bathan said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
To Better call Saul είναι prequel του Breading Bad.
Αυτά τα λένε, δεν τα κρατάνε μυστικό.
Πάντως όταν φτιάχνεις μια σειρά ανεξάρτητη από άλλη θα έπρεπε και σαν ιστορία να στέκεται μόνη της ή έστω να συνεχίζει μια ιστορία με ολοκληρωμένο τρόπο.
Θα δεχτώ το prequel αλλά σε κάποια φάση στο τέλος 5ου κύκλου και όλο τον 6ο πηδαει όλη την κοινή ιστορία του braking bad και σε αφήνει με μεγάλη απορία.
Προσπερνά πάρα πολλά που έγιναν ενώ πριν το 5ο κύκλο έμπαινε σε απίστευτα περιττές λεπτομέρειες
-
Μερικές προτεινόμενες σειρές:
-The Wire
-The Sopranos
-Fargo
-Battlestar Galactica
-Master of None
-Mindhunter
-The Boys
-Married
-Atlanta
-Black Mirror
-Cobra Kai
-Ted Lasso
-Parks and RecreationΚαι μερικές ταινίες:
-Twelve Angry Men (κοινωνικό αριστούργημα)
-City of god (βραζιλιάνικο έπος)
-The man from earth (άγνωστο θεατρικό διαμαντάκι)
-High fidelity (μουσική κωμωδία)
-This Is Spinal Tap (μουσική κωμωδία έπος)
-Mindhorn (άγνωστη κωμωδιάρα)
-Priceless (κομεντί)
-The Raid - Redemption (υπερπεριπετειώδης υπερπεριπέτεια) -
Θα δεχτώ το prequel αλλά σε κάποια φάση στο τέλος 5ου κύκλου και όλο τον 6ο πηδαει όλη την κοινή ιστορία του braking bad και σε αφήνει με μεγάλη απορία.
Κατά την άποψη μου μόνο εκεί χρειάζεται να έχεις μια επαφή με το Breaking Bad αλλά όχι και τίποτα σοβαρό , πιο πρίν είναι σαν μια ανεξάρτητη ιστορία και παρόλο που οι διάφοροι χαρακτήρες , οι Σαλαμάνκα , Βάργκας , ο κοτοπουλάς , ο φοβερός σκληρός καριόλης παππούλης Έρμαντροτ έρχονται απο το Breaking Bad , μια χαρά στέκονται ξεχωριστά , δεν χρειάζεται να έχεις δεί το ΒΒ .
-
δεν χρειάζεται να έχεις δεί το ΒΒ .
Μέχρι τις αρχές του 5ου κύκλου μετά το χαλάει τελείως, αυτό λέω, δεν στέκεται μετά μόνο του πρέπει να έχεις δει και το braking bad για βγάλεις νόημα στα τελευταία 15 επεισόδια.
Όχι ότι με χάλασε βέβαια.
-
δεν χρειάζεται να έχεις δεί το ΒΒ .
Μέχρι τις αρχές του 5ου κύκλου μετά το χαλάει τελείως, αυτό λέω, δεν στέκεται μετά μόνο του πρέπει να έχεις δει και το braking bad για βγάλεις νόημα στα τελευταία 15 επεισόδια.
Όχι ότι με χάλασε βέβαια.
Tελικά το χαλάει ή δεν το χαλάει?
Σε χάλασε ή δεν σε χάλασε?
Μιλάς με γρίφους γέροντα
-
This post is deleted!
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]