-
Ο χρήστης Sera2008 έγραψε:
Ο D2 με τα 115 άλογα είναι της Peugeot -από τους πιο αξιόπιστους κινητήρες μαζί με τον 1.5 με τα 110 της Renault που επίσης φοριέται σε άλλες μαρκες(Nissan/Mercedes/Dacia).
Παλιότερα αρκετες εταιριες αγόραζαν σε μικρά κυβικά γαλλικούς ή (λιγότερο) ιταλικούς κινητήρες....
Άσχετο, αλλά μου λείπει ο πεντακυλινδρος D4 που είχα για σχεδόν 5 χρόνια γράφοντας κάτι λιγότερα από 200.000km....Διάβαζα σε σχετικό αγγλικό φόρουμ ότι είχαν θέματα οι D4 κυρίως με αισθητήρες και safe mode...
Εσυ είχες κάποιο πρόβλημα; -
Πέραν ενός κολλάρου turbo (στα 80.000 περίπου χλμ) και ενός δυναμό (στα 100.000 περίπου χλμ) δεν είχα αλλο πρόβλημα. Ηταν ο 5 κυλινδρος D4 με τα 163 άλογα όχι ο νέος D4 που είναι νομίζω 4 κύλινδρος και είχε αρχικά 180 και μετέπειτα 190 άλογα ως D4...
PS: Με διαφορά τα πιο ξεκούραστα καθίσματα αυτοκινήτου που έχω καθίσει - εβγαινες από ταξίδι 500ΚΜ και ήθελες να ξαναμπεις μέσα να οδηγήσεις... -
Ο χρήστης Sera2008 έγραψε:
PS: Με διαφορά τα πιο ξεκούραστα καθίσματα αυτοκινήτου που έχω καθίσει - εβγαινες από ταξίδι 500ΚΜ και ήθελες να ξαναμπεις μέσα να οδηγήσεις...Σε ποιο Volvo? Αν και τα περισσότερα έχουν άνετα καθίσματα.
Θυμάμαι ένα XC70 (της 1ης γενιάς, μοντέλος 2005) που είχα για ένα ΣΚ, το είχα ευχαριστηθεί...πραγματικά ξεκούραστο ταξίδι. Μου άρεσε πάρα πολύ αυτό το αυτοκίνητο!
-
S60 D4 Summum (06/2012) , δερματινο σαλονι cognac brown/black (διχρωμία) Vibrant Copper εξωτερικό χρωμα.
-
παιδια καλησπερα
θελω βοηθεια ......
εχω ενα v50 1.8 του 2006
και χρειαζομαι κινητηρα , η ερωτηση ειναι
Β418Σ11 κωδικος βολβο
QQDA ΚΩΔΙΚΟΣ ΦΟΡΝΤ
L8 ΚΩΔΙΚΟΣ ΜΑΖΝΤΑ 6ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΗΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΑΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ
ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΔΛΔ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΣ -
Ρώτησε κανείς για την παρακάτω προσφορά να μάθουμε καμιά πληροφορία;
http://www.4troxoi.gr/agora/eidiseis/pr ... ebsite-rss
-
Προφανώς ξεστοκαρισμα εν όψει των νέων μοντέλων που ειναι προ των πυλών.
-
Bye bye S60
Και εκεί που επι 6 μήνες ούτε ενα τηλεφώνημα , στις 10 το πρωι με πήραν στις 1 τα € είχαν μπει στην τράπεζα οι εξουσιοδοτήσεις είχαν υπογραφεί , ούτε καν βόλτα δεν το έκανε , ούτε σε μηχανικούς , ούτε σε φαναρτζίδες , σα να ήξερε το τρέξιμο που είχα κάνει εγω τελικά υπομονή θέλει και καλές φωτογραφίες στο car
Καλοτάξιδο Κωνσταντίνε !
Τώρα πρέπει να βρώ τι καινούργιο θα προσθέσω στην υπογραφή μου
-
Όλα αυτά της υπογραφής σου τα έχεις δώσει ή έχεις κρατήσει κάποιο/κάποια;
-
Μόνο το Yaris αλλά πρέπει να ρωτήσω πριν πάρω τα κλειδιά
-
Ο χρήστης MONMAN2 έγραψε:
Τώρα πρέπει να βρώ τι καινούργιο θα προσθέσω στην υπογραφή μου
Ε άντε λοιπόν, άνοιξε και εσύ ένα θεματάκι να ξεσαλώσουμε...
-
Έχω καταλήξει ότι θα είναι μικρό ,γρήγορο και κόκκινο , είναι ωραίος τίτλος για τοπικό , κάτσε να το σκεφτώ λίγο ...
-
Ο χρήστης MONMAN2 έγραψε:
μικρό ,γρήγορο και κόκκινο -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
μικρό ,γρήγορο και κόκκινο
Δεν είναι καθόλου κακό!
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μη χαλάμε άλλο το Volvo Forum θα κάνουμε σήμερα σύσκεψη στην Βεράντα ,θα αποφασίσουμε τίτλο και θα ανοιχθεί θέμα για...
-
Προς κατοχους XC60-90. Εχει καποιος την amber επενδυση στα καθισματα; Ενω στις διαμορφωσεις φαινεται πολυ ωραια επιλογη, σε καποιες φωτο στο ιντερνετ σα να κιτρινιζει πολυ.
-
Καλημέρα και Χρόνια πολλά!
Εχω στα υπόψιν να πάρω ενα volvo v40 βενζινη μεταχειρισμένο
Από κόστος συντήρησης πως είναι?
Απο οτι καταλαβαίνω ανταλλακτικά δεν βρίσκονται εύκολα..
-
Ο χρήστης tktk έγραψε:
Καλημέρα και Χρόνια πολλά!Εχω στα υπόψιν να πάρω ενα volvo v40 βενζινη μεταχειρισμένο
Από κόστος συντήρησης πως είναι?
Απο οτι καταλαβαίνω ανταλλακτικά δεν βρίσκονται εύκολα..
Εννοείς v40 2013 και μετά; ή το παλιό;
-
Καλημερα σας,
Σε χειροκινητο volvo xc40 με βενζινη αξιζει να βαλω σαν option το πακετο adaptive cruise control και pilot assist? Το εχει δοκιμασει κανενας. Με τους φορους το πακετο αυτο αναιβαζει τη τιμη κατα 2000. Τα περισσοτερα χιλιομετρα γενικα τα κανω σε αυτοκινητοδρομο. -
σε χειροκινητο δεν ξερω αν αξιζει το adaptive cruise control....
δηλαδη θα σε βολεψει μονο στην 6η...το pilot assist ναι...σε ταξιδι αξιζει..
αλλα θεωρω πως αμφοτερα αναβαθμιζονται οταν εχεις αυτοματο κιβωτιο
VOLVO FORUM